Videó

Ezen az oldalon a regisztrált felhasználóink oszthatják meg naplószerűen azokat a videókat, amelyekről úgy gondolják kapcsolódnak a szexualitas.hu témjához. Beilleszthettek különböző audió vizuális tartalmakat az oldalra. Pornó kizárva...ez az egy szabályunk van csak...no és persze, hogy a videó kötődjön a szexualitáshoz! Tehát legyen oktató, izgató, szexi...és no pornó!

Hogyan oszthatok meg videókat?

Találtál az egyik videó-megosztó oldalon egy olyan videó anyagot, melyet feltennél ide a videoblog-ba? Nem kell mást tenned, mint a videó mellett található beágyazott (embed, Video HTML) elnevezésű dobozban található kódot bemásolod az "új bejegyzés" menüpont alatt található űrlapon az "object" mezőbe és elndevezed a filmet. Ennyi!


Új bejegyzés Regisztráció

Blowjob first person camera

2009-04-24 - 13:53:04 | Arathnas


Sexual position tutorial

2009-04-24 - 13:23:18 | Arathnas


Kamasutra ruhában

2009-04-24 - 13:22:39 | Arathnas


Mûvészi

2009-04-24 - 13:19:46 | Arathnas


SENKINEK NEM AJÁNLOM
(Kivéve azoknak akiknek saját medencéjük van)

Ha azonban nem adjuk alább, és a víz alatti beteljesülésre szavazunk, jó, ha észben tartunk pár hasznos tudnivalót. Elõször is, bár a tengeri sónak fertõtlenítõ hatása van, maga a víz tele van mindenféle baktériummal, szeméttel, rossz esetben vegyi anyagokkal, s ha bárminemû szenny kerül a vaginába, az megint csak fertõzéssel végzõdhet. (Az egyetlen mikrobamentes tenger a Holt-tenger, itt azonban még az arcunkat sem tanácsos a vízbe tenni, nemhogy egyéb testnyílásainkat megnyitni a maró folyadéknak.) Miképp a homokos parton, úgy a vízben sem mûködik egykönnyen az óvszeres szeretkezés, elszakadhat, lecsúszhat, elsodródhat, vízzel telítõdhet, szóval nem érdemes próbálkozni, felesleges gumipazarlás. Nem mellékes továbbá az sem, hogy a víz kimoshatja a természetes síkosító testnedveket is, így kenõanyag hiján akadozottá válik a ki-be mozgás.
Az egyéb természetes édesvizek, tavak, folyók nagyjából ugyanezeket a veszélyeket rejtik magukban, a mesterséges tavakat, bányatavakat azonban mindenképp kerüljük. Víztisztaságilag ezek messze alulmúlják a kívánt értékeket, sokszor felhívják a figyelmet arra, ha lehet, mág fürdeni se merészkedjünk be, mivel nincs természetes tisztulásuk, így a gombák és nemi betegségeket elõidézõ egyéb apró lények hihetetlen koncentrációban lehetnek jelen.
origo

Sztriptiz

2009-04-24 - 12:03:43 | Arathnas


TÉMAKÖRÖK
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Szexuális nevelés
» Szex a terhesség alatt és után
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek