Flörtiskola

2010-03-25 | n/a | Ideál Életmódmagazin


Mi az, ami egy nőt annyira vonzóvá tesz, hogy a férfiak sorra térdre borulnak előtte? Leomló szőke haj, darázsderék, gömbölyű popsi, csábító combok? Na igen, a első benyomás biztosan ezeknek köszönhető, ám számos tanulmány igazolja, hogy az első benyomáson túl az erotikus kisugárzás nem feltétlenül a fiatalságtól és a hamvas szépségtől függ.

flörtEgy kevésbé vonzó küllemű nő is lángra lobbanthatja a férfiak szívét. Hiszen nemcsak a külsőnek van jelentősége, hanem a hangnak, a gesztusoknak, a mimikának és a testtartásnak is. Minél inkább összhangban van egy nő a testével, annál erősebb a vonzereje. A tanulság tehát: tegyünk meg mindent, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, élvezzük az életet, és ne foglalkozzunk azzal, hogyan hasonlíthatnánk jobban az ideális nőhöz! A mérce saját topformánk, és ne másoké legyen! Ahhoz, hogy hatni tudjunk a férfiakra, nem kell a végzet asszonyát játszanunk, s nem kell speciális pózokat sem betanulnunk. Sokkal fontosabb, hogy észrevetessük magunkat. A következő tíz pontban összefoglalt programunk segíthet ebben!

Szemkontaktus

Tartsuk nyitva a szemünket! Figyeljünk rá, mi történik körülöttünk, és vegyük észre az idegen pillantásokat. Ha feltűnik egy szimpatikus arc, nyugodtan mosolyogjunk rá! Ha tovább akarunk menni? És azt akarjuk, hogy még a jéghegyek is megolvadjanak perzselő tekintetünktől, akkor nézzünk a távolba, tágítsuk ki látószögünket mindkét oldalra, pillantásunk pedig legyen szelíd.

Erotikus álmok

Az erotika a gondolatoknál kezdődik. Ezért ne fogjuk vissza magunkat, és legalább néha engedjük szabadjára a fantáziánkat. Ez színt hoz a borongós hétköznapokba, fokozza a szellemi éberséget és kiélezi az érzékeket. Ha nehezünkre esik képzelődni, válasszunk ki egy nyugodt helyet, hunyjuk be a szemünket, lélegezzünk mélyeket, és idézzük fel szép, erotikus emlékeinket.

Élvezzük az evést!

Még mindig nem sikerült elérnünk az ideális súlyt? Oda se neki! Ahelyett, hogy kedvetlenül turkálnánk a salátában, inkább engedjünk meg magunknak valami finomságot a kedvesünk társaságában. Együnk lassan, minden falatot olvasszunk szét a nyelvünkön. Így is csökkenthetjük az elfogyasztott kalóriákat. Egy biztos: a partnerünk élvezettel fogja nézni, ahogyan eszünk.

Mozogjunk könnyedén!

Senki sem tökéletes! Tehát nem kell, hogy Barbie babaszerű méreteink legyenek - de a sportolás azért nem árt. A rendszeres mozgás nemcsak izmaink hajlékonyságáról és bőrünk feszességéről gondoskodik, de a hangulatunkat is kedvezően befolyásolja. A testedzés endorfinok (ópátszerű anyagok) termelésére ösztönzi az agyunkat, ezek az anyagok pedig kellemes érzéseket keltenek bennünk. Rendkívül nőies és nagyon jó a test mozdulatainak tudatosítására a keleti hastánc, a flamenco, illetve a talajtorna.

Csábító illatok

Parfümünkkel soha ne nyomjuk el teljes természetes illatunkat, ami csábító anyagokat is tartalmaz. Ezeket saját magunk nem érzékeljük, hatásukat annál inkább, ugyanis sokkal nagyobb vonzerőt képesek kifejteni, mint például egy erős ópium illat.

Beszéljünk érzékien!

Eresszük ki a hangunkat bátran - hiszen ez adja meg a zenéjét. Sok nő nem meri kihasználni teljes hangerejét, csak cincog, vagy túl gyorsan és elmosottan beszél. Sokkal erotikusabb, ha használjuk a hangunkat úgy, hogy minden egyes szavunknak jelentősége legyen. Hangszalagjaink tudatos edzéséhez jó alkalmat nyújt a telefonálás. Beszéd közben hangunk mélyen a mellkasunkból jöjjön és hagyjuk egy kicsit vibrálni! Ugyanakkor arról se feledkezzünk meg, hogy a suttogás is hatásos lehet. De csak akkor, ha a férfi jobb fülébe suttogunk. Amit azzal hall, azt a bal agyféltekéje tárolja - az érzelmekért pedig ez a felelős.

Legyen kellő tartásunk!

Tegyünk jó fellépésünk érdekében is! Ha emberekkel teli terembe kell belépnünk, ne tettessük félénknek magunkat! Minden lépésünk legyen öntudatos, de azért ne csináljunk belőle show-t. A tipegés és a fenékriszálás inkább komikus, mint szexi! Jó tartásgyakorlat, ha a fejünkre egy rakás könyvet teszünk és könnyed, kicsit rugózó lépésekkel járkálunk fel-alá.

Ápoljuk magunkat!

Kerek két négyzetméternyi terjedelmével bőrfelületünk a legnagyobb érzékszervünk. Legyünk hát jók hozzá, és néhanapján kényeztessük. Egy-egy tejfürdő például bársonyosan puhává varázsolja bőrünket, különösen ha egy maréknyi tengeri sót is feloldunk a fürdőnkben!

Legyünk rejtőzködőbbek!

A hibátlan meztelen bőr csodálatot vált ki. De még fantasztikusabban hat, ha egy kicsit elkendőzzük. Selyemből készült fehérneműk, harisnyák, egy szép cipő, ez biztosan senkit sem hagy hidegen. Fontos, hogy jól érezzük magunkat bennük. Vásárlásnál hagyatkozzunk az érzéseinkre. Alapszabály ugyanakkor, hogy ne legyünk túl kihívóak! A popsit éppen csak eltakaró streccsruha és az extra mély kivágás egy-egy pillanatra nagyon csábító lehet, tartósan azonban inkább irritálónak tűnik!

Flörtöljünk élvezettel!

Kedvet kaptunk egy kis flörtöléshez? Nosza hát! Érdeklődjünk környezetünk iránt, és flörtöljünk teljes erőbedobással. Jó tréning a félénkek számára: bárkivel, aki az utunkba akad, kezdeményezzünk egy ártalmatlan beszélgetést. Sóhajtozzunk a benzin, illetve a vonatjegyek árának felemelése miatt, bókoljunk, csevegjünk el az új szomszéddal. Valamilyen okot biztosan találunk. S az eredmény? Napról napra bátrabbak leszünk. És még akkor is maradjunk azok, ha átváltozásunk nem mindig talál kedvező fogadtatásra. És még akkor is maradjunk azok, ha átváltozásunk nem mindig talál kedvező fogadtatásra. Vagy az is lehet, hogy most sokkal több hódoló lóg rajtunk, mint amennyit szeretnénk. De ne bosszankodjunk emiatt - ez is a játékhoz tartozik. Könyveljük el úgy, mint veszélyes vonzerőnk nem kívánt következményét.

Fokozzuk az adrenalinszintet!

Nem minden férfi romantikus alkat. A halk zeneszó és a gyertyafényes vacsora nem mindig azt a hatást váltja ki a férfiakból, amit mi, nők szeretnénk. Hogy mi ennek az oka? A túl sok harmónia! Legalábbis ez derült ki egy amerikai felmérésből. Mi akkor hát a teendő? Ha partnerünknek már nincs hangulata a romantikához, jól jöhet egy kis izgalom. Elmehetünk együtt egy boxmeccsre, vagy egymáshoz bújva megnézhetünk egy hátborzongató filmet! Az így felhalmozott feszültség fokozhatja a szexuális kedvet. Legfontosabb tehát, hogy mindig megtaláljuk a legjobb praktikát. A változatosság megőrzi a kapcsolat dinamikáját, az ismétlődések viszont hosszú távon monotonná, unalmassá teszik hosszú távon monotonná, unalmassá teszik a legpezsgőbb, erotikával teli viszonyt is.

Hozzávalók

Az izgalmas randevú kellékei: a kedvenc illat, kicsit erotikusabb ruha, némi kiegészítő (egy jó sál, egy szép öv stb.) és egy nemes bor...

Jó tudni!

Valamennyien biztosak lehetünk benne, hogy van bennünk valami, amivel hatni tudunk a férfiakra. És ehhez a lábunknak közel sem kell olyan hosszúnak ennie, minta szépségkirálynőének...

"Szépségszalon"

  • Szépségünk érdekében rendszeresen vegyünk váltott hideg-meleg zuhanyt. A hideg zuhany (mindig a lábunktól haladjunk felfelé) serkenti a vérkeringésünket. A váltakozó hőfok pedig edzi bőrünket, ami így sokáig sima és feszes marad.
  • Kézszorítás a feszes mellért! A tenyereinket mellkasunk előtt összeszorítjuk, és kis ideig így tarjuk, mellizmaink megfeszülnek. Ha rendszeresen 5-10 percig végezzük ezt a gyakorlatot, elkerülhetjük, hogy melleink megereszkedjenek, lógóssá váljanak.
  • A csábításhoz természetesen elengedhetetlen az érzéki smink is, de ügyeljünk arra, hogy kencéinket csak vékonyan kenjük fel az arcunkra.
  • Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az ápolt kéz is legalább olyan fontos, mint egy csinos ruha. Figyeljünk arra, hogy kezünk hidratált, körmeink pedig ápoltak legyenek!
  • A nőies kisugárzáshoz hozzátartozik a frizura is. Válasszunk arcbőrünk és szemünk színéhez illő hajszínt, s korunknak megfelelő, jól ápolt frizurát!


Kommentek

Selphie [NŐ] (29)2010-08-16 - 08:26

Klassz cikk volt:) Nagyon sok igazságtartalma van, ezen pontok mindegyikét magamon is tapasztaltam már számtalanszor:)

#7213 |

hercegnõ [NŐ] (47)2010-07-06 - 22:56

Nekem tetszett.

#7089 |


Név:
Hozzászólás:
Biztonsági kód:
CAPTCHA Image
[ Új képet kérek! ]


Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai moderálás után kerülnek ki az oldalra.TÉMAKÖRÖK
CIKKAJÁNLÓ
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Szex a terhesség alatt és után
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek