szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó
FÓRUM

Női orgazmus


Új hozzászólás

válasz | 2010-11-14 | 16:35
A prostituáltak borzalmas helyzetben vannak, mert őkis javarészt ugyan olyan családfenntartó édesanyák, mint bárki más. Az "INTELLEKTUÁLIS" politikai rétegnek köszönhetően jóval többen kell, hogy bemocskolják testüket és lelküket, ez a társadalom nyomorának mutatója, mert a szakmánkon belül nincs elhelyezkedési lehetőségünk.
 
válasz | 2010-11-14 | 16:32
NEM VAGYOK a hagyományos értelembenvéve vett K..RVA!
Még annyira sem vagyok k..rva, mint egy olyan háziasszony, aki kényszeredetten kielégíti a férjét (ha lehet minél gyorsabban túljutni rajta), szexrabszolga.
Nálam senki nem kérhet semmit, NINCS KIELÉGÜLÉS, kifejezetten az élvezetek elnyújtását, kitartását, művelését, kontrollálását tanítom, néhány alkalommal, aztán irány a családi élet, a régi vagy új kapcsolatok. Senki nem jár hozzám sokáig, csak addig, amíg nem látjuk a fejlődést, amíg a szexuális energiáik működését meg nem ismerte és be nem indította.
válasz | 2010-11-14 | 16:31
Rájöttem valamire, ami hasznos mindenkinek, méghozzá a POTENCIA MEGŐRZÉSE ÉS HELYREÁLLÍTÁSA, a korai magömlés (a rossz reflexek kiiktatása) azonnali rendezése.
Még a fitymaszűkületet is helyrehozzuk néhány hónap alatt, MÛTÉT NÉLKÜL!
Az egyik vendégemnek annyira helyre jött a mellékvese működése, hogy a férfi nemihormonokat tartalmazó injekciósorozatát (2 évig kapta) abbahagyják, mert megduplázodott a hormonszintje.
Egészségesebb lett (a leleteit elhozza nekem) a k.rvaságomnak és a megfelelő edzéstervemnek köszönhetően. És nagyon szorgalmas, családot akar alapítani (fiatalkori gerincsérülésből 30-40 év kellett, hogy felálljon, de az életenergiáját, a potenciáját, a kundalini energiáját felőrölte a regenerálódás). Ingyen Reikizem, de amit csinálok az nem egyszerű reiki, hanem beavatott bioenergetikus, pszisebész vagyok, ötös vizsgával.
válasz | 2010-11-14 | 16:29
Tisztelt Nemes Hölgyek és Urak!

Nem zárom be a soraimat, mert akármennyire is kurváztok, nem az a célom, hogy kuncsaftokat fogjak ezen a csajos, meg popószexes fórumon. Azért vagyok, hogy veletek küzdjek itt a női orgazmus szinterén!
 
válasz | 2010-11-10 | 12:55
A mi közösségünk is tervez még az idén egy Belső Elixír Tréning tanfolyamot. Egy hétvége, 10 óra. Utána lehet majd csoportba is járni.
10 jelentkező esetén el is indítjuk a tanfolyamot.
Az elméleti részt én tartom, a gyakorlatit a kolleginám.
Szerintem jó lesz. Akit érdekel ez a lehetőség, keressen meg privátban!
 
válasz | 2010-11-10 | 10:02
Ha most lehetne valami +1-et nyomni a hsz-edre, akkor megtenném :D
De ne hidd, h végzett..múltkor is kiviharzott, aztán volt pár nap pihi, majd kezdődött minden elölről :/

De h ne legyek ennyira off, tegnap tai chi-n bejelentette a mester, h majd januárban lesz olyan pár hétvégés tanfolyama, ahol a szexuális energiákról fogunk tanulni, vagyis azok hasznosítását fogjuk elsajátítani. Nagyon várom már :) Az egy dolog, h olvastam ezt azt könyvben, de mégis az az igazi, ha egy mester tanít, segít. És az az érdekes, h viccesen megjegyezte, h nem kell félnünk, nem lesz ott orgia, meg beavatás, meg ilyenek. (Hmm...hát mégis lehet ezt így oktatni? :P)
Minden esetre nagyon várom és kíváncsi leszek a hatására ;) Már a mostani chikungoktól is teljesen fel vagyok villanyozva :)
válasz | 2010-11-09 | 22:07
,,hiszen bezártam soraimat."

Remélem végleg nem csak a mai napra.

Aki annyira igénytelen, hogy egy kurvára van szüksége az úgyis megtalál és neki oszthatod az igét. Aki pedig valamennyit ad magára az pedig előbb pössentene a konnektorba, mint hogy összeálljon veled. Az itt lévő fórumozók nagyobb része úgy veszem észre nem kíváncsi okoskodásaidra, úgyhogy foglald el szépen a téged megillető valamelyik utcasarkot vagy kamionos pihenőt és élvezkedj kedvedre.
válasz | 2010-11-09 | 17:10
A hazugságok megcáfolására se időm se kedvem nincs.

Igen a hitetlenekkel szemben csak tényekkel lehet fellépni, meglesz nemsokára.
Ígértem, hogy az állításaimat orvosi műszeres mérésekkel támasztom alá, néhány hónapon belül megveszem a gépet, beruházok a k*vaságba, hogy kevesebb ember legyen boldogtalan.

A házasság (40000)-válás(25000) arány nem azért ilyen rossz, mert nem szeretik egymást, nem azért hidegülnek el egymástól, mert nem szeretik egymást, az elhidegülés nem érzelmi alapú, hanem bioenergetikai alapú.

Igen, jól látjátok ez az igazi szexuális forradalom, nem a pornófilm.

Nem vagyok megváltó, szerintem ilyen nem létezik, hogy megváltó.
Mindenki saját magát emelheti fel, csak saját maga változtathat az életén, a potencia csökkent állapotán, a frigid állapotán. Csak eddig nem tudták, hogy hogyan lehet talpraállítani egy impotens embert. A segítségemmel egypáran már helyrejöttek, ugyan nem a 14 éves kori , de legalább a 30 éves kori állapotra (ha idősebbekről beszélünk).

A potencia kérdése bioenergetikai nem kultúrális, nem morális, nem pszichológiai, nem gyógyszerészeti.

A bioenergetika régóta definiált létező, nem ártottam bele magam nagyon mélyen, csak felületesen, a jin és a jang meridiánok egymáshoz képest ellentétes irányban, egymáshoz kapcsolódva áramló elektromosság, idegek közötti kapcsolatrendszer.

Nem tudom, hogy miért veszélyes erről beszélni?
Szerintem sokkal veszélyesebb, ha nem beszélünk róla.

De én nem is veletek akarok beszélgetni, hanem azokkal, akik ki szeretnék próbálni, hogy mennyire jól irányítható ez az energia, szépen vissza lehet nyugtatni a helyére, sok egyetemistának segítettem már, nem tudtak a tanulásra koncentrálni, mert az izgalmi energiájuk mindig kint volt a testükbe.
Mára szépen tudják kezelni és elélvezés nélkül is vissza tudják terelni, de ez csak azért sikerült , mert a keringetést tanítottam meg (ez energia le-föl áramoltatását), nem az egyhelyben lebegtetést (ez veszélyes, mert a libidó nem tud megnyugodni).

Semmi misztikus nincs benne, egyszerűen mérhető dolog.
A homeopátia az már egy kicsit meredekebb, ezek a rezgések, infók a bogyókban, érdekes nem?
Olyan, mintha a nem megfelelő időben és szervezettséggel működő sejtjeinket késztetnék a másként, jobb működésre.

Vigyázzatok ezek a szavaim írtóra VESZÉLYESEK és az élméteket negatívan befolyásolják, ezért ne olvassátok tovább, mert nincs is mit tovább olvasni, hiszen bezártam soraimat.
válasz | 2010-11-09 | 16:38
Ha pofán nem is verném a gyerekem elvből (pedig szívem szerint azt tenném), dícsérni nem fogom, ha megtudom, hogy qrvára egy fillértt is kiadott. A saját vállam sem veregetni fogom a nevelés miatt.
válasz | 2010-11-09 | 15:49
Én nem is csak egonak nevezném ezt. Bár igen, mérhetetlen egora vall, de ez még azon is túlnő. Lásd a több ezer éves tanok lehordása. Főleg, h ezt pár évnyi tapasztalatszerzésre alapozza....ami igencsak rövidtáv. Még nem is tudható, milyen mellékhatásai lehetnek ennek a csodamódszernek, hiszen talán még senkinél "nem ütközött ki". Persze lehet, h nincs mellékhatása, de ahogy SiHing Hou is rávilágított, néhol hiányos, sőt kacifántos az a bizonyos tudás. Ebből kifolyólag meg mi a biztosíték, h azokat a bizonyos fontos energia-gyakorlatokat jól tanítja-e meg? Semmi...és ilyenekkel nem érdemes szórakozni, mert komoly gondokat okozhat.

És igen, a nimfomániás jelző használata szintén eléggé téves. Régen rossz, ha valaki nimfomán, vagyis ezt az állapotot akarja elérni vagy ezt akarja másnál elérni. Az, h egészséges szexuális vágyunk van, nem jelenti azt, h nimfomániásak lennék..az egy normális állapot, a nimfománia viszont legtöbbször beteges, kóros.

Amin meg elgondolkoztam, h ezeket lehet normális módon is tanítani. Mondani, segíteni, mutatni, stb. Nem feltétlen kell k*rvát csinálni magunkból. Bár tény, h dobhat az ügyfelek számán, ha felspékeli valami ilyesmivel az ember a szolgáltatásait. Na de kérdés, mi volt előbb? A k*rvaság, amihez hozzá kellett dobni valamit vagy eredendően a csodatechnika megosztása köré épült a k*rvaság? Hm...

Arra pedig már nem is találok szavakat, h semelyik nőnek sincs orgazmusa :D Jó, ez így nem lett kimondva, de mivel mindenkibe bele lett kötve, ki lett okosítva, ezért általánosíthatunk..mármint, h senkinek sincs orgazmusa :D
válasz | 2010-11-09 | 15:34
Ha te nem is , de gyermekeid örülni fognak, és remélem hasznosítják a tudásomat!
válasz | 2010-11-09 | 15:32
Gésák is léteznek, nem hányták mágiára őket.
Az Indiai papnők a mai napig oktatják szexuálisan a tanoncokat (csak egy a gond óvszer nélkül).

Idézet:
"A TÁRSUNKKAL(szerelmünkkel),akivel a legmélyebb érzelmek,vonzalom,szeretet összeköt."

Az érzelmeink nem egyeznek meg a potenciánkkal (a hímvessző feszessége, jobb helyeken súlyozzák).
Az érzelmeink mozgatják a szexuális energiánkat (én mindenkit szeretek, aki méltó rá, még pénzért sem engedek mindenkit magamhoz, a vendégeim nem élvezhetnek el, 1-1,5 órán keresztül kitartjuk elsőre, nem aprózzuk el).
A szexuális energia az egy fizikai tényező, művelhető bioenergia, irányítható izgalmi állapot, módosítható reflexrendszer.
válasz | 2010-11-09 | 15:15
NEM LÉTEZIK SZAKSZERÛ SEGÍTSÉG, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZ ÉN TUDÁSOM SEGÍTHET BÁRKIN IS!

Ne feledjétek, a tudás bennem lakozik, csak én nem csinálok titkos tanokat belőle.

Légyszi ne vegyétek meg a könyvemet!
Maradjatok tudatlan boldogtalanok, az jól áll nektek és az trendi, divatos, megszokott!
válasz | 2010-11-09 | 15:12
Segíthetek?

A megfelelő szó rátok, illetve a pszichológiai állapototokra:
PRÜDIZMUS, SZÜKLÁTÓKÖRIZMUS
válasz | 2010-11-05 | 18:58
Ahhoz kepest hogy nemtom mekkora szakerto vagy,eleg gyenge,hogy nem ismersz fel egy szemelyisegzavart.
Mert ez bizony az.
 
válasz | 2010-11-05 | 17:56
"TANTRATANÁRNŐ"-nek annyi köze van a tantrához,mint a masszázsszalonokban dolgozóknak a masszázshoz.Semmi.Csak egy kifejezés vonzerejét használják fel a prostitúciós szolgáltatásuk reklámozására.
Minden megnyilvánulása elárulja,hogy kevés fogalma van a dologról.Az a fő probléma,hogy ezzel lejáratja a dolgot,amire hivatkozik.Valamint káros és téves nézeteket terjeszt.
Az mindennél árulkodóbb,hogy többezer kuncsafttal szerzett tapasztalatra hivatkozik.Ez eleve ellentéte taoista szex filozófiájával,hiszen ott a hangsúly azon van,hogy a társunkkal hogyan ismerjük meg minél mélyebben egymást,hogyan hangolódjunk minél jobban egymásra az idő előrehaladtával.A TÁRSUNKKAL(szerelmünkkel),akivel a legmélyebb érzelmek,vonzalom,szeretet összeköt.

Tehát akit érdekel a téma,lehetőség szerint ne adjon arra,amit ez hölgy(prostituált) mond,mert a fele sem igaz,a másik feléről meg nem tud semmit,illetve teljesen hamis összefüggésekben állít dolgokat.
 
válasz | 2010-11-05 | 16:59
"A taoista mestereknek, tanítóknak soha nem lesz, (még több plusz ezer évnyi meglétük alatt sem) annyi gyógyító szexuális tapasztalataik, mint nekem 5 év alatt, mert én közvetlen tanító vagyok,"
Azért egy kicsit - sőt nem is kicsit - nagy ego-ról ad tanúságot a több ezer éves taoista mesterek tudását bagatellizálni, némi személyes "tapasztalat" helyett.
Amivel nagyon egyetértek, az ez: "mert én közvetlen tanító vagyok," - na, ez utóbbival - a "közvetlen"-nel nagyon egyetértek...
Ja, és nem árt hozzátenni, hogy semelyik nőnek nincs orgazmusa a Világegyetemben... - itt a Fórumon meg pláne meg - de máshol sem..., csak Neked.
Istenem, ha nekem ekkora EGO-m lenne...
Egyébként a nimfománia nem egyenlő - szerintem - azzal, ha egy stabil párkapcsolaton belül mondjuk a nőnek van rendesen nemi vágya, libidója, érez fokozottan kívánást, vonzalmat a férfi felé. A gyakori szex igénylése kapcsolaton belül - szexológusok véleménye szerint - nem nimfománia. A nimfomániás kritikátlanul létesítget szexuális kapcsolatokat, nem válogatja meg sokszor a partnereit, sokszor mindent /családi békét... stb./ felrúg a fokozott szexuális igényei kielégítéséért, és esetleg még veszélyes kalandokba is keveredik. A valódi nimfomániás egy idő után esetleg önmaga kér szakszerű segítséget, mert érzi, hogy veszélyes, önmagára és környezetére is esetleg az életmódja. Ennyit szerintem a nimfomániáról.
válasz | 2010-11-05 | 16:33
Bocsánat, jókedvemben eltévesztettem a szót, amit használni akartam.
Messianizmus helyett, más szó illik ide.
Kérem segítsetek, ha van kedvetek, hogy jó kifejezést találjunk együtt!!
:-)
 
válasz | 2010-11-05 | 16:16
Nos, erről a szellemi összezavarodásról beszéltem...
Itt egy jól fejlett messianizmusról beszélhetünk.
Sajnos ez van, ha a szellem nem a megfelelő energiákkal táplálkozik...
Ez a mindenki hülye, csak én vagyok forgóajtó esete :-DDDD
Egyszerűen nem bírok magammal :-)))
válasz | 2010-11-05 | 14:52
Nem is értem, hogy ez az oldal hogy engedi, hogy egy közönséges qrva itt reklámozza a retkes csicsáját folyamatosan.
válasz | 2010-11-05 | 13:41
Kedves mindenki!

A jelenlegi tudásom nem többezer éves (csak 5 éves), de nem is alakulhatott volna ki, ha nem állítok egypár teljesen, reakcióképtelen embert talpra, természetesen 6-nál több hónap kell, mire az eredmények kialakulnak folyamatosan javuló tendencia mellett.
Az általánosságban tapasztalt lemerültségekből, lassan mutatkozó merevedésből, nehezen ingerelhetőségből, a korai magömlés lankadtan vagy kevésbé merev állapotából néhány hónap alatt kijövünk.
A korai magömlés a legegyszerűbb 2-4 hét alatt ki lehet iktatni a problémát, vagyis elejétől fogva képes már uralkodni az energiáin, de idő kell mire az alacsony szintű reflexek kiiktatódnak.

A taoista mestereknek, tanítóknak soha nem lesz, (még több plusz ezer évnyi meglétük alatt sem) annyi gyógyító szexuális tapasztalataik, mint nekem 5 év alatt, mert én közvetlen tanító vagyok, minden korosztály minden problémájával foglalkozom.

Nem és nem fogom lejjebb venni a mellényemet, még csak most kezdődik a haddel had, az eszmei összetűzések tömkelege, nem hogy magyarországon, hanem az egész világon.
Olyannyira, hogy még a valláson belüli tévedéseket is helyreigazítom, kipucolom.
Már 14 éves kortól tudniuk kell a férfiaknak, hogy mit veszíthetnek (csak a családi boldogságot), és hogyan kell jól csinálniuk az energiájuk megőrzése érdekében.

Ezek az ismeretek alajaiban változtatják meg az emberiség lehetőségeit, annak ellenére, hogy én is és te is csak egy aprócska porszemek vagyunk a világban, de én vihart kavarok, tornádót.

Úgyhogy visszatérve az eredeti témához:



Nincs zsinór orgazmus, ami energetikailag kimeríthetetlen!
Ne hagyjátok, hogy a nimfók, akik nem ismerik saját gyönyörük legfelsőbb fokát kissebségi érzést alakítsanak ki bennetek!!!
Váljatok ti is szeretkezést kívánó nőkké, úgy , hogy nem sütitek ki magatokat állandóan. TÖLTŐDJETEK
Ugyan ezt csináljátok végig a férjetekkel, barátotokkal és érezni fogjátok, hogy a szerelem tüze, az izgalmatok nem lohad le a pihenők alatt (ilyenkor visszaesik a férfi merevedése ezért az érezhetősége is). Töltődjetek arra szintre, ahol a merevedés ingadozás már nem jelentkezik, így a szexualitásotok visszanyeri eredeti szépségét és bőségét.
válasz | 2010-11-04 | 14:22
Ha valakit érdekel találhat néhány Magyarországon ritka felvételt a videóim közt. (A névre kattintva lehet oda jutni).

Kedves Red666!
A téma off itt, de szívesen levelezek privátban erről, ha akarod.
Nagyon szép napot mindenkinek!
 
válasz | 2010-11-04 | 14:06
A keleti dolgok körül mindíg nagy a kavarás... legalábbis a misztikum néha nagyon egyszerű dolgokat takar.
A kung fu részéhez hozzá tudok szólni; a chi-s humbug lényege, hogy lélegezz normálisan és figyelj a mozgásodra. A lassú mozgás segít megérteni a mozgás lényegét. Mivel a gyorsaság pszichés elem, nem izommunka: az által leszel gyorsabb, hogy a mechanikus mozgást gyorsabban hajtatja végre az agyad a testeddel. A többi halandzsa, és legenda. Az egyetlen veszély benne, hogy türelmetlen az ember és abbahagyja (megtanulni normálisan ütni évekbe telik), vagy hogy gyúrni jár közben (fizikailag lassítja magát). :-))
Ez nem nagyon szexuális, ellenben a győzelem, vagy egy jó gyakrolat, amely végén győztesen jössz ki, eléggé nagyot lök az önbizalmon :-).
válasz | 2010-11-04 | 13:11
"akinek kimeríthetetlen az orgazmusa,"
Bocs, de tényleg ez az utolsó...
Nem arról írtam, hogy az orgazmikus energia kimeríthetetlen, mert akkor azt is írhattam volna, hogy örökké tartó villám is van. A szexuális energia Yin természete a kimeríthetetlenség, Yang természete pedig a fellángolás.
Ha egy nő megtanulja a Yang fellángolást, akkor azt tapasztalja meg, amit leírtál. Ám a nők ösztönből tovább mennek ennél és orgazmikus energiáik visszafordításával Yin típusú orgazmust hozhatnak létre, mely Völgy-orgazmus néven ismert.
A férfias orgazmikus energia Yang jellegű. Kifelé tart, fellángol, de a szalmalánghoz hasonlóan könnyen kialszik. Rövidebb, szervi orgazmus élmény kíséri ezt.
A férfinak is meg kell tehát tanulnia női orgazmust és akkor visszafordulnak a testébe a kitörni készülő erők.
A férfiak tehát első körben Yin orgazmust a nők pedig Yang orgazmust tanulnak.
Az orgazmikus energiák azonban a szexuális energiáknak csak nagyon kis részét képezik. A szexuális energia mennyisége, minősége, milyensége azonban nem csak a nemtől függ, hanem öröklött is. Ezen energiákkal való munka nem kizárólag nyugati értelemben vett szexuális praktika, hanem ide tartoznak még más QiGong, kungfu, torna és légzéstechnikák. Ezek ismerete nélkül az egészhez hozzá kezdeni veszélyes dolog, mert ezek képesek a visszaforgatott energiák finomítására, átalakítására és keringtetésére.
Később, ha már működik a keringtetés, finomítás, raktározás, akkor megtanulhatják az Öt Szerv és a Hét Mirigy Öntözését az Arany Nektárral. Ez már valóban komoly elmélyülés igényel, de még mindig csak középiskola a taoista QiGong tudományban...
válasz | 2010-11-04 | 12:56
Anticho :-)))))
Igen erről "beszélek" :-)))).
válasz | 2010-11-04 | 12:55
Kedves Tantratanárnő, sajnos a tudásod hiányos, tanulj még!
A taoista mesterek több ezer éven keresztül tökéletesítették a természeti megfigyelésekre alapozott tudásukat. Azt gondolni, hogy tévúton jártak és a mostani tudomány, mely gyermekcipőben jár, sőt a szexualitást tekintve még ott sem, többet tud náluk, az valóban nagy tévedés.
Mivel a topik témája nem az energetika, így én a veled való vitát itt befejezem, lévén ez a téma itt off.
Nagyon kérlek kedves Tantratanárnő, tanulj szerénységet, mert tudásod gyenge alapokon nyugszik és ez nagy károkat okozhat!
Szép napot neked és mindenkinek!
válasz | 2010-11-04 | 12:52
De SiHing Hou javíts ki, ha tévedek :)
Mert hát én inkább hiszek olyannak, aki olyasmit képvisel, ami sok-sok évre nyúlik vissza, aminek van múltja, van bizonyíték rá, h használ és arra is, h hosszú távon (nem 1-2-3-4 év) nem okoz gondot, nincsenek negatív következményei. Valamint ami szerint az illető is sok-sok éve él, és sok-sok éve is tanítja. Nem tudom, lehet, én vagyok csak ilyen...de ha valami elém állna egy újdonsággal, ami 3-4-5 éve pattant ki a fejéből mindenféle keleti tanok összegyúrásából, és váltig állítaná, h ez a legjobb, a többi az csak humbukk...lennének (vagyis vannak) fenntartásaim.
válasz | 2010-11-04 | 12:40
Nem vagyok még annyira szakértője ezeknek, de én úgy olvastam és tai chi-n is úgy tanítják, h megszületünk egy adott energiamennyiséggel, ami az életünk során fogy, majd mikor mindet felhasználtuk, jön a halál. Ebből nem lehet beszerezni többet, ez adva van. Csak ugye meg lehet választani, ki milyen módon, milyen ütemben, milyen mennyiségben és minőségben használja fel. Tehát lehet változtatni az életmódon, és akkor "lassabban merül az elemünk", de h most valahonnan szerezzünk be még..akkor sokan meg se halnának, ha ez lehetséges lenne.
válasz | 2010-11-04 | 12:30
Kedves SiHing Hou !

Idézet:
"Nekik meg kellett tanulniuk a visszatartott energiák felhasználásának ill. kiengedésének és keringtetésének a módját. Amit Tantratanárnő ír, az csak az érem egyik fele a gyűjtögetés"

Az energiát kemeljük az egész testbe és el kezdjük keringetni az orgazmus körüli állapot forróságában, amiáltal egy eufórikus állapot jön létre. Ezzel az energiával, izgalommal történő játék során GENERÁLÓDIK az életerő, azaz képes plusz energia mennyiséget létrehozni (potenciát növelni). A legfontosabb része a műveletnek, hogy a plussz energiát vissza kell helyezni a mellékvesébe, légzéstechnika, hűtés. Ez azért kell, mert a legtöbb férfinek több, alacsonyabb energiaszinthez (merevedéshez) is tartozik orgazmus küszöbje (gyorsító reflexe), ezeket a reflexeket meg kell semmisiteni, meg kell tagadni, 2-4 hét és eltünnek. Na de ez már a módszerem.
Ha nem gondoskodnánk a megfelelő energia gyűjtés és reflexszabályozásról, akkor bizony éjszakai magömlés és nappali mentális nyugtalanság lenne a jellemző, de ezek nálunk még átmenetileg is ritkák, annyira jól lehet kezelni.
Kezelünk elsősorban idegi, reflex reakciókat, és mellette gyűjtögetjük az energiát.
NEM LEHET ESZETLENÜL ENERGIÁT GYÜJTÖGETNI, de az 50-100 orgazmus közeli állapot (nem elélvezősen, amit mindenhol kiírtam) már meghozza az elme nyugalmát, ilyenkor nemhogy fokozódik az izgalom, hanem az agy a reflexek el kezdenek átalakulni és elfogadni a forróságot, mivel irányított tevékenység, ezért átalakul a reflexrendszer, ami irányítja a mentális reakciókat.
LÁSD: EFT ősi cucc ez is, csak mai köntösben, akupresszúra és mentális reakciók, negatív-pozitív reflexek együttműködése, befolyásolása, újraprogramozása stb.

Idézet:
"Hölgyeknél pedig az a taoista tanítás, hogy a hölgyek szexuális energiája kimeríthetetlen,"

Ez orbitális tévedés, már az orvos tudomány is kimutatta, hogy a női és férfi orgazmus ugyan olyan energetikai változókat mutatnak, azaz energia veszteséget. Úgyhogy a taoisták tévednek, ebben a tekintetben.


Idézet:
"Ha egy nő egy orgazmus után kimerül az komoly férfias energiatorzulást mutat."
Adok én majd neked hülyeségeidet terjeszteni, torzulásaid neked vannak, amelyek ráadásul a könyvek általi, féltudor ismereteken alapulnak, dogmatilus vagy.
Mi abban a természetellenes,
ha a gyönyör energiájának legfelsőbb élvezeti szintjén a nőknek is megadatik a villámlás, kisülés érzése?
Kiváltságos helyzetben van a nő és a férfi egyaránt, az energia keringetése és az energia birtoklása, az energia művelése, szaporítása mindkét fél számára tökéletesen lehetséges, és kötelező is, ha valakinek számít a családi boldogsága.
Mert ha a férfi energiája merül, bizony a potenciája romlik, attól függetlenül, hogy képes elélvezni még, hiszem nem teljes merevedés mellett is van orgazmus készség, ezt libidónak nevezik, de NEM EZ A POTENCIA.

Én elfogadom, hogy a jelenlegi közszemlére tett tudásunk a szexualitás, és egyáltalán a bionergetika területén még nagyon gyermekcipőben jár, de vannak már jelek arranézve, hogy működik egy rendszer, ami nagyobb és több , mint sem ami jelenleg látszik belőle.

Azt tanácsolom, pakolj egy olyan nőre EEG-t , aki azt vallja, hogy kimeríthetetlen orgazmusa van és pakolj olyanra is , aki azt montja neki az egy orgazmusa kimerítő volt.
Csinálok olyan klinikai kísérleteket, olyan fejpénzekkel, hogy rögtön kiderül itt az igazság.
1.000.000 adok annak, akinek kimeríthetetlen az orgazmusa, de ha egy parányit csökken az energiája, az elektromos aktivitása EEG-vel kimutathatóan, egy petákot sem kap (max alap részvételi díj, az jár).

A MESÉK, HITEGETÉSEK, ÁMÍTÁSOK, CSODÁK, ELTITKOLT BURKOLT TANÍTÁSOK, FÉLREVEZETÉSEK, TITOKZATOS TANOK IDEJE
L E J Á R T !!!!!
válasz | 2010-11-04 | 10:35
Szerintem igen /mondom én, gyarló ember.../, vagy a harmadik variáció, hogy csalódik a nő, és úgy dönt, hogy nincs szüksége férfira, és "elintézi magának" a dolgot. Mi sem könyebb, férfi nélkül orgazmust okozni önmagunknak, a leghatékonyabb, legegyszerűbb, legkézenfekvőbb megoldás. Végül is "segíts magadon..., az Isten is megsegít" /vagy nem.../. Na, persze, az utóbbi esetben a dolgok érzelmi alapja kicsit sántít, de végül is szeressük önmagunkat, ez a legfontosabb, nem...??? /Feltéve, ha még tudjuk.../.
válasz | 2010-11-04 | 10:16
Akkor fordíthatjuk úgy, hogy; ha van jó szex akkor a megléte miatt vágyik a nő fokozottan a szexre, ha nincs, akkor a hiánya miatt?
válasz | 2010-11-03 | 18:49
Ha a nő, vagy férfi elég sok "orgazmus közeli" élményt él át egy szeretkezés során, akkor mindkettőjük kielégül orgazmusos kisülés nélkül is.
Ezt azonban csak akkor tapasztalhatjuk meg, ha hagyunk elég időt és lehetőséget magunknak ennek a tapasztalatnak a megszerzésére.
A férfiaknál ehhez nagyon nagy önuralom, a hölgyeknél pedig hit szükséges. Mindenesetre személyes tapasztalatom, hogy az orgazmus kisülése nélkül un. száraz orgazmusokkal is eljuthat a férfi a teljes kielégüléshez. A nő pedig ebben biztosan jobb lesz a férfiaknál eleinte...
 
válasz | 2010-11-03 | 18:18
Én ezt a "ritkán élvezzen el a nő,mert így nő a libidója" dolgot úgy tudom elképzelni, h a nő úgymond "félkész" állapotban marad. Ezért persze kívánni fogja a folytatást, azt, h még többet kapjon, h kielégülhessen...hiszen vágyik arra az élvezetre. Szóval ez szerintem a "felhúzva hagyjuk a nőt, így természetesen még többet akar".
válasz | 2010-11-03 | 18:07
Egyébként állítólag - nálam okosabb szakemberek szerint -, ha egy nő folyamatosan kielégületlen a szexben, akkor azért vágyik esetleg újabb és újabb szexre /kalandokra esetleg/, mert hiányzik valami a teljességhez. A másik esetben meg azért vágyhat egy nő fokozottan a szexre, mert a szexről /orgazmusról/ pozitív élményei vannak x partnerrel /vagy úgy általában/ - tehát szeretné átélni újra- és újra a fantasztikus szexuális élményeit.
Szóval..., így is és úgy is vágyhat megtapasztalni élményeket...

A folyamatos kielégületlenséggel lehet, hogy nő a libidója egy nőnek /jobbik esetben/, de nő a frusztrációja és a robbanékonysága, feszültsége is..., nem hiszem, hogy hosszú távon ez szerencsés állapot lenne.
válasz | 2010-11-03 | 14:59
Hmmm... látta vki a South Park halottlátós részét (huttyutyú-huttyutyú)? Cool...
 
válasz | 2010-11-03 | 12:37
Azok között a férfiak között, akiket tanítottam, voltak olyanok is, akik gyakorlása közben a visszatartott energiák komoly mentális és fizikai zavarokat okoztak. Nekik meg kellett tanulniuk a visszatartott energiák felhasználásának ill. kiengedésének és keringtetésének a módját. Amit Tantratanárnő ír, az csak az érem egyik fele a gyűjtögetés. Hol marad a finomítás, keringtetés, megtartás? Ha egy egészséges férfi csak a visszatartást gyakorolja, akkor mind fizikailag, mind mentálisan sérülhet.
A művészet többi részének figyelmen kívül hagyása ezért nagy bajok forrása lehet.
Hölgyeknél pedig az a taoista tanítás, hogy a hölgyek szexuális energiája kimeríthetetlen, de a Szív Qijéhez kapcsolódik, tehát bármely érzelmi zavar hosszabb fennállása torzulásokat okozhat a szexualitásukban és az érzelmi világukban.
Ez odáig is elvezethet, hogy egy nő tagadja az érzelmeit...
Ha egy nő egy orgazmus után kimerül az komoly férfias energiatorzulást mutat. A Jing (Vele Született Életpotenciál) is lehet sérült. Ilyenkor a haj a fogak a deréktájék bajai lesznek nagyon erősek. Gyorsabb az öregedés és kárt szenved a testi, szellemi fejlődés is.
Mindkét esetben segítségre szorul a hölgy, de lehet segíteni.
Még egy érdekes tévedés: nem elég a szexuális energia feljuttatása a fejbe...
Az Arany Nektár Felhúzása után (mely nem csak a forró szexuális energia, hanem a Mag energiája is) az agy táplálása következik. Ha ezen túljut a gyakorló akkor az energiáit le is kell vezetnie az Alsó DanTienbe a köldök alá, ugyanis ezek az energiák különben csak a Szellem táplálására fordítódnak és a test kárt szenved. A buddhisták eljárásában sokszor hiányzik a leengedés, mert a szellemi fejlődés a lényeg számukra. A taoisták ragaszkodnak a Kis Égi Kör létrehozásához és a leengedés fontos voltához.
A tapasztalat azt mutatja,. hogy a férfiaknak ez utóbbival a nőknek a felhúzással szokott gondjuk akadni.
Mindkét nem azonban a teljes kör megvalósítására kell törekedjen, ugyanis csak ez képes annyira finomítani az energiákat, hogy azok testét, szellemét egyaránt táplálni tudják.
Meg kell tehát szelídíteni a Sárkány, mert ha fogva tartjuk gyöngye az idővel egyre fényesebb és nemesebb lesz.
 
válasz | 2010-11-03 | 12:06
Azért minden esetre jól esett a megszólítás, még ha nem is szolgáltam rá...
Köszönöm Tantratanárnő!!!
 
válasz | 2010-11-03 | 11:44
Kedves Tantratanárnő, egyszerűen szólva nem igaz, amit írsz. Nevetséges minden írásod.
Mélyen szánlak, mert azt hiszed, hogy Téged támadtalak meg. Pedig csak a tudásod hézagaira hívom fel a figyelmet, nem magam és nem te miattad, hanem mások miatt, akik olvasnak téged és azt hiszik, hogy az igazi tudást a te sületlenségeid közvetítik.
A tantra nem az amiről te itt írogatsz. A tantra egy sok dolgot átölelő művészet. Csak kis része foglalkozik a szerelmeskedésel és csak a magasabb szellemi régiók elérésére szolgál. Nem pedig az élvezet javítására.
A hiányos infóid inkább a taoista praktikákra vonatkozna. Azonban mivel hiányzik a mondanivalódból a szellem, inkább egy gügye gyerekre hasonlít a mondandód, mint egy érett emberre...
Amit te itt leírsz az a taoista hagyományban a VÖLGY-ORGAZMUS nevet viseli. A tantrához semmilyen köze sincs.
Az olyan "tanárok" miatt, mint te kérte ki az amerikai hindu közösség magának mindazt, amit a tantrával tettek és amit általa reklámoznak.
Már nem tudok mit írni neked, mert ismereteid annyira hiányosak, hogy kevered a szezont a fazonnal.

Arra kérek mindenkit, aki a tantratanárnőt olvassa, hogy nagyon járjon utána mindennek, amit állít, mert a fele sem igaz!!

Semmilyen érdek sem fűz ahhoz, hogy az ő hitelét rontsam. Én nem vagyok utcanő, aki ezzel próbálja kiemelni magát abból a szennyből, amibe süllyedt. A célközönségünk is teljesen más...
Csak emberbaráti tiszteletből és szeretetből szólok, hátha valakit az igazi tudás érdekel ebben a témában...

"A mesterek ezt elérik a PC-izom mozgatásával, remélem neked is feláll erotikamentesen, csak a PC-izommozgatásra, mert Indiában így bizonyítják az Isteni erő birtoklását. " Ennek a bizonyítása ennél bonyolultabb. A Merev hímvessző a Yang energiák meglétének a jele. Ahhoz azonban Vér és Yin is kell, hogy az izmok erősek legyen az élet pedig hosszú. Tehát: a belső Szervek erejét más módon kell bizonyítani. A merev hímvessző csak a Yang jele, a kitartó szeretkezés viszont a Yin és Yang egyensúlya. Ennek bemutatását is leírom, ha érdekel valakit, de még egyszer hangsúlyozom ez komoly bizonyítéka a hozzá nem értésnek...
:-))))))
válasz | 2010-11-03 | 11:17
Eddig szándékosan nem szoltam hozzá Tantratanárnővel kapcsoltban, ezútán is eigyekszem finoman fogalmazni.

DE ha valaki, folyamatosan csak az ő igazát nyomja, bármiféle nyítotság nélkül mások véleményére, tapasztalataira az több, mint gyanús......

Nagyon nehezen nyelem le én is a békát, talán már évek óta közdük vele, de el kell fogadnunk, hogy mások nem olyanok, mint mi, nem gondolkodnak ugyanúgy, másként élik meg a dolgokat.

Azt hiszem ez a legtöbb emberi konfliktus alapja, mármint ennek fel nem ismerése, el nem fogadása.
 
válasz | 2010-11-03 | 10:47
Ha az ember csak néha megy el (mit is írtál? heti 1-2szer?) de amúgy szexel, akkor nem a libidója nő meg, hanem a kielégületlensége.

Amúgy meg hagyjuk már ezt a "neked nincs is orgazmusod" szöveget! Mégis milyen alapon vonod kérdőre más érzeteit? :P
 
válasz | 2010-11-03 | 08:06
Tessék lássék :D Itt egy nőnek se volt még orgazmusa...úgy ám :D Ne ringassátok magatokat hiú ábrándokba, nincs igazi orgazmusotok...mert egy "nagytudású" nő ezt mondja :D
Ja,mert ő nem képes további orgazmusokra, ezért ez nem is létezik és aki képes, az vagy nincs úgy vagy nem is igazi orgazmusai vannak.
Jaj, istenem...hova lehet ezt még fokozni????!!!! :D

No meg persze az is kőbe van védve, h max 5-7 évig élhetsz úgy, h kívánod a szexet..utána bizony ki fog mindenki égni, bizony bizony. Azok meg akik csak nem hajlandóak...hát hiba a mátrixban. De várjunk csak! Akkor rengeteg hiba van a mátrixban. Hmmm..vajon hibádzik az elmélet? Hmm....:D
 
válasz | 2010-11-03 | 00:23
Mégegyszer, a legújabb kutatások szerint a női és a férfi orgazmus minőségileg ugyan olyan, nincs különbség.

És nem hagyom, hogy valami kis nimfo csajocskák kellemetlen frusztráló érzéseket keltsenek az igazi elélvezni, felszabadulni, önmagát irányítani képes NŐ-kben.

Azok a hölgyek, akik csak egyszer tudnak elélvezni és utánna kimerülnek, ne higgyetek a nimfó illúziónak. Sok pasinak a második nője nimfó, 1-2 éven belül tönkre is megy a pasi, lenullázódik.
Úgyhogy mindenkinek felhívom a figyelmét, hogy ne dőljenek be a hazugságoknak!!!!!

NŐ-k akik el tudtok élvezni , és ki tudtok merülni.
Csináljatok magatokból nimfót , tudatosan, ne élvezzetek el csak ritkán és visszajön a libidótok a mindennapos szeretkezésekhez.
DE FONTOS, hogy a FÉRJEItekből is energiagyüjtögető nimfót kell csinálnotok, így visszaerősödik már punnyadozó farkuk, mert hogy egészséges férfi nincs magyarországon, ezért van annyi válás, nem a szerelem hanyatlik, hanem az izgalmi energiáink csappannak meg, amit az érzelmek mozgatnának, de mivel kevéske van belőle, gyengén nyilvánul meg, és ezt azonosítjuk a szerelemmel.
A szerelem és a szexuális energia két különböző dolog.
A szerelemmel , szimpátiával mozgatjuk az energiáinkat, feltéve ha van mit.
NŐ és FÉRFIAK felszólítalak benneteket, hogy szeretkezzetek sokat, de mérsékelten élvezzetek és lássatok csodát visszatér a szerelem....
válasz | 2010-11-03 | 00:18
Drága Fő Tudorom!
Ócsárolni azt tudsz, de mire föl kritizálsz és büfizel itt félre?
Ülj már le a mestereddel és beszéld meg vele ezeket a dolgokat, de én is le ülök vele, ha gondolod.
Megvitatjuk, hogy mi az a multiorgazmus (ami nem kisülés, hanem sorozatos kiáradás, amiről meg neked nincs fogalmad).
Elárulom:
Kezdő szinten 20-30 másodpercenként árasztunk, végig szalad a gerinc alsó szakszáról az áramütés az agyig, de addigra levegőzünk és megakadályozzuk a kisülést.
Apuci neked erről fogalmad sincs, ezt hívják TANTRA-nak.
A mesterek ezt elérik a PC-izom mozgatásával, remélem neked is feláll erotikamentesen, csak a PC-izommozgatásra, mert Indiában így bizonyítják az Isteni erő birtoklását.

Ha nem hiszel nekem menj és beszélj egy indiai szentemberrel!
Akkor majd rájössz, hogy nem hazudok.
válasz | 2010-11-03 | 00:05
Neked egy deka orgazmusod sem volt, ez 100%.
Kérdezz meg egy férfit milyen az orgazmus?
Azaz egy bioenergetikai kisülés, amely ugyan olyan, mind a nőknél mind a férfiaknál.
A kisülés hatalmas energiaveszteséggel jár.
Az orgazmus az kisülés, a szexualitás legmagasabb pontja, amikor az elektromosság végigszalad a testen, amolyan áramütésszerüen, te csak a kiáradásokat érzed, mondjuk, hogy tantrikus érzésed van, és mivel soha nem volt még orgazmusod, az energetikailag igen magasan van, magyarán nem éred el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak egyszer állnál a talpadra és éreznéd, irányítanád az élvezeteidet, megtudnád , amiről most még fogalmad sincs.
válasz | 2010-11-02 | 20:35
Nálam a sorozatos orgazmusok váltották ki a legnagyobb extázist,a pasim számolta hányszor mentem el,mivel én önkívületi állapotba kerültem,nem bírtam abbahagyni az élvezést,olyan jól csinálta,kegyetlen jót k ..k
 
válasz | 2010-11-02 | 20:23
Kedves Tantratanárnő, ebben nagyon nagyot tévedsz!!!!
Ne mindig magadból indulj ki!!! Te "csak egy nő vagy a sok millióból. Ráadásul sok mindenről nem tudsz, mert csak a saját tapasztalataidra támaszkodsz, melyek finoman szólva is hiányosak...
válasz | 2010-11-02 | 20:17
..és ilyenkor jönnek a legélvezetesebb dolgok. Mikor a partner igenis folytatja akár a szeretkezést, akár izgatás formájában...és a nő már az orgazmustól eleve azt se tudja, merre hol mi. Ilyenkor aztán olyan magasan szárnyalhat a nő az orgazmus hullámain, h akár bele is ájulhat ;)
Mármint legalábbis nálam így elnyúlik az orgazmus..akár sok-sok percre is..miközben azt se tudom, mit teszek (utólag szokta elmesélni Párom). Majd mikor végképp nem bírom tovább, akkor aztán mégiscsak hagy pihenni ;)
válasz | 2010-11-02 | 18:49
Nem minden elnyújtott szeretkezés tantrikus, de minden tantrikus szeretkezés elnyújtott.
válasz | 2010-11-02 | 18:47
Nem egyén függő, amikor szétkefélnek nem vagy orgazmus közelben sem, ha ott lennél hirtelen élveznél el.
Mi is nagyokat kefélünk, csak azzal a különbséggel, ha már ott vagyunk orgazmustól egy lökésre már nem tudunk pattogni, mivel csak gyengéd himbálózással lehet olyan magas izgalmi szinten megmaradni.
ORGAZMUS ELŐTT EGY LÉPÉSRE, a következő az elélvezés, de ha elélveztem, akkor elzsibbadok, nincs tovább szerelmeskedés.
Ha te nem zsibbadsz le, akkor bizony közöd nincs az orgazmushoz. Élvezed a szexet, de minek?
válasz | 2010-11-02 | 13:41
Persze egyénfüggő
 
válasz | 2010-11-02 | 13:40
Nekem az jobban bejön,ha a barátom jól megkefél,mint a hibálózás
 
válasz | 2010-11-01 | 11:13
Kedves Red666!

Az biztos, hogy a szexuális atrocitások nyomot hagytak a kedvesed lelkivilágában.
De ha már egyszer nehezen oldódik fel, tehát nehezen lazul, izgul, pláne hosszú bújós, simogatós erotika kellene, amíg nem csöpög a gyönyörtől.
Lassú, lágy himbálózásokat tudnék elképzelni, elélvezés nélkül, neki is, ne eröltesd az orgazmusát, nem mindig az a legfontosabb, az ágyéktáji energiablokkja olyan nagy, hogy a z orgazmus még további lemerülést okoz.
Csak élvezzétek az összebújást, majdha ő jelez és alád mozog, azzal párhuzamosan te is aktivizálódhatsz.
Ő adja meg a jelet, az aktivitásával.

A többit levélben személyesen!

Üdv: Vivi

Folyt. köv. levélben személyesen
válasz | 2010-11-01 | 08:16
Nem értek hozzá, de igazad lehet. Bár... én úgy tudom, hogy minden szexuális elkövetőt érnie kell provokációs ingernek, ami kiváltja belőle az "ösztönös viselkedést" (különben éjjel nappal, és mindenkit, és nem lenne "áldozat típusa" sem).
Ellenben könnyű azt mondani, hogy ne hibáztassa magát! Sajnos; fogja. Ezek nem ilyen egyszerű dolgok - már látom én is: mélyen gyökerezik, tetejében nem egyszer fordult elő...
válasz | 2010-10-30 | 19:10
Az erőszak elve nem a szexről szól.Csupán az erőszakról,a hatalomról más felett.Érinthet bárkit.Egy börtönben pl. elég gyakori,de ott is az esetek legkisebb részében a szex az ok.Inkább az uralkodás,a hatalomfitogtatás.Ez a való életben is pontosan így van.
Ezt azért fontos tisztázni,mert sok ember egy ilyen dolgot elszenvedve azt hiszi,saját maga tehet róla,hogy a kinézete,öltözködése vágykeltő hatása miatt történt ami történt.Ez egy nagyon rossz gondolat.Sosem az elszenvedőből indul a dolog,hanem az elkövetőből.Ő az aki nem normális módon viselkedik.Tehát egy ember se hibáztassa magát,vagy ne keressen magában hibát,hogy mit tehetett rosszul,amiért az erőszak megtörtént vele.
válasz | 2010-10-30 | 12:01
Persze, én sem azt mondtam, hogy a szexuális erőszak csak a kimondottan dekoratív nőket érinti, csak arra utaltam, hogy szerintem a barátnődnek butaság arra gondolni, hogy azért érték őt "fokozottan inzultusok", mert annyira szép..., egyébként már ez a gondolkodás valamelyes felsőbbrendűbb gondolkodásra utal, egyfajta képe tehát valószínű a barátnődnek van önmagáról, amihez tartja is magát..., emiatt lehet, hogy ridegebb is volt a férfiakkal, mint sok más nő..., persze ezt látatlanban nem lehet tudni, ez csak egy feltételezés. Másrészt nem gondolom, hogy egy kevésbé vonzó nő feltétlen lelkileg eltorzult, megkeseredett, míg, - ahogy írod - egy "jónő" sem feltétlen egy beképzelt és "önmagától elszállt" valaki. Eltérések vannak jócskán ide-oda.
Az nagyon jó, hogy úgy érzed, lelkileg kiegészítitek egymást a barátnőddel, és valami különleges dolog van köztetek. A lényeg, hogy ettől eltekintve hatalmas türelem kell részedről a szexuális összehangoltság megtaláláshoz ezzel a nővel, mert eleve hátrányos alapról indul a kapcsolatod vele - a korábbi rossz élményei miatt. És lehet, hogy szex téren is hiába volt kezdetben heti 4-5 alkalom..., engedtél, hogy irányítson... stb., - de lehet, történt a barátnődben valami, ami a régi negatív élményeit hozta elő, előjöttek a rémképei, és Te kevés vagy ahhoz, hogy a beteges félelmeit /esetleg/ eloszlasd. Ha, a szexuálpszichológusok kevesek voltak a félelmei eloszlatásához, akkor max. abban reménykedhetsz, hogy a szerelem elég lesz ehhez..., de ez sajnos lehet, önmagában ez nem elég. Bár, ki tudja. Minden esetre sok-sok türelem és kitartás kell egy ilyen kapcsolathoz. Sok sikert!
válasz | 2010-10-27 | 00:17
Én speciel nem díjazom és nem is lennék ilyen kapcsolatban.De az is biztos,h a lány helyében nyitottabb lennék,de ha engem is megerőszakoltak volna,akkor nem feltétlen gondolnám így.És azt írtam,hogy VALAHOL egyet értek Zserboval.Sztem nem ez a megvilágosodás,de mind1
válasz | 2010-10-26 | 23:22
Most a félrejárásra helyeselsz. Halleluja, megvilágosodtál, és mától szabad bizonyos esetekben?
válasz | 2010-10-26 | 21:45
Én nem tudom azt mondani neked,h hagyd el!Valahol Zserboval értek 1et.Mindketten jól jártok az általa említett esetben.De mégjobban járnátok,ha javulás jönne.Sztem itt az a baj,h Ő még nem adta át úgy igazán magát neked.Szerintem először a feltétel nélküli bizalmon kell dolgoznod.Vhogy el kell érned,h megnyíljon előtted és csak aztán edzeni a szexuális életeteket
válasz | 2010-10-26 | 16:11
Elnézést, én sem úgy értettem, hogy a szexuális erőszak csak a dekoratív nőket érintő probléma. Csupán arra utaltam, hogy a párom a külsejét okolja az erőszakokért. Egyébként; nem vagyok "villogós típus". Csupán olyan dolgokat fedeztem fel ebben a lányban, amit másokban nem (szerintem; egyáltalán nem valószínű, hogy szebb a lelke egy megkeseredett, kevésbé vonzó hölgynek, mint egy beképzelt jónőnek. Ugyanolyan előítélet mindkettő), és nem szeretném veszni hagyni. Nagyon jól kiegészítjük egymást, mellérendelt viszonyban vagyunk, építjük egymást - ami fontos. Sosem éreztem még hasonlót.
Csak azt nem értem, hogy majdnem egy évig szex terén is nagyon jól haladtunk. Heti 4-5alkalom, engedtem, hogy irányítson... nem értem, hogy mi történhetett, és nem tudom kiszedni belőle... :-(.
Akkor marad a kitartás, és a türelem.

Köszönöm a véleményeket!
 
válasz | 2010-10-26 | 15:03
Szerintem biztosan más-más minden nőnél, hogy hogyan mutatja ki, ha orgazmusa van. "remegés után lerúg magáról": abban van valami, mert orgazmus után hirtelen annyira érzékeny lehet a csikló, hogy kellemetlen az érintése, ilyenkor előfordult már nálam is, hogy hirtelen eltoltam a partnert - /persze a "lerúgás"-tól óvakodtam/. Persze máskor viszont nem ennyire érzékeny közvetlenül utána - változó lehet. Biztos van olyan nő, aki hangtalan marad közben /pláne, ha a szomszéd szobában a gyerek/ek/ van/nak/.../. Van, aki meg hangos közben..., szóval változóak a jeli az orgazmusnak, az biztos.

A nemi erőszakról azért annyit, hogy nem csak a kimondottan dekoratív, szép nőket erőszakolják meg. Az erőszak jórészt független a külső megjelenéstől, és legtöbbször nem is a szexről szól, hanem a nő felett gyakorolt hatalomról, a nő megalázásáról.
Mondjuk a barátnőd esetében bonyolíthatja a helyzetet az, hogy azért a férfiak szemében a kimondottan átlag feletti, dekoratív nők egyet jelentenek - valószínű -, a szuper élményben való részesüléssel, illetve azért egy szép nő, nyilván hamarabb vágyat ébreszthet, viszont a barátnődnél a kiemelkedő külső szegényes szexuális étvággyal, szexuális undorral, szextől való idegenkedéssel párosul. Ami nyilván összefügg életének legelső szexuális élményével is - mivel az is erőszak volt. Szóval egy férfi szemében ez a kettősség lehet, hogy tudat alatti provokációt jelenthet. Például a barátnőd előző barátja lehet, nem tudta már kontrollálni a barátnőd feletti vágyait, viszont a barátnőd /ahogy Nálad is írod/ meg képtelen volt /gondolom.../ minimálisan is viszonozni a férfi vonzalmát - lehet, hogy "elszakadt a cérna" egyszer csak... - persze ez nem mentség az erőszakra. A másik, hogy kérdés, az erőszakot netán a barátnőd élte-e meg erőszakként, netán a szextől való túlzott félelmek nagyíthattak fel benne dolgokat.
Az nagyon szép dolog egyébként, hogy szereted ezt a nőt, de ezzel együtt fel kell vállalnod a barátnőd félelmeit, szextől való szinte undorát is. Kapsz egy igen dekoratív nőt, akivel - valószínű -, hogy jó érzés mások ellőtt "villogni", jól "mutat", reprezentálhatsz vele más férfiak előtt. Közben meg azt Ti ketten tudjátok a legjobban, hogy a szexuális életetek olyan lesz..., amilyen... Na, persze, most szerelmes vagy belé..., lehet, hogy 5-10 év múlva is szerelmes leszel... Ki tudja? De iszonyatosan sok-sok türelem kell egy ilyen nőhöz..., ja és küzdhettek ketten együtt a nő félelmeivel. Ja, persze, megoldásként "felajánlja", hogy a vágyait éld ki majd itt-ott mondjuk prostiknál... De ez azért nem ugyanaz, mintha normális mennyiségű szexben van részed azzal, akit szeretsz. Mert mondjuk egy prostitól nem valószínű, hogy érzelemteli szexben fogsz "részesülni". Lesz egy nő az életedben, akit meg szeretsz, alig várod, hogy egyszer az életben lásd rajta a "gyönyör jeleit", azt, hogy odáig van érted - a szexben -, de tőle ki tudja, hogy meg fogod-e ezt kapni? Mert azért fél éves időtartamokra nézve majd 2-3 együttlét..., hát ez azért elég szörnyű. És ez van a kapcsolat elején, amikor még nagy a szerelem...
Egyébként a szexuális problémáit a barátnődnek önmagában kellene lerendezni egyszer, magának kell megbírkóznia a félelmeivel, persze Te segíthetsz ebben. Csak kérdés, hogy meddig lesz türelmed szenvedélyes szex helyett a segítő szerepben élni? Ha valamiképp "mártír" akarsz lenni, akkor biztos klassz lesz ez a kapcsolat. Hátha az évek alatt felhalmozott undorát ennek a nőnek a szexszel kapcsolatban, pont Te fogod megváltoztatni. Csak ez utóbbihoz - szerintem - rengeteg türelemre lesz szükség.
válasz | 2010-10-26 | 14:04
Sztem abszolut semmit.
Ha mar kiprobalt tobb mint egy szexualpszihologust,nyilvan nem az az ut.
Tudom,hogy vigaszt varsz itt, de en realista vagyok es azt mondom,hogy ez jobb nem lesz.
Szerintem szegeny nagyon jol jart veled,olyan tisztessegesnek tunsz,en egyutt maradnek vele,ha amugy minden megy es idonkent kikacsintanek.
Igy jartok mindeketten a legjobban,o, mert kap egy nagyon vagany sracot,te meg mert egyutt maradsz a szerelmeddel es szexben is reszesedsz.

Es nehogy azt hidd,hogy minden parnal szuperul mukodik a szex es egyedul vagy,dehogy.
 
válasz | 2010-10-26 | 12:10
Sziasztok,
Ma találtam a fórumra, olvasgattam, regeltem, és véleményeket / tanácsokat szeretnék kérni! Huhh, hol is kezdjem? Ameddig meg nem ismerkedtem a jelenlegi párommal, azt gondoltam, hogy bármikor képes vagyok eljuttatni bármilyen nőt orgazmusig. Nem tudom, hogy jól teszem-e, de abból vonom le, hogy jó-e a partneremnek vagy sem, hogy: ha kontrollálatlan remegés után lerúg magáról (ollé szamaritánus) vagy kiugrik belőle és rámfekszik (pl: lovaglás után) stb (főleg; ha el is alszik nemsokára), akkor "jó voltam". Az ejakuláció azért nem mindennapos, de nekem sem az, pedig mindíg élveztem a szexet. Alapvetően kézzel könnyebb elérni, vagy kézzel és szájjal, de farokkal sem lehetetlen (pedig; nem egy "traktorkulcs", felül mérve 17,3cm teljes díszben). Ezt azért írtam le, hogy: szerintetek jó e a megítélésem a "női élvezi-e" témában?

A probléma a következő: a párom egy kiemelkedően szép nő. Szerencse, nemde? Neki kevésbé az. A külseje... nos, élete során többször is megerőszakolták. Legutóbb az előző barátja tette meg (kb. 5 évvel ezelőtt, mi 1,5 éve élünk együtt). Mielőtt összekerültünk elmondta mindezt, és azt is, hogy soha nem élvezte a szexet, sőt, többségében a férfiak érintésétől is rosszul van (szexuális erőszaktól veszítette el a szüzességét is). Megbeszéltünk, hogy belekezdünk, és lépésről lépésre haladunk, ami egy fél évvel ezelőttig működött is. Aztán törés, és azóta 2szer voltunk együtt, de az is csak "miattam" volt, nem élvezte a legcsekélyebb mértékben sem (se remegés, se harapás). Amolyan "túlesett rajta" dolog volt. Ezt leszámítva harmónikus a kapcsolatunk. Szeretem a párom, nem akarom megcsalni, vagy elhagyni, segíteni akarok rajtunk. Szar dolog látni rajta, hogy neki sokkal nehezebb elviselni mindezt (egyszer, kissé spiccesen azt mondta; tudja, hogy az eddigi életemben milyen fontos volt a szex, és ő nem báná, ha néha prostikhoz mennék kielégülni, csak barátnőt ne tartsak mellette). Már teljesen tanácstalan vagyok. A szexuálpszichológuson már rég túl van (többön is), szeretjük egymást, és együtt szeretnénk maradni. De a szex-problémák és a miatta kialakuló feszültség jelen van.
Mit lehet tenni ilyenkor?
 
válasz | 2010-10-25 | 22:02
Hehe nagyjából én is így vagyok, sztem második virágkorunkat éljük :D
válasz | 2010-10-25 | 21:56
"amikor a testük másképpen reagál, sokkal érzékenyebb lesz."
Az a baj, hogy az én testem mostanában "állandóan reagál"..., néha már túl sokat is, nehéz velem mostanában "tartani az iramot", de azért lehetséges, ha "nehezen" is...
válasz | 2010-10-25 | 21:53
Szijaaaaaaaaaa te itt vagy? :) Puszika :)
A témára vissza: sztem eljön egy bizonyos érettségi szint a nőknél, amikor a testük másképpen reagál, sokkal érzékenyebb lesz. Azt hiszem ez 30 felett következik be, de nem utolsó szempont az, hogy milyen ffi van a nő közelében. :)
válasz | 2010-10-25 | 21:51
A pasikat ez izgatja mert elég kevés nő képes rá, és nem elijeszti, hanem izgatja őket.
válasz | 2010-10-25 | 21:51
Osztom a véleményt!!!!!!
válasz | 2010-10-25 | 21:50
Nem tudhatod, én is ezt mondtam :D Aztán eljött az a ffi aki még ezt is el tudta érni nálam :)
válasz | 2010-10-25 | 08:45
Az is lehet, h orálnál, ha háton fekszel, akkor mindennek hagyva van, h szépen kifolyjon, míg amikor mondjuk szeretkeztek, mozogtok, dörzsölődtök, "össze-vissza kenitek" egymáson a nedveket, nem?:)
Amúgy nálam is pontosan ugyanilyen orálnál...muszáj egy vastagabb takarót is alám csúsztatni, különben a lepedő úgy átázik, h az ágyhuzat is kap belőle :D De szerintem ez azért van,mert olyankor mindennek szabad út van hagyva..nem tudom szebben leírni :D
válasz | 2010-10-24 | 16:59
Ilyet ne mondj én is 2 éve éltem át, olvastunk róla kipróbáltuk, és bejött nem is gondoltuk, nem görcsöltem rá ....előtte is oké volt minden,de azóta még jobb,és az intim torna sem hülyeség, azt is csak úgy csinálgattam és észre vettük a változást,szóval szerintem tenni is kell érte,persze a jó kapcsolat a lényeg,mindent megbeszélni,titkos vágyakat.... és teljesen feloldódni,elfogadni-átadni magunkat.:)
válasz | 2010-10-24 | 11:05
Szerintem meg soha "ne mondd, hogy soha" nem lesz ez meg az..., mert soha nem tudhatod, mikor történik meg veled valami új dolog, amiről korábban nem is álmodtál.
válasz | 2010-10-24 | 11:04
Érdekes, nálam is, mikor nagy mennyiségű folyadék-szivárgás van, akkor "kézi munka" + orális szex kombinációjával érhető el. Aktus során még nem éreztem ezt. Bár lehet, hogy akkor is van, csak nem tűnik fel valahogy, mert akkor sokkal másabb az élmény.
Ha csak én "vagyok kényeztetve", akkor valószínű, jobban tudok figyelni a reakcióimra, mi történik velem.
válasz | 2010-10-24 | 10:54
Ha egy merev farok szétkínozza a pinám,az viszont kegyetlen jó orgazmust tud okozni
 
válasz | 2010-10-24 | 10:51
nálam nincs ez a spriccelős fajta orgazmus,még soha nem volt benne részem,de szerintem nem is lessz
 
válasz | 2010-10-23 | 20:11
Én is ilyen vagyok, nem direkt, már az első (magamnak okozott) alkalommal így volt, meg is ijedtem tőle.. Sokáig féltem, hogy majd ha egy ffi meglátja ezt, akkor mi lesz, stb.. Most már szerencsére megvagyok így a párommal, bár ha új kapcsolatom lenne, azért elsőre nem lenne könnyű..
válasz | 2010-10-23 | 19:41
Igen nálam van spriccelés 2 éve találtunk egy pontot a G-t ,csak ezt a pontot ingerelve jön a spricc,csak a legelsőnél nem volt utána mindig,ez teljesen színtelen, szagtalan,a mennyiség is változó.Nálam a G-pont ingrelése aktus során nem elérhető csak kézimunkával,de leírhatatlan élmény,valóban úgy van,hogy mindig tanul az ember....ha akar! :)
válasz | 2010-10-23 | 13:26
Orális szex után tapasztaltam nemrégiben, hogy egész "tócsa" maradt az ágyneműn - /nyilván nem vizelet volt/, érezhetően nagyon sok volt az izgalmi nedvesség/?/ vagy ez női "ejakuláció" lett volna, kicsit ledöbbentett a dolog, mert közben csak annyit éreztem, hogy az átlagosnál több távozik talán, mint máskor - igaz a szituáció is izgatóbb volt, és nagyobb volt az izgalmi állapot is. De valahogy nem éreztem hirtelen távozónak a folyadékot. Máskor is inkább olyan "szivárgónak" éreztem az egészet..., most akkor ez mi lehetett...?
 
válasz | 2010-10-21 | 16:34
:) meg kedves Erababa :)
válasz | 2010-10-21 | 16:28
Kedves Lindia! Én szintén a gyengébbek kedvéért ismétlem:hogy félreértettem,ennyi.Remélem megnyugtattam a lelkivilágod :P
válasz | 2010-10-21 | 16:26
Viszont ami engem érdekelne: van e itt olyan hölgy akinek az orgazmuskor spriccel? Vagy csak kicsit, vagy erősebben?
adam demetrovics..


A gyengébbek kedvéért leírnám :)Ha női orgazmuskor valaki spriccel az nem rápisil vagy rász*rik.........s inkább azt mondhatnám,hogy nemis orgazmuskor van hanem inkább előtte mikor már nagyon jó és spriccel és "ömlik".
válasz | 2010-10-20 | 15:13
Ha nem tűnt volna fel, akkor nem írtam olyasmit, hogy bárminek az előbb említettek közül köze volna a "pisi, kaki" szex-hez.

A G-pontos orgazmus és a vizelet "kapcsolatáról" nem én írtam, hanem több valóban "szakértő" /szóval nem én/ említi, hogy esetleg "keveredhet" vizelet a G-pontos orgazmus közben a távozó folyadékhoz. Mások meg éppen ez utóbbit vitatják. De az biztos, hogy nem "tudatos" sem tudattalan vizelet távozás, úgy teljes egészében a G-pontos orgazmus. Szóval nem vizelet, mert valóban annyira összeszorul a duzzadás hatására a szövet, hogy tényleg lehetetlenség lenne "vizelni".
Igen, valóban női ejakuláció az elnevezés, viszont a női "magömlés"-nél már kicsit furcsán fest az elnevezés, persze, szokták használni.

"Az izgalmi nedvesség mennyiségét erősen befolyásolja a hormonális háttér." - írod. ..., akkor valószínű, hogy rendben lehet a hormonális hátterem. Bár, szerintem a hormonális háttér csak egy alap, ha nincs normális vágy, izgalom, hanem közöny, undor, akkor nem hiszem, hogy lenne egy nőnél rendesen izgalmi nedvesség. Gondolom én.
válasz | 2010-10-20 | 00:49
Kérlek szépen,ne.
Csak tovább rontod a helyzetet az újabb tévedésekkel.


1.:"ha a nőnek olyan orgazmusa van, hogy kimondottan sok az izgalmi nedv"
Az izgalmi nedvnek(a neve is utal rá) a nemi izgalomhoz van köze,nem az orgazmushoz.

2.:"az izgalmi nedvet, mert hirtelen, nagy mennyiségű izgalmi nedv folyik ki a nőnél az orgazmus során - vagyis "női ejakuláció"-nak is nevezik"
Nem.Női ejakulációnak a női ejakulációt nevezik.Az ilyenkor távozó folyadéknak semmi köze a izgalmi nedvességhez,máshol és más fázisban keletkezik.A 2 dolog teljesen más.


3.:"persze ez a kifejezés nem azt jelenti, hogy a nőnek is "ejakulációja" van "
Dehogynincs.Azért ez a neve.A női ejakulációnak,ami a g-pont orgazmus során következik be(nem pedig az izgalmi nedv képződésnek,ami az izgalmi szint más fázisában,és máshol keletkezik).


Jó lenne már,ha a 3 különböző dolgot nem lenne állandóan összekeverve.
Van:
-vizelet(a vesék választják ki,a húgyhólyagban,orgazmus során nem is tud távozni,mivel ha a nemi szerv izgalomban van,a szövetek a vérbőség során megduzzadnak,ami meggátolja hogy ilyen "baleset" bekövetkezhessen).
-izgalmi nedvesség(ez a bartholin-mirigyekből,illetve a hüvely mélyebb rétegeiből ered)
-női magömlés(ezt a skene-mirigy termeli)

A magömlés és az izgalmi nedvesség között még egy különbség van: az izgalmi nedvesség mennyiségét erősen befolyásolja a hormonális háttér.A magömlésnél ilyen nem figyelhető meg.

Egy szó mint száz,lehetőség szerint kerüljük a tévedéseket,meg ezt az ürülék,pisi dolgokat.
válasz | 2010-10-19 | 18:30
Igen Gyöngykagyló,én ezzel tisztában vagyok.Ezért is írtam,h tévedtem,mert nem lett számomra világos,h A.D.mire is gondol,mert hallhattunk tőle 1-2 meghökkentő dolgot:)
Természetesen a női&férfi orgazmussal,s a vele járó +okkal semmi gondom,imádom
válasz | 2010-10-19 | 18:22
"Adam Demetrovics" egyszerűen azt szerette volna írni, hogy szereti érezni, ha a nőnek olyan orgazmusa van, hogy kimondottan sok az izgalmi nedv..., sőt netán olyan orgazmusa van, hogy erősen lehet érezni ezt a izgalmi nedvet, mert hirtelen, nagy mennyiségű izgalmi nedv folyik ki a nőnél az orgazmus során - vagyis "női ejakuláció"-nak is nevezik - persze ez a kifejezés nem azt jelenti, hogy a nőnek is "ejakulációja" van - a szó hagyományos értelmében, hanem netán olyan G-pontos orgazmusa van a nőnek, amit követően nagy mennyiségű a folyadék szivárgás. Mivel ez a távozó folyadék a nagy izgalmi állapot miatt keletkezik köze sincs a vizelethez. De undorítónak egyáltalán nem lehet/ne/ nevezni. Mert, ha ez undorító, akkor már eleve undorító az orális szex is - ami során szintén van izgalmi nedv. Legfeljebb kisebb mennyiségű, mint a "női ejakuláció" során.
Egyébként meg, minél jobban felizgul egy nő, annál nagyobb mennyiségű lehet eleve az izgalmi folyadék, ami távozik. Általában a "legtöbb" férfi ezzel tisztában van, hogy a nedvesedés az izgalmi állapot jele - ez egy normális férfire izgató hatással van -, ha már egy férfinek ez undorító, akkor ott már "probléma" van...
válasz | 2010-10-19 | 18:20
Több,mint valószínű,h én értettem vmit félre.Csak Adam Demetrovicstól nem tudok mást várni:)
akkor bocs mindenkitől,akinek "beletiportam a lelkivilágába" :-D)))
válasz | 2010-10-19 | 18:13
Ahogy olvasom a kommentjeidet,erősen jövök ráfelé,h nem egyről beszélünk.
válasz | 2010-10-19 | 18:12
Úgy Anthico,hogy Adam Demetrovics felhozta
válasz | 2010-10-19 | 11:56
Talán ez a nevelés inkább arra irányul/t, hogy ne mindenki mindenkivel. A lakosság nagy részével azért nem szívesen cserélünk testnedveket.
válasz | 2010-10-19 | 11:54
Erababa biztos összecsinálj@ magát, ha orgazmusa van.
 
válasz | 2010-10-19 | 11:54
Erababa biztos összecsinálja magát, ha orgazmusa van.
 
válasz | 2010-10-19 | 11:53
Erababa, a női ejakulátumnak semmi köze sincs a vizelethez!!!!!
Csak annyi, mint a spermának.
válasz | 2010-10-19 | 11:52
Üüüürüüüüülééééékkkk??????!!!!!!!!!
Erababa te nagyon el vagy tévedve....
Nagyon sajnálom.
válasz | 2010-10-19 | 11:51
"Ami jó az életben az, vagy sokba kerül, vagy hizlal, vagy gusztustalan...:-))"

...vagy egészségtelen :)
De amúgy tényleg annyira érdekes, h belenevelték régen is az emberbe, h a szex mennyire gusztustalan :S:S:S:S Pedig pontosan az a sok-sok nedv teszi izgatóvá..."mocskos" és izgató ;)
válasz | 2010-10-19 | 11:46
Nem tudom, h most h jött ide a vizelés-székelés a női "magömléses" orgazmushoz. :S
Az orgazmus nedve egyik sem...de főleg nem undorító ürülék :S
válasz | 2010-10-19 | 11:23
Javítottam a nő-t nem-re :)
 
válasz | 2010-10-19 | 11:22
1.nem tudom,nem szoktam lenyelni;
2.a sperma nem ürülék,nincs szaga(pontosabbban van,csak na...)
Valami kérdés még? Felőlem!Aki akarja sz@rjon,vizeljen a másikra.Szal használja wc helyett egész nyugodtan.De SZÁMOMRA undorító!Ennyi
Új hozzászólás



Fórum

Maszturbálás
2018-07-21 - 17:51

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Biszexualitás
2018-06-23 - 08:37

Merevedési zavarok
2018-05-10 - 10:17

Segédeszközök
2018-04-22 - 17:20

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Anális szex
2018-03-25 - 08:59

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-02-25 - 18:36

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Erotikus játékok
2018-02-04 - 10:53

Beszélgetünk
2018-01-26 - 04:35

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Láb, harisnya és tűsarok
2017-10-23 - 10:12

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

Szüzesség elvesztése
2017-01-12 - 15:35

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nemi betegségek
2016-02-16 - 12:54

Női orgazmus
2016-01-02 - 12:04

A terhesség első jelei
2015-09-14 - 22:41

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41