KOMMENTEK
Szextitkok (5.rész)
5 db komment

manó [NŐ] (28)2008-12-17 - 12:07

hát madlow! csak az a kérdés jár a fejemben,hogy mikor megcsaltad többször is a párod hogy tudtál a szemébe nézni,vagy nem is zavart?én nem engedném meg a páromnak,hogy mással...mert nem tudnék hozzáérni simogatni stb.én ezt nem tudnám megtenni.

#4212 |

Anthico [NŐ] (105)2007-12-26 - 14:13

Ha az ember igazán szerelmes, akkor kissé (pozitív értelemben) önző. Azaz ne mondja nekem senki, h ha imádsz valakit, akiért odaadnád az életed is...nos, ha egy ilyen ember mást érintene, mást simogatna, mást kényeztetne,más élvezne el tőle, más juttatná csúcsra, az nem zavarna a párját.
Persze vannak nyitott kapcsok, amiket én csak annyival nyugtázok, h szeretik egymást,de közel sem szerelemmel...vagy már annyira semmilyen a szexuális életük, h csak mást keresve tudnak együtt maradni.
Én imádom páromat és tudom, h ő is imád engem és szerintem a szerelem 2 emberről szól. És elég gáz, ha már csak akkor tudok kedves lenni a páromhoz, ha előtte mással d*gattam meg magam. Bocsi madlow, de ez az igazság. Szerintem a ti kapcsotoknak már semmi értelme...

#1601 |

Riki2007-12-25 - 22:16

én Reninek adok igazat de sajnos van olyan hogy az ember el követ hibákat és a társ már túl sokat nyel és belegondol most van alkalmam hogy én is kiprobáljam és megteszi de:nem tudta elhagyni mert szereti a másikat egy normális kapcsolatot létesiteni?figyelni kell megbeszélni mindet valami ijesmi

#1594 |

madlow [NŐ] (29)2007-11-21 - 20:39

én azt gondolom h néha egy kis titkolozás nem árt egy kapcsolatnak sem, sőt...mindig azt mondtam a páromnak, ha megcsalhat, ha megkiván mást, nem baj(nem akarom h valamiféle depresszioba essen)mert tudom h engem szeret. ha viszont megcsal azt úgy csinálja, h én ne tudjam meg.olyannal, akinek nem jár el a szája.ezt ezért van, mert azt vettem észre h (természetesen ő nem tud erről) akárhányszor megcsaltam utána hozzá mindig kedvesebb voltam, figyelmesebb meg minden...lehet h egy kicsit zöldség...(de azért nem csalom meg gyakran)

#1382 |

Reni2007-03-19 - 16:26

Hát, aki engem csak egyszer is megcsalna, én aztán nem küzdenék érte egy pillanatig sem. Viseljem el, hogy megcsal(t) és még én harcoljak érte? Jó vicc.
Persze vannak olyanok akik képesek megbocsátani, vagy inkább szemet hunyni a dolgok felett de nem így kell leélnünk az életünket, hogy tűrünk, megbocsátunk és még magunkban keressük a hibát.

#101 |


Ha kérdést szeretnél feltenni, akkor azt a fórum ide vonatkozó témájába írd!


Hozzászólás
Cikk: Szextitkok (5.rész)
Név:
Hozzászólás:
Biztonsági kód:
CAPTCHA Image
[ Új képet kérek! ]


Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai moderálás után kerülnek ki az oldalra.


TÉMAKÖRÖK
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Szexuális nevelés
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Szex a terhesség alatt és után
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek