A nők "magömléses" orgazmusa

2002-09-08 | Bede Zsuzsanna | szexhelp.hu www.szexhelp.hu


A G-pont (G-folt) izgatására a nők először gyakran csak vizelési ingert éreznek, majd ez csap át gyönyör érzésébe, a mirigy megduzzad, és ebben az esetben az orgazmust a mirigy által kilövellt váladék is kíséri, ami nem a hüvelybe, hanem a húgycsőbe ürül.

Első hallásra kissé meredeknek tűnik az előbbi cím, hisz eddig magömlésről csak férfiak kapcsán lehetett olvasni, hallani. A női orgazmusról pedig a tudásunk a következő volt röviden:

Két típusú orgazmus létezik, a csiklói (klitorális) és a hüvelyi (vaginális). De, nemcsak az izgatás helye különböző, hanem az átélt élmény is, általában az utóbbi ad az egész testre ható érzést. Ugyanakkor egy amerikai tudós pár műszeres vizsgálatokkal kimutatta, hogy akár csiklón keresztül, akár a hüvelyben jut el a nő az orgazmusig, fiziológiailag a kettő ugyanaz. Fiúk, lányok, orgazmusból egyfajta létezik, tehát, vagy van, vagy nincs!

Ezek a dolgok többé-kevésbé már ismertek minden ember számára. Alig lehet hallani viszont a „magömléses orgazmusról”, ami az un. G-folttal kapcsolatos.

Mi is az a G-pont?

nők magömléses orgazmusa g-pontEgy német származású nőgyógyász állapította meg, hogy a női szervezetben található a prosztatához hasonló mirigy, ami a szexuális izgatásra megduzzad. Benyúlva a hüvelybe a hasfal felőli oldalon ki is tapintható, színe is más lesz, innen ered a „folt” elnevezés. A G-folt izgatására a nők először gyakran csak vizelési ingert éreznek, majd ez csap át gyönyör érzésébe, a mirigy megduzzad, és ebben az esetben az orgazmust a mirigy által kilövellt váladék is kíséri, ami nem a hüvelybe, hanem a húgycsőbe ürül.

A G-folt és a „női magömlés” tényét ma már nem vitatják, de azt még nem tudni bizonyosan, hogy minden nőnél előfordul-e. Úgy tűnik, hogy a nőknek csak töredéke tud beszámolni ilyen élményről, bár elvileg minden nőnél megtalálható ez a mirigy.

Mi lehet ennek az oka? A hagyományos szeretkezés, ahol a férfi van felül, a gyors aktusok nem adnak elég ingerlést. Vannak olyan nők, akik, bár átélnek magömléses orgazmust, erről nem tudnak, mivel a váladék kis mennyisége miatt észre sem veszik azt, illetve összekeverik a hüvelyváladékkal, vagy esetleg azt hiszik, egy kicsit „becsurgott”.

A „magömléses” orgazmus a másik két orgazmushoz képest sokkal intenzívebb, áthatóbb élményt nyújt. Ezek után sokakban felmerül a kérdés, hogyan lehetne ezt átélni. Az már biztos, hogy a rutinszerű, szokványos és főleg rövid ideig tartó aktussal nem lehet elérni.

Mielőtt hozzákezdene a „magömléses” orgazmus kipróbálásához, tegyen egy kis önvizsgálatot, és válaszoljon ezekre a kérdésekre:

Hogyan jut el általában az orgazmusig, melyik módon a könnyebb, és melyik ad igazi gyönyört?
Ha klitorálisan és vaginálisan is, az a legszerencsésebb, hisz a szexualitásban is előny a változatosság. Ha őszintén vágyik rá, és el is tudja fogadni a G típusú orgazmust, vágjon bele, és fedezze fel a testének ismeretlen tájait.

Először közösülés nélkül próbálkozzon, mert kézzel könnyebb a G-pontot elérni. Fontos, hogy már érezzen szexuális izgalmat, vagyis már rá legyen hangolódva a szexre, ne a G-ponttól várja el, hogy meghozza a vágyát!!!

Vonja be partnerét, hisz úgy sokkal könnyebb! Ajánlatos még az elején kimenni a WC-re, így a hólyagban nem marad vizelet. Mint ahogy már mondtam, az ingerlés hatására először vizelési ingert lehet érezni. Ne ijedjen meg, nem tud bepisilni, ha a húgyhólyagja kiürült!

Az izgatáskor jobb, ha két ujjat vezetnek be, és a hüvely hasfal felőli oldalán keressék a G-foltot, finoman nyomkodva, miközben a másik kezünkkel kívülről nyomjuk a szeméremcsontnál a hasunkat.

A kellemes izgatást folytatni kell, ne sajnáljuk az időt, ne legyünk türelmetlenek, folytassuk, míg az orgazmus be nem következik! Az sem baj, ha nem lesz jelentős váladék, az élményt nem befolyásolja. Ha partnerrel van, fontos a megfelelő póz kiválasztása. A legmegfelelőbb, ha a nő a hasán fekszik, és a párja hátulról keresi meg, és izgatja a G-pontot. Nem lehetetlen így a többszörös orgazmust is átélni.

Végül fontos a következőket megszívlelni:

  1. az orgazmuskor fellépő túlzott váladékról senki ne higgye, hogy abnormális, szégyellni való dolog, és ne tévessze össze a vizelettel!
  2. ez a képesség ma még kevés nőnek adatik, így ne gondolja azt, hogy kevésbé jó szexualitású, mert ezt a G típusú orgazmust nem ismeri.


Kommentek

drkelemenpeter [FF] (52)2015-11-04 - 09:06

Valahogyan egész életemben szerettem puncit nyalni. Sok nőnek okoztam effajta boldogségot. Ha viszont kifordúlt vagy szétszakadt puncit láttam, felöltöztem azonnal

#8418 |

pocspiri [NŐ] (56)2015-10-02 - 08:29

Én 51 évesen tapasztaltam meg először ezt a gyönyört, és sajnos, nem sajnos, már nem tudom alábbhagyni, elvárom hogy a partnerem legalább 5-6-szor igy kielégitsen. Mindezt második párommal sikerült elérnem, sajnos az első meghalt. Nem ment ez könnyen vele sem, pedig én alapvetően nyitott vagyok és voltam is az előző párommal is. Két évig tanultam vele a szexet, és a jelenlegi párom vezetett rá, amit én el is fogadtam. Képes vagyok rá (egyszer megszámoltuk a partneremmel) 12-szer, de utána aztán úgy éreztem magam, mint a mosott rongy, de nagyon jó volt. Egyszerűen a mennybe éreztem magam...Szerintem minden nő át tudja élni, csak szabadjára kell engedni a fantáziát, s félre kell tenni mindenfajta gátlást, feszültséget, s akkor biztos a siker.
Ebben az a jó, hogy a férfinek nem tudod megjátszani magad, hogy sikerült-e eljuttatni a csúcsra, hiszen ott a fizikai bizonyiték. Az új páromnak köszönhetem mert ő volt elég türelmes és felvilágosult.Először csak "kevés" folyt végig a karján aztán mondta hogy ez ritkán előfordul és mutatott a neten egy pár ilyen orgazmust.Teljesen magával ragadt a látvány ahogy nők örjöngve élveznek és közbe hatalmasakat spriccelnek.Nem akartam elhinni hogy ez igazi és nem valami kamu csak a show kedvéért.....Aztán egyszer csak akkorát élveztem hogy majd megőrűltem és emlékezni se emlékszem tisztán a dolgokra csak arra hogy telibe spricceltem a párom mellkasát és mindent beborítottam a punci levemmel.....Fantasztikus érzés és büszke vagyok magamra hogy képes vagyok ilyenre.
Ajánlom mindenkinek hogy bátran keresgéljék!Nem egyszerű ,sokszor van ,hogy nekem se megy,függ a lelkiállapottól,a partner türelmétől,szerintem a napi folyadék beviteltől is stb....
Ha ez a pasiknak nem tetszik, azok kössék fel magukat, mert ez az ő férfiasságuknak is bizonyiték....

#8417 |

Barna007 [FF] (34)2014-10-10 - 15:37

Akár orgazmushoz kötött képesség, akár nem... Mindannyian bevallhatjuk, hogy a szex magában nem ad semmit, a kielégülésnél. Az, hogy a partnerünk felé mennyi szeretettel, vonzalommal fordulunk, az, ahogy ő ugyan így tesz felénk, az már ad hozzá valamit, ettől lesz egyedibb két ember közt. A női orgazmus, mint olyan... akárhogy is, egy liter testnedvvel vagy anélkül is értékesebbé teszi... De! És ez szubjektív vélemény... bár hiszem, hogy normál esetben mindenkire igaz... Nagyon izgató, és imponáló egy ejakuláló. Aki nem ezen a véleményen van, az frigid, finnyás vagy sajnos nem találtam erre f betűvel kezdődő szót, homokos. :D
Ez csak egy igazán helyes budapesti, 20-as éveiben járó sportos srác véleménye... Nem kell elárasztani az ilyen képességű nőknek a leveleivel... :D :P

#8394 |

Dodo2014-03-12 - 16:50

Tenleg nincs ilyen...en eloszor azt hittem vizelet, de valami ahoz hasonlo

#8388 |

ABIVIVI [NŐ] (48)2014-01-01 - 10:25

Sziasztok!
Természetesen kamu a női magömlés valójában csak egyfajta szintelen, sós izű folyadék, méhszáj hasfali oldalánál ingerelve, amolyan vizelési ingert követően.
Hogy némely nők mit össze nem hazudoznak, hogy nőnek nézzék őket és különlegesek legyenek?
Siralmas!

#8370 |


Név:
Hozzászólás:
Biztonsági kód:
CAPTCHA Image
[ Új képet kérek! ]


Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai moderálás után kerülnek ki az oldalra.


Kapcsolódó cikkek

TÉMAKÖRÖK
CIKKAJÁNLÓ
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Szexuális nevelés
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Szex a terhesség alatt és után
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek