A legmerészebb dolog... (Körkérdés)

2004-11-14 | Kovács Krisztina | Győri kredit


A kérdés: mi a szex terén a legmerészebb dolog, ameddig eljutottál, vagy szerernél kipróbálni? Ma már a szexuális forradalom sokadik évét tapossuk. Ami eleinte tabu volt, az később a legnagyobb port kavarta. Sok minden látott napvilágot ezzel a témával kapcsolatban. A mai szexorientált világban mégis sokak számára a kapcsolat sajátja maradt a szexuális élet. Ez talán így is lenne a legnormálisabb...és ott van a de.

A kérdés: mi a szex terén a legmerészebb dolog, ameddig eljutottál, vagy szerernél kipróbálni?

Ma már a szexuális forradalom sokadik évét tapossuk. Ami eleinte tabu volt, az később a legnagyobb port kavarta. Sok minden látott napvilágot ezzel a témával kapcsolatban. A mai szexorientált világban mégis sokak számára a kapcsolat sajátja maradt a szexuális élet. Ez talán így is lenne a legnormálisabb...és ott van a de. Én sem erről írnék, ha nem tudnám, hogy valószínűleg egy ilyen témájú cikket többen fognak elolvasni, mint ha arról írok hogyan csinálj csomómentes tejbegrízt (egyéb ként én pont azokat a kis gombócokat szeretem benne :)).

Műszaki menedzser:
Elég rendesen belekérdeztél. A legérdekesebb talán az volt, amikor a barárnőmmel egy buszmegállóban éjszaka... Azért ezt ne a város közepén képzeld el. Sőt, egyáltalán ne akard elképzelni. Hogy mit szeretnék, az félig meddig az én titkom, de el tudnám képzelni, hogy két nővel... Nos, arról, hogy miről beszélhet az ember: szerintem mindenről. Persze ha nem kérdezik, nem mondok semmit, de egyébként most már nincs miért gátlásosnak lenni. A lányok nagy része csak álcából vesz fel ruhát, de egyébként nincs rajta semmi. Ezek urán csodálkozik bárki is, hogy minden a szexről szól?
Peti

Villamosmérnök:
Véleményem szerint, ha ezt megkérdezed az emberektől, jó részük előad valami fergeteges sztorit arról, hogy kevés pozíció, és hely maradt ki eddig az életéből, mindezt azért, hogy nehogy lemaradjon a többitől. Nos, én szeretném, ha a továbbiakban is csak rám, és a barárnőmre tartozna kapcsolatunknak ez a része.
Zsolti

Gazdász:
Ez egy elcsépelt kérdés. Az érzésekről, szerelemről, érzékiségről és a kifinomultságról nem beszélni kell. Ez gyakorlati tényezőkből áll. Az egész elveszti a varázsát, ha lépten-nyomon kibeszélés alá kerül. Ezért nem is nagyon értem a srácokat, akik dicsekszenek a haveroknak, meg kibeszélnek minden mozzanatot, ami a barárnőjük kapcsán érte őket. Nos, a vágyakról... Selyemsál, kikötözés, és egy gyengéd, de kicsit rámenős srác társaságában... sok minden eszembe jut.
Kati

Közlekedésmérnök:
Lehet, hogy elég bátor vagyok lányként, de a park, sátor, a ház minden része, Tatabánya összes kirándulóhelye volt már tesztelés alatt. Két évvel ezelőtt viszonylag visszafogott és gátlásos voltam, az óriási fellendülést a barátomnak, és a felfogásának köszönhetem. Annyira jól érzem magam mellette. Elérte, hogy elégedett vagyok magammal, és tudom, hogy a kapcsolatunkban nincsenek korlátok.
AdriennKommentek
Eddig még egy hozzászólás sem érkezett. Legyél Te az első! :-)

Név:
Hozzászólás:
Biztonsági kód:
CAPTCHA Image
[ Új képet kérek! ]


Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai moderálás után kerülnek ki az oldalra.TÉMAKÖRÖK
CIKKAJÁNLÓ
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Szexuális nevelés
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Szex a terhesség alatt és után
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek