KOMMENT
Az orális kényeztetés alapjai: tanácsok nőknek


Destene [NŐ] (30)2011-11-11 - 09:59

Sziasztok!
Én 6 éve vagyok együtt a párommal. ő vette el a szüzességemet is. Nálam sosem volt kérdéses, hogy kényeztetem-e orálisan. Bár az első alkalommal nem hagyta, mert azt akarta, hogy nekem jó legyen és hogy az csak rólam szóljon, a második "mentnél" már nem hagytam magam eltántorítani. :) S bár nem szeretem a pornót (így nem is nézek) és teljesen amatőrként fogtam hozzá, nem okoztam neki csalódást. Általában, ahogy az első alkalommal is, le is nyelem. Nem muszájból, és azt sem mondhatom, hogy élek-halok az ízéért, de tudom hogy ez neki örömet okoz, nekem pedig nem kerül semmibe. :) Az is megesik, hogy mikor este fáradtan ér haza, önzetlen kényeztetésben részesítem, amit általában másnap reggel egy "jó reggelt" szexel kamatostul viszonoz. :)
Szerintem ha valaki szívvel-lélekkel csinálja, szerelemből, szeretetből, vagy csak pusztán az élvezet kedvéért, nem okozhat a másiknak csalódást, mert az már azt is értékelni fogja, hogy próbálkozik. Mindemellett némi kommunikációval mindent élvezetesebbé lehet tenni. :)
Persze, aki mint én is, szereti az orális szexet és elég "rossz kislány" ennek a hétköznapi életben való ici-picit kihasználásához, az néha akár egy-egy veszekedést vagy fejmosást is megúszhat :)
Pl. én egyszer kocsival vittem ki a páromat a buszvégre. (Tudom, a férfiak első reakciója a : Női sofőr!) Hazafele tartva egy csökkent képességekkel rendelkező egyén (nem, nem nő!) úgy döntött, hogy neki sem irányjelzőre, sem visszapillantó tükörre nincs szüksége a sávváltáshoz, így sikeresen megszabadította a kocsimat némi festéktől. Tudva, hogy a párom ki fog akadni, felöltöztem csinibe és mikor belépett az ajtón a cipőjére térdeltem :D
Ha a haveri körében a pasasok a kocsijukat ért atrocitásokról sztorizgatnak, a mai napig mosolyogva mesél arról az esetről, miközben a "piszkos" kis részletek őrizzük kettőnk kis titkaként.
Időnként pedig felelevenítjük! ;)

#8073 |

Link:
 

TÉMAKÖRÖK
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Szex a terhesség alatt és után
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek