szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Női orgazmus


Új hozzászólás

válasz | 2009-01-09 | 13:53
Azzal egyetértek, hogy a csikló-orgazmus szerintem könnyebben elérhető érzés, és nekem élesebb érzést nyújt, igaz, hogy koncentráltabb is, míg a hüvelyi orgazmus valahogy olyan szétáradóbb. Viszont arányában - ha meg kellene nézni - 20%-ban mondható, hogy előfordult hüvelyi-orgazmus, és általában sokkal könnyebben, gyakrabban, 80%-ban van csikló-orgazmusom. És ettől nem akarom "csökkentebb értékűnek" érezni magam. Az biztos, hogy lehet törekedni arra, hogy egy nő több féle módon érje el az orgazmust, ne elégedjen meg egy szinttel. Persze görcsölni sem kell az újfajta érzésre. Férfiak közül is nem mindenki képes állítólag "többszörös orgazmusra", ahhoz már szükség van egyfajta magasabb szintű koncentrálásra, odafigyelésre, fegyelemre.
 
válasz | 2009-01-09 | 13:51
Ja a csikló pedig azért van, mert az a pénisz alapvető prototípusa... ez kb olyan kérdés, mint miért van a férfin mellbimbó?? :) És tovább is lehetne folytatni még. Ha ott van a nőben a férfi prosztata női megfelelője, miért ne lehetne élni vele??Márpedig az jócskán a hüvelyben van. :)
válasz | 2009-01-09 | 13:51
azért az elgondolkodtató, hogy azok a nők, akik hüvelyi orgazmusra képesek, kb azok hasonlóan gondolkodnak, hasonló tapasztalataik vannak abban, hogy mi kell ahhoz, hogy hüvelyi ogazmus legyen, testi-lelki vonatkozást illetőleg.
a multiorgazmusos könyvek egyike is ír hasonlókról.

másrészt, a biológiát, géneket is figyelembe kell venni. hisz azért az is meghatározó.
valóban nincs két egyforma ember, épp ezért érdemes többféle módszert kipróbálni.
és amiatt adottság, mert ehhez kell egyfajta lelki érettség. és nagyon sok összetevőnek passzolnia kell, harmóniában kell lennie ahhoz, hogy működjön.
de ez tanulható.csak valaki fogékonyabb erre, valaki kevésbé. és hát nem egyforma szintről indulnak neki a nők. sok múlik a partneren is. nekem sem volt rögtön. kellet hozzá idő, míg tudatában lettem testem működésének, párom működésének, érzelmi elmélyülés, befogadás stb stb stb. nagyon komplex az egész, de mégis egyszerű, ha az ember ráérez.
válasz | 2009-01-09 | 13:49
Talán azért, mert én megéltem, akkor talán más nőknek is segíthet... mert elég sokan közülük szeretnék átélni ezt a fajta orgazmust is. És mivel úgy gondolom, hogy adottságok nincsenek, csak fejleszthető képességek, ezért nem gondolom, hogy valamiféle csudabogár lennék ebből a szempontból. Az orgazmusnak sokféle fajtáját és típusát tapasztaltam meg és a világ is boldogabb attól ha több elégedett és kielégült nő mászkál benne, úgyhogy azt hiszem nyugodtan írhatok erről. Én nem ellentmondok neked, csak egy más perspektívát mutatok neked, mint nő és mint női orgazmusok átélője, ez remélem nem túl nagy baj. :) És hidd el, nem mondok hülyeségeket, csak olyasmit, amit egyrészt magamnál és más nőknél is megtapasztaltam. Azért, mert nem statisztikai adatként kezelem a női orgazmust, te is elgondolkozhatsz azon, hogy van abban valami, amit próbálok kifejteni. Meg lehet ugyanis élni a szexualitást úgy is, hogy korlátokkal definiáljuk és úgy is, hogy szépen lebontjuk ezeket, ami közben még ráadásul egy élvezetes tevékenység is. most hogyha egy nő élvezhetne valamit másképp is, esetleg mélyebben is, akkor miért tagadja ezt meg magától?? Mert valaki azt mondja neki, hogy te erre úgysem lennél képes?? Miért maradjon ki egy nő bármiféle jóból is?? Szerintem nagyon veszélyes, ha elhiszünk egy olyan dolgot, ami megpróbál behatárolni bennünket. De ezt nemcsak az orgazmus témakörben, hanem az élet minden területén is így vallom.
válasz | 2009-01-09 | 13:41
Neked ez a tapasztalatod, miért kell magad más nőkkel hasonlítani. Nincs két egyforma ember és ezen belül nincs két egyforma nő.
A farokhoz /ahogy Te írod/azért találta ki a természet a hüvelyt, hogy azon keresztül összehozzanak egy olyan csodálatos dolgot mint egy új élet azaz a gyerek. Az, hogy valaki a hüvelyen keresztül is el tud jutni az orgazmusig továbbra is állítom egy bizonyos adottság. Van aki attól, hogy a nyakát csókolják, akkor mindenkinek ehhez kéne igazodni?
Megfordítanám a kérdést, ha a hüvely az elsődleges gyönyörközpont a csikló miért van helyet foglalni?

Megint félre értesz, én nem mondtam, hogy álljon meg a nő és onnantól kezdve ne is próbálkozzo, de el kell azt is fogadnia, ha esetleg egész életében csak csikló orgazmusa lesz. ha pedig így lesz ezt kell teljesnek tekintenie.

Lehet, hogy már paranoiás vagyok, de azt gondolom Te nem is akarsz megérteni engem. Még egy olyan hsz-ed sem volt amiben ne mondtál volna nekem ellent. Remélem Usain Bolttal kapcsolatban nem szeretnéd nekem bebizonyítani, hogy nem is Ő volt aki világcsúcsot futott , sőt egyáltalán nem született világcsúcs.
válasz | 2009-01-09 | 13:38
Ez elgondolkoztató valahol, az biztos, hogy nagyon izgató egy férfi számára - látom a páromon, mikor érzi azokat az erős hüvely-összehúzódásokat, gondolom, neki is intenzívebb az aktus, és valahol kölcsönösen felerősítik a pozitív ingerek egymást... az én élvezetem, nyilván fokozza az övét /bár ez lehet, hogy olyan közhelyesen hangzik/. És, ha belegondolunk, hogy nyilván orgazmus nélkül is teherbe tud esni egy nő, de az orgazmus összehúzódásai egyértelműen a méh felé "szippantják" az ondót is, elősegítve a megtermékenyítést... szóval, hát igen, a "természet tudta a dolgát".
válasz | 2009-01-09 | 13:27
Én nem azt mondtam, hogy kevesebb... és szerintem a többet akarás nem egyenlő a saját határaink lebontásával. Pusztán annyit mondtam, hogy a női test sokkal csodálatosabb, mint egy kis szerv által okozott gyönyör. És persze az is jó, de azt feltételezni, hogy ennyi a csúcs és hogy ennél tovább nincs is, az nem igaz. Tapasztalatból tudom. Sokszor pont a nagy csiklóközpontúság a gátja annak, hogy valaki megélje a hüvelyi orgazmust. Én továbbra is képtelen vagyok elhinni, hogy a férfiak által diktált tudomány majd megmondja, hogy 20 százaléknak lehet hüvelyi orgazmusa, a többiek pedig jobb, ha beletörődnek a saját helyzetükbe. Inkább azt kéne erősíteni a nőkben, hogy a természet frankón tudta a dolgát, amikor a hüvelyhez kitalálta a farkat, mert orgazmusilag is úgy illik oda, mint kulcs a zárba. És igenis érdemes vele próbálkozni (mármint a hüvelyi érzések intenzitásának fokozásával), nem pedig egy határként meghúzni a csiklót és onnantól mindent arra építeni.
válasz | 2009-01-09 | 13:19
Úgy gondolom nem redukáltam le a női testet, csak azt akartam mondani, az eddig jutott szépségeknek örüljön, ne pedig azért bánkódjon ami nincs neki.
Van barátja akivel szeretik egymást, van orgazmusa /annál nagyobb gondja sose legyen, hogy csak csiklóval képes elérni/. és ami a legfontosabb egészséges.
Természetsen kívánom neki, hogy jöjjön össze a hüvelyi orgazmus az életében, de ha nem fog mivel lesz kevesebb, mint más nő?
Továbbra is azt mondom lehet egymásnak tanácsot adi és kell is, de nem mindenki egyforma kinek ez jön be kinek az.
válasz | 2009-01-09 | 13:15
A gésa-golyók a hüvely-izom edzésében is jók, gondolom? Ugyanis a szülés után azért nem annyira szűk nyilván már egy nő, mint előtte... Azért azon elgondolkodtam, hogy érdekes módon a volt férjem szerint eléggé kitágultam..., meg, hogy nem ingereltem állítólag őt eléggé...., a mostani páromnak meg egyáltalán nincs ilyen problémája. Akkor talán nem az "én készülékemben" lehetett a hiba...?
válasz | 2009-01-09 | 13:11
Erről a Gésa golyórol mesélnétek nekem ??:):)
Köszönök minden tanácsot.Ugy hogy türelmes leszek.Még csak a 20-at taposom és előttem az élet" ,hogy hüvelyi orgazmusom legyen:)De minden bőlcs tanácsot megfogadok a tapasztaltabbaktól;)
válasz | 2009-01-09 | 13:08
Nem hiszem azért, hogy ez annyira "leredukálná a női testet", inkább arról van szó, hogy azoknak a nőknek, akiknek mondjuk a 20-as éveikben is meglehetősen kielégítő volt a szexuális élete, és temperamentumosnak voltak mondhatóak, azok a nők még jobban elmélyülhetnek a saját szexualitásukban, és még nagyobb szintre vihetik a saját nemiségüket, mert már fel tudják használni a saját korábbi tapasztalataikat, és így még szenvedélyesebbé válhatnak. És ebben lehet valami. Szerintem ezzel még nem tagadjuk meg azt, hogy persze, hogy minden életkorban különböző lelki és érzelmi szinteken állhat egy nő. Egyébként én is olvastam hasonló szexológiai véleményt, ami azért csak azt mondta ki, hogy egy nő sokszor a harmincas éveiben "teljesedik ki szexuálisan". És persze vannak egyéni eltérések, van olyan nő, aki már 18-20 évesen eljutott elég fejlett szintre, és van olyan nő, aki 50-évesen sem érte még el biztosan az orgazmust. Szerintem ez a megállapítás a fejlettebb érzékiségű nőkre vonatkoztatható csak, de azért van benne valami.
válasz | 2009-01-09 | 13:03
Nekem nagyon-nagyon sokat segített, szerintem próbáld ki, nagyon hasznos. Persze csak az igazi gésagolyók, nem pedig a különböző műanyag mütyürkék. :)
válasz | 2009-01-09 | 12:58
Annyit kérdeznék, hogy a Gésa-golyó használata, elősegítheti-e a hüvelyi-orgazmus intenzívebb átélését... szerintetek? Még ugyanis eddig soha nem próbáltam, de egyre inkább foglalkoztat a gondolat, hogy érdemes lenne kirpóbálni.
 
válasz | 2009-01-09 | 12:58
Szerintem ez így csúnyán leredukálja a női testet... és egy standard kategóriát állít fel. Pedig a nő nem egy konstans tézis. Különböző ciklusai, korszakai, érzelmei vannak, különböző lelki szinteken áll. Nem tudom, ki mondta és ki véste kőtáblába és hogy jutott el oda, hogy nők orgazmusából statisztikai adatokat kreáljon, de az biztos, hogy szerintem bukás az egész. Ez egy változékony valami, nem egy állandó matematikai adat...
válasz | 2009-01-09 | 12:57
Ezzel egyetértek, Omega. Én most pont így érzem, hogy sok mindent most élek át úgy igazából..., korábban is jó volt, de most akkor inkább csodálatosnak mondanám.
válasz | 2009-01-09 | 12:55
Nem tudom, hogy segít-e, de nekem nagyon izgató, ha orális szex közben a párom ujjal is ingerli a hüvelyt, így igazából az ingerek tényleg összeadódnak, plusz nyilván a párod végig is símíthatja mondjuk a melled is, és akkor egyáltalán nem egy ingerre koncentrálsz már. Az ekkor bekövetkező orgazmus nálam általában elő szokta segíteni a "hagyományos szeretkezés" során bekövetkező hüvelyi orgazmust. Általában így orális szex után elég erős az orgazmus, hogy összébb szűkül szerintem a hüvely /legalábbis én ezt tapasztaltam/, így közvetlenül utána az aktus során már szerintem jobban ingerli a partner a hüvelyt, arról nem beszélve, hogy neki is izgatóbb, ha szűkebbnek érzi a hüvelyt..., persze lehet mondani, "hátsó gondolattal", hogy akkor megind a csikló-ingerlés vezetett el közvetve a hüvelyi orgazmushoz..., de ezek már annyira körmönfont részletek..., a lényeg az, hogy élvezzétek a pároddal az együttlétet, a többihez lehet meghallgatni mások véleményét, de úgyis mindenkinek más a teste, másra reagál jobban. A másik, ami nekem általában elő szokta segíteni, hogy szeretkezés során is eljussak az orgazmushoz, a "nő van felül" pozíció.
Minden esetre, az biztos, hogy adj időt magadnak, és magatoknak, és örülj annak a jónak is, amit eddig átéltél..., van olyan nő, aki még erre is csak vágyakozik még..., mindenkinél máskor jön el az idő arra, hogy maximálisan átéljen mindent.
válasz | 2009-01-09 | 12:53
Sok és intenzív hüvelyizom-gyakorlás.
válasz | 2009-01-09 | 12:52
Az idő Neked dolgozik, szerintem nem nagyot tévedek, ha azt mondom még eléggé a szexuális életed elején jársz. Sok helyen arról olvasni, hogy a nők igazán 30 éves koruk felé teljesedneki ki.
válasz | 2009-01-09 | 12:45
egy egészséges elégedetlenség még rendben van, mert az segíti a fejlődést, előrébb jutást. de a túlzott elégedetlenség, ami már negatívat sugároz magából, az tönkreteheti a kapcsoaltot, a szexuális életet.
csak légy türelmes magaddal és pároddal.élvezd azt, ami most van. majd ha úgy lesz, akkor előrébb fogsz lépni :)
válasz | 2009-01-09 | 12:45
Igen én is ezt az élményt szeretném már megtapasztalni,és a csikló"szintről a hüvelyi szintre lépni" Ezért is írtam nektek hátha van még olyan póz vagy technika amit még nem próbáltunk és megajándékozna engem egy új élménnyel:)
válasz | 2009-01-09 | 12:44
Usain Bolt a Pekingi olimpián 9,69 mp alatt lefutotta a száz métert, tehát ezek szerint mindenkiben meg lenne a képesség, hogy így fusson. Azonban jó néhány sportoló hiába edz és fogyaszt ugyanolyan szereket mint a jó öreg Bolt mégsem képes mondjuk a 10,06 mp. nél jobb időt futni. Természetesen soha nem adják föl ezek a sportolók sem, azonban tisztában vannak határaikkal, és legtöbben az atlétika szeretete miatt sportolnak és nem a csúcsok döntögetése végett.

Ugyanígy azt sem lehet kijelenten, hogy mert a nők 20 % mondjuk képes a hüvelyi orgazmusra ezért mindegyik képes. Valakinek csikló jutott. Nekik ezt kell elfogadni és ezzel boldogan élni.
válasz | 2009-01-09 | 12:43
Ezeket az energiákat én mostanában kezdem kitapasztalni, és valóban más érzés a hüvelyi-, mint a csikló orgazmus. A hüvelyi orgazmus valahogy olyan szétáradóbb érzés, de nekem általában élesebb, hirtelenebb érzést nyújt a csikló-orgazmus. És szerintem a hüvelyi orgazmushoz valahogy olyan "teljes átélés", átszellemülés szükséges, teljesen el kell engedni magunkat testileg és lelkileg is, míg a csikló-orgazmus szerintem bekövetkezhet 2-3 percen belül is, a hüvelyi orgazmusra jóval nagyobb ráhangolódás szükséges..., elmélyülés magunkban és a partnerünkben is. Belőlem ezt az érzést eddig még csak egy partner tudta kihozni..., valahogy ez szerintem partnerfüggő..., csak nagy szenvedéllyel lehet átadni magunkat teljesen a szexualitásnak. Csak azon gondolkozok, hogy akkor a mell ingerlésével létrejött orgazmus igazából hüvelyi orgazmusnak tekinthető-e akkor valójában, mert az érzet ugye nem a csikló ingerlésével jön létre, viszont hasonló érzést ad, mint a hüvelyi-orgazmus, csak olyan gyengébb, köztes állapot...?
válasz | 2009-01-09 | 12:43
Akarhatsz többet, de ne görcsösen és ne éld meg kudarcként, ha nem megy...ne romoljon el az együttlét minősége.
válasz | 2009-01-09 | 12:41
Végül is teljesen igazatok van:)Nem is tudom mit elégedetlenkedek.Hiszen olyan jó együtt lenni a párommal!
Csak az ember néha hajlamos többet és többet akarni:)
 
válasz | 2009-01-09 | 12:41
Igen, én is ezt akartam kifejezni, hogy szép szép a csikló, de a hüvelyi annyira mély és annyira intenzív, hogy azóta én is szeretek abban jobban elmélyedni. És még az se mindig ugyanolyan.
válasz | 2009-01-09 | 12:39
Viszont a csiklóval is lehet variálni :) Pl teljesen másmilyen orgazmus (legalábbis nekem) a csak csikló, a csikló+hüvely, a csikló+anál és a csikló+hüvely+anál.
válasz | 2009-01-09 | 12:38
az max csak kiindulópont lehet egy következő, mélyebb orgazmushoz.
de ahogy korábban írtad, az ember értékelje a jót, mert ugye van, akinek semmilyen nincsen.

de azt azért hozzátenném, hogy nem szabad megrekedni egy szinten. kell, hogy legyen az emberben egyfajta hajtóerő, ami motiválja, hogy másképp is tudjon viszonyulni a testéhez, az orgazmushoz. így legyen benne kíváncsiság, érdeklődés.
én nem elégedtem meg anno a csiklóorgazmussal. eddig nem bántam meg ;))), mert azóta sokkal mélyebb, intenzívebb orgazmust képes vagyok átélni.
válasz | 2009-01-09 | 12:33
Nem is a férfiakba kell dugdosni :D
válasz | 2009-01-09 | 12:32
Ebben biztos vagyok, bár mikor belém merev tárgyat dugtak /kicsivel nagyobbat mint 17-20 cm /akkor én el voltam bódítva, úgyhogy az ezzel járó kellemes érzést nem éreztem :-)))))))
válasz | 2009-01-09 | 12:32
Rengeteg idegvégződés van a hüvelyben, csak nem mindenki tudja beindítani... amúgy ha az ember tapasztalt már hüvelyi orgazmust, akkor nem is annyira fogja tán a csiklónál kiváltottat kívánni. Teljesen más a kettő. De mivel mindenhol a csiklóit nyomják, ezért sok nő nem tanulja meg az ingereket megfelelően érzékelni a hüvelyben, pedighát atombombányi energia lapul ott. :)
válasz | 2009-01-09 | 12:29
Pedig isteni a merev "tárgy" megoldás is ;) csak éppen teljesen más inger, más a "körítés", ezért is nem szabad összehasonlítani.
válasz | 2009-01-09 | 12:27
Rossz hasonlat, de nekem is sokkal jobban esik, az, hogyha a feleségem az ujjaival simogatja a hátam mint egy merev tárggyal. De én sem vagyok képes így az orgazmusra.
Továbbra is azt állítom, az elsődleges hely a nőnél a csikló, ahol be kell következni a gyönyörnek, a hüvely csak egy kivételes lehetőség.
válasz | 2009-01-09 | 12:22
Ezek ilyen kirakatorgazmusok a filmeken nagyrészt. Sokszor fontosabb, hogy megfelelő szögben álljon a lába a csajnak és tökre átjön a filmen, hogy arra jobban koncentrál, mint az O-ra. :O))
válasz | 2009-01-09 | 12:22
A józan eszemre hallgatva úgy gondolom, hogy a barátod újja mikor benned van sokkal több féle mozgásra és ezáltal ingerre képes, mint egy ,,pepes".
Az, hogy ettől függetlenül még nem sikerült a hüvelyedben a barátod ujjától sem elélvezned, ez azért van, mert a hüvelyedben nincs annyi idegvégződés. Ajánlom próbáljátok azt ki, hogy a barátod egyik ujjával izgatja belül a hüvelyedet, egy másik ujjával pedig simogatja a csiklódat.
válasz | 2009-01-09 | 12:16
Az ujj kisebb, hajlékonyabb, mozgalmasabb. Könnyebben megtalálja, kitapogatja, hol és milyen inger a jó neked.
De szerintem nem kell összehasonlítani a szeretkezést az ujjazással. Az előbbinek teljesen mások a szépségei :)
válasz | 2009-01-09 | 12:14
Sziasztok
,,Néha azt is tapasztalom ,hogy előjáték közben ha ujjaz sokkal jobban élvezem mint mikor a hímtagját helyezi belém"Szinte akkor nem is érzek semmi különöset.(a mérettel nincsenek problémák :) )
Szerintetek ez miért van?
Ugy sem volt még soha orgazmusom ,ha megujjazott:(
Valami ötlet?Valami tanács?
Köszönöm
 
válasz | 2009-01-09 | 12:14
Hát aki nem képes ezek közt meglátni a kamut meg a fake-et, az meg is érdemli, hogy elhiggye ezeket. :) A pornó nem tud hatni egy olyan emberre, aki már a valóságban látott vagy átélt ilyesmit.
válasz | 2009-01-09 | 12:10
"Azonban most már azt a világot éljük, mikor egy nő már nem is igazi nő, ha csak szimplán csikló orgazmusa van."--> pl ez!
"Legújabb trend a g, c f, q és y pontos orgazmus, szinte elvárás lesz egy nőtöl, hogy az orgazmus alatt nagyobbat spricceljen, mint a szegedi szökőkút egy meleg nyári napon."--> ez

De szerintem ezekért a pornó is hibás...sokan elhiszik, amit ott látnak: sikítva élvez a csaj a sima dugástól vagy minimális izgatástól már elspriccel a kameráig. Sokan ezt kezdik el hajszolni, mert látták, hallották...

"Sajnos sok nő bedől ennek a maszlagnak és nem képes magát addig elfogadni, amíg csak a csikló ingerlésével képes a csúcsra jutni."--> és sok férfi is nem teljesértékű orgazmusnak fogja fel :S
válasz | 2009-01-09 | 12:07
Mi az igaz?
válasz | 2009-01-09 | 12:06
Osztom Figyelő véleményét, ez sajnos tényleg igaz :S
válasz | 2009-01-09 | 11:54
ezt nagyon jól összeszedted!

"A nők meg elfelejtettek az ösztöneikre hagyatkozni, türelmetlenek a saját testükkel és olybá tekintik az orgazmust, mintha az is valami fogyasztási cikk lenne."

"még jobban eltávolodnak saját testüktől."

ez utóbbiról olvasgatok mostanában. ez biológiailag is bizonyított talán tán talán :), hogy az agyban nálunk fizikálisan is szétválik szétvált az, ami az állatoknál egyben van, ami az ösztön, a test, az érzelmek harmóniájáért felelős.

idézem:

"az örömöt és az érzelmeket az agy alsóbb része az ún limbikus rendszer dolgozza fel. a limbiks rendszer vezérli a hipotalamuszt, a hormonszint és a vegetatív(akaratlan) idegrendszeri funkciók(szívverés, végnyomás, légzés)irányításáért felelős szervet. A limbikus rendszer mesterséges lenyugtatása szabályozza és csillapítja a hormonkiválasztást és a vegetatív funkciókat.Bizonyos jelek arra utalnak, hogy ez növeli az élettartamot és segít az egészség megőrzésében.
néhányan azt a véleményt hangoztatják, hogy a modern emberiség önpusztító, erőszakos hajlamait az agykéreg (tudatos gondolkodás központja) és a limbikus rendszer különválása okozza. Amikor az elme folyton ellenőrzi az ösztönös mozgást, az túlzottan kontrolláltá, esetlenné váli-az agykéreg és a limbikus rednszer együttműködésekor a mozgás sokkal kecsesebb. Az állatokban e két szerv különválása nem történt meg." by anodea judith
válasz | 2009-01-09 | 11:41
A szexualitást illetően nem vagyok egyáltalán mester, sőt lassan rá kell jönnöm nem sok keresnivalóm van ezekben a topicokban. A suszter maradjon a kaptafánál.
válasz | 2009-01-09 | 11:32
Bámulatos vagy Omega!
TANÍTS MESTER!! :)

Tényleg nagyon ott van amit írtál. :)
Szerintem nagyon igaz. :)
válasz | 2009-01-09 | 11:31
Igazad is van meg nem is.Mert ha mindig a legkönnyebb és bevált utat válaszjuk,akkor esetleg elvesszük a lehetőségét hogy jobb dolgok is bekövetkezzenek.szóval azért nem árt ha egy nő ismerkedik a testével,és fejleszti is azt.
válasz | 2009-01-09 | 11:28
Az a baj, hogy kicsit átestünk a ló túloldalára a női orgazmust és a nőiséget illetően.
Régen valóban nem igazán foglalkoztak azzal, hogy a nő kielégült-e vagy sem az aktus alatt. Ez nagyon rossz meglátás volt, mert szerintem az az alap, hogy egy nőnek is annyi joga van az orgazmushoz mint egy férfinek, és igenis egy férfinek mindent meg kell tenni, hogy a párját kielégítse. Ha kell úgy is, hogy ezalatt jobban elfárad mint maga a nő. Az, hogy milyen úton lényegtelen, hosszú távon a nő nem maradhat orgazmus nlkül.

Azonban most már azt a világot éljük, mikor egy nő már nem is igazi nő, ha csak szimplán csikló orgazmusa van. Lassan már arra is csak lenézően legyintenek aki hüvelyi orgazmust képes produkálni. Legújabb trend a g, c f, q és y pontos orgazmus, szinte elvárás lesz egy nőtöl, hogy az orgazmus alatt nagyobbat spricceljen, mint a szegedi szökőkút egy meleg nyári napon.

Sajnos sok nő bedől ennek a maszlagnak és nem képes magát addig elfogadni, amíg csak a csikló ingerlésével képes a csúcsra jutni.
Ezt kéne a nőknek elfelejteni, és örülni annak ami a számukra megadatik. Továbbá kedves férfitársaimanak is azt üzenném, hogy ne az legyen a trend amit férfimagazinokban illetve a pornófilmekben látnak, hanem arra ügyeljenek, hogy a a nőt a legkönnyebben és legegyszerűbben juttassák a csúcsra. Attol pedig a partnerük még teljes értékű ízig vérig nő, ha ,,csak" a csiklója ingerlésével jut a csúcsra, valamint nem bronzbarna a bőre, esetleg több mint 40 kg a testsúlya és a mellei sincsenek szilikonnal kitömve.
válasz | 2009-01-09 | 10:55
Ez tényleg nagyon jó, hogy: "az orgazmus, mintha az is valami fogyasztási cikk volna" - ma valóban minden arról szól, hogy mindennek tökéletesnek kell lennie, és mindenből jogunk van a legjobbat kapni. Ami mondjuk nem mindig baj - és jó az igény a tökéletességre, csak az a probléma, hogy azt is értékelni kellene tudni, ha valami még nem igazán tökéletes..., és tenni kellene tudni jobbá tenni, kijavítani...nem mondjuk azonnal kidobni a terméket..., lecserélni mondjuk a partnert, szeretőt, házastársat stb., ha nem nyújtja rövid időn belül a maximumot. Persze ez nem mindenkinél van így, de sajnos vannak példák erre.
válasz | 2009-01-09 | 10:44
Igazad van. És azt is fontosnak tartom, hogy az orgazmust egy szép, kiérlelt dologként élje meg a nő, amikor átéli, ezért biztos, hogy akkor következik be, amikor az adott illető képessé válik feldolgozni, kezelni a nyitottság és befogadás ezen fokát. Sajnos mai társadalmunkban a párok sokszor türelmetlenek egymással, mindent a csúcson akarnak kezdeni, elfelejtve, hogy a csúcsról már csak lefelé lehet elmozdulni...nem pedig felépíteni valamit, ami egyre feljebb és feljebb visz. A nők meg elfelejtettek az ösztöneikre hagyatkozni, türelmetlenek a saját testükkel és olybá tekintik az orgazmust, mintha az is valami fogyasztási cikk lenne. Ezáltal meg már sokuknak inkább "orgazmumusuk" van, mert már csak megcsömörlenek abba, hogy hajszolták és nem jött. Ehhez jön még a sok "okos" kézikönyv, amik praktikákkal, meg receptekkel jönnek, mintha mindenkinél beváltható lenne, de ezzel is csak valójában még jobban eltávolodnak saját testüktől.
válasz | 2009-01-09 | 09:13
Nagyon egyetértek veled. Szerintem is a női orgazmus kiváltójának legfőképpen a csikló tekinthető. Szerintem a Nyugati kultúra túlzottan "közösülés-központúvá" vált, és azt akarták igazából belesulykolni a nőkbe, hogy a szexuális élet során elért gyönyörnek is elsősorban a hüvelyhez kell kötődni. Amivel azért egy kicsit vissza is kanyarodtunk oda, hogy a vallás által évszázadokon keresztül "tanított" - a nemi élet alantas, és csak a "szaporodás céljából élt nemi élet" a megengedett, a többi bűnös... ebből egyenesen következett az is, hogy az élvezet a nő számára nem is szükséges..., sokáig nem is foglalkoztak egyáltalán azzal a kérdéssel, hogy a nemi élet élvezetet okozó legyen a nő részére, illetve, nyilván el volt fojtva a nemiség, azt "tisztességes" nő nem élvezheti stb. És ilyen értelemben a csikló is "kikerült" a képből, mint élvezetet okozó szerv a nőnél.
Most, ma a másik véglet van egy kicsit, úgy érzem. A fókuszban a végső élvezet van, a csúcspont, és ha véletlenül egy nőnek már nincs orgazmusa, akkor "lassan már úgy tekintenek rá, mint egy UFO-ra." Ma, nem illendő, hogy egy nőnek ne legyen orgazmusa, mert akkor rögtön csökkent értékűnek fogja érezni magát. Sőt emiatt egy mai férfinek is "illendő" csökkent értékűnek éreznie magát, mert nem sikerül a párját a legfőbb élvezethez juttatnia. Szóval mindkét fél valahol elkezd szorongani, és elfelejtik egyszer csak, hogy a nemi élet, a párkapcsolat nem kizárólag erről kell szóljon. Pedig szerintem a legtöbb nőnek nem mindig van orgazmusa, és általában szerintem is a csikló által elért orgazmus sokkal élesebb, egyértelműbb, mint például a hüvelyi orgazmus. Arról nem beszélve, hogy szerintem sok esetben a hüvelyi orgazmus is sokszor áttételesen a csikló által jön létre - igaz, hogy közvetve. A hüvelyi orgazmus egy esetleges lehetőség, amihez tényleg sokkal nagyobb koncentráció szükséges - egyetértek veled, és szerintem csak olyan partnerrel lehet átélni, aki maximálisan kihozza a nőből az igazi énjét szexuális értelemben /legalábbis nekem ez a tapasztalatom/. A másik, hogy tényleg semmi szégyen nincsen abban, ha egy nő megkéri a partnerét arra, hogy az aktuson kívül is - ahogy írod - segítse hozzá a partnere más módszerekkel az orgazmushoz. Semmi szégyellnivaló nincs benne, sem a nő, sem a férfi részéről. A férfi sem lesz csökkentebb értékű szexuális "teljesítményét" tekintve ezáltal. A nyugati kultúra túlzottan "közösülés-központúvá" vált, és azt akarták igazából belesulykolni a nőkbe, hogy a szexuális élet során elért gyönyörnek is elsősorban a hüvely-hez kell kötődni. Amivel azért egy kicsit vissza is kanyarodtunk oda, hogy a vallás által évszázadokon keresztül "tanított" - a nemi élet alantas, és csak a "szaporodás céljából élt nemi élet" a megengedett, a többi bűnös... ebből egyenesen következett az is, hogy az élvezet a nő számára nem is szükséges..., sokáig nem is foglalkoztak egyáltalán azzal a kérdéssel, hogy a nemi élet élvezetet okozó legyen a nő részére, illetve, nyilván el volt fojtva a nemiség, azt "tisztességes" nő nem élvezheti stb. És ilyen értelemben a csikló is "kikerült" a képből, mint élvezetet okozó szerv a nőnél.
Most, ma a másik véglet van egy kicsit, úgy érzem. A fókuszban az élvezet van, és ha véletlenül egy nőnek már nincs orgazmusa, akkor "lassan már úgy tekintenek rá, mint egy UFO-ra." Ma, nem illendő, hogy egy nőnek ne legyen orgazmusa, mert akkor rögtön csökkent értékűnek fogja érezni magát. Pedig szerintem a legtöbb nőnek nem mindig van, és általában szerintem is a csikló által elért orgazmus sokkal élesebb, egyértelműbb, mint például a hüvelyi orgazmus. Arról nem beszélve, hogy szerintem sok esetben a hüvelyi orgazmus is sokszor áttételesen a csikló által jön létre - igaz, hogy közvetve. A hüvelyi orgazmus egy esetleges lehetőség, amihez tényleg sokkal nagyobb koncentráció szükséges - egyetértek veled, és szerintem csak olyan partnerrel lehet átélni, aki maximálisan kihozza a nőből az igazi énjét szexuális értelemben /legalábbis nekem ez a tapasztalatom/. A másik, hogy tényleg semmi szégyen nincsen abban, ha egy nő megkéri a partnerét arra, hogy az aktuson kívül is - ahogy írod - segítse hozzá a partnere más módszerekkel az orgazmushoz. Semmi szégyellnivaló nincs benne, sem a nő, sem a férfi részéről. A férfi sem lesz csökkentebb értékű szexuális "teljesítményét" tekintve ez által. A nemi élet nem csak kizárólag az aktus általi gyönyörről szól - szerintem.
válasz | 2009-01-09 | 08:51
Linduska!
Nem értem, ha valaki képes csikló orgazmusra, akkor miért kesereg. Annak a legrosszabb(voltak itt már olyan nők is), akiknek semmiképp nem megy. Linduska, sok nő van úgy, hogy csak csiklóorgazmusra képes. És akkor???
Én nagyjából 22 éve élek szexuális életet, volt néhány partnerem, igaz nem túl sok, de azért összehasonlítási alapom van. Nos, egyikükkel sem sikerült szeretkezés közben hüvelyi orgazmust elérnem, kivéve a jelenlegi partneremet (ő 2 éve van nekem), de vele is csak ritkán. Továbbmegyek: egyáltalán nem sikerült előtte hüvelyi orgazmust elérnem, azaz kézzel történő izgatásnál is csak kb. azóta, mióta ő van nekem. De legelőször is saját magam jöttem rá, hogy mi a jó nekem, és innentől fogva tudtam neki segíteni, mit hogyan. Nem kell azt fogalmazásba önteni, de amikor ott vagytok, kis segítséget adj neki, hogy jó neked. Na szóval, azt akartam ebből mondani, hogy valójában minden együttlétnél volt és van orgazmusom, de mi ezt úgy oldjuk meg, hogy még mielőtt konkrétan az aktusra kerülne a sor, ő velem foglalkozik, addig, amíg meg nem történik, mondjuk én szerencsés vagyok, mert nagyon sokszor egymás után képes vagyok rá. Nagyon sokat számít, hogy úgy csinálja a ffi, ahogy a nőnek a legjobb, és bármilyen tapasztalt is valaki, minden nőnek más az igénye, és ezt el kell fogadnia. Szerintem a lgfontosabb, hogy mindkét fél örömére történjen a szeretkezés, és ha konkrétan nem is az aktus során történik az orgazmus, akkor sincs semmi, hiszen egy szeretkezés lehet fantasztikus anélkül is, de akkor is fontos, hogy a nemi vágy kielégülésbe torkolljon, és nem baj, ha azt nyelvvel, vagy kézzel, esetleg segédeszközzel éri el valaki.
válasz | 2009-01-09 | 08:32
Szia!

Ha viccesen szeretném megközelíteni a dolgot nekem sem mindig van orgazmusom, amikor szeretném pl most sincs:-))-bocs

Nekem van egy sajátos világnézetem, amivel úgy gondolom nem mindenki ért egyet, de azért leírom. Azt gondolom a nők elsődleges gyönyörközpontja a csikló. Ha megfigyeled annak az apró szervecskének semmi egyéb funkciója nincs, mint az, hogy a nő számára gyönyört biztosítson. Tele van idegvégződésekkel.
Véleményem szerint a legtöbb nőnek csak csikló orgazmusa van. A hüvelyi orgazmus csak ajándék. Természetesen lehet kisérletezni vele, mert azt hiszem 100% ráhangolódással és koncentrációval úgy is el lehet érni. Vannak olyan nők akik csupán a mellek simogatásával is csúcsra jutnak.
Az, hogy magad sokkal könnyebben el tudod juttatni az orgazmusig az természetes. A saját testét mindenki jobban ismeri, mint a másik emberét.
Én azt tanácsolom Nektek, kezdjétek úgy a szerelmeskedést, ahogy számodra a legizgatóbb engedd el magad , azonban, ha úgy érzed nem fogsz eljutni az orgazmusig, akkor a barátod az együttlétet fejezze be orálisan vagy a kezével juttasson a csúcsra.
Hidd el a csikló orgazmus emmivel sem jelent kevesebbet, mint a hüvelyi.
válasz | 2009-01-09 | 01:20
Ritkán van orgazmusod, ritkán kívánod a szexet...ez egyértelmű elutasítás a tested részéről...Ne erőltesd azt, ami nem ad nektek újat. Összpontosítsatok másfelé! Utána már csak jobb jöhet.
válasz | 2009-01-09 | 00:20
nem olyan gyakran azt a szex utáni vágyra értettem.Pedig annyira de annyira szertjük egymást és tudom ,hogy megbántom ezzel ,hogy már nem kívánom annyit a szexet.Mit próbáljubk ki??Vagy ,hogy izgassa a G pontomat?? Előre is köszönök mindent
 
válasz | 2009-01-09 | 00:13
Köszönöm a segítséget!
Igazából a lovagló póz kellemes érzés nekem is de akkor talán azért mert úgy próbálok lovagolni'hogy a csiklómat kényeztetem közben.Mostanában nem is érzem azt ,hogy esetleg közel lennék az orgazmushoz.Hiába bírja a párom tovább elérek egy pontot ahol feladom mert érzem hogy már nem vagyok annyira nedves és hogy nem fogom elérni...A pózokkal és a kreativitással ninca gond.Meg élvezem az együttléteket is.Egyik hétvégén kettesben maradtunk otthon uh elhatároztam h egész éjjel szeretkezés lesz felhúztam szexi miniszoknyát harisnyát magassarkút ..úgy ahogy kell:) nagyon vad és szenvedélyes volt és a párom nagyon nagyon jól bírta de én egy kicsit sem éreztem azt ,hogy elfogok menni.Pedig a dolgot élveztem nagyon.olyan rossz:(:(Néha azt is tapasztalom ,hogy előjáték közben ha ujjaz sokkal jobban élvezem mint mikor a hímtagját helyezi belém.Teljesen más érzés a kettő.Annyira el vagyok keseredve mivel sosincs orgazmusom annyira nem is kívánom a szexet :(:(vagy is nem olyan gyakran.
 
válasz | 2009-01-08 | 23:55
Szerintem a nőnek könnyebb általában önkielégítés során eljutnia azorgazmushoz /tapasztalatból tudom/, és bármilyen jó is egy partnerkapcsolat, ott már nyilván nem csak magunkra kell figyelni, hanem a párunkra is, az ő érzéseire is, hiszen nyilván azért vagyunk együtt, mert kölcsönösen kívánjuk, szeretjük egymást.
Azt mondod, hogy azért van orgazmusod, csak nem olyan gyakran, mint szeretnéd. Végül is az nem probléma, hogy, ha nem minden alkalommal van orgazmusod. A szeretkezés nem csak erről szól, hanem magáról az együttlét öröméről is, az összetartozás-érzésről.
Bár általában úgy érzem, hogy nekem nem szoktak orgazmus problémáim lenni túl sűrűn, de azért én is azt érzem, hogy nem minden együttlét vagy aktus során sikerül nekem sem az orgazmus. Szerintem önmagában ez még nem probléma. Orális szexnél nálunk is hasonló a helyzet, hogy "szinte már elzsibbad a párom", mire sikerül kielégülnöm./De általában nagyon hosszú orgazmus fázisok, ismétlődő fázisok vannak ilyenkor./ Az igazság az, hogy szerintem próbáld irányítani valamennyire orális szex közben például a párod, jelezd neki, mikor pont azon a területen van, ami neked a legizgatóbb..., hiszen ez már más helyzet, mint mikor saját magunknak "csináljuk" /bocs, a kifejezésért/. A legszerelmesebb férfi sem lát bele a szerelme agyába, próbáld esetleg finoman szavakkal is irányítani, hol a legjobb, vagy óvatosan helyezd a kezét arra a pontra, ahol kezd a legintenzívebbé válni az érzés.
Nem próbálja esetleg a párod még jobban elhúzni az orgazmusához vezető időt, hogy akkor neked több időd legyen a kielégüléshez? A hüvelyi orgazmus nekem például régebben /a korábbi partnereimmel nem igazán sikerült/, most a jelenlegi párommal éreztem igazán ezt az élményt. Szerintem annyiban más, hogy az orgazmus-érzés nem a "csikló"-által indul ki, hanem inkább a hüvelyt érő nyomás-ingerek váltják ki, szerintem. Kicsit másabb érzés /legalábbis nekem/, mint a csikló-orgazmus, nem annyira éles érzet, inkább olyan hullámzóbb, lágyabb, nem olyan hirtelen érzés. Én igazából a "lovagló" pozícióban éreztem először a legerősebben ..., állítólag akkor a G-pontot is eléggé jól érik ingerek..., nekem általában most valahogy ez a legkellemesebb pozíció /a saját orgazmusom szempontjából.
Próbáljátok kikísérletezni, hogy milyen pozícióban érik a hüvelyt nálad a legerősebb ingerek /nálam például valahogy a hüvelyben "körkörös" mozgás vált ki nagyon intenzív ingereket/, de, hát mindenkinél más válik be...
Ennyiben tudtam segíteni.

Szia
válasz | 2009-01-08 | 23:36
Szia mindenkinek!Sajnos nagyon nagyon ritkán van orgazmusom:(3 éve együtt vagyunk a kedvesemmel és kb 3 x volt hüvelyi orgazmusom .Amit igazából nem is tudom ,hogy az volt vagy nem.Először gond volt az is ,hogy a párom hamar elment ,de már ezen is javítottunk.Fogalmam sincs ,hogy miért nem vok rá képes:(Ha orálisan kielégít az is olyan nagyon lassan történik .Szegény páromat már sajnálom teljesen elzsibbad mire én esetleg elmegyek.
Ha magamat elégítem ki az olyan hamar megtörténik.Nem értem miért van ez.A páromnak is elég rossz érzés.Engem is mostanában nagyon zavar az ,hogy ő mindig elmegy én pedig soha.Segítsetek kérlek:(:(:(:(:(
 
válasz | 2009-01-06 | 15:30
Engedd el magad és próbálkozzál saját magadnak örömet szerezni először!
válasz | 2009-01-06 | 15:28
Kösz, ha tudnám, hidd el, már átléptem volna.
 
válasz | 2009-01-06 | 15:21
Egyszer kéne csak azt a küszöböt valahogy átlépni és rájönnél a titok nyitjára.
válasz | 2009-01-06 | 15:19
Oké, úgy legyen. Különben mindenki azt írja, akkor jön össze, amikor nem számítasz rá, hát én már nem is számítok rá, csak szeretném. mi a különbség.?mindegy.
 
válasz | 2009-01-06 | 15:13
Lehet majd akkor jön mikor nem is számítasz rá, mondjuk egyszer álmodban minfenféle ráhatás nélkül.
válasz | 2009-01-06 | 15:11
Vicc volt:), de ki tudja;)
 
válasz | 2009-01-06 | 15:05
Azért addig remélem nem kell várni az első orgazmusodra!
válasz | 2009-01-06 | 14:59
Na most ez már késő bánat, ezen nem tudunk változtatni. Majd következő életemben :)
 
válasz | 2009-01-06 | 13:36
háát..kicsit tényleg zsák a foltja effektus..

eleve pasi aki nem akar orálozni......
én itt ledöbbenek..

és a csikló csiskizőssége...
meg még ráadásnak ha jól emlékszem a párja gyorsan is elmegy..szoval úgy se tudnak gyakorolni...
és magának szokott masztizni? vagy annó nem próbáltak???

és még ennyi idősek ráadásul.. mert ha teszem azt 16-7fele vannak...

na ezért mondom én hogy a nagy önmegtartóztatás..későnérés sem jó megoldás.. kellenek a korai kapcsik is... hogy mire a nagy ő közeledik a huszas éveiben.. ne ilyen problémák legyenek...
válasz | 2009-01-05 | 20:42
Valóban érdekes ez a hozzáállás Ani párja részéről!
 
válasz | 2009-01-05 | 20:00
Nekem Aniék hozzáállása a szexhez is elég furcsa. Egyrészt nem egyszer írta Ani, h már nem is nagyon élvezi, barátjának jó és kész. Ő szinte teljesen csak azt nézi, h orgazmus legyen, erre koncetrál rá és nekem az jött le, h az aktusok nagyrészt egyenlőek a kudarcokkal. Aztán kiderül, h a barátjának baja van a női nedvekkel, a nő különböző módszerekkel történő kényeztetésével. Ilyenkor szerintem egyáltalán nem megoldás, h csakazértis belerőszakolja magát az orális szexbe. Vagyis én ezt nem tudnám úgy élvezni. Fontos a tudat is, h a férfi szereti csinálni, amit éppen csinál, h kívánja azt, amit csinál. Ettől lesz olyan szenvedélyes, heves, kitartó stb (ha gondok vannak).
 
válasz | 2009-01-05 | 19:48
mondjuk ebben igazad van:))

az egyszerrei elmnetelhez meg annyit..hogy akire "várni" kell..azaz késöbb megy el..azt egy kicsit előre meg kell dolgozni..pl orálisan.. és így lehet játszani tán az idővel.. vagy olyan pózt keresni ami számára élvezetesebb..stb...
mert tényleg nagyon jó plussz amikor sikerül együtt a csúcsra jutni...
válasz | 2009-01-05 | 19:41
Ani!
Én tényleg nagyon sajnállak, hogy nincs orgazmusod, de ha én azt szeretném, hogy egyszerre menjek el a párommal, akkor azt hiszem jogom van segítséget kérni a fórumon! Ugyanúgy, ahogy neked is, pedig már leírtunk kismillió módszert, amiket csak ismételgetünk folyamatosan. Priviben is írtam már levelet, próbáltunk segíteni, ha neked nem jön össze az már nem rajtunk fog múlni. Jah és sorry h ennyivel fiatalabb vagyok, és mégis van orgazmusom............!
válasz | 2009-01-05 | 19:35
ANI és párja példája mutatja a másik topic kérdését.. hogy miért lehet baj ha valakinek kevesebb partnere volt...
mert akkor ennyi idősen is még az alapokat tanulja.. önmagát keresi..stb...
most mondjuk ők 1másra találtak... és legyenek nagyon boldogak.. és drukkolok hogy sikerüljön nekik...

de én pl ezen okok végett sme kezdek már kezdővel...
nálam sem fekszünk le iziben...de azért ha odakerülünk.. akkor orál.. egyébb pózok.. változatosság.. és egyébb nyalánkságok kölcsönösen alapok legyenek...
és inkább azon filózok hogy bilnics vagy popsi legyen az esti extra... nem az hogy párom orgazmusa..vagy férfiként elkezdjek neki orálozni...ami megjegyzem szintén tanulandó folyamat.. mert ütemre.. erősségre..a helyekre rá kell érezni.. meg minden nő máshol-máshogy szereti.. (direktbe csiklót.. környékét..stb.. lassan-erősen..vagy gyorsan de alig érintve..stb..)
 
válasz | 2009-01-05 | 16:40
Belül semmi szükség kimosásra, a hüvely természetesen tisztul, hacsak nem történt valami extra ami felborította a savhatást. Szerintem a barátodat meg kéne győzni róla, hogy a természet nem hülye, pontosan és tökjól érti a dolgát, csak rá kéne bíznia magát.
válasz | 2009-01-05 | 16:36
Nem élitek meg kicsit túl higiénikusan a szexet?? :S
válasz | 2009-01-05 | 15:20
Az biztos, hogy szép a párodtól, hogy hajlandó a Te örömöd miatt kísérletezni, együttműködni veled. És biztos, hogy szerepe van annak, hogy ő is tapasztalatokat kell még, hogy szerezzen.
Vannak olyanok férfiban és nőben is, akik nem hajlandóak a másik kedvéért semmit sem kipróbálni, vagy újítani a szexben, hiába utal rá a partnerük, a mostani páromnál például annak idején az élettársának javasolt valamit /mikor még éltek nemi életet/, úgy finoman, könyvet adott át neki, hogy ezt meg amazt jó lenne belevinni a szexuális életükbe..., a nő reakciója pedig az volt, hogy kitépte a kezéből a könyvet, és azt mondta, hogy ugyan, hagyja már őt ezzel a hülyeséggel, ő már tud mindent. Szóval vannak olyan emberek, akik abszolút nem hajlanak semmi újra a másik kedvéért. Az én volt férjem is hasonlóan gondolkozó volt férfiban... Becsülöm a párodban, hogy hajlandó a kedvedre tenni..., és csak remélhető, hogy rájön igazán arra, hogy semmi idegenkedni való nincs orális szexnél a nemi izgalom során keletkező nedvektől.
válasz | 2009-01-05 | 15:12
Most azért kezdte el csinálni szegény, mert utána olvastattam vele is cikkeket az orgazmusról, na ne orális témában, csak úgy, és csomó helyen írják, hogy azzal lesz orgazmusa a nőnek, orális csiklóizgatással. Az orgazmust szeretné nálam elérni, jót akar, bár mondtam neki, ha nem szereti, ne csinálja.
 
válasz | 2009-01-05 | 15:06
Nekem azért olyan érzésem van, Ani - remélem nem bántalak meg, hogy a párodban rengeteg "görcs" van, igazából nem annyira eget-rengetően izgatja az orális szex, legalábbis olyan értelemben, hogy vannak a párodban tudat alatti /meg lehet, hogy tudatos/ félelmek is a nők nemi nedvei /sőt még a sajátja/ iránt is. Pedig szerintem az orális szexet akkor tudja a nő és a férfi és igazán élvezni, ha teljesen el tudják engedni magukat, és nincs bennük az, hogy most akkor milyen nedvei is vannak a partnernek, meg, hogy azért az kicsit esetleg "undorító". Amit leírtál, abból nekem az derül ki, hogy igazából a párod nem tudja teljesen elfogadni a nemi élet során "keletkező" izgalmi nedveket. A szeretkezés során szerintem a hüvelybe kerülő ondót miért kellene azért kimosni, mert "rohadni" kezd majd, természetes élettani dolog, ami izgalmi állapotban, a férfi orgazmusa során keletkezik, és nem fog "rohadni", hanem majd felszívódik a női szervezetben, vagy ki is folyhat a női hüvelyből, de ez semmiképpen nem nevezhető undorítónak...
A partnerednek az ilyen félelmei pedig szerintem nálad akadálya lehetnek a teljes belefelejtkezésbe a szexbe, és az orgazmusnak is.
válasz | 2009-01-05 | 14:55
28 a párom is.Ja és kevés tapasztalattal.Igazából előttem csak egyszer volt egy lánnyal.
 
válasz | 2009-01-05 | 14:53
nincs fertőzésem, lehet, hogy szokatlan neki. Nem szoktam magamnak felnyúlni, azt mondta , szerinte a hüvelyt is úgy kellene ujjal kicsit kimosni, bár elismerte, ő sem ért hozzá, hogy kimenjen belőle az ő "nedve", mert az ott esetleg nem tesz jót, elkezd " rohadni", na most ez rosszul hangzik, tudom, szóval . hogy jobban ki kell-.e mosni, ujjal stb., de ő sem tudja.
Amúgy biztos kicsit idegen neki a dolog, hogy csak nekem csinálta még( meg remélem,csak nekem is fogja:)
 
válasz | 2009-01-05 | 14:37
Eszembe jutott, most így hirtelen, hogy nekem a volt férjem a világért sem ment volna bele az orális szexbe. Egyszerűen azt mondta, hogy nem izgatja, és nem tudná elképzelni, hogy azt csinálja, mert tisztában van azzal, hogy akármennyire tiszta, és mosdik valaki, akkor is van valamiféle szag. Úgy, hogy vannak ilyen férfiak... - no komment.
válasz | 2009-01-05 | 14:25
nem tudom mennyi idős párod..de ez felettébb fura.. legalábbis én még nem nagyon taliztam olyan haverommal aki ne lett volna oda a női nemiszervért.. né is napestig nyalogatnám..

lehet hogy neki alapból nem gyün be az illata..

ha fertőzésed van az más..da ha doki mondja hopgy oks minden..akkor párod izlésével van gond...
válasz | 2009-01-05 | 14:12
Nem lehet, h fertőzésed van? Vagy gombád? akkor szokott kellemetlen "illatú" lenni, mert alap állapotban nem hiszem, h nem tetszene egy férfinak :S
válasz | 2009-01-05 | 14:11
És szex után a hüvelyed belülről is ki szoktad mosni? Használsz valami szert? Szappan, tusfürdő vagy bármi? Mert szerintem a hüvely egyáltalán nem bírja az ilyesmi vegytisztítást....más a pH-ja.
válasz | 2009-01-05 | 13:41
Biztos befolyásolja az étkezés az ízét.Ugyanúgy ahogy férfiaknál.A fürdés tök lényegtelen szempont az íz kérdésében.,ugyanis nem az az íz a kellemetlen számára,amit kívül érez szerintem..hanem az izgalmi nedv íze....az pedig nem változtatható azzal hogy megmosakodsz...semmi köze hozzá.Az is lehet hogy csak szokatlan neki...bár én sem csináltam a mostani párom előtt ,csak nagyon ritkán...de az ő ízét mindennél jobban szeretem.Az orális szex nagyon intim dolog szerintem,és igazából a Szerelmemmel tudtam csak meg igazán,mennyire jó...hogy milyen jó a Szerelmem íze.Én kicsit malac is vagyok....imádom összekenni az egész arcom a nedvességével:) De sok ember van aki nem rajong az orális szexért,vagy nem tud kibékülni a testnedvek ízével.
válasz | 2009-01-05 | 13:40
Szerintem elképzelhető, hogy nem szokta meg. Hát, esetleg próbálj meg valahogy parfümöt használni, persze úgy, hogy ne kerüljön azért a hüvelybe véletlenül sem, csak valahogy úgy a környékére használj valamilyen parfümöt. Csak arra ügyelj, hogy ne vidd túlzásba, meg nehogy téged irritáljon a parfüm. Szerintem ez az adott férfitől is függ, mert például az én párom abszolút nem izgatja az sem, ha nem közvetlenül orális szex előtt tusolok mondjuk, azt mondja, hogy neki izgató akkor is, ha nem vagyok "annyira steril", sőt elképzelhető, hogy ha közvetlenül mondjuk tusolás után van "nálatok" orális szex, akkor te mondjuk az átlagosnál lehetsz szárazabb, és ez azért lehet, hogy befolyásolja a nedvesedést, nehezebben nedvesedsz, és később izgulhatsz fel. Ez pedig azért lehet, hogy hatással van az orgazmusra is áttételesen. /Az én párom az sem zavarja, ha aktus után van még nálunk orális szex, egyszerűen inkább izgató neki... ízlés kérdése, hogy kinek mi izgató és mennyire./
válasz | 2009-01-05 | 13:34
Hát, ez jó kérdés. Azt tudom, hogy a férfiaknál befolyásolja az ízét tényleg, hogy mit esznek, vagy mit isznak, vagy élnek-e mondjuk élvezeti szerekkel /kávé, cigaretta stb./, de nőknél, hogy az ételek befolyásolnák..., erről nem hallottam. Azt viszont olvastam, hogy inkáb az befolyásolja a hüvely-nedvesedésnél az ízét, hogy a menstruációs ciklusnak melyik fázisánál van a nő. Mint, ahogy a peteérésnél eleve több a hüvelyváladék, és nyúlósabb, olyan tényleg "tojásfehérje-szerű", és akkor állítólag szagtalanabb is talán..., míg a menstruáció felé haladva sűrűbb a hüvelyváladék eleve, és akkor talán azt hallottam, hogy erősebb az illata is. Szóval én inkább úgy tudom, hogy a ciklushoz áll közelebb az, hogy milyen az illata. /Persze, azt figyelembe véve, hogy nincs a nőnek semmilyen hüvely-fertőzése, hüvelygomba stb., mert akkor nyilván lehet nagyon kellemetlen szag..., de az már inkább betegség téma./
válasz | 2009-01-05 | 13:31
Párom előttem még senkinek nem csinálta orálisan.azt mondja nem olyan jó az íze, pedig előtte fürdök. Vagy csak nem szokta meg?.
 
válasz | 2009-01-05 | 13:27
Nálunk is befolyásolja az ízét, hogy mit eszünk, mint a ffikanál, pl ananásztól édesebb?
 
válasz | 2009-01-05 | 13:23
Nem tudom. Igazából hallottam olyan véleményt, hogy utána rögtön el kell menni mosdani, mert "fúj, piszkos, gusztustalan", de ezt meglehetősen "prűd" ember szájából hallottam. Én viszont azt nem gondolnám, hogy - ha nem is rögtön az aktus után, de egyáltalán ki kellene mosni a hüvelyt. Nem hiszem, hogy az aktus után a hüvelybe kerülő "ondófolyadék"-nak lenne bármi káros hatása a női szervezetre nézve..., sőt, már csak a szaporodás szempontjából nézve is nem hinném, hogy élettanilag káros lenne a női szervezetre, sőt, én kedvező hatásokat hallottam. Persze, mindjárt más, ha valaki fogamzásgátlási céllal végez monjuk hüvely-öblítést..., de az már elég korszerűtlen módszer lenne. Én inkább az anális szexnél hallottam, hogy nem igazán odavalóak a "férfiak nedvei", és élettanilag okozhatnak felborulást a szervezet baktérium-háztartásában.
válasz | 2009-01-05 | 13:12
Értem. Csak azért mondta, mert a hüvelyt jól ki kell mosni szerinte utána, na persze nem rögtön utána rohanunk a fürdőbe.
 
válasz | 2009-01-05 | 12:44
Szerintem az olyan kiábrándító lenne a partnerem számára, ha mondjuk aktus után kirohannék rögtön a WC-re, vagy a fürdőbe, szerintem a "nemi nedvek" teljesen természetesek akkor, ha olyannal vagyok, akit szeretek, és kívánok, és ehhez hozzá tartozik, hogy mondjuk aktus után meghitten pihenünk a másik karjában..., nem tudnám elképzelni, hogy kirohanok a fürdőbe..., valahogy megszűnne az a varázs, aminek még a hatása alatt állok. És szerintem irrigálni csak akkor kell, ha valami miatt kimondottan orvosilag javasolt, én általában úgy tudom, hogy a felesleges irrigálás még veszélyes is lehet, és felborítja a hüvely saját baktérium-háztartását, esetleg éppen a felesleges irrigálás miatt kaphatsz el majd könnyebben valamilyen nőgyógyászati fertőzést, mert a hüvely saját meglévő baktérium-flóráját kiölöd, és védtelenné válsz a külső baktériumok ellen.
válasz | 2009-01-05 | 12:42
Felesleges...ha rendben vagy, akkor semmi szükség rá...max akkor ha gombád van. Alap állapotban nincs egyáltalán szüksége a hüvelynek ilyesmire.
Párod miért mondta? Csak úgy, mert hallotta vagy ezzel esetleg célozni akart valamire?
válasz | 2009-01-05 | 12:41
Csak párom mondta, lehet, hogy néha kellene, nem tudom.
 
válasz | 2009-01-05 | 12:41
Hát..orálszex közben is lehet pózt váltani :) Ha nagyon fáradt már,a hátára fekhet..és az arca fölé guggolhatsz.Az egy kellemes póz :)
válasz | 2009-01-05 | 12:39
Talán nem is izomláz, hanem egyszerűen addig csinálja, hogy elgémberednek már az izmai, persze hozzá kell tennem, hogy elég kicsi, hülye ágyon nyomorgunk, és így elég kényelmetlen. Tervbe is van véve egy jó kis franciaágy, vagy valami más ágy..., mert ez most így elég szörnyű.
válasz | 2009-01-05 | 12:35
Ha megfelelő a hüvelyi "bioszférád", akkor felesleges irrigálni.
válasz | 2009-01-05 | 12:33
Nem. miért kéne irrigálni?? Még lefürödni se szeretek a partnerem után, nemhogy irrigálni. :) Nemrégiben irrigáltam, de akkor is azért, mert olyan antibiotikumot szedtem, ami csöppet felborította a puncim flóráját és szükséges volt.
válasz | 2009-01-05 | 12:31
Köszi. Ti szoktatok aktus után, v. máskor irrigálni?
 
válasz | 2009-01-05 | 12:23
Én azt tanácsolnám neked, hogy legyél tudatosabb és ne csak a szexben. Lassulj le, adj időt magadnak. Figyelj oda mindenre ami veled történik, legyen az akár egy apró inger, figyelj oda rá, mert ha figyelsz rá és csak arra összpontosítasz, akkor erősebben fogod átélni. Például amikor valami finomat eszel, egyél lassan, élvezd ki az összes ízt, add át magad az élménynek és figyelj. De közben ne próbáld magyarázgatni az agyaddal azt, amit épp érzel, csak nyugodtan add át magad neki. Szépen lelassulsz, odafigyelsz arra, ami ér, és átéled. A figyelmed segít, hogy sokkal intenzívebben érzékeld, amit épp átélsz. Most is csodálatos dolgokat élsz át, amikor például süt rád a nap, vagy hozzádér a szerelmed, de nem éled át tökéletesen. Próbálj egész egyszerű hétköznapi dolgokat lelassulva, megfigyelve tudatosan élvezni. Például csinálsz magadnak egy finom teát és úgy iszod meg, hogy teljesen átadod magad az ízeknek az élménynek, hagysz időt arra, hogy átéld a legapróbb ingert is. Aztán ha ezt továbbviszed a szexben, az már a tantra. Szerintem kezdd újra ezeket a dolgokat, az orgazmus már csak az életöröm mellékterméke és nem az ágyban kezdődik.
válasz | 2009-01-05 | 12:06
Melyik izmában lesz izomláza?A nyelvem nekem nem fárad sosem...ha jó a pozitúra,akkor a nyakam sem.Bármeddig csinálnám a páromnak,mert annyira jó:)
válasz | 2009-01-05 | 12:04
Na igen. Szegény páromnak néha már izomláza lesz azt mondja, de általában nem hajlandó addig abba hagyni, amíg nem látja, hogy nekem teljesen jó..., sokszor pedig úgy sorozatban jönnek, olyan apró orgazmus-érzések, olyan, mintha nem akarna vége lenni... Néha, úgy érzem, hogy "nehéz velem" már neki...
válasz | 2009-01-05 | 11:59
A jó bor növeli az érzékenységet az biztos.
válasz | 2009-01-05 | 11:58
Pont azt írtam, hogy gondolatban ezekre gondolok, hogy a párom szeret, jó a teste stb. Ha alkohol miatt lenne orgazmusom, tök jó lenne, legalább egyszer megtapasztalhatnám, mindegy, hogy hogyan( milyen áron) :)
 
Új hozzászólásFórum

Maszturbálás
2018-07-21 - 17:51

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41