Izgató szerelmi ceremóniák

2010-07-21 | Kovács, R. | Ideál Életmódmagazin


A "gyors meneteket" felejtsük el! Következzen az erotikus felfedezés időszaka, lépésről lépésre. A rohanó világban és a nagy stressz miatt egyre ritkul és rövidül a párok szexuális együttléte. Emiatt egyre nagyobb az igény a meghitt, örömteli szerelmi kapcsolatra. Ha a partnerek mindketten tudják, hogyan teremthető meg finoman a kellő hangulat, mindketten hihetetlen csúcsokra juthatnak! Mennyi idő szükséges az élvezetes szerelemhez? Legtöbbször több, mint az átlagos fél óra. A gyors menetek általában nem váltanak ki igaz örömöt, jó érzést -állítják a hölgyek.

Vágykeltő illatok

Vágykeltés, Tantra, szexuális élet felpezsdítéseA fenti megállapítás jogos. Hiszen a szex a nők számára csak akkor kielégítő, ha ésszel és érzelmekkel is részt tudnak venni benne. És ez az, amiről napjaink rohanó életvitele mellett a férfiak elfeledkeznek. A gyakorlatban természetesen hamar kiderül, hogy a gyors, forró menet nem tartogat semmiféle romantikát. Csak egyetlen előfeltétel teljesülése esetén szerez örömöt: ha a fantázia annyira szárnyal, hogy mindkettőjüket villámgyorsan felrepíti.

Bizonyos illatoknak is lehet kellemes, erotikus hatásuk.

A parfümök vagy illóolajok illata izgatóan hat. Az illatok gyorsan és intenzíven befolyásolják a tudatalattit. Fontos, hogy mindenki olyan szert válasszon, mely megfelel partnerének és a helyzetnek, s amely összeegyeztethető teljesen egyedi szerelmi illatával. Mindenképpen érdemes bevonni partnerét az illat kiválasztásába, hiszen ugyanazt az illatot sokan szeretik, mások talán nem is érzik. Így például a nehéz, édes illatok egyeseket lehangolnak, másokat izgatnak, a fanyar vagy kesernyés illatok néha csábítóak, másoknak hányingert okoznak.

Legkedveltebb csábító illatok: levendula, narancs, rózsa, szantál, geránium, ilang-ilang.

Az orgazmus netovábbja

Mi a titka a tantrikus szerelmi ceremóniának?

Ha valaki hajlandó a szerelmi együttlét "forgatókönyv"-ével kapcsolatos elképzeléseit alapvetően átalakítani, számára a tantrikus módon átélt szerelmi együttlét változatos gyönyöröket kínál. És nemcsak neki, mindkét félnek! A tantrizmus fő célja a nő kielégítése. Egy férfi csak akkor bizonyul jó szeretőnek, ha képes magömlését késleltetni. Más szóval: röviddel a csúcspont előtt visszatartani, mely nagyfokú koncentrációt és mentális teljesítőképességet feltételez, és ez a képesség jórészt gyakorlással sajátítható el. Mindeközben hímvesszője izgalmi állapotban marad, orgazmus- közeli állapotot él át, s ezalatt társnőjénél egymást követik az orgazmusok. Ha pedig ezek után a férfi orgazmusa is bekövetkezik, az összehasonlíthatatlanul intenzívebb, mint átlagos szex esetén. Van-e olyan helyzet, amikor a férfi a szerelmi együttlétet csúcspont nélkül is átélheti, és azt követően mégis kielégültnek érzi magát?

A tantrikus szerelemben jártas férfiak azt gyakorolják, hogyan kell befejezni magömlés nélkül úgy az együttlétet, hogy közben kielégülést érezzenek. Az ezáltal gerjesztett örömteli, feszült állapot a tantrikus tanok szerint a férfi teljesítőképességét és egészségét hihetetlen mértékben képes hosszú távon javítani.

Lassú, nyugodt szertartás

Stresszes világunkban sokaknak nehezére esik, hogy szex közben elengedjék magukat. Csak fokozatosan "lendülnek" be, és attól félnek, hogy partnerük egyszer elveszti türelmét.

A szerelem alapköve a "lassúság felfedezése". Miért hagyjuk magunknak bebeszélni azt, hogy aki lassabb, az már silányabb is? A szerelmi játék alakuljon olyan szertartássá, melyet megnyugtató fények és meghitt hangulat kísér. Legyen gyertyafény, vagy kis teljesítményű lámpa, finom ágyneműk (a szín se mindegy!). Ne kapcsoljunk be rádiót, nehogy a hangulatos zenét napi katasztrófákról szóló prózai hírek szakítsák meg. Keressünk hosszú műsoridős CD-ket, beállíthatjuk a CD-fordítást is azért, hogy a zene befejeződése ne hasson kijózanítóan. Már a vetkőzés is legyen szertartásos. Hogyha a partnernő különösen szép fehérneműt visel, barátja biztos szívesen elidőzik ennél a pontnál ahelyett, hogy a fehérneműt letépné.

Előfordul az is, hogy a hölgy panaszkodik: barátom azt szeretné, hogy sok időt szánjunk a szexre, engem azonban idegesít, valahol sebzettnek érzem magam, gyakran azt kívánom, hogy minél hamarabb fejezzük be az együttlétet.

A késői magömlés a férfiasság jele. A kelet-ázsiai szerelmi művészetben a szerető legfontosabb célja, hogy magömlését viszszatartsa. Hogyha a nő hosszan tartó szex esetében sem kerül izgalmi állapotba, valóban lehetséges, hogy sebzettnek érzi magát, és türelmetlensége ez esetben érthető. Lehetséges az is, hogy hüvelyi szárazság okozza a problémát, melynek kiküszöbölése céljából nőgyógyászával felírathat krémet. S ha ezután is unalmasnak tűnik a hosszú szerelmi aktus, be kellene csempészni egy kis változatosságot együttlétükbe. Beszélgetés, nevetgélés, kis szünetek közben -a lehetőségeknek csak a fantázia szab határt. Biztatásul megegyezhetünk abban, hogy egy szerelmespár számára hosszú távon a gyors szex nem kielégítő.

A hétköznapok rohanásáról nemritkán az ágyban sem tudunk megfeledkezni. Hazaérve a munkából, nem tudjuk az ajtó előtt hagyni a stresszt. A mai ember tipikus problémája: sok párnak időre van szüksége hozzá, hogy hazaérve a munkából, ráhangolódjon a magánéletre. Különösen akkor, ha hivatásuk erősen igénybe veszi őket. Ám éppen felelősségteljes munkakör esetében elengedhetetlen a kielégítő szexuális élet.Kommentek

Dandy (33)2011-09-17 - 06:23

Túl sok már úgy érzem ez a sok felesleges beszéd, mert elveszik a lényeg.
Ha jó a szex nem értem mit számít hány percig tart??!!! Sose mértem még közben az időt!!
A nőknek az orgazmust meg tanulniuk kell, nem fog az ölükbe pottyani ennek a képessége!!!!!!
Úgy, hogy nem nyavajogni, hanem megpróbálni!!!!
Nekem legalább 6x sikerül egy szeretkezés alatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sok sikert!!!

#8012 |

Tina2011-05-12 - 18:23

Peti! Nekem az első után annyira érzékeny, hogy nem akarom még egyszer. Esetleg 3-4 óra elteltével. Szerintem nem én vagyok az egyetlen és nem is vagyok "fura" sem.

#7685 |

lindia [NŐ] (42)2010-08-06 - 23:22

Peti!Fura az a nő aki csak 1x akar elélvezni :)

#7189 |

Ani [NŐ] (37)2010-08-05 - 14:43

Hát Peti én többször is elélveznék, csak sajna egyszer sem megy..

#7183 |

2459 Peti [FF] (42)2010-07-26 - 23:06

Pedig van.
Gondolom ez valami berögzödés nála.Úgye az én étvágyam végtelen lenne,de ceremonia ide vagy oda,egy és kész.
Perzse 1.el sincs gond az is frenetikus ,én is kényeztetem eleget,de a ceremonia és okosságok mit sem érnek fantázia nélkül.

#7153 |


Név:
Hozzászólás:
Biztonsági kód:
CAPTCHA Image
[ Új képet kérek! ]


Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai moderálás után kerülnek ki az oldalra.TÉMAKÖRÖK
CIKKAJÁNLÓ
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Szexuális nevelés
» Szex a terhesség alatt és után
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek