Intim tájakon

2002-03-22 | n/a | Patika Tükör www.patikatukor.hu


A nők nagy része a változó kort fiatalságának, nőiségének biztos elmúlásaként éli meg. Ez az időszak különféle testi és pszichés változásokkal teli: hőhullámok, gyengeség, letörtség, és még hosszan lehetne sorolni.

A nők nagy része a változó kort fiatalságának, nőiségének biztos elmúlásaként éli meg. Ez az időszak különféle testi és pszichés változásokkal teli: hőhullámok, gyengeség, letörtség, és még hosszan lehetne sorolni. A testi tünetek közül különösen a női medence alapját beszövő vízszintes izomterület állapota hathat meghatározó módon a közérzetre, a párkapcsolatra. Ugyanis, ha ennek a rejtett területnek az izmai - a záróizmokat is beleértve - "lazábban" végzik a munkájukat, számos "intim tünet" jelentkezhet. Az ürítésben, a szexualitásban és a hasi szervek támasztásában szerepet vállaló medencealapi izmok csak megfelelő karbantartás esetén tudják feladatukat ellátni. Tréning hiányában ez az izomterület is elgyengül, és ennek következtében megjelenhet az aranyér, az akaratlan vizeletvesztés.

Kriston Andrea 1986 óta foglalkozik az Intim Torna ki- és továbbfejlesztésével. Hosszú évekig egyedül lelkesítette és segítette a tanfolyamain résztvevő nőket, ma már programja elfogadott prevenciós és rehabilitációs módszer. 1999 januárjától az egészségügy és a testkultúra területén dolgozó szakemberek köréből trénereket is képeznek.

Az intim torna gyakorlatainak megtanulása és mindennapos elvégzése természetesen nemcsak a változó korban lévő nőknek fontos. A módszer elsajátításával - életkortól függetlenül - mindenki megerősítheti rejtett izmait, növelheti az altest gyulladásokkal szembeni ellenállóképességét, és megtanulhatja, miként védje meg a húgyhólyag, a méh és a végbél területét a süllyedéstől.

"...az ember nem attól lesz olyan, amilyen, ami megtörténik vele, hanem attól, ami benne történik meg."
(Jean Shinoda Bolen)

Könyvajánló

Kriston Andrea - Ruzsonyi Péter
Kriston Intim Torna

Kriston Intim TornaNem könnyű manapság nőnek lenni, hiszen azt várjuk magunktól, hogy szemre vonzó nők legyünk, magunkban viszont férfiakat is megszégyenítő erővel rendelkezzünk. A rohanás, a stressz, a rengeteg munka szervezetünk női erejének gyengülésével járhat. Ez a könyv a nőknek szól (a férfiakért is), életkortól függetlenül. Testünket, lelkünket nőnek kijáró eszközökkel érdemes védenünk, kényeztetnünk. Belső izmaink csak karbantartással őrzik meg erejüket. Nincs az a nő, aki elmondhatja, hogy rejtett testtájain is edzett, ha nem edzi magát. A KRISTON INTIM TORNA egy életre szóló programot nyújt: ha valaki követi útmutatásait, tíz hét alatt 132 százalékos fejlődést érhet el altesti záróizmain. A könyv az arcbőr, a mell fiatalságának megőrzéséhez és a menstruáció örömteli megélésének eléréséhez is jó tanácsokkal szolgál.
A szerző legfőbb célja, hogy segítsen megóvnunk magunkban a NőT ebben a változó világban.Kommentek

Anthico [NŐ] (105)2008-08-21 - 19:33

Szerinem ha egy nő foglalkozik az egészségével, testének edzésével, helyes táplálkozással, akkor erre is nagyon nagy figyelmet kéne fordítania. Nemcsak a változó kori kellemetlen tüneteket előzheti meg, de a szülést is megkönnyítheti, valamint a szlés után a "lenti" izmok regenerálódását. No meg a szexuális élet minőségén is elég jelentősen javíthat.
Sokan sajnos hallani se hallottak még róla, pedig ez nagyon sok nő akár normál, akár szexuális életén segíthetne. És mivel nem igényel spec eszközöket, se sok időt, ezért szinte bármikor edzheti eme izmait.

#3101 |


Név:
Hozzászólás:
Biztonsági kód:
CAPTCHA Image
[ Új képet kérek! ]


Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai moderálás után kerülnek ki az oldalra.TÉMAKÖRÖK
CIKKAJÁNLÓ
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Szex a terhesség alatt és után
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek