Fő a változatosság

2009-08-11 | K. R. | Ideál Életmódmagazin


Eleinte minden izgató és titokzatos. Majd következik a kiábrándulás: a megszokás és a hétköznapok befészkelik magukat a kapcsolatba.

Elkeseredésre semmi ok, hiszen a szerelmi élet újjávarázsolható, ha a felek kísérletezőkedvűek. A nyári szabadság ideje, az utazás különösen alkalmas arra, hogy megújuljon egy kapcsolat. Az új környezet, új élmények az újdonság varázsával lephet meg. Szexkérdéseinket a változatosság témaköréből válogattuk.

Fantázia és kísérletezés

- Az utóbbi időben barátom egyre-másra új figurákkal próbálkozik. Kezd idegesíteni ez a helyzet.

változatosságÚgy látszik, barátja hajlamos a kísérletezésre. S ez így van jól. Menjen ön is bele a játékba. Hagyja szabadon szárnyalni fantáziáját, próbálja meg elképzelni, hogy melyek azok a figurák, melyek nemcsak barátját, hanem önt is felizgatják. Az újdonság mindig izgalmas, legjobb ellenszer a szexuális élet egyhangúsága és rutinja ellen. Használja ki ezeket a helyzeteket, s azért, hogy barátját jobban megismerje, ösztönzően hat, ha intim titkait megosztja vele, s ezáltal szinte összeesküvőkké válnak. Éljen végig gondolatban különböző helyzeteket: pl. szex szokatlan helyszíneken, új figurákban. Hívja segítségül erotikus ábrándozásait - és barátjával együtt váltsa ezeket valóra. Higgye el: idegességre csak akkor van ok, ha nincs már önök között szikra és feszültség.

- Barátom mindenáron azt szeretné, hogy amikor érte megyek a hivatalba, néha már ott együtt legyünk. Mi rejtőzhet vajon ezen furcsa kívánság mögött?

Egyértelműen izgató, hogy a hétköznapok kijózanító, nem éppen szeretkezésre kitalált és kialakított környezetében mégis gyönyört találnak. Számára ez azt bizonyítja, hogy az igazi szenvedélyhez nincs szükség semmiféle hangulatteremtésre, gyertyafényre, de még zenére sem. Az is előfordulhat, hogy az irodában gyakrabban gondol önre, legutolsó szenvedélyes éjszakájukra, az utolsó együttlétükre. S ezt az asszociációt most a helyszínen akarja kiélni. Ezáltal a hivatali élet hétköznapjai felértékelődnek, intim élménnyel kapcsolódnak össze. S barátja napközben izgatottan fog arra gondolni, hogy ott, ahol aktahegyek tornyosulnak, önök valami egészen őrült dolgot csináltak egymással.

Szeretni bolondulásig

- Mivel barátom nagyon jóképű, és a nők körülrajongják, gyakran tartok attól, hogy egyszer csak unalmassá válok számára. Léteznek olyan szextechnikák, melyektől úgy megbolondulhat, hogy nem gondol félrelépésekre?

Ez esetben nem a technika játszik szerepet, hanem a beleérző képesség és a szenvedély. A férfi érezni akarja, hogy felizgatja partnernőjét, meg tudja őt őrjíteni ahelyett, hogy manipulálná. Ez van rá pozitív hatással. A túl sok nyilvánvaló "szakértelem", túl nagy jártasság és tapasztalatokon nyugvó ügyeskedés partnerét inkább elijesztheti. Valahol igaz az a szólásmondás, hogy minden férfi első akar lenni egy asszony életében, viszont minden nő utolsó a férfi életében. Barátja biztosan élvezi, ha ön tudja, hogy "mitől döglik a légy", azonban a túl sok számítgatással éppen az a sponteneitás vész el, mely a szerelem sava-borsát adja.

- Csak az ágyban vagyunk együtt. És mindig csak a klasszikus pozícióban. Szeretnék több változatosságot, de nem görcsösen és kényelmetlenül.

A szex ne legyen soha "kényelmes". Hiszen a kényelmes dolgok nem izgatóak vagy vérpezsdítőek. Ez korántsem jelenti azt, hogy akrobatikus mutatványokat kellene végrehajtaniuk. Az új élményekre való nyitottság és a kalandvágy szükségesek ahhoz, hogy a szex túl gyorsan ne váljon unalmas "kötelező" gyakorlattá. Hagyja magát felizgatni. Vásároljon például szép kivitelezésű erotikus kiadványokat, melyek visszafogott formában izgató ötleteket adhatnak.

A szokatlan leblokkol vagy feldob

- Nemrég a liftünkben próbálkoztunk szeretkezni. Nekem tetszett, barátom viszont teljesen leblokkolt.

Az ön részére ez egy játék volt, barátja részére azonban stresszhelyzet, nevezetesen egy liftben átélt különös hirtelenséggel támadt érzésről van szó, mely esetében ő talán azt hiszi, hogy ön ezt komolyan vette volna. Ez tipikusan olyan helyzet, mely a legtöbb férfit nemhogy felizgatná, hanem felidegesíti. Hiszen gombnyomásra, mondjuk valahol az első és nyolcadik emelet között kell potensnek lennie. Ezt általában a férfiak túl magas elvárásnak tartják. Amögött az elképzelés mögött, hogy a liftben történő szex valami különösen izgató helyzet, valószínűleg exhibicionista képzelőerő húzódik. Az a kockázat, hogy bármikor meglepheti önöket valaki, egyeseket kifejezetten vonz, számukra ez jelenti az izgalmat. Azonban az ön barátja nyilvánvalóan nem így áll hozzá a dologhoz. Azt tanácsoljuk, hogy inkább mondjon le ilyesfajta elképzeléséről, mely csak kivételes esetben sülhet jól el.

- Szörnyű volt az együtt töltött szabadság. Szórakozni akartam, barátom pedig állandóan az elhagyatott öblöket kereste nem titkolt szándékkal...

A következő alkalommal kössenek kompromisszumot. Legyenek együtt a felhőtlen kék ég alatt - melynek egyébként különleges hangulata van, ő pedig esténként vigye önt szórakozni. Természetesen azonban éppen külföldön kell figyelniük arra, hogy senki ne lephesse meg önöket, márcsak azért sem, nehogy megsértsék a vendéglátó ország erkölcsi normáit. Lehet, hogy barátja ezt túl könnyedén veszi, ez esetben az ön reakciója teljesen érthető. S ha mégis az lenne az érzése, hogy bárhol megleshetik önöket - keressenek olyan igazán eldugott zugokat (például egy csónak), ahol zavartalanul együtt lehetnek.Kommentek

surci [FF] (50)2009-09-26 - 15:27

Manapság már szinte rivalizál a punciszex,és az anál.Csak "izlések és pofonok" nem egyformák.

#6256 |

thymian [NŐ] (89)2009-08-20 - 22:24

hát ez elég gyenge.
de azzal egyetértek, hogy szükséges kilépni a mókuskerékből. bár az alapoknál kell kezdeni! ha az ágyban nincs rendben valami, ott baj van az érzelmek, kommunikáció terén is stb stb elég összetett.de az már egy jelzés. amíg a tényleges okok nincsenek megszüntetve, addig hiába kísérletezgetnek, többnyire kudarc, félreértés lesz belőle. vagy ideig-óráig működik, aztán megint elhal az egész. ha nincs meg a lelki összhang, a szeretkezésre sem tudnak a felek megfelelően ráhangolódni, s uncsi lesz vagy stresszes, legyünk már túl rajta(?).mert hát tartalmatlanná válik (remélem érthető a gondolatmenet) szóval az alapokat kell rendbetenni.

továbbá(saját tapasztalat): nem laposodik a kapcsolat, pláne nem a szeretkezések, ha odafigyelünk egymásra nap mint nap. ha minden nap őszintén meghallgatjuk a másikat, ha figyelünk egymásra, az segít. ha nemcsak a napi történésekről beszélgetünk(mert olyankor nem magunkról beszélünk-lelki értelemben, hanem csak eseményekről. és ettől nem fogunk kötődni a másikhoz, mert xy dolgot csinálta, ráadásul nem is együtt, hogy akkor már közös élményként raktározódjon el), hanem az érzéseinkről is kell beszélgetni, mi foglalkoztat, mit gondolunk a világról stb stb. nem pedig rendszeresen gép v. tv előtt töltjük az időt, esetleg filmezéssel...néha az is kell, de ez is öli a kapcsolatot, ha munka után első dolga az embernek, hogy hazamegy:szia puszi mi volt, semmi/blablabla, aztán kaja, tv bekapcs/gép bekapcs, aztán este tvkikapcs, ágybabjás és csodálkozás, hogy miért lapos a szex. na miért is??mert nincs meg a lelki egymásrahangolódás, egymással törődés..... látszatra együtt van a pár, de mégsem, hisz nincs kommunikáció, nincs olyan igazi társas élmény. az már inkább hoz tartalmat a kapcsolatba, ha mondjuk munka után valami kis egyszerű programot szervez az ember :) kis séta, fotózás, hobbik, kísérletezés a konyhában, beszélgetések. filozofálgatás, eszmecsere. (offline dolgok)
és ennek következtében a szeretkezések sem laposodnak, hisz megvan a kommunikáció, erős kötődés továbbra is. nem kell praktikázni. amik meg itt le vannak írva.első gondolatom az volt, hogy te atyaúristen.ez gáz.mik ezek a problémák ?? mik ezek a tanácsok???komolyan, mintha valami tinimagazinból lenne. meg másik: hogy lehet így egymással, egymás mellet elélni?
a tovább gondolataimat inkább nem osztom meg, mert nem feltétlen szalonképes :D

#6132 |


Név:
Hozzászólás:
Biztonsági kód:
CAPTCHA Image
[ Új képet kérek! ]


Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai moderálás után kerülnek ki az oldalra.TÉMAKÖRÖK
CIKKAJÁNLÓ
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Szexuális nevelés
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Szex a terhesség alatt és után
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek