Szex, szerelem, változatosság

2010-10-17 | Kövi, R. | Ideál Életmódmagazin


Eleinte minden izgató és titokzatos. Majd egyszercsak következik a kiábrándulás: a megszokás és a hétköznapok befészkelik magukat a kapcsolatba. Elkeseredésre semmi ok, hiszen a szerelmi élet újjávarázsolható, ha a felek kísérletezőkedvűek.

A nyári szabadság ideje, az utazás különösen alkalmas arra, hogy megújuljon egy kapcsolat. Az új környezet, új élmények az újdonság varázsával lephet meg. Szexkérdéseinket a változatosság témaköréből válogattuk.

Fantázia és kísérletezés

VáltozatosságAz utóbbi időben barátom egyre-másra új figurákkal próbálkozik. Kezd idegesíteni ez a helyzet. Úgy látszik, barátja hajlamos a kísérletezésre. S ez így van jól. Menjen ön is bele a játékba. Hagyja szabadon szárnyalni fantáziáját, próbálja meg elképzelni, hogy melyek azok a figurák, melyek nemcsak barátját, hanem önt is felizgatják. Az újdonság mindig izgalmas, legjobb ellenszer a szexuális élet egyhangúsága és rutinja ellen. Használja ki ezeket a helyzeteket, s azért, hogy barátját jobban megismerje, ösztönzően hat, ha intim titkait megosztja vele, s ezáltal szinte összeesküvőkké válnak. Éljen végig gondolatban különböző helyzeteket: pl. szex szokatlan helyszíneken, új figurákban. Hívja segítségül erotikus ábrándozásait és barátjával együtt váltsa ezeket valóra. Higgye el: idegességre csak akkor van ok, ha nincs már önök között szikra és feszültség.

Barátom mindenáron azt szeretné, hogy amikor érte megyek a hivatalba, néha már ott együtt legyünk. Mi rejtőzhet vajon ezen furcsa kívánság mögött? Egyértelműen izgató, hogy a hétköznapok kijózanító, nem éppen szeretkezésre kitalált és kialakított környezetében mégis gyönyört találnak. Számára ez azt bizonyítja, hogy az igazi szenvedélyhez nincs szükség semmiféle hangulatteremtésre, gyertyafényre, de még zenére sem. Az is előfordulhat, hogy az irodában gyakrabban gondol önre, legutolsó szenvedélyes éjszakájukra, az utolsó együttlétükre. S ezt az asszociációt most a helyszínen akarja kiélni. Ezáltal a hivatali élet hétköznapjai felértékelődnek, intim élménnyel kapcsolódnak össze. S barátja napközben izgatottan fog arra gondolni, hogy ott, ahol aktahegyek tornyosulnak, önök valami egészen őrült dolgot csináltak egymással.

Szeretni bolondulásig

Mivel barátom nagyon jóképű, és a nők körülrajongják, gyakran tartok attól, hogy egyszer csak unalmassá válok számára. Léteznek olyan szextechnikák, melyektől úgy megbolondulhat, hogy nem gondol félrelépésekre? Ez esetben nem a technika játszik szerepet, hanem a beleérző képesség és a szenvedély. A férfi érezni akarja, hogy felizgatja partnernőjét, meg tudja őt őrjíteni ahelyett, hogy manipulálná. Ez van rá pozitív hatással. A túl sok nyilvánvaló szakértelem, túl nagy jártasság és tapasztalatokon nyugvó ügyeskedés partnerét inkább elijesztheti. Valahol igaz az a szólásmondás, hogy minden férfi első akar lenni egy asszony életében, viszont minden nő utolsó a férfi életében. Barátja biztosan élvezi, ha ön tudja, hogy mitől döglik a légy, azonban a túl sok számítgatással éppen az a sponteneitás vész el, mely a szerelem sava-borsát adja.

Csak az ágyban vagyunk együtt. És mindig csak a klasszikus pozícióban. Szeretnék több változatosságot, de nem görcsösen és kényelmetlenül. A szex ne legyen soha kényelmes. Hiszen a kényelmes dolgok nem izgatóak vagy vérpezsdítőek. Ez korántsem jelenti azt, hogy akrobatikus mutatványokat kellene végrehejtaniuk. Az új élményekre való nyitottság és a kalandvágy szükségesek ahhoz, hogy a szex túl gyorsan ne váljon unalmas kötelező gyakorlattá. Hagyja magát felizgatni. Vásároljon például szép kivitelezésű erotikus kiadványokat, melyek visszafogott formában izgató ötleteket adhatnak.

A szokatlan leblokkol vagy feldob

Nemrég a liftünkben próbálkoztunk szeretkezni. Nekem tetszett, barátom viszont teljesen leblokkolt. Az ön részére ez egy játék volt, barátja részére azonban stresszhelyzet, nevezetesen egy liftben átélt különös hirtelenséggel támadt érzésről van szó, mely esetében ő talán azt hiszi, hogy ön ezt komolyan vette volna. Ez tipikusan olyan helyzet, mely a legtöbb férfit nemhogy felizgatná, hanem felidegesíti. Hiszen gombnyomásra, mondjuk valahol az első és nyolcadik emelet között kell potensnek lennie. Ezt általában a férfiak túl magas elvárásnak tartják. Amögött az elképzelés mögött, hogy a liftben történő szex valami különösen izgató helyzet, valószínüleg exhibicionista képzelőerő húzódik. Az a kockázat, hogy bármikor meglepheti önöket valaki, egyeseket kifejezetten vonz, számukra ez jelenti az izgalmat. Azonban az ön barátja nyilvánvalóan nem így áll hozzá a dologhoz. Azt tanácsoljuk, hogy inkább mondjon le ilyesfajta elképzeléséről, mely csak kivételes esetben sülhet jól el.

Szörnyű volt az együtt töltött szabadság. Szórakozni akartam, barátom pedig állandóan az elhagyatott öblöket kereste nem titkolt szándékkal... A következő alkalommal kössenek kompromisszumot. Legyenek együtt a felhőtlen kék ég alatt melynek egyébként különleges hangulata van, ő pedig esténként vigye önt szórakozni. Természetesen azonban éppen külföldön kell figyelniük arra, hogy senki ne lephesse meg önöket, márcsak azért sem, nehogy megsértsék a vendéglátó ország erkölcsi normáit. Lehet, hogy barátja ezt túl könnyedén veszi, ez esetben az ön reakciója teljesen érthető. S ha mégis az lenne az érzése, hogy bárhol megleshetik önöket keressenek olyan igazán eldugott zúgokat (például egy csónak), ahol zavartalanul együtt lehetnek.Kommentek

B (L/22)2010-12-28 - 10:43

Sziasztok!

Én teljesen egyetértek azzal, hogy a változatosság gyönyörködtet. Szerintem minden kapcsolatban fontos, hogy mindkét fél meg tudjon újulni időnként, így az érdeklődés könnyebben fenntartható, és mindig adsz ill. kapsz valami izgalmasat, újat. De csakis szerelem mellett az igai, mert azt nem helyettesíti semmi!

#7398 |

Tamás61 [FF] (56)2010-12-19 - 11:01

Amin túl vagyunk, segített de..

-Fantáziáinkról beszélgettünk
-Változatosabb helyszínek
-Változatosabb pózok
-Hosszú hétvégék, kirándulások
-Nyaralás kettesben
-Hosszabb előjáték kellett a páromnak
-Megmutatta, hogyan simogassam, nyaljam
-Betettünk együtt pornófilmeket

Amit már nem teszünk meg

-Anális szex
-Szado-mazo
-Szerető tartás
-Hármasban, vagy párcserével
-Prostival
-Szétválás? Na nem...

Tehát elakadunk, majd újra jön valami más, valami újabb vágy, temperamentusosabb aktivitás.

Hölgyek, mit tehetnék még? Mit próbálhatnánk még ki a párommal? Ti mit várnátok a párotoktól? Ti mit tennétek, ha Nektek csökkenne a szexuális vágyatok? Vagy a párotoké?

#7395 |

myrjam [NŐ] (43)2010-10-28 - 14:59

Azt a megkönnyebbülést ,amit akkor éreztem,és akkor rájöttem,hogy nekem az első már nem is kell többet,szóval nemtagadom,jó volt nagyon

#7316 |

Christina2010-10-27 - 11:54

A szexualitásban fontos a spontaneitás és a változatosság, s természetesen ez akkor a legjobb, amikor őszinte szerelem van a két fél között! :-) Puszi!

#7312 |

myrjam [NŐ] (43)2010-10-21 - 13:11

A változatosság néha azért gyönyörködte is,nekem anno volt egy elég hosszu kapcsolatom,és hát szerettem,de megcsalt rendszeresen.Akkor egy jó idő után megelégeltem.Igaz nem volt olyan szoros kapcsolat,mert kicsapongó életet élt.Gondoltam egyet,elmentem egy helyre,akkor jött egy srác,aki ismerte őt,de ő sem bírta igazábol,és mindig célozgatott rá,hogy én jobbat érdemlek.Egyébként igaza volt.Szóval beszélgetni kezdtünk,elmeséltem neki a problémáim,ő nagyon megértő volt velem mindig ilyen téren.Felajánlotta,hogy hazavisz.Beültünk a kocsijába,de egy eldugott helyen kötöttünk ki.Jött minden magátol.Hozzáteszem,hogypár éves viszonyom volt elötte az illetővel,aki csunyán átvert engem.Nem törődtünk semmivel,megtörtént a dolog.Mindketten kielégültünk testileg ,lelkileg.Soha nem felejtem el azt az élményemet.

#7304 |


Név:
Hozzászólás:
Biztonsági kód:
CAPTCHA Image
[ Új képet kérek! ]


Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai moderálás után kerülnek ki az oldalra.TÉMAKÖRÖK
CIKKAJÁNLÓ
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Szex a terhesség alatt és után
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek