Jó szexre vágyom!

2006-11-26 | K. R. | Ideál Életmódmagazin


Minden harmadik nő számára semmi örömet sem jelent a szex! Szerencsére azért lehet ezen változtatni! Ha tanácsainkat megfogadja, boldoggá teheti kedvesét, és Ön számára is élvezetessé válhatnak az intim együttlétek…

jó szexA szex az időtöltés egyik legszebb formája. Legalábbis így hisszük. Ám a számok másról tanúskodnak. A felmérések szerint a nők több mint 40 százalékánál valami nincs rendben, mert semmi élvezetet nem találnak a szexben. Napjainkban sajnos nagyon kevesen elégedettek maradéktalanul szexuális életükkel! Ha változtatni szeretne, tartson velünk!

Éljünk szenvedélyesen!

Az erotika a fejben kezdődik. Aki úgy gondolkodik, mint Sharon Stone, hasonló hatással lesz környezetére, mint a világsztár az Elemi ösztön című filmjében. A férfiaknak mindig csak AZ jár az eszükben! Na és? Kövessük példájukat! Aki napközben sokat gondol a szexre, annak teste – felgyorsult szívverésének és jobb keringésének köszönhetően – "felkészültebben" várja az estét. Az erotika legyen jelen hétköznapjainkban is ahelyett, hogy csak esetenként és esténként "ébresztgetnénk"! Ha napközben van néhány percünk, engedjük szabadjára fantáziánkat, képzeljünk el "forró" jeleneteket, viseljünk Sharon Stone-fehérneműt, vagyis semmit, s gondoljunk arra, milyen pikáns lehetőségek is adódhatnak ebből... Váljon meggyőződésünkké, hogy rendkívül szexisek, vonzóak vagyunk, mozgásunk kéjes! Az erotikus gondolatoknak ugyanolyan hatásuk van, mint a szerelemnek: kisugárzásunk senkit sem hagy hidegen. Amilyen gyakran csak tehetjük, kényeztessük magunkat például forró fürdővel, vagy luxus olajos masszázzsal! Ne feledjük, bőrünk legnagyobb érzékszervünk, érzékeink pedig a szexuálitáshoz vezető "ajtók" – nyissuk tehát ki azokat!

Az öndicséret szexuálisan vonzóvá tesz!

Az ego igazol: aki önmagát kívánatosnak tartja, azt mások is megkívánják! Az önkritika felér egy szexuális öngyilkossággal! Mindannyian ismerünk olyan aszszonyokat, akik Rubens szépségideáljának felelnének meg, mégis erotikát sugároznak. Titkuk: úgy szeretik önmagukat, amilyenek. Tehát: csodáljuk és kényeztessük csak bátran magunkat! Értékeljük bársonyos bőrünket ahelyett, hogy a felsőcombunkon lévő ráncokat számolgatnánk! Partnerünk bókjait pedig fenntartás nélkül, örömmel higgyük el! Szakítsunk az "ideális nő" képével! Senki, legkevésbé szerelmesünk várja el tőlünk, hogy Claudia Schifferre hasonlítsunk. Esetleg próbáljunk meg többet mozogni: a sport nemcsak kívülről tesz szexissé, hanem belülről is pozitív változásokat eredményez, ugyanis ösztönzi a szexhormonok termelődését.

Milyen gyakran élnek szexuális életet?
(Tartós kapcsolatban együtt élő férfiak és nők válaszoltak)
Hetente egyszer 52%
Hetente kétszer-háromszor 24%
Havonta kétszer 16%
Hetente több, mint háromszor 3%
Ritkábban, mint havi kétszer 5%

Nem árt egy kis nyomozás!

Mi izgatja fel valójában? Tudja-e? Ha nem, "nyomozzon", s amint rájött, ne szégyellje ezt közölni szerelmesével! Ma már nem az önkielégítés a legnagyobb tabu. Ellenkezőleg, sokszor kulcs a kielégítő szexhez. Segítségével mi, nők könnyebben kitalálhatjuk, mit és hogyan is szeretnénk valójában. Kitapasztalhatjuk magunkon, hogyan is szeretjük az érintést, megtapasztalhatjuk az orgazmus más-más fajtáit s az újfajta módszereket, melyekkel odáig eljuthatunk.

A bátor, belevaló lányok várnak...

...a türelmetlenek pedig megtalálják az élvezetet! Hiszen aki "álmai hercegére" vár, könnyen elszalaszthatja azt, aki szexuálisan a legmegfelelőbb lenne számára. Mindenki saját szerencséjének kovácsa – tartja a közmondás, s ez így is igaz! A jó szex nem "az égből pottyan", mi, nők éppannyira felelősek vagyunk ezért, mint a férfiak. Nagy hiba, ha "Mr. Szex"-re várunk, aki karjaiban röpít fel az örök orgazmus birodalmába! Sajnos azonnal ítélkezünk: – Egyszerűen nem képes rá! –, amikor párunk hamarabb jut el a csúcspontra. A passzív várakozásnak vessünk véget! Töprengjünk inkább, hogy mit is tehetnék az ügy érdekében, s hogy mit kellene tennie partnerünknek! A szexben a közös felelősségvállalás nem teher, hanem öröm!

Suttogjunk valamit!

Aki képes helyesen megválogatni szavait, hamarosan észreveszi, kérése partnere számára parancs. A nők azon 56 százalékának, akik az ágyban is hangot adnak kívánságaiknak, szexuális élete minden szempontból kielégítő, ellentétben azokkal, akik sohasem beszélnének erről a témáról. Tanulság: az ágyban nem hallgatni, hanem beszélni "arany"! Alig létezik olyan férfi, aki rögtön magától észreveszi, mi is esik jól partnernőjének. Együttlét közben mondjuk el partnerünknek, hogy most éppen mi esik jól – a legtöbb férfi hálás a finom(!) visszajelzésekért. Hozzuk tudomására – gesztikulációval, sóhajtozásokkal, hol is rejtőznek erogén zónáink! Ha negatív jellegű észrevételeinket szeretnénk szóvá tenni, tegyük ezt inkább "semleges terület"-en, például a heverőn, ölelkezéskor, de semmiképpen se szex közben. Ne vádoljunk, ne veszekedjünk, egyszerűen mondjuk meg, mi okozza hiányérzetünket! (Természetesen ehhez neki is joga van.) Ha mindezek ellenére az eredmény elmarad, esetleg keressünk fel együtt egy szexológust vagy pszichológust, a szakemberektől a férfiak szívesebben fogadnak el tanácsot...

Félre a cirkuszi mutatványokkal!

Az ágy nem cirkuszi porond, és mi sem vagyunk akrobaták! Milyen is az álomszex? A szakemberek meghatározása szerint az, amikor két ember minden – testi, lelki és szellemi – síkon teljesen egymásra talál. Más szavakkal, a jó szex nem egyenlő az akrobatamutatványokkal, sokkal inkább az energia felépítéséhez, irányításához és elengedéséhez van köze. Első lépésként próbáljuk meg lélegzésünket összhangba hozni fokozódó izgalmunkkal! Ilyenkor ösztönösen mélyeket lélegzünk, de ezen túl figyeljünk arra is, hogy újra és újra megfeszítsük bizonyos izmainkat! Mozogjunk például zene ritmusára, így az érzés sokkal intenzívebbé válik. Ha ilyenkor a figyelmünk elkalandozna – például fontos teendőink tolulnának agyunkba –, gyorsan hessegessük el a zavaró képeket!

Milyen változásokra vágyunk?
Férfi
Hosszabb előjáték 47% 19%
Több gyengédség 40% 18%
Többféle póz 11% 46%
Gyakoribb szex 3% 36%
Fantáziaképek alkalmazása a gyakorlatban 17% 25%
Szexuális játékszerek alkalmazása 3% 14%
Gyakoribb orális szex 4% 11%
Aktívabb partner 1% 10%

A megszépítő távolság...

A távolságtartás izgató, mert ki is bújna ágyba a legjobb barátjával? A monogámia törvényszerűen egyhangúsághoz vezet. Már az első év folyamán a heti három alkalomról kettőre esik vissza az együttlétek száma, a következő három évben ez a szám további csökkenést mutat. Sajnos azonban nemcsak a gyakoriság, hanem a szex iránti lelkesedés is egyre csökken... Ez azonban nem olyan, mint a rossz időjárás, ami elkerülhetetlen. A kedvetlenség ellen létezik egy nagyszerű ellenszer, melynek a receptje egyszerű: "Maradj titokzatos!" A túlzott közelség elnyomja az erotikát, egy túlságosan intim kapcsolat könnyen válhat testvéri viszonnyá. Amennyiben megoldható, tanácsos néha egy lakásban, de külön szobában aludni. Ráadásul kedvesünk nélkül szervezhetünk programokat is! A nagyobb távolság izgalmasabb közeledést eredményez.

Hatféle szexuális hangulatunk lehet!

Keressük az újdonságokat, kísérletezzünk, és meglepve tapasztalhatjuk majd, hogy a sokféleség bennünk rejtőzik... A szexben is szükség van időről időre a megújulásra. Már a kicsiny változások is csodát tehetnek. A helyszín az ágy helyett legyen például a padló. Az éjszaka sötét leplén kívül a délutáni félhomályban is öszsze lehet bújni! A pszichológusok szerint hatféle szexuális hangulat létezik: a gyengéd, a játékos, a racionális, a lelki, a vad és a kéjes. Mindegyik másfajta együttlétben nyilvánul meg. A gyengédség gyertyafényt feltételez, a játékosság örömteli viháncolást. Az újfajta szexuális játékokban, módszerekben a vadság ideális helyszíne – mondjuk – a konyhaasztal... Hangulataink napjában többször is változhatnak. Figyeljünk befelé, hogy adott pillanatban éppen melyik dominál, s ennek megfelelően alakítsuk együttlétünket! Ezzel a módszerrel biztosan nem kopogtat be hozzánk a félelmetes unalom és egyhangúság.

Kell egy kis egoizmus is!

Az egoisták pontosan tudják, csak az nem rövidül meg, aki valamennyire önző! A nők azok, akik túlságosan is önzetlenek a szexben. Már kevéssel is beérik ahelyett, hogy mindent kérnének! Bármilyen megdöbbentően is hangzik: az ágy nem a jószívűség helyszíne. A pszichológusok szerint csak két önző ember az, aki egyidejűleg kedvét lelheti a szeretkezésben. Tehát ragaszkodjunk kívánságainkhoz ahelyett, hogy mindig partnerünk kedvét keresnénk csak azért, mert így jóval egyszerűbb, és gyorsabban túleshetünk rajta! Ha változtatni szeretnénk a pozíción, hát tegyük! Hogyha ő már a "célegyenesben" van, lassítsuk le! Ha nincs kedvünk az együttléthez, ne játsszuk meg magunkat, legyünk a másikkal őszinték – ez a jó szex egyik legfontosabb alapkövetelménye...

Kedvenc testhelyzetek
Férfi
Férfi felül (misszionáriuspóz) 31% 8%
Nő felül (lovaglóhelyzet) 18% 41%
Oldalról 16% 6%
Hátulról 10% 18%
Ülve 8% 5%
Állva 1% 4%
Egyéb 16% 18%

Álljunk mindenkor készen?

"Neee most, édesem!" Ám, akit túl sokáig váratnak, előbb-utóbb rájön, hogy a másik halogatása tulajdonképpen a teljes elutasítást jelenti... Valljuk be, a mindenkori készenléti állapot bizony fárasztó! Végül is nem kell mindig "ugrani", amikor a másik "elfüttyenti magát". De nem is erre gondoltunk. Csupán arról van szó, hogy néha-néha a szexuális életben is szükség van a pihenésre, a feltöltődésre. A szexuális kedv ugyanis hullámzó. Léteznek életünkben olyan helyzetek, időszakok, amikor nem érezzük magunkat szexinek, vonzónak, ugyanis munkahelyi vagy egyéb problémáink annyira igénybe vehetnek bennünket, hogy már nem marad energiánk a szexre. Ellenben, ha hormonjaink pozitív változást jeleznek, ne gondoljunk a házimunkára, a sok vasalatlanra, hanem csábítsuk el őt ott, a vasalódeszka és a ruháskosár között! Lepjük meg, miközben tévézik, s ha esetleg az irodában jön meg a kedvünk? Gyorsan küldjünk neki egy SMS-t vagy e-mailt, teletűzdelve kétértelmű utalásokkal! Ilyenkor nem kell mérlegelni. A "beprogramozott" szex elhalasztható, az igazán jó szex nem!Kommentek

Tamás61 [FF] (56)2011-05-08 - 21:56

Találtam hölgyek Nektek:
http://szexa.hu
Menüpontokban:
Női orgazmus
Hüvelyi orgazmus tanulható
Kielégítő orgazmusokat: Tamás

#7670 |

rafael brigitta [NŐ] (38)2010-03-27 - 17:13

ÉN 22-éves vagyok,nem széggyelem mondani már 3 fiuval voltam ,és eggyiknél sem tudtam elmenni,és nem is éreztem semmit a 2-vel,csak annyit hogy fáj!de viszont most a párommal másabb, mikor együtt vagyunk jo érzés, de nem mindig érzem,voltam orvosnál is ,és azt válaszolta hogy lelki bajom van,de nem hiszem szerintem nekem nem stimmel valami a hüvelyemmel , bármit csinál nem nagyon érzek semmit,félek hogy ezért tönkre megy a kapcsolatom,ja és nem nagyon szoktam kivánnise,de ha nincs velem akkor meg hiányzik , talán félek valamitöl,egyszerüen nemtudom.

#6807 |

mermaid [NŐ] (32)2008-11-11 - 19:40

Persze, szerintem ez ugyanúgy neked is segítene. És ami a lényeg, vezesd rá a barátod, mond el neki, mit szeretnél, a kommunikáció nagyon fontos.. Gondolom neki sem jó látni, hogy "magadhoz nyúlsz", mert ő nem tud odáig eljuttatni. Én is voltam már ilyen helyzetben, nem beszéltünk róla, és ráment a kapcsolat. A jelenlegi párommal viszont tökéletesen működik. Elmondjuk egymásnak, ki mit szeretne, rávezetjük egymást hogy kinek mi a jó, és így már nem is olyan nehéz, és még élvezem is...

#3842 |

wippy2008-11-11 - 16:30

19 éves vagyok, 3 éve élünk nemi életet a barátommal, és vaginális orgazmusom még nem volt, és nem is érzem azt, hogy akár csak a közelében lennék, azt a részét csak egy darabig élvezem, pár perc és elmúlik, olyankor magamhoz nyúlok általában, de az is csak addig tart, és az aktus végén is csak így sikerül eljutni az orgazmusig. Kérdem én h amiket előbb leírtatok azok segíthetnének-e nekem is?

#3839 |

Morris [FF] (31)2007-05-25 - 09:09

Üdv!

Olvastalak én is vicsa, igazából amit dmester leírt én is teljesen egyet értek azokkal a dolgokkal...
Nekem is volt ilyen barátnőm akinek nem volt hüvelyi orgazmusa, csak a csikló izgatásával tudott elmenni.
Sokan azt hiszik, hogy könnyű egy nőt kielégíteni, és biztos sikerülni fog, ha beletrafálnak egybe abból a sok erogénzóna közül, de ez nem teljesen így van. Szerintem is az lenne a legjobb ha egy nagyon hosszú előjátékkal próbálkoznátok, ahol nem csak orálisan izgat a barátod, hanem az ujjait is beveti és megpróbálja így felfedezni tested.
Amit dmester is írt, hogy a hüvely felső fala, az a "szájpadlás" szerű rész izgatóbb azt én is alátámasztom. Ez nem csak egy pontban izgató, hanem a hüvely külső peremétől befelé haladva is lehet..., de ez minden nőben más. (szerintem)
Még egy "tapasztalat", hogy próbáld azt is ki, hogy szeretkezés közben csiklód "manuálisan" izgasd, így nagyobb esélyel élsz át orgazmust, nem úgy, mint egy "sima" szeretkezés után...
A végére még annyit, hogy nem akartam okoskodni ezzel az irományommal, csak segíteni szerettem volna, mert a szeretkezés eléggé befolyásol egy kapcsolatot. De fiatalok vagytok még, biztos majd még sok mindent kipróbáltok, lehet, hogy változni fog a helyzet egy más kapcsolatban, más partnerrel X idő múlva!
Szép napot!

#233 |


Név:
Hozzászólás:
Biztonsági kód:
CAPTCHA Image
[ Új képet kérek! ]


Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai moderálás után kerülnek ki az oldalra.


Kapcsolódó cikkek

TÉMAKÖRÖK
CIKKAJÁNLÓ
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Szexuális nevelés
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Szex a terhesség alatt és után
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek