Hova menjünk az első randin?

2008-09-23 | Kőszeghy Nimród | szexualitas.hu


Gyakran felmerül az a kérdés az első randi előtt álló fiúkban, hogy hova is menjenek a lánnyal az első alkalommal, hogy mindketten jól érezzék magukat és a randi is jól sikerüljön. Erre a kérdésre vonultatunk fel cikkünkben jó és rossz válaszokat, mely fiúknak, lányoknak egyaránt hasznos lehet.

Gyakran felmerül az a kérdés az első randi előtt álló fiúkban, hogy hova is menjenek a lánnyal az első alkalommal, hogy mindketten jól érezzék magukat és a randi is jól sikerüljön. Ez egy nagyon fontos kérdés, hiszen abszolút meghatározóak az első órák, különösen az első percek abban, hogy később a kapcsolat milyen irányt vegyen. Tudvalevő ugyanis, hogy az emberek az első pár percben alkotnak véleményt egy idegen emberről, és ezen az első percekben kialakított képen nagyon nehéz a későbbiekben változtatni (persze főleg pozitív irányba). Fontos, hogy magabiztosan és természetesen tudjunk viselkedni a megismerkedés első pillanataitól kezdve. Ebben tud segíteni egy jól kiválasztott helyszín és ezáltal elősegíteni a sikeres randit és a kapcsolat kialakulását. Elmondható, hogy legtöbbször a rosszul kiválasztott helyszín vet véget az első randinak vagy a folytatásainak. Fontos itt megjegyezni, hogy ha úgy vesszük észre, hogy nem váltottunk ki vonzódást a másikban, akkor ne húzzuk az időt, ezzel csak magunkat kínozzuk. Nézzünk most néhány példát a jó és a rossz megoldásokra.

Amit nem ajánlunk...

Vacsora

VacsoraKlasszikus első randi helyszín, azonban jónak nem éppen mondható. Miért olyan rossz választás ez? Sok magyarázat lehet erre.

Az első, hogy mindkét félnek kényelmetlen, kellemetlen, nyomasztó. A nők szeretnek közösen dönteni arról mit és hogyan egyenek, egy kellően határozatlan férfi képes mindent elrontani. Rengeteg dolog lehet az ételek körül, ami katasztrófához vezethet.

Aztán mindketten egy asztal körül ülnek. Emiatt nincs mód arra, hogy fizikailag vagy érzelmileg közelebb kerüljenek egymáshoz, két fontos tényező, amely képes a vonzalom kialakítására.

Végül ez egy nem túl aktív tevékenység. Egy olyan passzív tevékenység, mely a tapasztalatok szerint elősegíti egy interjú-stílusú randi kialakulását. Vagyis ahol kérdéseket tesztek fel egymásnak és információt cseréltek. Ettől az egész természetellenes és erőltetett lesz.

Vagyis kerüld el a vacsora-randit - hacsak nem vagytok már túl több találkán - különben nagyon rosszul fog elsülni.

Mozi

Egy másik klasszikus tévhit. Miből gondolod, hogy bárkit is meg tudsz ismerni egy olyan helyen, ahol sötétben ültök és nem beszélhettek egymással. És akkor még nem beszéltünk a film kiválasztásának nehézségeiről.

Csoportos randi

Sokaknak megnyugtató lehet az első randin, ha egy ismerős arcot is magukkal cipelnek. Mindig egyedül menj! Család, barátok, kollégák maradjanak otthon. Ismerd meg a másikat négyszemközt, így könnyebben tudtok önmagatok lenni.

Amit ajánlunk...

Kiállítás megnyitó

Randevú a múzeumbanA megnyitóknak mindig van egy kis parti hangulatuk és még ott a sok ingyen ital. Kora este még kellően friss vagy egy jó kis beszélgetéshez, például a művészetről.

Kinn, a szabadban

Ez lehet egy kisebb túra egy különleges helyre vagy valamilyen sport. A randinak ez módja azért jó, mert a mozgás oldja a feszültséget, ezáltal természetesebben viselkedtek, rengeteg lehetőség van, hogy megismerjétek egymást és rengeteg lehetőséget ad, hogy fizikai közelségbe kerüljetek.

Kávé vagy tea?

Első randi egy kávézóban vagy teázóbanEgy kávézó vagy egy teázó jóval kötetlenebb hely egy étteremnél. Kényelmes székek, fotelok melyek segítik az ellazulást. Jó helyszín lehet egy vak randihoz vagy egy internetes randihoz, főleg mert egy kávét vagy egy teát nem tart túl sokáig meginni, és ha nem tetszik a másik, gyorsan is tudsz távozni.

Zenés, táncos hely

Ha mindketten hasonló stílusú zenét szerettek, keressetek egy helyet, ahol ilyen zene szól. Itt most nem egy diszkóra gondolok. Egyre több olyan hely van, ahol kényelmesen elfogyaszthattok egy italt és ha később táncolni támad kedvetek, akkor arra is van lehetőség. Mondanom sem kell, hogy a tánc alkalmat ad a fizikai közelségre, érintésre.

Most ti jöttök!

Írjátok meg a kommentekben azokat a helyeket, ahol a legemlékezetesebb és leginkább sikeres első találkákat bonyolítottátok!Kommentek

nem fontos2011-06-03 - 19:16

Az első randink lehet egy fagyizás?

#7864 |

Any2008-12-09 - 09:50

Egyetértek Navirával :)
Nekem a koncert is bejött egy kellemes rock kocsmában...Isteni,sikeres randi volt :)

A mai esetleg holnapi randimra leszek kíváncsi ......
Szerintem séta és tea vagy kocsma lesz belőle.... :D
remélem jól sikerül :)

szurkoljatok :)

#4101 |

kanyim [NŐ] (55)2008-11-10 - 21:46

háát.. én sétálni..esetleg kis teázóba beülni szeretek..

mert én az első randi alatt a tényleges első randit értem.. mert lehet most neten levelezni rengeteget..élőben azért mindenki más.. meg én azért nem is szeretek látatlanul sokat levelezni..

mivel megakarom minnél jobban ismerni.. a legjobb valami nyugodt-stép helyen sétálni..fagyizni..télen forraltborozni...

bár volt már olyan cudar idő hogy moziban kötöttünk ki..

háát.. éttermet én még nem próbáltam. .jól írtátok hogy msot a meghvásos mizériák miatt.. ha a lány elvárja hogy meghívjam fekete pnot mert nem leszek eltartós apus... de ha meg nem kinálom föl hogy hagy fizessek..akkor smucig tahó vok..
de most ha lehet hogy semm isem lészen..én nem fogok sokat invesztálni bele;))))

és tény..sokkal kevesebbet lehet dumcsizni hami közben.. legalábbis szerintem..
bár abbó la szmepontból jó..hogy meglátom az izlését.. mit rendel..hogyan eszik...stb...
pl ha már annyit eszik mint én akkor már régen rocccc;)

amit én nem bírok mikor úgy akarnak ismerkedni hogy pl az olivabogyót..vagy valamilyen ételt elkezdenek nyalogatni..szopogatni.. hogy ők most mennyire erotikusak.. áááááááááááááááááá

#3802 |

Navira [NŐ] (30)2008-10-30 - 23:51

Kocsmába kell menni. :)
Szerintem. Vagy rock-clubba. Bár a kocsma jobb, ott lehet beszélgetni.

#3594 |

tengerszem [NŐ] (33)2008-10-03 - 17:10

Csak tudnám mitől érdekes két egymáshoz vonzódó ember közt erotikus jeleket küldeni. Ha erről van szó, igen, nem tudom eljátszani a jégkirálynőt, de ezt még eddig senki nem kifogásolta velem kapcsolatban. És engem sem zavar.

#3335 |


Név:
Hozzászólás:
Biztonsági kód:
CAPTCHA Image
[ Új képet kérek! ]


Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai moderálás után kerülnek ki az oldalra.TÉMAKÖRÖK
CIKKAJÁNLÓ
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Szex a terhesség alatt és után
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek