Szerelem, párkapcsolat

Új hozzászólás Linkek Fórum témák Regisztrációsinus [FF] (56) moderálás | válasz | 2012-10-07 | 19:32:55
Egy ismerősöm mesélt arról, hogy milyen a szerelme a feleségével.

Ő arról beszélt, hogy voltak problémáik, sokszor veszekedtek is, főleg mert az ismerősöm kevesellte a szexuális együttlétet.
Ennek ellenére soha sem csalta meg, bár egyszer tervezte.

Együtt utazott kocsival két hölgy ismerősével (munkatárs, és egy külsős cég hölgy tagja), a lányok arról beszéltek, hogy az egyikük barátja kezdett elfordulni tőle...
Ismerősöm ekkor miután kiszálltak, valamilyen furcsa gondolattól vezérelve elkezdett udvarolni a lánynak, aki fogékonynak mutatkozott, még a buszmegálló felé tartó úton egy rövid csók is elcsattant.
Persze ez volt minden, később a felesége idegeskedése láttán, és mert úgy érezte, hogy a lány talán csak azért maradna a korábbi barátja nélkül, mert ő megjelenne az életében (akár csak szeretőként is).
Leginkább ez miatt - a lánnyal folytatott beszélgetések után furcsa szimpátiát kezdett érezni a lány volt barátja iránt, akinek a helyére lépett volna - kérte a lányt, hogy inkább ne bonyolódjanak testi vagy szerelmi kapcsolatba.

Sokszor gondolt úgy erre az esetre, hogy mégis jó lett volna vagy titokban tartva folytatni, vagy esetleg más lánnyal kialakítani kapcsolatot - mert a vágyait elmondhatatlanul erősnek érezte ilyen helyzet meglétéhez.

A feleségéről tudni kell, hogy fiatalon - 16 évesen - szülte első gyereküket, és akkor a lakóhelyükön rengeteg megaláztatásban volt neki része.
Megkapta az édesapján keresztül hivatalos helyről a véleményt "akkor majd lehet vinni a tejet, hogy ne haljanak éhen..." jellegűeket.
Meg a rosszalló utánafordulások, és minden ami egy fiatal anyának éppen nem hiányozna, főleg akkor amikor a leendő társa még katonai szolgálatot tölti.

Ő később elutazott a feleségével együtt egy másik városba, még a gyerekeket is vitték magukkal, és úgy tudom, hogy nagyon boldogan éltek sokáig (3 évig). A tetejében egy munkahelyen dolgoztak együtt egy irodában, mind a ketten adminisztratív munkát végeztek.
3 év után költöztek haza újra, mert az ismerősöm valamilyen betegségben szenvedett egy ideig.
Ő azt mondta, hogy amikor beteg lett, akkor a felesége volt az, aki feltétel nélkül kiállt mellette, és a betegsége lefutása alatt is hihetetlen módon mellette állt.

A betegsége nagyon furcsa volt, talán egy apró vérrög kimozdult az agyának egy pontjáról, vagy egy hajdanán keletkezett rossz emlék elfedésének a hatása szűnt meg, miután akkori főnöke megpróbálta ezekre a dolgokra felhívni a figyelmét.
Sikerült.
Egy másik évekkel korábbi dologgal is összefüggött az összeomlás - akkor is a feleség szerelme és toleráns hozzáállása védte meg a házasságot.
Aktiválódott, és 37 évesen a villamosról leszállva a feleségébe kezébe kapaszkodva bőgve mesélte, hogy mi a baja, pont mint akkor harminc egy-néhány éve annak a felnőtt lánynak, aki kísérte az utcán el attól a csatornaparti háztól.
Nem kellett volna, hogy a zavaros emlékek zagyva kijelentései után a szülők és nagyszülők szívinfarktus vagy aközeli állapotba kerüljenek.
[145664] +kedvencekhez

Link:

TÉMAKÖRÖK
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Szex a terhesség alatt és után
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek