Erotikus játékok

Új hozzászólás Linkek Fórum témák Regisztrációsinus [FF] (56) moderálás | válasz | 2012-10-30 | 19:32:39
Egy ismerősöm járt úgy nemrég, hogy a haverjai biztatására (email-ek, pm üzenetek) elkezdett belemenni egy félig virágnyelvű levelezésbe.
Hogy végül is ki mit gondolt, és miről, lehet, hogy senki se tudta, de ő teljesen beleélte magát abba a hitbe, hogy egy lány szimpátiájának a megszerzése a cél, aki pont akkortájt chat-en is beszélt vele néhány este, illetve pár alkalommal még nap közben is.
Rosszul is kezdett a vélt játékba, mert olyan ismerősének írt kétértelmű leírást magáról, akiről nem is tudta biztosan, hogy a lány felé szeretné-e tolmácsolni közvetítőként a burkoltan a levelében leírt "önjellemzését".

A fiú semmit nem értett, nem értette azt se, hogy valamiféle játékról van-e szó, és iszonyatosan elkezdett aggódni a felesége iránti féltésből - gondolván a legrosszabbra is, hogy esetleg a felesége nem mond el neki olyan dolgokat, amitől nagyon ideges lenne, és a haverjai ilyen ugratásokkal akarják erre a dologra felhívni a figyelmét.

Hát ez egészen hihetetlen, de én elképzelhetőnek tartom, hogy valakiből ilyen reakciót váltson ki valami, amit soha nem is nagyon próbált elérni.

Persze volt az ugratásokban egy kis provokáció is, na és persze nem volt nehéz így rámutatni arra, hogy mit tud valójában a fiú. (Mit tudna, futni világgá... :( )

A fiú végül annyira megijedt a nem is feltétlen valószínű lehetőségtől, hogy hazáig rohant, egyenesen a feleségéhez, előre hozva a héten még hátralévő napokra a szabadságainak egy részét, és így menekülve a lánnyal részben már bejelentett születésnapi verses köszöntőt - mert amilyen bátor, és vagány csak egy verses köszöntőig tudott előregondolkodni.

Én azt mondom, hogy agyalogni - olyan dolgokon, amik igen valószínűtlenek - hülyeség. És néha szüksége van mindenkinek valami kis játékra - persze nem feltétlen olyanra, amilyent esetleg filmekben lát az ember, mert azokban semmi sem igazi.
Egy filmben nincs valóságos történés, mert a valóságban vannak érzelmek, félelmek, titkok amiket nem mindig tud valaki varázsütésre semmissé tenni, vagy elnyomni, vagy mit tudom én.
Az igazi valóságos életben az ember megijed, és maga sem érti, hogy mitől.
[145688] +kedvencekhez

Link:

TÉMAKÖRÖK
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Szex a terhesség alatt és után
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek