Az illatos kert

2006-07-14 | Kőszeghy Nimród | szexualitas.hu www.szexualitas.hu


Az Illatos kert a Káma-Szútra és a kevésbé ismert Anangaranga szellemében született mű, a középkori arab szexuális ismereteket tükröző, tudományos igénnyel készült kompiláció. A mű az arab világ szerelmi kultúrájába enged bepillantani, abba a világba, amely két egymáshoz tatozó ember meghitt kapcsolatában a szerelmet a legszentebb földi jónak, az élet legnemesebb örömének tartja.

Rövid ismerteő

illatos kert A 15. század utolsó harmadában keletkezett mű az arab világ szerelmi kultúrájába enged bepillantani, abba a világba, amely két egymáshoz tatozó ember meghitt kapcsolatában a szerelmet a legszentebb földi jónak, az élet legnemesebb örömének tartja. Természetesen az iszlám világában a nő és férfi kapcsolata korántsem olyan idillikus, mint e könyv sugallja, hiszen évszázados szigorú hagyományok rendelik alá a nőt ura és parancsolója minden akaratának. Mégis ez egész könyv a tartalmas kapcsolat igényét, egymás megbecsülésének fontosságát, kölcsönös odaadás és a házasság nagyszerűségét hirdeti. Hol bölcs, hol megmosolyognivalóan együgyű tanácsok, korabeli pajzán szerelmi históriák, utolérhetetlen női fortélyok és egyéb "csodaszerek" kavalkádjában tárul elénk a kor pezsgő, vérbő, prűdnek alig nevezhető arab világ.

Az Illatos kert a Káma-Szútra és a kevésbé ismert Anangaranga szellemében született mű, a középkori arab szexuális ismereteket tükröző, tudományos igénnyel készült kompiláció.

Idézet a könyvből

A dugaszoló

illatos kertFektesd a nőt a hátára úgy, hogy feneke alatt legyen egy párna. Helyezkedj el a lábai között, lábujjaiddal a földben kapaszkodva. Hajlítsd combjait hátra a testéhez amennyire csak bírod és öleld át karjait vagy vállát. Vezesd be hímtagodat, és a magömlés pillanatában vond őt magadhoz. Ez a testhelyzet fájdalmas a nőnek, mert combjait hátrahajlítva és fenekét felemelve vulvája összeszűkül és méhe előrenyomul, kevés helyet hagyva a mozgáshoz. Alig van így hely a betolakodónak, következésképpen az csak nehézségek árán hatolhat be, és megsérti a méhet. Ezért ez a helyzet nem ajánlatos, kivéve ha a férfi szerszámja rövid vagy puha.

Béka módra

Fektesd a nőt a hátára. Húzza fel combjához sarkait, melyek így a feneke közelébe kerülnek. Guggolj le szemben a vulvájával, melybe így bevezetheted hímtagodat. A tetőpontra érve térdeit hónod alá helyezve, felső karjait megragadva vond őt magadhoz.

A harapófogó

Fektesd hátára a nőt és guggolj a combjai közé, lábujjaiddal a földnek feszülve. Emeld térdeit oldalad magasságába, hogy lábait öszsze tudja kulcsolni hátadon, kezeivel pedig fogja át nyakad.

Lábak a levegőben

A nő a hátán fekszik. Zárd össze combjait és emeld fel a lábait addig, hogy talpai a mennyezet felé nézzenek. Combjaid közé véve testét, vezesd be hímtagodat, miközben lábait kezeddel tartod.

Bakkecske módra

A nő oldalára fekve nyújtsa ki alul lévő lábát. Guggolj a combjai közé, lábaidat magad alá hajlítva. Emeld másik lábát a válladra és vezesd be hímtagodat. Az aktus alatt ragadd meg karját vagy vállait.

Tartalomjegyzék

Előszó
Általános észrevételek az egyesülésről - Bevezetés - A könyv eredetéről
Első fejezet - A dicséretreméltó férfiakról
Második fejezet - A dicséretreméltó nőkről
Harmadik fejezet - A megvetendő férfiakról
Negyedik fejezet - A megvetendő nőkről
Ötödik fejezet - Az egyesülésről általában
Hatodik fejezet - Az egyesülés módjairól
Hetedik fejezet - Az egyesülés ártalmairól
Nyolcadik fejezet - A férfi hímtagjának ritka neveiről
Kilencedik fejezet - A nő szemérmének ritka neveiről
Tizedik fejezet - Az állatok szerszámairól
Tizenegyedik fejezet - A nők csalárdságairól
Tizenkettedik fejezet - Hasznos és megszívlelendő tanácsok férfiaknak és nőknekKommentek

kisherceg2009-08-29 - 22:38

jo könyv sok tanulsagos dolog van benne az biztos

#6158 |

fafej2009-04-28 - 17:57

tankönyvnek nem lenne rossz.csakhiányolom belőle a képeket.ami van benne mind arab grafika.többet lehet tanulni belőle mint egy pornófilmből.iskolai tananyagnak se lenne rossz,a szexuális életre oktatásban.

#5605 |

Netty2009-01-05 - 11:54

Én már olvastam és eléggé tanulságos könyv. ;-)
Nekem egy régebbi kiadása van meg zöld borítóval...
Ha lennének képek könnyebben meg lehetne valósítani a pózokat,persze így sem nehéz, csak kinek van kedve közben olvasni és keresni hogy hol is tartott ha ábra is lehetne...
:-D

#4474 |


Név:
Hozzászólás:
Biztonsági kód:
CAPTCHA Image
[ Új képet kérek! ]


Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai moderálás után kerülnek ki az oldalra.TÉMAKÖRÖK
CIKKAJÁNLÓ
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Szexuális nevelés
» Szex a terhesség alatt és után
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek