KOMMENT
A korai magömlés


TANTRATANÁRNő2009-08-09 - 06:01

A korai magömlés általam tapasztalt, ám önmaguk által eredményesen kezelt legsúlyosabb formái: merevedés nélküli alig érezhető, akár egy simításra vagy érintés nélkül (közben nekem franciázva), óvszer felhelyezésekor, buszon zötykölődve, herét megsímogatva magától élvezősen. Minden problémás esetet már többszörösen átéltem, úgyhogy meg kellett tanulnom azonnal kezelni a helyzetet. Természetesen a helytelenül kialakított reflexek szabályozása, a helyes folyamat újratanulása az elsődleges megoldás. Saját módszerem van, ami tapasztalati úton alakult ki 3,5 év alatti több ezer páciens segítségével, közreműködésével és kitartó hozzáállásával, tehát nem könyvalapú a tudásom, hanem tapasztalatalapú.
A korai magömlést "nem megszüntetni", hanem felhasználni kell az élvezeteink halmozására. Egy óra alatt átalában 50-80-szor vagyunk orgazmustól egy-két lépésre, benne lebegünk a gyönyörben. Egészséges (elmozdíthatatlan, feszes hímvessző) esetében ennyi izgalom kiegyenlíti az egy orgazmusból származó szexuális bioenergia veszteséget, ami egy életreszóló teljesítmény kitartás.
A FÉRFIASSÁG NEM ÖREGSZIK EL, A ROMLÁSA NEM KORRAL JÁR!!!! Minden korai magömlés, amit nem tudsz a végtelenségig tartani. Mindenkinek van merevedés esése, tehát potencia-romlása, aki nem multiorgazmusosan maszturbál, pettingel, szeretkezik! Nincs egészséges férfi, csak ha visszaerősíti magát a fent említett módon. Amennyiben 1 kg-os nyomásra elmozdítható a hímvessző, akkor már csökkent a merevedése, aminek a következménye, hogy radikálisan csökken az érezhetősége, élvezhetősége, ami a nő amúgy is gyenge orgazmuskészségét tovább csökkenti. "OSHO: TANTRA (A lélekhez a szexualitáson keresztül)" előzetesben olvastam, hogy a nők 90%-a nem tudja mi az orgazmus (ugyanolyan, mint a férfi orgazmusa, egy gyönyörenergia kisülés, eldurranás, szétrobbanás). Nem a sperma az orgazmus, hanem a kisülés, ami elindítja a kilökődést.

#6091 |

Link:
 

TÉMAKÖRÖK
SZAVAZÓ
Előfordult már olyan időszak az életedben, amikor több partnerrel tartottál fenn egyidejűleg szexuális viszonyt?
Nemed:
Igen
Nem
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Korai magömlés
» Anális szex
» Beszélgetünk
» Barátság extrákkal
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Maszturbálás
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Szüzesség elvesztése
» Erotikus játékok
» A méret a lényeg?
» Szex a terhesség alatt és után
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
TÁMOGATÓNK
Az oldal Molnár Tamás szexuálpszichológus szakmai és anyagi támogatásával készül!
www.szexa.hu
 


RSS cikkek