Kapcsolatok (Körkérdés)

2004-10-15 | Kovács Krisztina | Győri kredit


Ami a mai fiatalok nagy részét megmozgatja, az a szex. Mikor van szex? Ha van valamilyen kapcsolat. Legyen hosszú távú, induló vagy egyestés, alkalmi kapcsolat. Kinek, hogy indul a dolog?!

Ha elkezdesz valamit, fontos, hogy tudd ki vagy és mit akarsz. Ez nehéz, mert szinte mindig olyat hoz az élet, amivel addig még nem találkoztál. Tökéletesen pedig nem ismerheted önmagadat. Megkérdeztem néhány embert, hogyan kezd el egy kapcsolatot, és mit vár tőle. Kijöttek azok a tulajdonságok, amiket még képesek vagyunk tolerálni, és azok is, amiket már nem!

Közlekedésmérnök, lány: Az "egyestés" kapcsolatnak szerintem semmi értelme. Nem is volt benne részem. A harmonikus együttlét lényege, hogy ismerd meg a másikat, és ha egy hullámhosszon vagytok - miszerint több pozitív tulajdonságot látsz benne, mint negatívat, és ő is viszont -, akkor nem lesz gond. Valószínű, hogy azért ez a véleményem, mert ha belekezdek valamibe, azt hosszútávra képzelem el. A reakcióimat egy-egy dologra ismerem. Amit nem viselnék el, ha megcsal. Ez szakító ok, bármennyire is csapodár a mai világ. A választásom olyanra esik, aki a jelenlétem nélkül is észben tartja, hogy én vagyok.

Gépészmérnök, fiú: Egy kapcsolarnál nem igazán lehet tudni merre tart. Amíg jól érzem magam benne, addig mehet, de ha már nem elég érdekes számomra az a valaki, akkor már lépek. A férfiak többségéről mindenki tudhat­ja, hogy akkor is szeretnek valakit, ha megcsalják. Nő rengeteg van, köztük elég sok szép is, de nem miden esetben lépek félre. A biztosat és jót nem adnám fel egy buta, de mutatós nő miatt. Azért elgondolkodtató, hogy negyven évesen már fizernem kellene érte. Amit nagyon nehezen viselek, ha valaki nyafizik. A nők apró-cseprő dolgokon is hisztiznek. Túl sokat gondolkodnak ahelyett, hogy a szexen járna az eszük!

Gazdász, lány: Ez egy elég nehéz téma. Ismerkedni bárhol lehet, de épkézláb fickót találni már sokkal nehezebb. Egyestés kapcsolatom már volt, de nem éreztem jól magam attól, hogy nincs érzelmi háttere a dolognak. A megcsalás nem szokásom, ha ezt érzem, akkor már azzal a kapcsolattal nincs minden rendben, inkább szakítok. Bár a megcsalás is egy elég tág fogalom. Mi számít annak? Amit nem szeretek egy srácban, ha agresszív. Legyen határozott és férfias, de semmiképpen se erőszakos. Ezen kívül sok mindent tolerálok. Azt hiszem a lé­nyeg az, hogy mindenkit fogadj el úgy, ahogy van, ismerd meg, és ezek után el tudod dönteni, hogy akarsz-e tőle valamit, vagy sem.

Villamosmérnök, fiú: A kapcsolatok furcsa dolgok. Sok mindent kipróbáltam már. Volt, hogy "egyestésből" alakult ki több, volt akit megcsaltam, volt akit nem. Folyamatosan ismerkedek, és keresem azt, aki mellett hosszabb ideig meg tudnék maradni. Az igaziban nem nagyon hiszek, csak a megunt keresgélés miatt maradnak egymás mellett az emberek, még ha az összhang nem is a legjobb köztük. Azokat a lányokat utálom, akik anyagiasak. Nem arról beszélek, hogy nem hívnám meg valamire, de a túlzott pénzigény mocsok dolog. Az ilyentől a falra mászok.Kommentek
Eddig még egy hozzászólás sem érkezett. Legyél Te az első! :-)

Név:
Hozzászólás:
Biztonsági kód:
CAPTCHA Image
[ Új képet kérek! ]


Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai moderálás után kerülnek ki az oldalra.TÉMAKÖRÖK
CIKKAJÁNLÓ
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Szex a terhesség alatt és után
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek