Férfiszex (2.rész)

2001-12-23 | Tímár Krisztina | Internet Kalauz - INK www.ink.hu


Objektíven, tudományosan vizsgálva a férfit, ezt az idegen, izgalmas, talán kicsit veszélyes élőlényt, a nők sok érdekes dolgot megtudhatnak erről az otthonukban tartott, egzotikus fajról.

férfi szexObjektíven, tudományosan vizsgálva a férfit, ezt az idegen, izgalmas, talán kicsit veszélyes élőlényt, a nők sok érdekes dolgot megtudhatnak erről az otthonukban tartott, egzotikus fajról.

A szex a számítástechnikának is része, már a komputer barkácsolása előtt. Itt van a joystick úgy önmagában és a nevével együtt, az érdekes színű, formájú és állagú egérpadok, kéztámaszok vagy a sokat sejtető Machintos-embléma. Az internetszexet azonban mintha csak a férfiaknak találták volna ki. A felmérésekből úgy tűnik, hogy az ilyen oldalakat túlnyomórészt férfiak látogatják (igaz, hogy a romantikus regények olvasói pedig főként nők). Azért a nőknek is sok mindent nyújt az internetnek ez az oldala. Egy részüknek például közvetlen megélhetést, de mindenekelőtt bőséges tapasztalatot a férfi szexuális viselkedéséről.

Csont nélkül

Az evolúció során nemi viselkedésmintáink, sőt élettani tulajdonságaink is alapvető változásokon mentek keresztül. Például sok más állat az év egy rövid idejére korlátozza nemi aktivitását. Akkor ugyan élnek és időnként halnak is érte, az év többi részében azonban hormonjaik szintje lecsökken, gyakran jelentős külalakváltozáson esnek át, figyelemfelkeltő színeiket elvesztik. Aztán itt van az udvarlási viselkedés. A többi főemlős nem vesztegeti sokáig az idejét ilyesmire, a férfi viszont mintha élvezné. Igaz ugyan, hogy sok társadalmi, gazdasági vagy divatszempont igyekszik kiiktatni az önálló párválasztás és a kapcsolatépítés időigényes szakaszát, de én magam is hallottam már férfiakat panaszkodni az udvarlás rövidségéről. Az is tapasztalat, hogy ha a férfiaktól nem vonjuk meg az önkifejezés szabadságát, akkor hosszan és szívesen udvarolnak. A párosodással kapcsolatosan is sok újítást vezetett be fajában az ember. Ezek a változások mind arra mutatnak, hogy a természet a nők kívánságaihoz igyekszik alkalmazkodni, és formálni a férfit, hiába próbálták ezt már a Bibliában is megfordítani. Elsőre mindjárt szembeötlő a különbség a kifejlett gorilla hímvesszejének teljes pompájában 5 centiméteres nagysága és a testmagasságát tekintve jóval kisebb férfi közt. Ugyanakkor azonban hiányzik belőle az a péniszcsont, amely a többi főemlősében megvan. Ez a csont a legkisebb nemi izgalom hatására kilökődve pillanatok alatt teljes behatolóképességet hoz létre. Szóval ez a férfinak nincs, ezért kénytelen sokkal tovább foglalkozni az előjátékkal (és nem azért, mert valakik erre nógatnák!).

Hasznos titok

A többi változás kifejezetten a nők anatómiáját érinti. Ezek közül az első az orgazmusra való képesség. A második az, hogy erre mindig képes, nemcsak a peteérés, vagyis a fogamzóképesség rövid időszakában. Sőt a nők a terhesség idején vagy a klimaktérium után, tehát a szaporodóképességtől teljesen függetlenül is képesek a szexre. Nincs még egy főemlős, amely ehhez hasonlóan viselkedne. Ez azt jelenti, hogy a nők nemi aktivitása háromnegyedének semmi köze a fajfenntartáshoz. Harmadszor: a nőkön nem látszik a peteérés időpontja. A többi főemlős nőstényei szembeötlő jellegzetességekkel hirdetik megtemékenyíthetőségüket, ám a nők egyenesen eltitkolják. Így a férfinak újra és újra próbálkoznia kell, ha utódot akar. És ez még csak a felek fizikai bemutatása, voltaképpen a bevezető. Már ebből is látható, hogy a férfi nem annyira ura az eseményeknek, vagy önmagának, mint hinni szeretné. Az INK következő számaiban bemutatjuk majd e két fél ellentmondásos együttműködésének kialakulását, amelynek során két, kifinomult technikákkal rendelkező, minden hájjal megkent, biológiai fegyvereinek birtokában lévő játékos igyekszik kijátszani a másikat. Ennek az érdekfeszítő és mindenkit érintő játszmának a leírása közben nem feledkezünk meg az Internet szerepéről és jelentőségéről sem. Annyi azért már most is sejthető, hogy korunk csúcstechnikája is csak egyszerű eszköz ebben a világméretű összeesküvésben.Kommentek

thymian [NŐ] (89)2008-11-02 - 14:32

"a nőkön nem látszik a peteérés időpontja" ezzel icipicit vitatkoznék:) számos kutatás készült azzal kapcsolatban, hogy a nők olyankor nem tudatosan, de jobban kelletik (erre nem tudok most jobb szót mondani)magukat, mint egyébként. jobban sugároznak, illatokat bocsájtanak ki, csinosabban öltöznek és abban az idpszakban szebbnek is érzik magukat. és fotók alapján a férfiak jelentős hányada azokat a nőket találta vonzónak, akiknek épp (leg)termékeny(ebb) időszaka volt. ezt csak mint érdekesség említem meg.

#3646 |


Név:
Hozzászólás:
Biztonsági kód:
CAPTCHA Image
[ Új képet kérek! ]


Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai moderálás után kerülnek ki az oldalra.TÉMAKÖRÖK
CIKKAJÁNLÓ
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Szex a terhesség alatt és után
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek