Férfiszex (1.rész)

2001-12-21 | Tímár Krisztina | Internet Kalauz - INK www.ink.hu


Egy ismeretlen állatfaj tanulmányozása során a legfontosabb szempontok egyike a szexuális viselkedés. Vegyük szemügyre tehát a férfit ebből a szempontból! Lássuk, miként használja fel a technika vívmányait is ősi és változatlan igényeihez.

férfi szexEgy ismeretlen állatfaj tanulmányozása során a legfontosabb szempontok egyike a szexuális viselkedés. Vegyük szemügyre tehát a férfit ebből a szempontból! Lássuk, miként használja fel a technika vívmányait is ősi és változatlan igényeihez.

Érdekes, hogy amiképp a csecsemő minden új tárgyat automatikusan a szájába vesz, úgy a férfi minden új dolgot megpróbál agresszív és szexuális célokra felhasználni. Megtalálja a módját, hogy az ufóktól kezdve - amelyek utasai öntudatlan állapotban lévő nőkkel közösülnek, tudományos okokból ugyan, de azért így is izgis - a görgős csapágyig (a mentősök a megmondhatói, mi mindent kell ki- és leoperálni a legkülönfélébb eszközök csapdájába esett szerelmesekből vagy szerelmesekről) minden lehetséges vagy lehetetlen dolgot felhasználhasson szexuális céljaira és/vagy fantáziáihoz. A vizuális eszközök különösen gyorsan illeszkednek be az erotikus világképbe. A fotózás felfedezését követő két hónapon belül megszületett az első pornókép, amely rögtön a téma sűrűjéből merítve egy póni és egy nő együttlétét ábrázolta. A haladás azonban nem áll meg: nemrég értesültem, hogy a céltudatos fejlesztőmunkának köszönhetően a múlt évben már hazánkban is megjelent olyan újság, amelyben háromdimenziós fényképeken szemlélhetik az igéző aktokat. Szóval a technikai feltételek viharos gyorsasággal fejlődnek, míg maga a férfi híven őrzi eredeti álláspontját, amely nemigen különbözik Neander-völgyi elképzeléseitől. Nekem tetszik, hogy a férfi nem hagyja, hogy a számára fontos dolgokban gondolkodását megmételyezze a technika és a társadalom fejlődése, inkább saját képére és hasznára formálja az újabb és újabb lehetőségeket. Azonkívül pedig az érdeklődés tárgyát képező fél - rendszerint nő - szintén élhet a lehetőségeivel, például akár élvezheti is helyzetét.

Virágnyelven

férfi szexA nagy léptékekből a személyes szintre ereszkedve: a férfi például gyakorta nem érti a nő elképzeléseit a szexuális hűségről, a nő pedig hasonlóképpen ritkán érti a megszerzendő és a már megszerzett nőkkel szemben támasztott homlokegyenest ellentétes férfiigényeket. Magam is észrevettem, hogy a férfi azokat a nőket, akik tetszenek neki, gyakorta olyan történetekkel és élményekkel szórakoztatja, amelyek középpontjában egy másik - lehetőleg bombázó - nő áll. Udvarláskor ez olyan törvényszerű, hogy nyugodtan kijelenthetjük: akinek ilyen élményeiről számol be egy férfi, nyugodtan tekintheti ezt felhívásnak. A jelenség teljesen független iskolázottságtól és intelligenciától. A nőből ez a téma türelmes kivárást vagy éppen visszahúzódást vált ki, inkább zavart, nem pedig jó érzéseket kelt. Persze kérdés, hogy a férfi hogyan reagálna arra, ha választottja a randevún azzal foglalkozna, hogy mennyire jó segge van az aerobikedzőnek. Hosszú időbe telt, míg rájöttem, hogy ez - a férfi szempontjából - egyszerű hangulatkeltés. (Nehéz volt felfogni, hogy a nőiség számukra nem olyan nagymértékben kötődik a konkrét nőhöz.) Mindenesetre ezáltal sokkal árnyaltabb - vagy talán egyszerűbb - képet kaptam a férfiakról. Már tudom, hogy a kapcsolatképesség esetükben sokkal közelebb áll a szoktatáshoz, domesztikáláshoz, mint hinnénk, viszont a partnerükön kívül a nőket elsősorban nem választási lehetőségnek tekintik, hanem inkább újabb élményforrásnak. Most már úgy látom, hogy he egy férfi egy nőt önként beavat más nőkkel kapcsolatos élményeibe, lehet, hogy azt ajándéknak szánja. Valószínűleg ezzel fejezi ki, hogy saját szexualitását - vagy legalábbis annak egy részét - kész odaajándékozni neki; jóllehet mi, nők a virágot jobban értjük. Talán egészen más szemmel kell közeledni a férfi más nőkkel kapcsolatos élményeihez, mint ahogyan azt a nők többsége teszi. Mikor ezt a cikket lektorálás célból megmutattam a férfi ismerőseimnek, sok új információt osztottak meg velem. Ezek alátámasztani látszanak, hogy míg a nők a szexualitást rendszerint a párkapcsolatukban szeretik tartani, intim közös élményként, a férfiak kizárólag saját ügyüknek és tulajdonuknak érzik a szexualitásukat, amit megtiszteltetésképpen osztanak meg azzal, akit erre érdemesnek látnak. Ilyen megtiszteltetés, mintegy a partner nőiségének elismerése például - a lektorálók elbeszélései alapján - az internetes szexképek közös nézegetése is. Hát akkor jó mulatást!Kommentek
Eddig még egy hozzászólás sem érkezett. Legyél Te az első! :-)

Név:
Hozzászólás:
Biztonsági kód:
CAPTCHA Image
[ Új képet kérek! ]


Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai moderálás után kerülnek ki az oldalra.TÉMAKÖRÖK
CIKKAJÁNLÓ
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Szex a terhesség alatt és után
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek