KOMMENTEK
A szexualitás mint út
4 db komment

robir2009-01-24 - 01:21

Nagyon tetszett a cikk. Persze. Bár egy kicsit olyan, mint amit a hímsovinizmus áldozatául esett nők szoktak írni. A férfi elfordul, a nő meg érzelmet követel...nálunk sajnos fordítva van. A lány nem ksifiús a szó "klasszikus" irodista értelmében sem, testileg sem sehogy sem. Csak nem tud adni és nem szeret kapni...látszólag. Mindkettőnk felelőssége az egymásra hangolódás. Az önbizalom az nem egy olyan dolog, ami a férfinak eredendően kell, hogy legyen és a nőé meg attól függ, hogy lekövérezed vagy legyönyörűzöd. Ebben a játékban mindenki egyenlő és ha nem, akkor meg segíteni kell egymásnak, szerelemből.

#4800 |

Varga Katalin [NŐ] (62)2007-03-08 - 13:29

Nagyon tetszett a cikk.52 éves vagyok 4 gyermekem van a férjem hajtja a pénzt,mire hazajön fáradt.Mindig csendben kellett szeretkezni,mert soha nem tudtuk melyik gyerek van ébren.Azután elkezdtünk külön aludni,mert sokáig tévézett nekem pedig 5-kor csörgött az óra.A gyerekek felnőttek mi pedig nem tudunk mit kezdeni egymással.Most szeretném,ha felfedeznénk újra egymást,de nem megy.25 év négy gyerek a pénz hajszolás ezt tette.Még mindig nagyon szeretem megpróbálnék előről kezdeni sok mindent,de közölte nem tud már megváltozni.Pedig én változtatni szeretnék.Ketten vagyunk és szeretném,ha együtt is maradnánk.Nem adom fel.

#87 |

békés harcos [FF] (29)2007-03-07 - 20:21

Fantasztikus cikk! És nagyon igaz, nagyon tetszett! Egyrészt, természetesen nagyon elszomorító a dolog, de másrészt viszont egy kis örömöt is csalt az arcomra. Úgy látszik, hogy érdemes volt minden eddigi, amit tettem, nem tettem. Én pl. soha nem is tudtam elképzelni, hogy ne tartson egy szeretkezés órákon keresztül. Persze van, hogy éppen azt kívánja és az kell az embernek, de ez mellett gondolom.
Szeretkezz, ne háborúzz!

#86 |

dank2007-03-03 - 01:00

nagyon tetszett a cikk.igaz, elszomorított, mert magam körül szétnézve ezt látom.mindenki rohan, még a kedvesére sem szakít időt az ember, az együttlétek minimálisak, vagy pedig egyszerhasználatos dologról van szó-sajnos.

pedig nagyon fontos.nekem mindig rengeteg pozitív energiát ad:) bár elég gyakran több órás lazítás kell, hangolódás a témára, mert annyira leterhel (stresszessé tesz) a körülöttem lévő világ. szóval tényleg nagyon fontos szerepe van--->lelki egyensúly, harmónia stb....

#75 |


Ha kérdést szeretnél feltenni, akkor azt a fórum ide vonatkozó témájába írd!


Hozzászólás
Cikk: A szexualitás mint út
Név:
Hozzászólás:
Biztonsági kód:
CAPTCHA Image
[ Új képet kérek! ]


Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai moderálás után kerülnek ki az oldalra.


TÉMAKÖRÖK
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Szexuális nevelés
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Szex a terhesség alatt és után
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek