Homoszexualitás

Új hozzászólás Linkek Fórum témák RegisztrációTeamgeist [FF] (41) moderálás | válasz | 2009-09-12 | 10:54:18
Áruld már el nekem, kinek szeretnél itt imponálni azzal, hogy folyamatosan cáfolod azokat a dolgokat amiket én, írok? Ha tudod, hogy nem igazak, akkor minek kell megcáfolni, nem az a lényeg, hogy te tudjad mi az igazság? Vagy ennyire fontos neked ez az oldal, hogy makulátlannak szeretnél látszani?

Veled valóban jó vitatkozni, mert téged lehet provokálni, más a hülye szövegem után már régen legyintett volna, de te mindenképpen be akarod bizonyítani, hogy nincs igazam
Még egyszer kérdezem kinek akarsz bizonyítani?

Veled ellentétben nekem nem az a fontos, hogy itt ki mit ír vagy gondol rólam, én csak a való világban létező szeretteim, ismerőseim, barátaim véleményére adok.

Ez a viselkedés amit itt tanusítasz, az kb. a 6 éves keresztlányom értelmi szinteje. Olyan vagy mint egy ovodás gyerek aki mindenképpen be akarja bizonyítani, hogy Ő a legokosabb és mindenben a legügyesebb, legerősebb.

Ha leírtam, hogy beteg vagy, vissza írtad te vagy a beteg, ha leírtam, hogy hogy hazudsz jött a válaszod, hogy te vagy a hazug. Gondolom, ha leírtam, volna, hogy az Hawaiin szigeteken nyaralóm van/ami nincs/ akkor te vissza írtad volna, hogy neked is, csak az kacsalábon forog.
Valamint a moderátor felé történő jelzések, olyan mint mikor megmondalak az ovónéninek szöveget hallanám.

Ez a viselkedés egy ovódás gyermektől elmegy, viszont te az adatlapod szerint már Krisztusi korban jársz tehát régen ki kellett volna ezt nőnöd.
Nézzél magadba egy kicsit. Én tudom, hogy van olyan dolog amit nehezen tolerálok /homoszexualitás pl./viszont te sem igazán tűröd, hogy valaki neked ellentmondjon. Nem véletlen, hogy rajtam kívül mással is kerültél vitába.

Nem értem, hogy így hogyan tudsz a betegeiddel beszélni, gyógyítani őket. Sajnos nekem is voltak olyan eseteim, mikor öngyilkos jelöltekhez kellett kimennem, és valahogy lebeszélni őket arról, hogy megtegyék amit elképzeltek. Továbbá valahogy be kellett imádkozni őket a mentőbe. Ezekkel ez emberekkel, ha nem beszélsz úgy, mintha ők irányítanák végig a dolgot, akkor soha a büdös életben nem mentem volna semmire csak agressziót váltottam volna ki belőlük.

Ha te a betegeid hülyeségére is így reagálsz, mint az enyémekre azt gondolom igen nagy harcot kell vívnod velül, hogy sikert tudjál elérni.

De a te életed úgy éled ahogy neked jó.
[121855] +kedvencekhez előzmény: [121846]rafi

Link:

TÉMAKÖRÖK
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Szex a terhesség alatt és után
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek