KOMMENT
A korai magömlés


szexuálpszichológus [NŐ] (50)2012-02-24 - 04:58

Szexuális Energia Fokozása az Ágyban


Megtanulhatod azt is, hogyan kell megállítani az ejakulációt, felhasználni a herékben képződött szexuális energiát, és szétosztani az egészet a testedben. Csináld a Szexuális Energiafokozó Gyakorlatot amint felizgulsz szex közben. A szexuális energiát a herékből nyered, miközben az a gerinceden keresztül eljut az agyadig, ahol megnöveli a tesztoszteron szintedet és szexuálisan feltölti az elmédet és tested.

Ha úgy érzed, hogy ejakulálni fogsz, összpontosíts, hogy a szexuális energiát elvond a heréktől, feljebb, a testedbe árasztva. Minden egyes csúcspont előtt, az orgazmus által előidézett eksztázis sokkal erősebb lesz, és egyre feljebb visz a gyönyör birodalmában.

Szexuális Energiafokozó Gyakorlat az Ágyban
1. Miközben szeretkezel, lélegezz és gyengéden húzd felfelé a végbélnyílás, a perineum és a herék körüli izmokat.

2. Képzeld el azt az érzést, ahogy a szexuális energiát a herékből eljutattod a perineumon keresztül, át a végbélnyíláson és a farokcsonton, a gerinceden felfelé, a koponyád alsó részébe, majd a fejed felső részére.

3. Engedd, hogy az energia áramoljon a fejedben, miközben tovább lélegzel, és még több szexuális energiát szívsz a herékből a gerinceden keresztül a fejedbe.

4. Minden egyes lélegzetvétellel még több szexuális energiát juttass a fejedbe, mindaddig, míg úgy érzed, hogy nem fogsz ejakulálni.

5. Folytasd a szeretkezést. Ismételd meg ezt a gyakorlatod, mikor úgy érzed, ismét közel kerülsz az ejakulációhoz.

A nőt le fogod nyűgözni az újonnan megtalált erővel, lendülettel és állóképességgel. ősi módon erőteljesen vonzódni fog a te látszólagos végtelen tesztoszteron forrásodhoz.

Ha többet szeretnél megtudni e témában, ajánlom figyelmedbe a : www.sorozatos-orgazmus.comPC izomfelhúzások

A PC izom jelentőségét Nyugaton az 1940-es években fedezte fel egy nőgyógyász, Arnold Kegel. ő dolgozta ki a híres Kegel­-gyakorlatokat, amelyek sok terhes nőnek segítettek a hólyag irá­nyításában, és a szülést is könnyítették. A nők azt is felfedezték, hogy ezek a gyakorlatok fokozhatják a nemi vágyat, mélyíthetik az orgazmust, és jó szolgálatot tesznek a többszörös orgazmus kész­ségének elsajátításában. Ennek az izomnak az erősítése – amint azt korábban már említettük – ugyanilyen fontos a férfiak medence­űri egészsége valamint szexuális élvezete szempontjából is.

Sokféle PC izomerősítő gyakorlatot tanítottak Nyugaton, a leg­többjük Kegel eredeti módszerének adaptációja. Mindegyik az izom összehúzását, majd ellazítását tanítja, bár az ismétlések száma és a feszítések kitartásának ideje változó. A következő gyakorlat azon a taoista meglátáson alapul, miszerint a test körkörös izmai (köztük a szem, a száj, a gát és a végbél környékiek) kapcsolatban állnak. A szem és a száj körüli izmok megfeszítésével növelhetjük a PC izomfelhúzások erejét.

Ápoljuk a szeretetet

Bár a legtöbb férfi végez önkielégí­tést (bűntudattal vagy anélkül), csak nagyon kevés képes szeretet­teljesen csinálni, azaz a szeretetet ápolni – szeretkezni önmagával. Az önszeretetet ápolása elengedhetetlenül fontos, hogy magunk is szeretetteljes partnerek lehessünk. A szexuális energia csupán fel­erősíti a testünkben lévő – akár pozitív, akár negatív – energiát. Ha szeretünk, nemi vágyaink a szeretetet nagyítják fel. Ha gyűlölünk, akkor a gyűlöletet. Nagyon fontos, hogy megértsük, mi módon erő­síti fel a szexuális energia az érzelmeinket, mind a szóló, mind a páros gyakorlás során. Ha a szexuális energia szeretetet, gyengéd­séget táplál, megkönnyíti a magömlés visszatartását - ez ugyanis sokkal nehezebb, amikor gyűlöletet vagy türelmetlenséget érzünk.

A magömlés szabályozásának elsajátítása
Most, hogy elkezdtük tanulni a légzés, valamint a nemi izmok sza­bályozását, itt az ideje, hogy megismerkedjünk néhány különleges technikával, amely segít visszafogni a magömlést, amikor heves iz­galmi állapotban vagyunk. Minél többet gyakoroljuk az eddig meg­tanult gyakorlatokat, annál könnyebbek lesznek a fejezet végén ta­lálhatók, és annál könnyebb megállnunk, mielőtt átlendülnénk a „ szakadék " szélén.Megállás
Az első és legfontosabb, hogy mindvégig legyünk tisztában izgalmi állapotunkkal, és álljunk meg néhány húzással (vagy lökéssel, ha part­nerrel gyakorolunk) azelőtt, mielőtt a magömlést nem tudnánk el­kerülni. Sok szexológus ezt stop-start technikának nevezi, pedig csu­pán némi józanész. Inkább túl korán álljunk meg, mint túl későn. Eleinte valószínűleg 10-20 másodpercre is le kell majd állnunk az ingerléssel ahhoz, hogy csillapodjon a magömlési késztetés.A hímvessző elszorítása
Sok szexológus ajánlja a hímvessző megszorítását – ezt a módszert eredetileg a „korai" magömlésben szenvedő férfiaknak találták ki.

Nagyon egyszerű. Az egyik kezünk mutató- és középső ujjával alul­ról, a hüvelykkel felülről szorítsuk meg a hímvesszőt (8a. ábra). Van, akinél a kerékpárkormány-fogásban alkalmazott szorítás (hüvelykujj elöl vagy lent) enyhíti az izgalmi állapotot (8b. ábra). Bár ezek ha­tékonyak lehetnek egyéni gyakorláskor, elég furán hatnak közösü­lés közben, hiszen végrehajtásukhoz ki kell húzni a hímvesszőt a hü­velyből. Felkészülésképpen megpróbálhatjuk pusztán gondolati úton megfeszíteni a pénisz végét. Végül képesek leszünk megfe­szíteni úgy, hogy csak rágondolunk, és elkerülhetjük az esetlen ma­tatást. Egy másik jó módszer a hímvessző tövénél alkalmazott szo­rítás (ne feledjünk gondolatban is szorítani). Ez segít, hogy kézben tartsuk az izgalmi állapotunkat, emellett kiterjeszti és erősíti a me­revedést .Herezacskóprés
Mivel a heréknek a testhez közel kell húzódniuk ahhoz, hogy az ivar­sejteket kilökjék, elhúzásuk a testtől késleltetheti a magömlést. Fog­juk körbe a herezacskót felül a hüvelyk- és mutatóujjunkkal . Ezután határozottan húzzuk a heréket lefelé.

A szexuális energia elvezetése
A magömlés elkerülésének van egy, a mechanikus módszereknél ki­finomultabb módja, ez tulajdonképpen a magömlés elkerülésének titka: az, hogy megtanuljuk elvezetni a szexuális energiát a nemi szervektől felfelé, a gerinc mentén a test többi részébe. Ha ez az ener­gia tovább gyülemlik az ágyékban, végül túl nagyra nő ahhoz, hogy irányítsuk, és a lehető legrövidebb úton - a hímvesszőn keresztül ­távozik. Ha viszont elvezetjük a szexuális energiát, sokkal könnyeb­ben elkerülhetjük a magömlést. Mint azt az előző fejezetben meg­tárgyaltuk, ugyancsak ez a titka az egész testre kiterjedő orgazmus­nak.Az egyik multi orgazmusos férfi így ír képességéről, a magömlés nélküli orgazmusról: „ Jó né­hány dolgot művelek:

1) A változatosság – úgy tűnik – segít, hogy nem csinálom újra és újra ugyanazt. Változtatom a lökések mély­ségét szeretkezés közben, vagy különféle fogásokat alkalmazok, ha egyedül gyakorolok.

2) Lassítok, amikor a szakadék széle közelít.

3) Mély légző gyakorlatok.

4) Majd a chi elvezetése felfelé a ge­rinc mentén a Mikro kozmikus Pályára. "Bármilyen módszerrel is hevítjük fel vagy hűtjük le magunkat, a gyakorlat legfontosabb részei a légzés, a PC izom megfeszítése, továb­bá megtanulni a „belelazulást" a magömlés nélküli orgazmusba.Ezekkel a technikákkal az orgazmus élmény intenzitása és időtartama szinte határtalanul fokozható, melynek során egybefüggő multi orgazmusos állapot alakul ki.

#8185 |

Link:
 

TÉMAKÖRÖK
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Biszexualitás
» Maszturbálás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Beszélgetünk
» Segédeszközök
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Anális szex
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Merevedési zavarok
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» Orális szex
» A méret a lényeg?
» Szex a terhesség alatt és után
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek