KOMMENTEK
Ha elég volt a szexből...
9 db komment

Gambino [FF] (32)2009-08-09 - 22:16

Bizalom, őszinteség, nyíltság és a másik felé való fordulás a lényeges és nem a média. A média újkeletű tudomány és nem tud versenyezni a kifinomult ősi (múltiorgazmus nőknek férfiaknak) szexualitással. Minden esetben a párunk és saját belső igényeinket vegyük figyelembe és beszéljünk róla de legfőbb gyakoroljuk. Nincs annál nagyobb öröm mikor mindketten elégedettek vagyunk akár egy simítástól is.

#6095 |

BLANCHE [NŐ] (55)2009-02-03 - 18:07

ÖRÜLÖK, HOGY AZ IDőSKORI SZEXRőL IS SZÓ VAN EBBEN A CIKKBEN. ÚGY VESZEM ÉSZRE, TÖBBEKET ZAVAR, HOGY MIT KERESEK EZEKEN AZ OLDALAKON "AZ ÉN KOROMBAN". JELENTEM, 40 FÖLÖTT IS VAN (NEMI)ÉLET A FÖLDÖN, VAGY TI, HA ELÉRITEK EZT A KORT, ELVONULTOK EGY LAKATLAN SZIGETRE MASZTURBÁLNI?
LEHET,HOGY MÁR NEM OLYAN HAMVAS A BőRÖM, FESZES A MELLEM, (DE LEGALÁBB NAGYOBB :D ),MINT 20 ÉVESEN, DE AMIKOR A FÉRJEMMEL EGYÜTT VAGYUNK, NEM AZT LÁTJA, HANEM AZT,HOGY IGYEKSZEM A KEDVÉRE TENNI ÚJABB ÉS ÚJABB ÖTLETEKKEL, TRÜKKÖKKEL. ÉS ő NAGYON IS ÉRTÉKELI AZOKAT, NEM TARTJA NEVETSÉGESNEK, SőT INKÁBB HÁLÁS ÉRTE, ÉS ő IS VISZONOZZA. EZ EGY GYÖNYÖRű JÁTÉK, ÉS ÉN MÉG SOKÁIG SZERETNÉM JÁTSZANI.
AZÉRT LÁTOGATTAM EL ERRE A HONLAPRA, ÉS NEM EGY HARDCORE OLDALRA, HOGY ÖTLETEKET KAPJAK, HOGYAN, MIVEL ÚJÍTHATNÁM MEG A SZEXUÁLIS ÉLETÜNKET. MERT AZ ÉLETHOSSZIG TARTÓ TANULÁS MA A DIVAT, NEM?
ÉRTÉKESNEK TARTOM A HOZZÁSZÓLÁSOKAT. MEGLEPETT, HOGY SOKAN FIATAL KORUKHOZ KÉPEST, MILYEN ÉRETTEN, FELELőSSÉGTELJESEN GONDOLKOZNAK. TALÁN MÉG SINCS ITT A VILÁGVÉGE?
" A SZERELEM FIATALON TART, AKI SZEXUÁLISAN AKTÍV, JOBBAN ÉS TOVÁBB ÉL!"

#4925 |

kanyim [NŐ] (55)2009-01-29 - 14:36

ha problémája van 1 párnak..beszélje meg.n.e ódázza el.. mert késöbb csak nehezebb..kínosabb lészen amikor kiderül hogy kakor neked azótan em is jó..stb...
bármit megteszek hogy jó legyen a páromnak.. (persze ezt tőle is elvárom;)))))
de a sexről le nem mondanék senki szép szeméért sem hosszútávon...

#4861 |

Selphie [NŐ] (29)2009-01-29 - 14:27

Apropó! Nem lehet, nem szabad kijelenteni, hogy a gyakori szexuális együttlét elsivárosítaná a párocska (szerelmi) életét. Ha gyakrabban, mind nagyobb érdeklődéssel fordulnak az emberek a párjuk felé, annál több, eddig nem ismert dolgot (gyönyörforrás stb.) fedezhetnek fel egymás testét illetően.

#4860 |

Selphie [NŐ] (29)2009-01-29 - 14:19

A férfiak elolvadnak, ha látják, hogy téged is érdekel a téma. Odavan, ha látja, hogy érdekelnek téged a vágyai, és gátlások nélkül meg mered vele osztani a tieidet. A bizalom egy jól működő kis párkapcsolatban alapfeltétel. ANÉLKÜL veszti el a varázsát, ez evidens. Ha valaki azzal akarja önmagát a párja számára érdekessé tenni, hogy kínosan, sőt sok esetben szándékosan feltűnően kerüli azt a témát, ami esetenként saját érdeklődésének is legfőbb tárgya, de emellett sosem adja meg a férfinek, amire epedve vágyik, előbb-utóbb belefárad a vég nélküli kapálózásba. Mindenkinek szüksége van az odaadásra, függetlenül a nemétől.

#4859 |

hercegnő2008-06-02 - 12:32

ILONA

Pedig a legnagyobb butaság amit teszel...igenis, mondd el! És kérdezd ki őt is! Meglátod, örülni is fog neki! És te is!

#2439 |

thymian [NŐ] (89)2008-06-02 - 08:56

"Ha egy témát ízekre szednek, és túlbeszélnek, az elveszti varázsát, intimitását, s az élet talán legszebb része szürkül el, szinte a fogyasztás szintjére degradálva azt. A leplezetlen testmutogatás a szexuális vágy csökkenését eredményezi."

hát igen, kell egy kis titokzatosság, incselkedés:)
de a tabu-témáról hasonlóan vélekedek, mint a többiek. éppen a tabuk tudják megölni a jó szexet. ahol tabuk vannak, ott gátlások vannak. és ahol meg gátlások, elfojtott vágyak, érzések, gondolatok vannak, ott a szeretkezések sem lehetnek túl felemelőek.

#2438 |

ILONA2008-03-27 - 15:49

SAJNOS ÉN IS IGY VAGYOK A SEXSZEL HOGY NEM MEREM ELMONDANI A PÁROMNAK HOGY MILENNE NEKEM JO 6ÉVE EGYÜTT VAGYUNK VAN 3 GYERMEKÜNK ÉS FÉLEK ELMONDANI AZT MI IS LENNE JO PEDIG 25 ÉVES VAGYOK MÉGCSAK EZERT AKI TEHETI BESZELJE MEG A PÁRJAVAL A PROBLÉMAKAT MERT EZ IGY FELEMÉSZTI AZ EMBERT ÉS TÖNKRE TESZI AZ EGÉSZ ÉLETET

#2121 |

Anthico [NŐ] (105)2008-03-23 - 23:05

"Mindent szabad, nincs tabu: ez éppen a szerelem fűszerét, a titokzatosságot öli meg."

Én ezt a mondatot nem nagyon tudom értelmezni. :S

Én inkább azt látom,h az olyanok szexuális élete haldoklik, akiknek sokminden tabu, akik még beszélni sem mernek a szexualitásról. Persze nem mondom, h ha az első alkalommal már szinte mindenbe belekóstol egy pár, akkor nem lesz hamar egyhangú lesz a szexuális életük....de én nem hiszem, h ilyen negatívum lenne a "mindent szabad" elv.

#2103 |


Ha kérdést szeretnél feltenni, akkor azt a fórum ide vonatkozó témájába írd!


Hozzászólás
Cikk: Ha elég volt a szexből...
Név:
Hozzászólás:
Biztonsági kód:
CAPTCHA Image
[ Új képet kérek! ]


Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai moderálás után kerülnek ki az oldalra.


TÉMAKÖRÖK
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Szex a terhesség alatt és után
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek