KOMMENTEK
Az erotika iskolája
7 db komment

Selphie [NŐ] (29)2009-01-29 - 13:51

Nem minden esetben az adott illető az oka, hogy kialudt a tűz a lelkében. Én közvetett módon ugyan, de egy ellenpéldát is tapasztaltam :( Nem volt olyan probléma, amit legalább egy csipetnyi empátiával és emberekhez méltó hangnemben oldott volna meg a párocska. A nő folyton elvárta, hogy lépten-nyomon a férje kedveskedjen neki, mondván, hogy " a NőNEK van szüksége odafigyelésre":S Minden pillanatban azt akarta a férje felé sugározni, hogy benne mekkora mértékű a "tartás". A férfiben ez gátlásokat alakított ki, így ezek után abban sem mert reménykedni, hogy kaphat akár egy arcrapuszit... Ez a hozzáállás rendkívül elszomorító és önáltató.

#4858 |

kunikida [NŐ] (39)2008-07-30 - 13:09

Szerintem is igaz ami nem müködik egyszer, az soha nem fog, mert ha egy kapcsolat megreked azt helyre hozni szint ereménytelen.

#2780 |

Ancsa87 [NŐ] (30)2008-07-14 - 14:07

Időben kimondtad hogy vége,nem húztad halasztottad a végletekig,szóval korrekt voltál,és így neki is megadtad az esélyt,hogy boldog lehessen mással.

#2661 |

RocketGirl [NŐ] (32)2008-07-14 - 14:06

Sajnos Ancsa87 ezt nagyon kevesen látják be. A vége már csak nyüglődés volt a szó szoros értelmében. Egyikünknek sem volt jó. Mégis sokan úgy gondolják - még most is - , hogy rossz döntést hoztam és vele kellett volna maradnom. De ha nincs meg az összhang semmilyen téren, akkor minek? Na mindegy.

#2660 |

hercegnő2008-07-14 - 13:39

Rocketgirl...én 16 év után sokalltam be...és most vár rám életem legnehezebb időszaka...én is azt mondom, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni...:) ? :( ?

#2655 |

Ancsa87 [NŐ] (30)2008-07-14 - 13:32

Ami nem megy,azt nem kell erőltetni,hogy véget vetettél a kapcsolatnak,azzal csak jót tettél.Mikor érezted hogy nem jó,kiléptél.A szerelmet a párterápia sem tudja felfrissíteni ott,ahol már elmúlt. Tovább léptél, és ez jó,mert sokan áltatják magukat,hogy lesz ez még jobb is,aztán 20év múlva bánják hogy nem tették meg ezt a lépést,mikor még fiatalabbak voltak. Szerintem nem vagy szemét,hanem jó lenne ha többen fel mernék vállalni hogy ami nem működik,az erőltetésre sem fog.

#2653 |

RocketGirl [NŐ] (32)2008-07-14 - 13:28

Párterápia? Hát elég rosszul hangzik, bár biztos sokaknak segít, én nem hiszek benne. Nekünk biztos nem segített volna:
Volt egy több, mint 5 éves kapcsolatom, az utolsó másfél évben összesen háromszor szeretkeztünk, de ez is éppen elég volt, sőt. Talán még sok is. Hogy miért írom ezt? Részemről egyáltalán nem kívántam a szexet, főleg vele nem, de úgy igazából egyáltalán nem. Teljesen elhidegültünk, már nem is beszélgettünk. Az életünk arról szólt, hogy mindenki reggel munkába el, este munkából haza, tv, vacsi, alvás. A legjobb megoldásnak azt láttam, hogy véget vetek a kapcsolatnak és nem bántam meg.
Pedig megpróbáltunk mindent, volt füstölő, gyertyafény, meg amit csak elgondolni lehet. Mélyenszántó beszélgetések, de már nem kellett, mint férfi. És ennyi...

u.i.: Biztos lesznek olyan kommentek, ahol azt fogják írni, hogy milyen szemét vagyok, és hogy írhatok ilyet, meg minek voltam vele ennyi ideig, stb. stb. Én erre azt tudom írni, ha nem kívánom, akkor nem kívánom. És ezen semmi sem változtat

#2651 |


Ha kérdést szeretnél feltenni, akkor azt a fórum ide vonatkozó témájába írd!


Hozzászólás
Cikk: Az erotika iskolája
Név:
Hozzászólás:
Biztonsági kód:
CAPTCHA Image
[ Új képet kérek! ]


Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai moderálás után kerülnek ki az oldalra.


TÉMAKÖRÖK
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Szexuális nevelés
» Szex a terhesség alatt és után
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek