szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó kereső
A hűtlenség áldozatai - Megcsalás utáni kibékülés KOMMENT

A hűtlenség áldozatai - Megcsalás utáni kibékülés

A legtöbb kapcsolatban hatalmas törést jelent, ha lelepleződik egy félrelépés. Néhányan sosem bocsátják meg párjuknak a csalfaságot, más kapcsolatokban a felek előbb-utóbb napirendre térnek a dolog felett, és helyreáll a házi béke...

leviné [NŐ] 55 2014-03-10 12:03
nagyon tud fájni...
[8386]
daiana 2011-07-14 11:57
Az én párom megcsalt egy prostival ,de megbocsatottam neki ,igaz elfelejtenni nem tudom ,és faj ,de ez van . En ugy gondolom hogy ilyenkor a nö is tehet ha a párja megcsalja ,azert gondolom ezt mert nálunk is unalmas kezdett lenni a kapcsolatunk , már nem foglalkoztam magamal sem anyit mint regen ,meg mivel tudtam hogy ö a szexben mit szeret ,azt sem tetttem meg neki .Ö egy kicsit perverz ,én meg nem , ezert egy igazi prostinál kereste a boldogságot. Ezt ezert mondom hogy sokszor nem csak a megcsalo a hibás ,hanem mi is . Sok párok nem beszelnek eleget es nem tudják hogy a masiknak mi a szuksege ,vagy nem meri bevalani hogy azt szereti a szexben ,ezert vannnak a sok felrelépések is !
[7941]
Gábor 2011-05-24 09:36
Nem érzem magamat áldozatnak, legföljebb a saját balfékségem áldozatának, de a fórum témájához tartozik a történet.

A párom, akiről azt hittem, hogy életem párja, akivel házasságot és gyerekeket terveztünk 2 hónapos kapcsolat után, egy az ő számára nehéz napon nem érezte azt, hogy mellette állok, majd másnap lefeküdt egy másik férfival.

Amikor ez kiderült, úgy reagáltam, hogy megköszöntem neki az őszinteségét, majd megmondtam neki, hogy többé ne keressen, és látni sem akarom őt, amíg világ a világ. Ezt követően elrohantam.

Előtte volt bizonytalanság. Bizonytalan voltam abban, hogy akarom-e ezt a kapcsolatot úgy, hogy közben látom/ érzem annak a jeleit, hogy a párom érzelmileg nem független a családjától (én egyébként a családomtól független vagyok minden tekintetben). Ezeket el is mondtam neki, és azt az "ominózus" hétvégét szerettem volna arra felhasználni, hogy külön külön megnézzük azt, hogy hogyan boldogulunk a magunk életében, hogy "rövid szünet követően", megújulva lépjünk vissza a kapcsolatba, mintegy kitisztult fejjel. Én a magam részéről mindent megtettem ennek érdekében. ő állítólag félre értett, és úgy érezte, hogy el akarom hagyni őt (utaltam arra, hogy ha nem változik meg néhány dolog x időn belül, akkor ez és ez lesz a következménye)

Másik nőről, kalandról szó sem volt az esetemben, és előtte megbeszéltük, hogy egyikünk sem csalt meg még soha senkit, és ezután sem szándékozik. Szerelmes voltam, és amióta csak találkoztunk, mesébe illő volt minden. Villámcsapásként ért bennünket az első találkozás.

A kérdésem a kedves fórumozókhoz, hogy természetes dolognak tekinthető-e az, hogy én férfi létemre az életemben még soha nem csaltam meg senkit, és ezután sem akarok, mert tisztán szeretem a páromat, és hiszem azt, hogy a hűség fontos érték. És fogom-e valaha hiányát érezni a "megcsalás képességének" egy következő kapcsolatomban? Egyáltalán lehetséges-e az, hogy valaki soha ne lépjen félre? Teljesen kétségbe vagyok esve, mert még nagyon frissek az élmények.

Ha kérné, akkor legszívesebben adnék második esélyt neki, de nem teszem meg, mert már nem bízom benne, és nem hiszek a második esélyekben. Kisajátítani pedig nem akarom őt, mert szeretem.

Amikor ez kiderült, úgy reagáltam, hogy megköszöntem neki az őszinteségét, majd megmondtam neki, hogy többé ne keressen, és látni sem akarom többet, amíg világ a világ. Ezt követően elrohantam.

Köszönöm.
[7751]
jerry 2011-02-23 22:58
most volt 1 éves kapcsolatom a barátnőmmel,elég sok veszekedés volt közöttünk.Az anja már fel se enged hozzájuk,múltkor a barátnőmnek fájt a feje és fura hangokat hallottam a telefonból,azt éreztem hogy valaki fekszik mellette,mikor rákérdeztem lecsapta a telefont.Felmentem hozzá az anja az orrom elött becsapta az ajtót.Mondanom sem kell egyből arra gondoltam hogy ott éppen folyik a szex,eléggé elvagyok keseredve,és senki nem tud nekem segíteni.Én most is szeretem őt de érzem hogy az ő érdeklődése irántam már rég nem a régi.
[7466]
Pilluka30 2011-01-21 14:24
gbocsátottam ÉS kitettem, azon nyomban. Nincs különbség megcsalás és megcsalás között. Nem lehet úgy leélni egy életet, hogy folyton azon rettegsz, mikor teszi meg újra, mikor lép le véglegesen, és ha késik 5 percet, vajon hol van.
Megbocsátani meg lehet és meg is kell, elfelejteni a dolgot nem. Számomra a párkapcsolat pár-kapcsolat. Ha más kell neki, menjen. Én nem hiszek abban, hogy "elvesztette a fejét" meg hogy nem volt érzelmi kötődés. A hűség DÖNTÉS kérdése, és ő másképp döntött.
És abban sem hiszek, hogy "megváltozik". Ne változzon meg. A szeretet azt jelenti, hogy vagy olyannak szereted, amilyen, és nem akarod, hogy megváltozzon, vagy nem szereted. Nincs "de". Viszont nem muszáj hűtlenül is szeretni. De nézhetjük a másik oldalról is: ha szeretsz valakit, úgy szereted, ahogy NEKI jó, az, hogy te csak "jót akarsz", nem elég. Ez esetben ő nem úgy szeretett téged, ahogy neked jó, tehát nem igazán van mi után sírni.
Módszer? Az együtt töltött időből próbáld a szép emlékeket megőrizni, és tudatosítani magadban, hogy ő a múlt (amit nem lehet, és nem is kell kitörölni és elfelejteni! menekülni előle meg végképp nem, úgysem sikerül), a múltad hozzád tartozik, viszont lesz még jövő is. És erre a jövőre kell koncentrálni a mostani "gyász" után.
[7420]
Red666 [FF] 37 2010-11-10 13:28
Számomra teljesen mindegy, hogy mit érez, vagy mi hiányzik neki a kapcsolatból. Még nem csaltak meg (legalábbis nem tudok róla), és még én sem tettem senkivel: tisztelem a barátnőim. Sok kapcsolatom volt, de mindíg tisztán zártam őket, sosem aláztam meg senkit.
Lehet, hogy az én gondolkodásom fekete-fehér, de valaki vagy megcsal, vagy nem. Vagy szeret és tisztel, vagy nem. Utólag már nem érdekelnek a miértek, és nem adok igazat ennek a new-age girlpower "mindíg a pasi a hibás" politikának (Hallmark szindróma). Vagy belead mindent a kapcsolatba, vagy másnap már nem ismerem.
[7330]
mokus No 28 2010-05-15 14:33
igen en soha nem ertettem hogy miert kell megcsalni a masikat es ma sem ertem de sajnos tapasztalnom kellett a hutlenseget,fajdalmas dolog es meg fajdalmasabb hogy oda a bizalom es nem tudom meg bizhatok-e majd a paromban,ebbol ertheto hogy egyutt maradtunk.Megbocsajtottam de nem bizok benne,mindig ketelkedek es betegesen fetekeny lettem.Tudom azt is hogy mindez tonkre teheti meg azt is ami megmaradt.Szamtalanszor kert mar bocsanatot,es megbanast is lattam rajta(persze van egy gyerekunk)de en ugy gondolom sokszor hogy en leszek ki veget vet a kapcsolatnak.Sokat olvastam a hutlensegrol es mindig arra gondolok hogy erdemes megprobalni meg egyszer mindent ujra kezdeni.Soha nem gondoltam hogy kepes lesz elarulni,megalazni mivel olyan szerelem indult hogy meseben illo.Sajnos en is gondoltam mar arra hogy vissza adom had erezze o is azt amit en mar honapok ota.Egy dolog az biztos hogy mar nem bizok senkiben ha mar a paromban sem bizhatok,lehet hogy meg valtozik a velemenyem majd ha el jon az idelye,de az mondolya vagyok hogy erdemes oda figyelni a parunkra mert a ferfiak 10%-a nem csaja meg a parjat.
[6945]
perla 2009-05-29 13:08
Volt egy 20 éves házasságom(én részemről első szerelem)Szerelmes voltam belé,mégis megcsaltam,több hosszú kapcsolatom volt mellete,ami hiányzot belőle meg kaptam másoktól,sokszor gondoltam hogy lelépek a másikkal.Aztán volt egy nagy balesete ami rádöbbentett hogy nem tudnék nélküle élni,már nem akartam elhagyni,évekig ápoltam olyan sérülései voltak,hogy szexre képtelen volt,mégis szerettem,féltettem.Végül 4év után felgyogyult.Az orvosok azt mondták"köszönje nekem"Megköszönte, örökre elhagyott egy másik miatt.Nem csak engem a 17 éves kamasz lányát is.Azt hittem bele halok!!sokan mondthatják megérdemeltem.Sokáig én is így gondoltam,aztán utolag derült csak ki,hogy ő már sokkal előbb félre járogatott mint én.Az életemből 20 év hazugság volt.Nagyon sok bosszu,harag ,gyülölet volt bennem,megtudtam volna ölni.Ma már nem haragszom,a gyerekem apjaként gondolok rá.Rám talált az igazi,anélkül, hogy keresetem volna.Mellete eszembe nem jut más férfi,Boldog vagyok vele már 7éve.A volt férjemmel semmilyen kapcsolatom sajnos nincs ,mert az új asszony féltékeny és megtiltitta neki.Van két kicsi gyermeke,de tudom,hogy nem boldog.Sajnálom,szeretnék vele "legalább olyan szinten komonikálni mint a gyermekem apja. Ha már megcsaljuk a párunkat,vagy csak gondolunk rá,akkor valami már nem oké,minden problémát meg kell beszélni a másikkal,talán ez megoldás lehet.Irjátok meg a véleményetek a történetemről.Puszi mendenkinek!!!!!
[5782]
gyöngykagyló [NŐ] 47 2008-11-07 17:43
Érdekes téma ez a "megcsalás" - elgondolkoztam azon, hogy a jelenlegi kapcsolatomban - amely kb. másfél éve tart - tulajdonképpen szeretőm van, én borzasztóan szeretem, úgy érzem ő is komolyan érez irántam, de iszonyatosan nehéz elviselnem, hogy lehetséges, hogy soha nem lehet közöttünk normális együttélés, ugyanis ő nem tud hozzám költözni /anyagi és egyéb körülmények miatt/, az élettársával lakik egy fedél alatt, azért írom, hogy "lakik", mert 8 éve nincs köztük semmi, a partneremnek ez alatt a 8 év alatt volt egy rövidebb kapcsolata, ahol a nő csúnyán átverte, jelenleg úgy érzem, hogy mindketten egyfajta vigaszt is keresünk a másikban, viszont szexuális értelemben is és intellektuális értelemben is úgy érzem, hogy nagyon jól megértjük egymást! Sokszor elgondolkozom viszont azon, hogy tulajdonképpen nekem mennyi jut ebből a férfiból - bármilyen csodálatos is vele, és elgondolkozom azon, hogy vajon - van-e az élettársa és közte mégis néha-néha valami? Mert, akkor, ugye ez egy hülye helyzet: Hogy most engem csal meg? Az élettársát meg velem csalja meg? Kételyeim vannak néha, olyan érzésem van, hogy egyfelől érzelmileg és testileg is mindent megkapok ettől a férfitól, viszont sokszor úgy érzem, hogy azzal "csal meg engem", hogy nem lehet "teljesen az enyém". Ugyanakkor viszont elképzelhetetlennek tartom azt, hogy egy férfi -, ha a körülményeink úgy engedik minden éjszakát velem tölt, és ezen kívül iszonyatosan jó vele főzni, együtt lenni ... Csak éppen nem tudunk összeköltözni, mivel én például az édesanyámmal élek együtt, ezen kívül vannak egyéb akadályok /anyagi/ is. Szóval én úgy érzem, és ezt a partneremnek a kapcsolat kezdetén is megmondtam, hogy amennyiben alapvető tényben valótlant állít, és én rájövök, soha többet nem fogok tudni bízni benne. ő viszont bátran állította és állítja is, hogy nyugodtan kérdezzem meg az élettársát, hogy évek óta még csak a szexről sem beszéltek, nemhogy egymáshoz érjenek. Szóval ez egy irtózatosan bonyolult helyzet, ugyanakkor azt akarom mondani, hogy bizalom nélkül semmilyen kapcsolat nem működhet! Viszon, ha én rájönnék, hogy akármilyen kapcsolatban nekem alapvető kérdésben hazudtak - többé nem tudnék bízni az illetőben!
[3751]
tengerszem [NŐ] 34 2008-08-09 15:47
Carlos_X!!
Aki ELVÁRJA, hogy tiszteljem, azt valószínűleg kapásból meg is csalnám. Egy szerelemben a tisztelet nem elvárás kérdése, hanem evidens dolog, ami vagy jön magától vagy nem, de ha nem, akkor nem lehet elvárni, mert csettintésre nem jön tisztelet. Az ilyen embert pedig el kell engedni, aki nme tud engem magamért tisztelni. A másik meg az, hogy felőlem megcsalhat, csak aztán ne csodálkozzon, ha én is tartok egy szeretőt és ugynaazt megcsinálom, amit ő velem. De ha én nem csinálnám meg ezt, akkor is visszakapná valahol valakitől. Sokan keverik is a megcsalást a bosszúval.
[3000]
Carlos_x [FF] 44 2008-08-08 06:55
Mivel sajnos én is felszarvazott lettem, nagyon aktuális a téma és AlphaGirl hozzászólása fogott meg igazán. NAGYON IGAZA VAN...

"AlphaGirl [Nő] (30)2008-08-07 - 08:20:42

egyszerélünk táncsak nem p*cs*lök valakivel aki sza*ik rám.... vannak emberek akik szeretnek tisztelnek, ez azért érthető gondolom, hogy a több millió közzül miért őt választottam és miért rúgom ki ha átver... Nem áldozom fel az életemet van aki megteszi hát annak ÁMEN! :) Én boldogan akarom leélni és az a pár hónap amíg nagyon rossz csak kibírom mint bizonytalanságban élni egész életemben mint egy önbizalmat vesztett idijóta...direkt van benne a j :P"
[2991]
tengerszem [NŐ] 34 2008-08-07 14:49
Bár ha jól vettem ki a szavaidból, te se voltál őszinte vele, nem terítetted ki a lapjaidat elé, hogy te ezt komolyan gondolnád/tad volna.
[2984]
tengerszem [NŐ] 34 2008-08-07 14:47
Hát akkor meg épp az a gyanús, hogyha ilyen szépeket ígér. :S De ez az előző kommentedből nem derült ki.
[2983]
RocketGirl [NŐ] 34 2008-08-07 14:32
Ígért sok mindent, tán csak a csillagokat nem :D...
[2982]
tengerszem [NŐ] 34 2008-08-07 13:54
Ígért bármit is ez a pasi neked??? Szerintem itt nem csalt meg senki senkit. Amiben csalódhatunk, az maximum a saját előre felépített konstellációnk...
[2981]
RocketGirl [NŐ] 34 2008-08-07 13:50
Sziasztok,

Elnézést, hogy ilyen durván fogalmazok, de megintcsak nem a Ti véleményetekre leszek kíváncsi, de kapcsolódik a post-hoz az elmúlt napok eseménye.
Még mielőtt a lényegre térnék, bemásolom a korábbi hozzászólásomat:


"Bocsánat, ezt nem bírom ki, hogy ne szóljak hozzá.
Lehet pedzegetni a témát, hogy kinek mit jelent a megcsalás. Amennyiben két ember őszinte és tiszta szívvel szereti egymást, szerintem (!!!) ilyen nem létezik, mint fogalom. Megcsalás?!? Nem tud megcsalni az, akit szeretek és aki viszont szeret. Miért? Mert a szeretet elfogadást jelent, olyannak, amilyen ő, amilyen én vagyok. Ha elfogadom őt, akkor minden hibájával együtt szeretem. Ha másnál tölti az estét, vagy pár órát, az nem von le semmit az én értékeimből, de még az övéiből sem. A lényeg, hogy hozzám jön haza, és megtisztel hosszú távon a közelségével.
Szerintem az az ember, aki féltékeny nem szeret igazán. A féltékenység önzés. Mert meg akarja tartani magának a másikat. Pedig nem az övé, nem birtokolhatja. És akit szeretek és elfogadok olyannak amilyen, azt ha kell, el is fogom tudni engedni."

Tehát a lényeg:

Találkoztam egy "úriemberrel" (az idézőjel szándékos), aki kedves volt, romantikus és legnagyobb meglepetésemre még értelmes is. Lehetett vele beszélgetni, megnevettetett. Sármos volt és izgalmasnak tűnt. Mondta, hogy jelenleg párkapcsolatban él, de már eléggé megromlott közöttük a viszony. Ebből arra merészeltem (ó én bohó naiva) következtetni, hogy talán - bár most még harmadik lennék - később ebből még lehet valami. Találkoztunk párszor, amolyan igazi hollywoody filmes randik voltak. Jól éreztem magam, és úgy tűnt, hogy ő is. A viszonyunk (szándékosan nem írok kapcsolatot) az elmúlt napok egyik estéjén teljesedett ki/be. És azóta semmi hír. Most kb. úgy érzem magam, hogy átvertek, mint sz@rt a palánkon.

Már megfordult a fejemben az is, hogy a megcsalás nem klasszikus értelemben vett formájáról van szó: azaz, nem a barátnőjét csalta velem, hanem engem a barátnőjével.

Mellesleg csak az boldogít, hogy a bizonyos úriembernek nem lehet valami boldog az élete, ha ténylegesen erre és ilyen formában van szüksége.

Kérlek, tartózkodjatok az olyan kommentektől, hogy idióta vagyok, hogy egyáltalán belementem. Mentségemre szóljon, hogy normálisnak tűnt a fazon... És ennyi...
[2980]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-07 11:01
Anthico én arra gondoltam,hogy Szuszi beírt valamit,erre rögtön le kellett reagálnod hogy idézett. Igazából engem személy szerint nem érdekel,idézet-e,vagy sem. A lényeg,hogy leírta mit gondol,és mivel ezt egy könyvbeli szöveg szépen kifejezte (mármint a mondandóját), miért lenne baj,hogy bemásolta? Tulajdonképpen az a lényeg, hogy az ő gondolatait tükrözi. Ahogy a te idézeteidnél is az a lényeg, hogy az adott szöveg odavág, mindegy honnan írtad,könyvből,netről,vagy a saját fejedből.
[2975]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-07 10:57
Ezt fordítva is mondhatnám...engem is kinézett pár ember, akik belémkötnek :) Mert ha más írja ugyanazt, akkor arra nincs ilyen reagálás :) De ha én, akkor egyből :)
Megjegyzés: én minden bemásolást idézőjellel jelzek (persze most nem azt mondom, h mkinek így kell, csak megjegyeztem :)).
[2974]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-07 10:54
Anthico,most Szuszi írt egy véleményt,erre te rögtön belekötöttél,hogy miért nem a linket másolta be.Mikor te idézel valahonnan,te se a linket másolod be,akkor miért zavar,ha más is idéz? Egyértelmű hogy kinéztél magadnak pár embert,akinek minden hozzászólásához kritikát fűzöl,és belekötsz.
[2973]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-07 10:29
Amúgy a fórum arról szól, h MINDENKI leírhatja a véleményét, tapasztalatait, stb egy adott témáról. Visszaolvasva mások is hasonlóan vélekedtek ezzel a témával kapcsolatban, mások is hasonló véleményezést írtak, de azért Anthicoba bele kell kötni :)
Mindenki saját maga élete, tapasztalatai alapján ítél meg egy helyzetet és el kell fogadni, ha ő bizonyos szituációkban eléggé eltérő módon vélekedik. Ismét jelzem, h vagy 3 ember írt nagyon de nagyon hasonló véleményezést. De őket nem érte kritika, h ne okoskodjanak, csak engem :)
[2971]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-07 10:26
Le a kalappal, h te egész könyveket is el szoktál olvasni :) Én csak dísznek vásárolom őket a polcra :D
De ne repkedj azért túl magasan, mert nemcsak a te szokásod a könyv lapjait bújni :)
[2970]
hercegnõ [NŐ] 48 2008-08-07 10:22
Én sze,ély szerint jobb szeretem mindjárt elolvasni a szöveget, mint linkekkel keresgélni. Azokat meg se nézem.
[2969]
Szuszi [NŐ] 31 2008-08-07 10:20
Semmi baj, nem haragszom, csak tudod míg te a neten bóklászol én olvasni is szoktam.... nem csak bizonyos részeit egy könyvnek, hanem az egész könyvet elolvasom..... ha ez meg van a neten is, akkor olvasd el ott a folytatást, én maradok a lapoknál.......

Tudod ez a fórum nem aról szól, hogy neked véleményezni kell mások hozzászólásait, és nem is arról, hogy majd te tudod, hogy más mit érez, hogyan érez, és mi a megoldás......

Arról szól, hogy mindenki leírja azt amit tud, legyen az könyvekből, a netről, vagy a saját fejéből leírva..... majd az, aki a kérdést feltette, értékeli, hogy melyik hozzászólás volt neki hasznos............
[2968]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-07 10:15
Ohh...elnézést, csak minden szóról szóra megvan a neten is :)
[2967]
Szuszi [NŐ] 31 2008-08-07 10:09
Könyvekből van, tehát nem tudom neked belinkelni, hogy legalább valami értelmes is ragadjon rád.......
Az, hogy mindenkibe belekötsz, leírod azt amit mások átfogalmazva, megkérdőjelezel embereket, érzéseket, "tudást", ebből már mindenkinek elege van. Az, hogy most is rámkommenteltél 1: nem a témához kapcsolódik, 2 : okoskodás...... Szeretem amikor az okos emberek hülyéskednek, de amikor a hülyék okoskodnak, azt nem.

Ezzel azt akarom mondani, hogy inkább fogd vissza magad........


Senki nem kíváncsi rá, hogy te hogyan értékeled mások beírásat, mert ilyen alapon, én is elmondthatom, nem csak a magam nevében, hogy a te beírásaid másról se szólnak, csak aról, hogy elhitesd, milyen okos vagy...és tudod a jelentését???

A legnagyobb butaság amit csinálhat ember.......


További jó fórumozást, és legyél kedves szívódj fel a hsz-aimtól....... köszi! :)))
[2966]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-07 09:58
Na, ezt nagyon érdekesen sikerült összekötnöd velem :D
Érdekes :) Magamból indulok ki? :))))))
[2965]
Szuszi [NŐ] 31 2008-08-07 09:55
Anthico: mindenki magából indul ki.......
véleményezd a saját beírásaidat..... ....
[2964]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-07 09:38
Elég lett volna belinkelni a bemásolt szövegek oldalait is :)
[2963]
Szuszi [NŐ] 31 2008-08-07 09:32
Azt gondolom, a megcsalás utáni békülésről, attól, hogy botlás történt valaki részéről, még nem jelenti a kapcsolat végét.
Nem feltétlenül azért történt a megcsalás, mert a kapcoltatban valami hiány volt, hiszen a mondás is erre utal: " a kutya is jódolgában veszik meg!"......
Magamból kiindulva, azt hiszem, hogy meg tudnák bocsájtani.

Mit mondanak mások?

Az ego nem más, mint a valódi éned ellentéte. Az ego nem te vagy. Az egót a társadalom találta ki; ezzel cspnak be, hogy nyugodtan játszadozhass tovább vele, mint valami játékszerrel, és soha ne gondolkozz el azon, hogy mi is a valóság. Ezért mondom folyton, hogy amíg nem szabadulsz meg az egódtól, addig képtelen leszel megismerni önmagadat. ...

Az igazság keresése pontosan itt kezdődik: bármit is mondott neked a társadalom arról, hogy ki vagy, felejtsd el, verd ki a fejedből! Biztosan nem az vagy, amit mondtak, hiszen rajtad kívül senki nem tudhatja, hogy ki is vagy valójában... senki, csak te. Rajtad kívül senki nem léphet be léted titkainak kamrájába. Senki nem tudhat róla semmit, tehát bármit is mondtak az tévedés volt. Felejtsd el!

Tehát senki ne ítéljen, feltételezzen a másikról semmit, mert az nem úgy van..... mindenki csak magát ismeri, vagy még magát se....... tehát, ebből az önismereti hiányból is fakadhat a megcsalás.


Aztán valaki szóba hozta az intimitást.... hát.....
Mindenki fél az intimitástól.
Bizalmas viszonyra vágyunk, de nem mutatjuk meg magunkat.
Ez az egyik legfontosabb konfliktusforrás a barátok és a szerelmesek között: egyikük sem akar felhagyni a védekezéssel, egyikük sem mer teljesen pőrén, őszintén és nyitottan fordulni a másik felé, pedig mindketten vágynak rá. Ezért mindennapossá váltak a "cserbenhagyásos" kapcsolatok az olyan társadalmakban, mint a miénk, amely egyre inkább elfogadja az alkalmi szexet. Ugyanakkor hangsúlyosabban van jelen az az általános érzés is, miszerint hiányzik a valódi intimitás. E nélkülözhetetlen értéknek kevés köze van a testi érintkezéshez, bár a szex kétségkívül egy lehetséges ajtó. Azonban sokkal fontosabb legmélyebb érzéseink és sebezhetőségünk őszinte feltárása. A sebek nem tudnak begyógyulni, ha nem fedjük fel őket. Minél inkább rejtegetjük, annál veszélyesebbé válnak, halálos fekéllyé fertőződnek.......Aki bízik és hisz önmagában, csak az tud megbízni másokban. Ez az intimitás alapja. Arra vágyunk, hogy a másik valóban intim viszonyba kerüljön velünk, lemondjon a védekezésről, feltárja előttünk sebeit, levesse minden álarcát, s anyaszült meztelenül forduljon felénk?
Nekünk kell megtennünk a kezdő lépést.

Légy önmagad, nem törődve a következményekkel!
A színlelés vagy a mások tanácsai szerint élt élet elvesztegetett idő.Röviden ennyi........
[2962]
AlphaGirl [NŐ] 41 2008-08-07 08:20
egyszerélünk táncsak nem p*cs*lök valakivel aki sza*ik rám.... vannak emberek akik szeretnek tisztelnek, ez azért érthető gondolom, hogy a több millió közzül miért őt választottam és miért rúgom ki ha átver... Nem áldozom fel az életemet van aki megteszi hát annak ÁMEN! :) Én boldogan akarom leélni és az a pár hónap amíg nagyon rossz csak kibírom mint bizonytalanságban élni egész életemben mint egy önbizalmat vesztett idijóta...direkt van benne a j :P
[2961]
AlphaGirl [NŐ] 41 2008-08-07 08:17
hehe hát már nem tudom magam jobban kifejezni... :)))
[2960]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-06 19:14
Érzik és mégsem tesznek semmit...inkább megcsalják egymást.
[2959]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-06 19:08
Szerintem ha valami nincs rendben,azt mindkét fél érzi,maximum saját magának nem ismeri be.Innentől kezdve a megcsaló és a megcsalt is hibás a kialakult helyzetért.Hogy ez helyrehozható-e,megmenthető-e a kapcsolat,az teljesen egyénfüggő.
[2958]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-06 18:35
Pont ezért gyávaság, mert nemhogy otthon beszélné meg a párjával, inkább keres egy "könnyebb" megoldást: mást az ágyába.
Ha elmondaná, mi bántja, mit hiányol vagy mi sok neki, akkor megoldhatnák együtt kettesben. De legtöbben inkább csendben elégedetlenkednek, aztán majd szépen felszed valaki mást.
[2957]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-06 18:30
Szerintem egy párkapcsolatban mindig vannak felmerülő gondok,amiket együtt kell megoldani. Viszont mikor az egyik fél más ágyában keresi a boldogságot,ott azért abba is bele kell gondolni,hogy vajon miért tette. Egy megcsalás is két emberen múlik.
[2956]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-06 18:19
Alphagirl, teljesen egyetértek veled és szerintem is ilyen egy normális párkapcsolat, házas élet.
[2955]
mikulashaver [NŐ] 25 2008-08-06 14:06
Aki más ágyába el akar menni, az menjen csak, de ne is jöjjön vissza többé...
[2954]
tengerszem [NŐ] 34 2008-08-06 13:06
Szerintem ez megint elvárás. Ha el akar menni, miért ne tegye??Legfeljebb én is elmegyek és nekem is lesz egy szeretőm. Ez olyan, mintha azt mondanám neki, hogy figyelj én szeretlek, de csak akkor, amikor ha szükségem van rád készen állsz körbenyalogatni az ánuszomat. Ha el akar menni, menjen. Ha épp beteg vagyok és ő akor megy, akkor legfeljebb kidobom, de el nem várhatom tőle, hogy ott legyen mellettem, ha ez önmagától nem jut eszébe. De eleve az milyen szerelem, amiben el kell várni, hogy ha beteg vagyok, akkor ott legyen mellettem, mert ez esetleg nem jutna eszébe magától??Az olyan szerelmet akarná a halál fenntartani. Ennyi erővel szerződést is lehetne írni, mert akkor legalább arra lehet hivatkozni. :)))
[2953]
AlphaGirl [NŐ] 41 2008-08-06 12:37
raphael

Csatlakozom Anthico-hoz és így már ketten vagyunk. :)


RocketGirl

"Sziasztok,

Bocsánat, ezt nem bírom ki, hogy ne szóljak hozzá.
Lehet pedzegetni a témát, hogy kinek mit jelent a megcsalás. Amennyiben két ember őszinte és tiszta szívvel szereti egymást, szerintem (!!!) ilyen nem létezik, mint fogalom. Megcsalás?!? Nem tud megcsalni az, akit szeretek és aki viszont szeret. Miért? Mert a szeretet elfogadást jelent, olyannak, amilyen ő, amilyen én vagyok. Ha elfogadom őt, akkor minden hibájával együtt szeretem. Ha másnál tölti az estét, vagy pár órát, az nem von le semmit az én értékeimből, de még az övéiből sem. A lényeg, hogy hozzám jön haza, és megtisztel hosszú távon a közelségével.
Szerintem az az ember, aki féltékeny nem szeret igazán. A féltékenység önzés. Mert meg akarja tartani magának a másikat. Pedig nem az övé, nem birtokolhatja. És akit szeretek és elfogadok olyannak amilyen, azt ha kell, el is fogom tudni engedni.

Nem leszek se nőies se kedves ne vedd magadra nem téged foglak bántani hanem a gondolkodásmódodat. És mivel érzelmi alapon működöm alapjáraton ezt nem tudom visszafogni előre is bocs...


"Megcsalás?!? Nem tud megcsalni az, akit szeretek és aki viszont szeret. Miért? Mert a szeretet elfogadást jelent, olyannak, amilyen ő, amilyen én vagyok. Ha elfogadom őt, akkor minden hibájával együtt szeretem. Ha másnál tölti az estét, vagy pár órát, az nem von le semmit az én értékeimből, de még az övéiből sem. A lényeg, hogy hozzám jön haza, és megtisztel hosszú távon a közelségével."

Kezdem!!!! Elfogadom olyannak a páromat amilyen, a betegségével együtt ami nem gyógyítható, a lustaságával, a testalkatával, azzal, hogy mindent széthagy és nem a szennyesbe dobja a ruháit hanem a lépcsőre. Elfogadom, hogy néha elég sértő tud lenni és olyan dolgokat vág a fejemhez ami nem szép tőle....de
a kur*a isten ne ba**a már meg, HOGY MÁSNÁL TÖLTI AZ ESTÉT???? Ha szeret velem akar lenni és semmilyen más nőcske miatt nem kockáztatja meg elsődlegesen az egészségemet!!!!!! Vagy mit gondolsz majd életünk végéig óvszethasználunk mert ki tudja kibe járt mikor és mennyit?????? EZ LENNE A TISZTELET???!!! Hozzám jön haza???? Naná én vagyok a felesége, ittvan a gyermeke, a gyermekünk... dolgozok mosok főzök,,, élem a közös életünket, a család, amit együtt teremtettünk, hogy boldogan egészségben tiszteséggel neveljük fel gyermekeinket és együtt öregedve egymás támaszai legyünk. H avalaki szeretőt tart hozzád se fog érni kedvesem, nem leszel neki csak feleség anya de Nő soha. Soha nem voltam féltékeny, de ha megcsal, nemhogy elengedem de kidobom az öszes cuccával együtt. Nem bejárónő vagyok nem is szakácsnő és nem mosónő és nem babysitter... ÉN IS Nő VAGYOK mindig is az leszek, azért teszem amit teszek mert szerelmes vagyok belé és a házaséletünk mellett családi életet élünk de ezt mindketten akartuk, akarjuk... és ha az ő számára már nem ez a boldogság akkor megette a fene az egészet... nem akarom birtokolni ő A PÁROM. aki ottvan ha szükségem van rá. Jól néznénk ki ha 40 fokos lázzal fürdetném a gyermekünket míg ő éppen hancúrozik mással... ez undorító és hogy tehet egy ember ilyet. ez gyávaság... mert jaj van egy gyerek meg csak kényelmes nekem így... ne csaljon meg vagy ha megteszi akkor viszontlátásra... A tudomány mai állása szerint EGY életem van.. Úgysem lennék mellette boldog soha ez csak önámítás és persze sokkal kevésbé fájdalmas mint kitenni a szűrét ellenben a másik egész életedben fájni fog, még akkor is ha nem veszel rőla tudomást. Ha ezek a dolgok nem állnak fenn akkor szerelemről szó sincs csak egy nagy adag szeretetről, de annak is a leggyengébb változata.


Elnézést!!!!!

félreértés ne essék, semmi ilyesmi nem történt és remélem sosem fog... én megteszek mindent ami tőlem telik....érte ugyanúgy mint magamért
[2952]
raphael [FF] 43 2008-08-06 12:23
Csak hogy RocketGirl szerint az is belefér egy kapcsolatba,hogy mindkét fél bármikor bárkit megkíván,azzal lefeküdhet.Nem hinném hogy ez lenne a teljes elfogadás...és hogy ilyen módon kellene a féltékenység hiányával visszaélni egy kapcsolatban.
[2951]
tengerszem [NŐ] 34 2008-08-06 12:14
Hercegnő az igazi szerelemben pont, hogy nincs féltékenység, tehát azt gondolom, hogy a tiéd igazi volt. Ott van féltékenység, ahol saját magunk fontosabb nekünk a másiknál, de az meg nem szerelem. Úgyhogy nincs ellentétben az, amit Rocketgirl leírt és a te érzlemeid, hanem éppenhogy kiegészítik egymást.
[2950]
hercegnõ [NŐ] 48 2008-08-06 11:29
RocketGirl
Nagyon furcsa szemüvegen át nézed a világot...
Nem értek egyet azzal, amit leírtál, mert az élet nem így működik. De szerencsés vagy, hogy így látod a dolgokat. Bár mindenki így látná, nem lenne annyi szerencsétlen és csalódott ember a földön.
Ja hozzáteszem, még életemben nem voltam féltékeny.
Pedig szerelmes voltam néhányszor, mint jelenleg is...
[2949]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-06 11:02
Ez nagyon igaz,amit írtál. :) Bár egyes részleteivel nem értek egyet 100%-osan, de lényegében igazad van.
[2948]
RocketGirl [NŐ] 34 2008-08-06 10:57
Sziasztok,

Bocsánat, ezt nem bírom ki, hogy ne szóljak hozzá.
Lehet pedzegetni a témát, hogy kinek mit jelent a megcsalás. Amennyiben két ember őszinte és tiszta szívvel szereti egymást, szerintem (!!!) ilyen nem létezik, mint fogalom. Megcsalás?!? Nem tud megcsalni az, akit szeretek és aki viszont szeret. Miért? Mert a szeretet elfogadást jelent, olyannak, amilyen ő, amilyen én vagyok. Ha elfogadom őt, akkor minden hibájával együtt szeretem. Ha másnál tölti az estét, vagy pár órát, az nem von le semmit az én értékeimből, de még az övéiből sem. A lényeg, hogy hozzám jön haza, és megtisztel hosszú távon a közelségével.
Szerintem az az ember, aki féltékeny nem szeret igazán. A féltékenység önzés. Mert meg akarja tartani magának a másikat. Pedig nem az övé, nem birtokolhatja. És akit szeretek és elfogadok olyannak amilyen, azt ha kell, el is fogom tudni engedni.

DE EZ MIND CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM, NEM SZERETNÉM, HA BÁRKI VITÁT NYITNA RÓLA!!!

Köszönöm
[2947]
tengerszem [NŐ] 34 2008-08-06 10:31
Általános véleményem:
Aki mások érzéseit képes megkérdőjelezni, az a sajátjaiban sem biztos. Épp ezért is kapaszkodik görcsösen a sajátjának vélt érzésbe. És minnél ragaszkodóbb, annál feltűnőbb lesz. De mindenkinek joga van a saját önámításaihoz.
[2946]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-06 10:29
Nézd hercegnő. Ha én elfogadom olyannak,amilyen,akkor ő meg fogadjon el ilyennek,amilyen én vagyok. Egyébként ez az a téma,amire "harapok",mikor más megpróbálja megmondani,mit érzek. És valóban elferdíti amit írok. Szóval nem azért reagáltam,hogy egy jót vitázzak,mert ez most arról szól,hogy az érzéseimet analizálja,és kritizálja. Másrészt tett a páromra egy megjegyzést,amit nem viselek. Ugyanis a párom egy őszinte férfi,és nagyon sok nőnek nem adatik meg,hogy ilyen társsal élje le az életét.Ezért becsülöm,és bárki,aki azt meri állítani,hogy félredobott,azt én megcáfolom,ugyanis őszintén elmondta hogy bizonytalan az érzéseit illetően,ezért szakít. Szóval megnézném melyik férfi teszi meg ugyanezt ahelyett,hogy megcsalná a másikat.
Mellesleg soha nem fogadja el,ha esetleg nem neki van igaza. Én is vitáztam már vele jót,de ez amit most "művel",ne haragudj, de ez nem sorolható oda,hogy próbálja megérteni a másikat. Minden mondatával megkérdőjelez.
[2945]
hercegnõ [NŐ] 48 2008-08-06 10:22
Mindig elolvasom, és van, hogy engem is felbosszant a kissé túlzásba vitt reagálásaival. De már majdnem másfél éve fórumozunk együtt, és elfogadtam olyannak, amilyen. ő ilyen és kész. Ha olyanokat írkál, akkor inkább nem folyok bele a témába, vagy felvállalok egy jó kis vitát. Van látod, amikor meg megegyezünk.
Valóban, nagyon jól kezeled a helyzetet, és nem is kell felháborodni azon, ha másnak más a véleménye. Nekünk az, nektek más. Hisz ezért van ennyi ember, hogy mindenki megtalálja a magához valót. Azzal meg, hogy sértegetjük egymást itt, csak rossz érzést okozunk másoknak, vagy esetleg magunknak is. Semmi értelme veszekedni.
[2944]
raphael [FF] 43 2008-08-06 10:22
"Anthico leírta hogy ő hogyan látja ezeket a dolgokat, a saját szemszögéből" Az a baj hogy ettől nem tud elvonatkoztatni...tehát nem érti meg hogy más ember másként is érezhet mint ő. "Látjátok, ti is mindjárt a torkának estek, mihelyt véleményt alkot. Miért ne tehetné." Megteheti,csakhogy direkt többször is elferdítette azt amit mondtak,ráadásul megkérték szépen többször is hogy hagyja abba,de nem tette.
[2943]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-06 10:17
Nem az a baj,hogy véleményt alkot,hanem hogy azt várja,mindenki fogadja el az ő véleményét. Egyébként voltam olyan ideges a hozzászólásai miatt,hogy majdnem írtam olyat,amit magam is megbántam volna,de nem tettem. Hol találsz agresszivitást a hozzászólásaim között?Ügyelmtem arra,hogy ne legyen,hanem normális hangnemben írjak. Mellesleg ha jobban elolvasnád,látnád a provokációt az írásaiban. Egyszerűen képtelen elfogadni,hogy valaki másképp érez,másképp éli meg a szerelmet,mint ő.
[2942]
hercegnõ [NŐ] 48 2008-08-06 10:14
Nem hiszem, hogy azzal, amit Anthico leírt, megkérdőjelezte volna Ancsa kapcsolatát. És azt sem, hogy szereti-e a párját, vagy az őt. Persze hogy mindenki más, és másként is él meg dolgokat. Anthico leírta hogy ő hogyan látja ezeket a dolgokat, a saját szemszögéből. Én pl. nagyon közel állok hozzá ebben a témában,mert hasonlóan érzek, értékelek. Volt, amikor mi is összezördültünk kicsit ezen a fórumon, mert más volt a véleményünk valamiről, de hát ezért fórum. És aki idejár, az ki van téve annak, hogy megkapja a magáét. Én is megkaptam annó a pasim miatt. És? Felvállaltam, hisz én jöttem ide, és én meséltem el magamról. De nem lett volna kötelező... Azt hiszem, hogy nem kéne mindjárt hajbakapni, hanem inkább értelmes emberek módjára vitázni. Az egészséges vitának van a legtöbb értelme. Látjátok, ti is mindjárt a torkának estek, mihelyt véleményt alkot. Miért ne tehetné.
[2941]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-06 10:10
Ja,és nem tudod besimerni ha nincs igazad. Ez tapasztalat,nem piszkálódás,légyszi ne vedd annak. Csak a tapasztalatomat írtam le.
[2940]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-06 10:09
Teljesen egyetértek Raphaellel. Egyszerűen nem tudod elfogadni,hogy más másképp érezzen,vagy lásson dolgokat,mint te. Pedig hidd el,mindenki más.
[2939]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-06 10:07
Elég nehéz azt gondolni,hogy nem rólam szól,mivel az én leírásomban szereplő dolgokra reagálsz.
Szépen kérlek olvasd el normálisan a hozzászólásaimat,mert te teljesen más értelmet adsz az írásomnak,kiforgatod a szavaimat.
[2938]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-06 10:04
Mondtam egy szóval is, h rád értettem? Már bocsi, de azért nem minden sorom rólad szól. Csak az ÉN érzéseimről és a véleményemről a megcsalásról.
Spec az a "félretevés" is tapasztalat...de nyugodtan hidd azt, h rólad szól...:S
[2937]
raphael [FF] 43 2008-08-06 10:02
"Talán azért mondom, amit mondok, mert sokakkal ellentétben én nem bizonytalanodok el a kapcsolatban, nem kívánok meg mást, nem vágyok másra, nem akarok se szünetet, se szakítást, csak Párommal lenni, ameddig csak lehet." Hát igen,azt már a saját beszámolóid alapján tudjuk rólad hogy te tökéletes vagy,és mindenben mindig más,és sokkal jobb vagy mint a többség vagy a legtöbb ember. """Huhhh...na akkor a te elméleted szerint a nők 60-70%-a nem is szerelmes? Gratulálok eme eszmefuttatáshoz :D" Én,veled ellentétben nem általánosítok,így nem a nők 60-70%-áról beszéltem."--> nagyon jól tudom, de ennyi erővel a nők többségének is mondhatnád ezt :)" Nem mondhatnám,mert minden nőnek más és más oka van,hogy orgazmusproblémái vannak.Én csak egy konkrét esetről beszéltem,így ne próbálj mást kihozni ebből.Az a baj,hogy ha valaki mond valamit,te mindig késztetést érzel arra,hogy megmondd hogy az igazából mit is jelent...ne tedd...fogadd el mások véleményét,és ne akard kényszeresen a saját szempontod szerint formálni.Tudom hogy a személyiséged miatt nehéz megállni hogy ne szólj bele mindenbe,de azt is lehet úgy,hogy figyelsz arra amit a másik mond...netán el gondolkozol néha mielőtt írsz.Sőt,azt is lehet,hogy amiről meg nem tudsz semmit,vagy nem élted át,arról esetleg nem is írsz,főleg nem abban az "énmindentjobbantudok,nekemmindenjobb,énmindenbenjobbvagyo k" féle stílusban,ahogy szoktál.Nem veszed észre hogy ezzel a kényszeres túllicitálással csak folyamatosan becsapod önmagad és másokat?Kérlek vedd már észre hogy nem csak olyan formában vannak a dolgok,ahogy Te képzeled. Igenis mindenki hibázhat,talán érzelmileg meg is inoghat egy kapcsolatban,de ha valaki azt mondja,szereti a párját,akkor azt fogadd el,és ne kérdőjelezd meg.Lehet hogy te nem tudnál megbocsátani,de vannak olyanok akik igen.Mindenki más,minden kapcsolat egyedi,és mindenki másként vészeli át a problémáit.
[2936]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-06 10:02
Nem tett félre,jó lenne ha normálisan végigolvasnád amit írtam. Teljesen el vagy tévedve.Mellesleg szépen kérlek a páromról ne írj ilyeneket.
[2935]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-06 09:59
Mindent meg lehet beszélni... Nem fogok kilépni,mert fontos számomra nagyon Párom :) Viszont a megcsalást nem tolerálom, vagy ha félre akar tenni egy másik nő miatt.
[2934]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-06 09:57
És a szerelem az egy olyan érzés,hogy mindenki ugyanazt érzi,ugye? Szóval egy az egyben azt érzed,amit pl. hercegnő. Te nem vagy más,mint a többiek.Te ugyan olyan vagy,ráadásul még korlátolt is,mert nem tudod elfogadni ha valaki másképp érez,vagy másképp cselekszik,mint te. Kíváncsi vagyok hogy fogod viselni,vagy mit teszel ha jön egy mélypont a kapcsolatodban. Szerintem te soha nem fogsz küzdeni. Kilépsz belőle,és kész. Csakhogy ez nem így működik.
[2933]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-06 09:55
Tévedsz, mi nem tökéletesnek hisszük magunkat, csak egyszerűen szerelmesek vagyunk...ennyi a magyarázat.
[2932]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-06 09:51
Nem..a párom szakított. De most meg már az is baj,ha valaki elbizonytalanodik,akkor inkább szakít,mithogy megcsaljon? Basszus nem lehet igaz! Hát ti ennyire tökéletesek vagyok és ennyire tökéletes kapcsolatban éltek? Inkább örülök hogy túljutottunk a mélyponton, és itt tartunk,ahol tartunk. Egyszerűen csak irigyek vagytok,hogy vannak akik meg tudják oldani a felmerülő problémákat és őszinték egymáshoz,és annyira szeretik egymást,hogy a végén sikerül a kapcsolatot egy magasabb szintre helyezni.
[2931]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-06 09:48
Én hercegnővel értek egyet...azaz ha szeretünk valakit, aki a Mindenséget jelenti nekünk, aki nélkül nem tudnánk élni és akit halálunkig szeretnénk magunk mellett tudni, akkor csinálhat bárki bármit, nem érdekel, csak az, amit érzünk és a Párunk :)
Ha azt mondaná bárki, h most tartsunk kicsi szünetet, mert neki megtetszett valaki és esélyesnek látja, h megcsalna, akkor fel is út, le is út. Ha meg én is hasonlót kezdenék érezni más férfi iránt...azaz mindkét fél kikacsintgat, na akkor annak a kapcsnak semmi értelmét nem látnám.
[2930]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-06 09:45
Anthico egy valamit próbálj meg elfogadni. Nem mindenki egyfora. Te különlegesnek tartod magad,vagyis eltérőnek a nagy átlagtól. De akkor pont neked kellene tudnod milyen az,mikor olyan dolgot érzel,ami nem általános. Vagyis tudnod kéne milyen az,ha valami olyan történik meg veled, ami nem átlagos.
[2929]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-06 09:42
Nem, nem azt mondom, h tökéletes nő vagyok, csupán szerelmes és ennek köszönhetően ezeket érzem :) AZ én szívem csak egy Férfié és nem tud hatással lenni rám senki. Nem bizonytalanodtam el soha, nem akartunk szünetet tartani, nem lanyhultak semmit az érzelmek, egyszerűen 2 év után is szerelmesek vagyunk :) Ezt ne vegye senki célzásnak, csak leírtam.
[2928]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-06 09:40
Anthico most úgy állítottad be magad,mint a Tökéletes Nőt...szerintem nincs olyan ember,aki tökéletes lenne, és az érzéseinek az ember nem tud parancsolni. Ez nem úgy működik,hogy "márpedig akkor én csak a páromat látom". SAjnos a legtöbb kapcsolatban előfordul 1-1 mélypont,amin ha tovább tudnak lépni,az megerősíti a kapcsolatot,és az érzéseket.
[2927]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-06 09:37
""Huhhh...na akkor a te elméleted szerint a nők 60-70%-a nem is szerelmes? Gratulálok eme eszmefuttatáshoz :D" Én,veled ellentétben nem általánosítok,így nem a nők 60-70%-áról beszéltem."--> nagyon jól tudom, de ennyi erővel a nők többségének is mondhatnád ezt :) Én úgyse veszem magamra, mert h*lye párhuzam :D
[2926]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-06 09:36
Mielőtt bárki magára venné, nem általánosítok :)
Talán azért mondom, amit mondok, mert sokakkal ellentétben én nem bizonytalanodok el a kapcsolatban, nem kívánok meg mást, nem vágyok másra, nem akarok se szünetet, se szakítást, csak Párommal lenni, ameddig csak lehet.
[2925]
raphael [FF] 43 2008-08-06 09:34
"Huhhh...na akkor a te elméleted szerint a nők 60-70%-a nem is szerelmes? Gratulálok eme eszmefuttatáshoz :D" Én,veled ellentétben nem általánosítok,így nem a nők 60-70%-áról beszéltem.Csak egy személyt próbáltam szembesíteni azzal,milyen az,ha megmondom kívülállóként hogy mit érez. "Én tudom, mit érzek, párom is" Érdekes ha más mond ilyet,azt miért nem tudod végre elfogadni,és miért érzel késztetést hogy újra és újra megkérdőjelezd?
[2924]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-06 09:07
Nem a lány miatt nem jöttek össze...és azért szakított,hogyha esetleg kialakul valami kettőjük között,akkor ne csaljon meg. Ez nem az a kategória,hogy ha nincs ló,jó a szamár is. Ott volt a lehetőség,hogy összejöjjenek,a csaj ráadásul próbált közeledni,de nem jöttek össze. Szóval én inkább örülök hogy szakított,és nem a hátam mögött ismerkedett.
[2922]
hercegnõ [NŐ] 48 2008-08-06 08:56
Hát nem tudom Ancsa...Jön egy nő, akkor félretesz, hogy ne csaljon meg. Ok. Rendes tőle. De ha nem jött neki össze, visszakuncsorog hozzád, hogy ha nincs ló, jó a szamár is? És ha bejött volna neki, akkor? Téged hagyott volna a fenébe. Érdekes...bocsi nem megbántani akarlak, ez csak egy kérdés. Tudja hogy bármikor visszafogadod...nem nagyon tudnám ezt elképzelni...
[2921]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-06 08:35
AlphaGirl mi nem azért tartottunk szünetet,mert elgondolkoztunk. Jött egy leányzó,megtetszett páromnak,és mielőtt megcsalt volna,kilépett a kapcsolatból.Úgy érezte, talán összejönne vele,de maga sem volt biztos ebben,mit érez a lány iránt. Aztán nem jöttek össze,és aztán elkezdett újból udvarolni,mert én akkor már megpróbáltam új kapcsolatot kezdeni. Ennek ellenére sokat beszélgettünk,sokat udvarolt, és így újból összejöttünk.
Tény és való,hogy nem éreztem sosem a lila ködöt,és nem ugrál a szívem ha meglátom. Tudjátok mit érzek? Melegség önt el. Szerintem attól,hogy valaki nem érzi a rózsaszín felhő lila ködös izét, attól még lehetnek nagyon mély érzései. A másik meg,hogy egy ideig azért kerültem az illető 3. -at (nevezzük így), mert féltem hogy újból megtörténik,ami akkor. De azóta már találkoztunk, nem 1x,és nem történt meg. A másik meg,hogy testileg nem csaltam meg párom,hanem lelkileg,mert egyszerre két férfi volt a szívemben. De az volt az érdekes,hogy a páromnál éreztem a biztonságot,és azt,hogy Vele akarom leélni az életem. A másiknál "csak" a szikrát. Vele sosem akartam együtt élni,együtt járni.

Azt hiszem most így tisztának kell lennie mindenki számára. HOgy szerelem nincs,de TÖBB amit érzek,azt azért írom le folyton,mert mindig csak a mondat első fele hangzik el a kritikusaim "szájából". Szóval ez nem bizonygatás, hanem pontosítás.
Mellesleg ha valaki fizikailag megcsalja a másikat,az a saját akaratán múlik,hisz a tettek ellen lehet tenni.De azt mindenki nagyon jól tudja,hogy az érzéseket nem lehet befolyásolni. Ezért is mondtam el páromnak,mit érzek,és így tisztában volt a helyzettel. Leültünk,megbeszéltük többször is. Próbáltunk szakítani...vagyis gondoltuk,ahogy ti is,hogy nyilván valami nem jó akkor,ha ilyet érzek. De szakítani sem tudtunk,az érzelmi összetartozás miatt. Szóval a léyneg,hogy sikerült megoldani. A tényleges szakítás pedig ezután volt jópár hónappal,ennek ahhoz semmi köze nem volt.

Szóval remélem így már érthető. Egyébként elhiszem,érdekes téma,hisz ez olyan,mint a bdsm. Mindenkiből kivált valamit. Ez az eset is,mivel nem szokványos. De attól,hogy más még nem találkozott ilyesmivel,attól még létezik,és megtörtént.
[2918]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-06 08:29
Jaja, egyetértek :)
A másik meg ez a szünet dolog...csomószor hallom, h most szünetet tartanak. Az okára sose jöttem rá :S Ez egy gyengébb változata a szakításnak, nem mernek szétmenni, de nem is akarnak együtt lenni. Ha egy kapcsban nincs gond, akkor miért kell szünet, h kicsit külön legyenek? Ha meg gond van, akkor nem megoldani kéne? Vagy ha olyan, akkor befejezni? Na mindegy...ez biztosan mindig jobb megoldás, de számomra ez amolyan "söpörjük a szőnyeg alá és majd megoldódik maga" megoldás.
[2917]
AlphaGirl [NŐ] 41 2008-08-06 08:15
raphael

"Az meg külön vicces,hogy akik állandóan hangsúlyozzák hogy ők nem olyanok mint mások,pont azok a legkevésbé toleránsak,és ítélnek meg másokat a saját látásmódjuk szerint."

Mások? Most a többség?

Én leírtam mit tennék vagy mit gondolnék, cselekednék ha megcsalna a párom, erre nem az a kontra, hogy jön egy "megcsaló" és előadja, hogy miért tett mit és hogy mennyire szereti a párját... Nem kell a meggyőzés, hogy lehet azért még szeret mert megcsal...menjen a francba ha megcsal.. és a szünetelés egy kapcsolatban azt kéne hogy jelentse, mindkét fél elgondolkodik mi az ami nemjó, tisztázzák a érzéseiket, megnézik hogy boldogulnak külön. Már nem azért de ha két hónapig akár nem vagyok együtt a párommal mittudomén valami miatt, mert összevesztünk vagy csak nem tudom vele van baj vagy más problémákat vetítek rá és ezen el kell gondolkoznom..akkor ez a különélés nem azért történik hogy közben kipróbáljunk másokat, hogy jaj ez nem számít mert nem voltunk együtt. Vagy maga az a tudat, hogy "EGYÜTTJÁRUNK" az akadályozza meg abban az embert, hogy ne lépjen félre mert így tudja van valakije? :))) NEMÁÁ

Na hagyjuk az egészet...és ááá az a név azért van felül hogy neki szól a post.
[2916]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-06 08:09
Huhhh...na akkor a te elméleted szerint a nők 60-70%-a nem is szerelmes? Gratulálok eme eszmefuttatáshoz :D
Ja és én nem szoktam bizonygatni a szerelmem, mert nem érdekel, h más elhiszi-e vagy sem :) Én tudom, mit érzek, párom is és innentől kezdve azok le vannak t*jva, akik szerint ez nem így van :)

Ui.: értelmezni kéne amit írok Én nem azt írtam, h nem szereti, csakhogy nem szerelemmel :) És azt hiszem, ebben akkorse tévedek :)
[2915]
raphael [FF] 43 2008-08-06 00:54
Igen,sokmindent jobban tudok,ugyanis én másokra is figyelek,nemcsak magamra,valamint kicsit több élettapasztalatom van mint Neked. Lehet hogy nem tévedsz,csak direkt elferdítetted amit Ancsa írt,hiába lettél kijavítva többször is.Igaz hogy nem szerelmet érez,hanem TőBBET...ezt mondta. A másik dolog meg...elmondta hogy szünetelt a kapcsolata a párjával,amikor ez az eset történt Vele,de közben is már érezte,hogy a páját szereti,ezért jöttek össze újra,és ezért boldogok azóta is együtt.Én sem tudom elképzeli azt a helyzetet,amiben ő volt,én sem tudom hogy lehet két embert szeretni,de emiatt nem kérdőjelezem meg azt amit a párja iránt érez.Persze vannak itt akik ezt megteszik...és róluk is lehetne ilyeneket mondani,ugyanilyen bántó módon.Nézzük csak...: egyikük nem is érez szerelmet a párja iránt,hiszen más nőket is megnéz,megkíván(a "szívében csak egy szék van"...úgy látszik a farkán nem)...a másikuk meg kényszeresen bizonygatja önbecsapó módon milyen boldog,meg mennyire élvezi a szexet,de biztos nem szerelem amit a párja iránt érez,hiszen akkor egyrészt nem bizonygatná állandóan,másrészt meg lenne orgazmusa szeretkezés közben...de mivel nem igazán szereti a párját,ez lelkileg meggátolja ebben...Szóval jobb lenne tiszteletben tartani ha valaki kér valamit,mert ítélkezni,okoskodni,és másokat megbántani könnyű,gondolkodni,empátiával lenni mások iránt nem annyira.Az meg külön vicces,hogy akik állandóan hangsúlyozzák hogy ők nem olyanok mint mások,pont azok a legkevésbé toleránsak,és ítélnek meg másokat a saját látásmódjuk szerint.Véleményt mondani lehet,de ettől még átérezni más sorsát,érzéseit nem tudod..és annyi tisztelet kijár mindenkinek,hogy ha megkér hogy hagyjátok békén,akkor tegyétek meg.
[2914]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-05 23:32
Persze tudom, h te aztán jobban tudsz mindent :)
1. tény: szereti, de nem lila köddel (lehet, h számára ez több, mint szerelem,stb,de ő mondta, h NEM szerelem)--> nem tévedek :)
2. tény: fellobbant a szíve más iránt(forrt a levegő köztük és inkább kerüli)--> nem tévedek :)
Sorryyyyyy :)
[2913]
raphael [FF] 43 2008-08-05 23:24
Inkább ne foglald össze...mert már azt sem teszed pontosan.
[2912]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-05 23:08
Mintha mi egész nap itt dekkolnánk :)
Figy, nem azért, de te h jössz a képbe...rólad és a kapcsodról nem sokat tudunk. Viszont vannak, akik sok-sok hónap alatt sokmindent elmeséltek, és ezek alapján mertünk mondani valamit (bár ne tettük volna...de akkor miért is fórum eza fórum?).
Nem felhozni akarom meint a témát, csak nagyvonalakban összefoglalni: Ancsa írta, h nem szerelmet érez, írta, h jött egy másik, aki fellobbantotta a szívét, stb... Ezt kicsit kitárgyaltuk, de már rég lapoztunk.
A te kapcsodról max akkor esik szó, ha el is árulsz valamit...bár akkorse feltétlen :P
[2911]
babybogyó [NŐ] 29 2008-08-05 22:20
Tudjátok, én nem zombulok egész nap a gép előtt, és még csak most tudtam elolvasni....vannak emberek, akiknek csak ilyenkor van idejük! Nem, rohadtul nem volt rossz napom, csak kiakasztó, h itt mindenki jobban tud mindent! Na és én?? Én szerelmes vagyok?? vagy csak azt mutatom??? Mert hát a mi kapcsolatunk sem tökéletes...huh ha már az exel szóba állok, akkor lehet érzek még vmit?? :O Találjátok már ki.... :@
[2910]
hercegnõ [NŐ] 48 2008-08-05 22:10
Babybogyó, rossz napod volt talán?:)
[2909]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-05 22:07
Babybogyó, ki a fene utalt egy szóval is rá...már régen nem ő a téma, hanem a cikk témája: megcsalás.
[2908]
babybogyó [NŐ] 29 2008-08-05 22:05
Hát ti tényleg elképzelhetetlenek vagytok! Vagy csak tényleg ennyire lassú a felfogásotok???? Nem értem miért kell Ancsa minden mondatába bele kötni...pedig ő már szépen megkért titeket, hogy hagyjátok abba! Eszméletlen....
[2907]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-05 21:34
Akkor kijavítom magam:
Kanyim és hercegnő sorait olvasva én is hasonlóan látom a dolgokat :)
Nálam is csak akkor jött képbe egy 3., amikor rádöbbentem, h alábbhagyott a lángolás...de inkább kiléptem a kapcsból,minthogy megcsaljam...
[2906]
hercegnõ [NŐ] 48 2008-08-05 21:19
Anthico, én is ugyanezt írtam le!
Teljesen egyetértek veletek. Nem megbocsájtható, én legalábbis nem tudnám megbocsájtani. Kivéve, ha már nem érzek semmit a másik iránt. Akkor még örülnék is neki. Örültem volna neki...:(
[2905]
hercegnõ [NŐ] 48 2008-08-05 21:17
Épp hogy nem vonom kétségbe!
[2904]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-05 21:17
Kanyim sorait olvasva én is hasonlóan látom a kapcsolat, szerelem lényegét...azaz csak egy hely van az ember szívében, ha tényleg teljesen odavagyunk a párunkért. Szóval szerintem azért a legtöbb ember számára elképzelhetetlen, hogy egy szerelemre épülő kapcsolatba, ahol rendben van minden, belerondít egy harmadik.
[2903]
raphael [FF] 43 2008-08-05 21:09
Többször is elmondta,hogy nem szerelem amit érez,de azt is hozzátette hogy TÖBB mint szerelem.Ezt mindig kihagyjátok.Másrészt ő tudja mennyire szereti a párját,így megértem hogy zavarja hogy mások kétésgbe vonják az érzelmeit.
[2902]
hercegnõ [NŐ] 48 2008-08-05 21:01
Ancsa
"Mindent megkapok Tőle,olyat is,amikről más csak álmodik,és itt érzelmi dolgokról beszélek. "
Hát igen...mindent megkapsz, és élvezed. Persze hogy imádod ezért.:) És jól érzed magad mellette. De tényleg magad mondtad hogy nem vagy belé szerelmes. Én elhiszem, hogy szereted, mert ilyen embert nem lehet nem szeretni! De emlékszel, a lila köd, rózsaszín felhők...:)
[2901]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-05 19:11
Lehet hogy te egyszer is értetted,de más nem. És baromi rosszul esik,ha megkérdőjelezik az érzéseimet,én sem kérdőjeleztem meg soha senkit,mennyire szereti párját. Elkezdhetném elemezgetni én is. Mellesleg azért nem xarom le ki mit gondol,mert az érzéseimet csak én érezhetem,más nem...és ez nem bizonygatás,hanem reagálás azokra a hozzászólásokra,amikben megkérdőjelezik szeretem-e egyáltalán...
[2900]
kanyim [NŐ] 57 2008-08-05 18:40
mondjuk ebbe nem akarok belekrülni.. de én úgy tartom..hogy aki annyira bizonygatja hogy ennyire..meg annyira szereti a práját.. és folyton hirdeti menynire szerlemes.. az sokszor tán cska a külvilágnak akarja eztet hangoztatni.. ha annyira lángol.. akkor nem kell azt minden 2. mondatban leírnod.. 1x is értettük...

amúgy vallom..ha szerlemes vok.. nincs sansz hogy más felé is úgy érezzek... most pillanatnyi sexuális vágy lehet..de az max annyi mint 1 bárban 1 táncosnő felé.. hogy komolyabban eljátszak a gondoalttal..vagy hogy érezzek iránta.. az nekem nem fér bele...
nekem ott belül cska 1 szék van.. ha ülnek rajta..nincs sansz másoknak..de persze mások vagyunk...
[2899]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-05 12:24
"Nézd,, a számodra sértő mondatot nem én találtam ki hanem Te írtad, hogy két embert is lehet szeretni. Én semmi mást nem mondtam, csak azt hogy két embert lehet szeretni, akkor szeresd és hagyjál békén. " = "...mostmár azt foglalkozzál a szerelmeiddel..." ....azért itt van egy kis fogalmazásbeli különbség...
[2897]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-05 12:19
Épp azért nem hagyott hidegen,mert szeretem. A másik meg, hogy azért az a kijelentésed nem nyers volt,hanem egyszerűen bunkó. Ezt más is észrevette. Soha nem határoztam meg mit írhatsz,és mit nem. Mellesleg eléggé gúnyoló a "hangnemed". Arra kértelek, hogy ne vond kétségbe az érzéseimet,hisz fogalmad sincs a kialakult helyzetről. Mellesleg ide nem csak az írhat,akit megcsaltak. Az éremnek is két oldala van. Szépen kértelek már, ha velem van bajod,ne itt intézzük, mert nem ez a téma.
Köszönöm.
[2896]
AlphaGirl [NŐ] 41 2008-08-05 11:59
Anthico

Azért a két mondat között óriási különbség van. Ráadásul azok tudnak a legjobban megbántani minket akiket szeretünk. :/

Ancsa87

Nézd,, a számodra sértő mondatot nem én találtam ki hanem Te írtad, hogy két embert is lehet szeretni. Én semmi mást nem mondtam, csak azt hogy két embert lehet szeretni, akkor szeresd és hagyjál békén.

Azért mert neked nem tetszik a véleményem azért ne határozd meg nekem, hogy hova írjak és mit. Lehet nyersen fogalmazok sőt, picit indulatosan is. Vagy megszokod vagy nem olvasod a hozzászólásaimat. Nem lehet mindenki tenyérbemászóan kedves.

Arról nem is beszélve, hogy Te nem megcsalt félként gondoltál bele abba, hogy meg tudsz-e bocsájtani vagy sem, hanem itt Te voltál a megcsaló IDÉZőJELBEN.

És ha tényleg annyira biztos lennél abban amit leírsz, hogy mennyire szereted akkor olyan szinten hidegen hagyott voln az összes hozzászólás amit írtam mint a pinty.
[2895]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-05 11:13
Nekem is mondtak szebb dolgokat is...h kár lenne, ha anya lennék, mert biztos szörnyű leszek, meg direkt nem estem még teherbe, mert ott fent tudják, h így jobb, stb..
[2894]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-05 11:12
Azért ez lehet neked sem esett volna jól...pont azért,mert egy fórum,arc nélkül dobálózik ilyenekkel. Nem besértődtem...csak rosszul esett,mert itt mindenki leír egy csomó dolgot magáról,és vannak olyanok (lsd.AlphaGirl) akik ezzel visszaélve ilyeneket vágnak másokhoz.
[2893]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-05 11:06
"Nagyon bunkó megjegyzést tettél, és belegázoltál a lelkembe."--> ez egy fórum, ahol csak karakterekkel dobálóznak az emberek...erre besértődni :S
Még ha az életben vágta volna valaki ezt hozzád...de ez itt egy személytelen fórum.... :S Nem kell foglalkozni a rosszalló megjegyzésekkel.
[2892]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-05 11:05
Az első bekezdésre reagáltam. Azt úgy vettem észre,nekem szólt. Legalábbis nagyon úgy tűnt. De ha nem,akkor bocsánat.
[2891]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-05 10:54
Ancsa, sorry, de a hosszabb kommentemet egyáltalán nem neked írtam, hanem általánosságban.
[2890]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-05 10:42
"...mostmár azt foglalkozzál a szerelmeiddel..." --> tudod ugye,hogy ez egy borzasztóan sértő megjegyzés volt? És próbálok higgadt maradni,és normálisan írni...de szerintem nem írtam számodra semmi olyan sértő dolgot,amire ezzel kellene reagálnod. Nagyon bunkó megjegyzést tettél, és belegázoltál a lelkembe.
[2888]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-05 10:40
Azt hiszem én normális hangnemben írtam. Azt igenis személyes megjegyzésnek veszem,amit hozzám ír valaki. Engem az zavar, hogy más megmondja mit éreztem,és hogy nem volt rendben a kapcsolatom. A saját érzéseimet vonták kétségbe. És igen,kijelentettem hogy párom iránt nem éreztem szerelmet,de ehhez hozzátartozott,hogy amit iránta éreztem,az erősebb az eddigi "szerelmes" érzéseknél. Szóval kicsit más értelmet nyer,ha valaki azt mondja,nem voltam belé szerelmes,mert ehhez hozzátartozik a másik része is.
A másik meg,hogy légy oly kedves normális hangnemben írni,mert én sem így írtam hozzád.
Köszönöm.
[2887]
AlphaGirl [NŐ] 41 2008-08-05 10:06
Ancsa87

Na idefigyelj, ez nem személyes megjegyzés hanem egy vélemény egy hozzászólás. Nem TE fogod megmondani írhatok e vagy sem és azt sem, hogy mit. Ha neked jogod van hozzászólni nekem is ugyanannyi van úgyhogy akadj le rólam mostmár azt foglalkozzál a szerelmeiddel
[2886]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-05 09:50
Anthico sosem fogo megérteni,mert nem éltél át ilyet...de nem volt gond a kapcsolatommal. Sőt! Már leírtam,de leírom mégegyszer, hogy el is mondtam páromnak,mit érzek. Együtt oldottuk meg...ne próbáld megmagyarázni,hogy ott valami nem volt rendben,mert rendben volt. Te így érzed,hogy ott kellett lennie valaminek,én tudom hogy tökéletes volt,és a mai napig az a kapcsolatom. Mindent megkapok Tőle,olyat is,amikről más csak álmodik,és itt érzelmi dolgokról beszélek. Egy szó mint száz, minden oké volt akkor is,és közben is. Ha nem lett volna jó,nem tudtuk volna megoldani ezt a "gondot".
[2885]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-05 01:34
Amúgy ha valaki igazán szerelmes, odavan a párjáért, akkor az kitlti szinte az egész szívét...őt imádja, őt dongja körül, mint egy kis dongó, csak őt látja és mondjuk úgy, h magasról lesz*rja a többi férfi felől érkező jelzéseket, így szikra se nagyon pattanhat ki. Ha már ez megtörtént, akkor alábbhagyott az imádata, mert a szívébe tud zárni más embert is.
Továbbra is azt mondom, h ha idáig eljut valaki, akkor a kapcsolatában tényleg nem stimmel valami...ha pedig eljut a megcsalásig, azaz inkább másnak adja oda magát, minthogy a párjával megbeszéljék és rendbehozzák a dolgokat, akkor számomra semmi helye a megbocsátásnak. Sosem értettem, mikor magyarázzák jobbról-balról a szitut, h "jaj, nem akartam", "jaj, sokat ittam", "jaj, el voltam kenődve és ő megvigasztalt", blablabla... Nem!!! Neki van egy kapcsolata és ennek tudatában inkább mással feküdt le. Nem azt csinálta, h "drágám, valami nincs rendben és meg kéne oldanunk, mielőtt komolyabb gondok lesznek", hanem vagy célirányosan elment keresgélni, vagy jeleket küldött másoknak zöld utat adva nekik.
[2884]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-05 01:21
"raphael [FF] (32)2008-08-02 - 11:21:31

Anthico.....Ancsa megkért hogy NE VOND KÉTSÉGBE az ő érzelmeit a barátja iránt...hiszen azokat ő érzi,és nem te.Ezek után miért kell tovább folytatnod?Kérlek ne csináld."

Én nem vontam kétségbe semmit, csak tényt közöltem, hiszen ő maga írta a saját (!!!) szavaival, h nem szerelmet érez (érzett) a barátja iránt. De ha elismételni azt, amit más mond, is bűn, akkor...
[2883]
kanyim [NŐ] 57 2008-08-04 23:04
hmm..eleve másnak-más a megcsalás.. nekem pl egy nagyobb csók is bőven az..de valakik még az aktust is megakarják magyarázni hogy nem is úgy történt...

ha 2 ember igazán szereti 1mást.. akkor ott nincs helye 3.nak a szivekben..ha mégis..akkor ott nem minden klappolt már...

és ha szeretem a páromat..akkor nem csalom meg..mert viszont gondolva nekem hogyan esne??? és 1 kapcsolat bizalomra(is) épül.. mert én ha akarnám hetente csalhatnám meg páromat..hisz nem élünk együtt..stb..stb..

aminél tutibizti kapásból kidobnám..sőt..lehet 1 nevelői pofont isk apna..ha megtudnám..hogy rendszeresen..szeretővel csalogatott meg...
de dettó nem sok sanszot adnék 1-1 ittas..vagy bulis félrelépésnek... aki tudja magáról hogy gyenge jellem..kerülje az ilyen szitukat...
de én pl tudom hogy hüle hős sem lennék.. ha pl 1 bliban.. iluminált állapotban olyat tennék amivel megbántanám páromat... de szeretem őt.. léegalábbis akkor a magam módján.. és akarom a kapcsit.. tutibizti nem mondanám el neki....
(persze lehet hogy viszont isez lenne a szitu...)..

na a lényeg...
ha engem megcsaltak.. én nem sokat boncolgatnám a témát... akkor már eldőlt kettőnk dolga iziben...
de ezt a kapcsolat első fázisában tisztázom is...
[2880]
Carlos_x [FF] 44 2008-08-04 15:58
Sziasztok,

elnézést a zavarásért, csak szeretnék még valamit hozzáfűzni egy előbbi bejegyzésemhez. (2008-08-01 - 18:23:10):

mint írtam, a feleségem megcsalt (csak csók, de érzelmileg nagyon megviselt). Egy hete tudtam meg, pár napja meg eljött hozzánk a férfi akivel megcsalt és a felesége. Kibeszéltünk meg. Azzal kezdődött hogy bocsánatot kért. Úgy gondolta mélyen vallásos emberként hogy ővele soha nem fordulhat elő, hogy valakivel kavarna. Sokkal könnyebb volt két napig utána, megbocsájtottam neki is, a feleségemnek is, de tegnap este megint összevitáztunk. Érzem, hogy nem szeret már, pedig ő nagyon esküdözik. Állandóan vádol, az elmúlt 5 év minden vélt sérelmét előveszi, ahelyett hogy megpróbálna egy kicsit a kedvemben járni. Nagyon fáj, mert én komolyan gondoltam mindent, az új kezdést. Tényleg nem tudom mitévő legyek, szeretem tiszta szívből, de érzem őneki hatalmas szerelmi bánata van a 3. fél írányába. De valahogy nem érzem azt hogy CSAK nekem kellene tenni valamit a kapcsolatunkért, hanem KÖZÖSEN. Olvastam egyébként egy jó idézetet: Ha úgy érzed partnered már nem szeret igazán, te csak fokozd íránta a szerelmedet. Nincs az az ember, aki sokáig ellent tud állni ekkora szeretnek. :)
[2879]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-04 12:38
Csak annyit mondtam, hogy a személyes megjegyzéseidet intézd privátban.
[2877]
AlphaGirl [NŐ] 41 2008-08-04 12:10
Itt megcsalás utáni kibékülésről van szó.

Úgy is lehet hűséges az ember ha nem szereti igazán a párját.
Hát még amúgy. Ez a legnagyobb merénylet amit valaki a párja ellen elkövethet. Én nem rúgok bele abba akit szeretek, még bosszúból sem.

Nem fogok senkivel semmiféle privát beszélgetésbe bonyolódni mert nincs értelme azt elemezgetni hogy ki hogy tud/képes szeretni.
[2876]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-04 11:24
Hercegnő nem neked szántam.Volt már más is rajta kívül,de Vele volt a legjobb. Volt régen egy 3hónapos szünetünk,akkor összejöhettem volna azzal a másikkal. Akkor le is feküdtünk,de talán ott halt ki az érzelem. Hiába éreztem iránta, az életemet nem tudtam volna elképzelni vele. Páromhoz köt a szívem,és szeretem,és ez nem amolyan egyszerű szerelem. Nem tagadom,sosem éreztem iránta azt a heves szívdobogást, lábremegést...a másik iránt igen. Viszont amit párom iránt érzek,azt megfogalmazni sem tudom. Egyszerűen érzem,hogy ő a másik felem. Kiegészítjük egymást, jól elvagyunk, sokat hülyülünk, és egymás lelki támaszai vagyunk. Emellett ha nélüle kell aludnom,borzasztóan hiányzik,elalváskor hozzáérek,hogy érezzem,és maximálisan megpróbálunk mindent megadni egymásnak,amit csak lehet. Lehet,hogy akkor érzelmileg megcsaltam...de tettekig nem jutottunk,mert nem akartam. Kettős érzés...kíváncsi voltam a másikra,de közben meg annyira nem,hogy a párom ellen tegyek bármit is. Szakítani nem akartam,mert tudom,hogy ő a párom,ő a másik felem,és Vele szeretném leélni az életem. A másik férfivel pedig megszakítottam a kapcsolatot, mielőtt újra összejöttünk párommal. Szóval addig sosem gondoltam,hogy az érzések ennyire bonyolultak is tudtak lenni. Soha nem is elemezgettem mi történt akkor,mert csodálatos érzés volt két férfit szeretni,közben pedig bűntudatom volt az érzelmi megcsalás miatt. De nem titkoltam el,megbeszéltük...mert párom is mindig őszinte volt,soha nem csalt meg,mikor megtetszett egy másik lány neki,inkább szakított,pedig össze se jöttek. Szóval szerencsés vagyok,mert még ha a szakítás fáj is, még mindig jobb, mintha átvert volna...
[2875]
hercegnõ [NŐ] 48 2008-08-04 11:05
Ancsa, félre ne érts...egyáltalán nem kérdőjeleztem meg azt, hogy nagyon szereted a párod. Csak leírtam a saját nézőpontomat arról, amit ezzel kapcsolatban gondolok. Nem érzem, hogy ezzel bármi módon támadtalak volna.
Lehet, hogy azért tudtál egyszerre két fiút szeretni, mert a barátodon kívül, akivel 5 éves kapcsban éltek, nem volt más???
[2874]
raphael [FF] 43 2008-08-04 10:14
AlphaGirl.Nem meghatározható,hogy milyen az ember "alapesetben".Így az sem hogy monogám lenne...mint tudjuk ez kultúránként is változó.És amúgy is minden ember más.Ha egyszer ilyen helyzetbe kerül az ember,annak nincs is semmi köze ahhoz hogy monogám e vagy sem.Én sem éltem át olyat mint Ancsa,és nem is tudom a helyzetet elképzelni,de nem vonom kétségbe hogy ő mit érez,hiszen ezt ő tudja.És mielőtt félreértenéd,nem azért mondom ezeket,mert elfogadhatónak tartom a megcsalás bármilyen formáját(sőt,én a szexben is annak a híve vagyok,hogy csak avval csinálja az ember,akibe szerelmes).De érzelmi megingása mindenkinek lehet,hibázhat is az ember,szóval megbocsátani meg lehet szerintem.
[2873]
babybogyó [NŐ] 29 2008-08-04 09:49
Így van, bebizonyította... :):):):):) Épp ezért mondom, hogy ha megsem próbálják sokan, akkor nem tudhatják mi lenne egy megcsalás után....Én megpróbáltam és jól jártam.... a babát kivéve.... :(
[2872]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-04 08:51
babybogyó a párod szerintem bizonyította,hogy szeret,azzal,hogy melletted állt,mikor szükséged volt rá.
[2871]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-04 08:49
Kérlek szépen ezt hagyd abba. A velem kapcsolatos véleményed vagy privát üzenetben közöld,vagy tartsd meg magadnak. Fogalmad sincs arról, mit éreztem,mit érzek,egyáltalán ki vagyok.
[2870]
babybogyó [NŐ] 29 2008-08-04 08:48
Hát igen, tényleg senkinek nincs joga megkérdőjelezni a másik szerelmét, vagy hogy mit érez! Honnan tudnátok ti, hogy mit érez???? Talán azért vagytok ilyenek, mert szenvedtek, mert nállatok soha nem volt meg az az érzés.... :S
Ez a cikk meg....hát igen! Nekem is volt ilyen ben részem! A páromnak sikerült össze hoznia egy megcsalást, de csak egy csók volt semmi több, és ez volt már 1 éve....azóta eggyütt vagyunk, a bizalom nem ugyan olyan mint volt, de szeretjük egymást....azóta sok mindent átt éltünk, és tudom, hogy megbánta!
A kettős szerelem meg....biztosan van ilyen....én még nem éreztem, mert amikor két pasi volt az életembe, akkor még nem voltam szerelmes a mostani páromba, de a vonzalom meg volt...nagyon is :) A másik pasi meg...akkoriban mindent megtettem volna érte....de ez sem volt az az igazi szerelem.....
És szerintem az, ha valaki csak gondolatban megcsalja a párját, az még nem azt jelenti, hogy nincs mindne rendben a kapcsolatukkal.....szerintem akik ilyet gondolnak, csak szeretnék azt érezni, hogy biztos a kapcsolat, de honnan tudjátok, hogy a párotok épp mire gondol???? Az egy dolog, hogy nem mondja el..... nah mindegy! Az ilyenek félnek talán a legjobban a megcsalástól.... :S Szerintem mindenkinek jár egy második, egy utolsó esély! Főleg ha szereti a másikat....mert ha valaki szereti a másikat,és az megcsalja őt, akkor azzal a második eséllyel nem is kell, nem is lehet, hogy olyan legyen mint az első, de mi van, ha jó lesz, és jól működne??? Meg sem adjátok az esélyt, hogy ez kiderüljön....
[2869]
AlphaGirl [NŐ] 41 2008-08-04 08:34
pff... az ember monogám típus. alapesetben.. a többit meg haggyuk inkább..
[2868]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-03 21:59
Nekem ne mondja meg senki mit érzek és mit nem,és most kérem utoljára szépen. Hogy jöttök ahhoz,hogy megmondjátok voltam vagy vagyok-e szerelmes???!!! Jobban tudjátok mint én,mit érzek...köszi...nyilván jobban tudjátok.
[2865]
AlphaGirl [NŐ] 41 2008-08-03 21:19
aki átél ilyet annak fogalma sincs a szerelemről... így nem érted, de majd ha átéled megérted..
[2864]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-02 22:50
Nem csaltam meg. Csak tettem egy kijelentést,hogy igenis van olyan,mikor az ember kettőt szeret,de ezt (hangsúlyozom) csak az értheti,aki már élt át ilyet. Ezt nem lehet kielemezni,nem az a kategória.Mellesleg a kapcsolatommal minden oké,akkor is az volt,és a párom tudta mit érzek,mert elmondtam neki.Ezt együtt "vészeltük át". Mellesleg ő az életem értelme, épp ma éjszaka vagyunk 5évesek,és ha nem szerettem volna,akkor ma nem ülünk itt együtt,és nem ünnepeljük az évfordulót.Nem az a típusú ember vagyok,aki ne merne kilépni egy olyan kapcsolatból,ahol már nincs elég érzelem. Újból elmondom,de utoljára: Ezt nem értheti,aki még nem élt át ilyet.
[2862]
hercegnõ [NŐ] 48 2008-08-02 21:00
Én inkább Anthico pártjára állok ebben a vitában, már ha vita...Ancsa bizonyára nagyon szereti a párját...de: azt mondom, ha valaki valakibe fülig szerelmes, észre sem veszi azokat a szikrákat, amik keletkez(het)nek egy ffi vagy egy nő jelenlétében. Amennyiben ezek a szikrák kipattannak, akkor már abban a kapcsban valami (lehet esetleg jelentéktelen dolog, de mégis...) nem stimmel. Ha meg már a megcsalásig is eljut valamely fél, akkor már nagyon nem stimmel valami. Ha pl. egy hosszú kapcsolatról van szó, akkor természetesen ha jól érezzük magunkat benne, eszünkben sincs félrelépni. De akor már lehet, hogy a szikrákat észrevesszük, mivel a nagy ájlávjú már elmúlt. És ha a szikra kipattan, jön a mérlegelés. Vajon megtegyem vagy ne tegyem...milyen ember a párom? Ha kitudódik, esetleg szakítás lesz belőle, felvállalom-e? Tudnék-e neki fájdalmat okozni? És ha mindez nem, akkor semmi gáz. De ha igen, akkor ott baj van a kapcsolattal.
[2861]
raphael [FF] 43 2008-08-02 11:21
Anthico.....Ancsa megkért hogy NE VOND KÉTSÉGBE az ő érzelmeit a barátja iránt...hiszen azokat ő érzi,és nem te.Ezek után miért kell tovább folytatnod?Kérlek ne csináld.
[2855]
AlphaGirl [NŐ] 41 2008-08-02 07:39
mindenféleképpen állást kell változtatnia ha együtt akartok maradni.. nem minden esetben jelent komoly érzelmi változást egy csók.. ez is nehéz persze ugyanúgy..
[2854]
AlphaGirl [NŐ] 41 2008-08-02 07:11
Carlos_x

Sajnálom... :(
[2853]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-02 06:52
Ancsa, olvasd el mégegyszer, amit írtam:
"Ancsa, én NEM azt mondom, h nem szereted eléggé a barátod és nem adnád oda az életed is..."
De az tény, h barátod iránt nem szerelmet érzel és jött más, aki ezt felélesztette benned.
[2852]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-01 21:40
Ezt ne vond kétségbe,nem azt mondtam,hogy nem szeretem...azt mondtam akkor,hogy ez nem szerelem,hanem erősebb annál.És ezt fenntartom,nem bűntudatból,vagy hogy magamat nyugtassam.Bármikor az életemet adnám érte,de akkor volt valaki más is a szívemben.Szerencsére elmúlt...akkor,és ott választottam melyikük a fontosabb...ezt sosem fogom tudni elmagyarázni,de kérlekj ne vond kétségbe szeretem-e eléggé a páromat,mert sajnos ezt sosem fogom tudni megértetni azzal,aki még nem élt át ilyet. Tudom,nem belém kötöttél,de a párom az életem értelme,és ha arról lenne szó,az életem adnám érte...
[2850]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-01 21:16
Ancsa, én nem azt mondom, h nem szereted eléggé a barátod és nem adnád oda az életed is. De ezekhez nem kell maga a szerelem érzése...elég egy nagyon erős szeretet is.
Csak arra próbálok rávilágítani, h te konkrétan megmondtad, h nem voltál és vagy szerelmes a barátodba....oké, tudom, h egy hihetetlen kötelék van köztetek, de ez nem szerelem. Viszont jött az a másik, aki fellobbantotta ezt az érzést benned. Erről beszéltem.
[2849]
LittleAngel [NŐ] 33 2008-08-01 18:47
Ez egy nagyon érdekes téma,sajnos nekem(is)szól:(
Én is megcsaltam a szerelmemet,nem is olyan régen.A kapcsolatunk lassan 2 és fél éve tart és mondhatom,hogy minden szempontból ideális(volt),soha nem veszekedtünk,ha problémáink adódtak,igyekeztük intelligensen,felnőtthöz illően megoldani ezeket.Tehát úgy is lehet mondani,hogy beleuntam a sok jóba.Ki akartam úgymond próbálni magam,egyedül szerettem volna lenni,buliba,szórakozni vágytam,sőt még az is megfordult a fejemben,milyen lenne mással.A kapcsolatunkkal tényleg semmi baj sem volt,szexuális és érzelmi téren egyaránt kitűnően megértettük egymást,és mégis..
A barátom,aki az első férfi az életemben nagyon megértően állt mindehhez,sőt ő is javasolta,hogy próbálkozzam nyugodtan,járjak el,és hasonlók.A megértése,és persze a fájdalma,csalódása természetesen nem csökkentette lelkifurdalásomat,iszonyú bűntudatom volt.
Szóval egy nagyon nehéz hét következett,mely alatt én elmentem bulizni,ahol megismerkedtem egy nagyon kedves férfival,aki mivel látta,egész este csak szomorkodom,ahelyett,hogy jól érezném magam,megvigasztalt.
Nem tagadom,jólesett,hogy valaki ekkor törődik velem,megpróbál felvidítani.Ezek után együtt töltöttem vele nemcsak az estét de az éjszakát is,ami alatt azt értem,hogy a kocsijában csókolóztunk és pettingeltünk is.Ennyi történt,többet nem akartam és nem is tudtam volna megtenni.
Másnap "békültünk"ki a szerelmemmel.Olyan érzések kavarogtak bennem,amikor 1 hét után újra láttam és öleltem,amit nem tudok kifejezni.ő megbocsátott nekem és újra bízik bennem,nem vette megcsalásnak,ami történt az ismeretlen férfivel,de én soha sem fogom elfelejteni amit tettem.
[2848]
Carlos_x [FF] 44 2008-08-01 18:23
Sziasztok,
sajnos e héten szembesültem a ténnyel hogy feleségem megcsalt. 5 éve vagyunk házasok, elejében nem volt minden tökéletes, de azóta saját házba költöztünk-megnyugodtunk, szexuális életünk olyan fellegekben jár mint még soha és mégis. Az utóbbi hónapokban éreztem, valami nem stimmel, gyanakodtam, kinevetett, hogy féltékenykedem, főleg a főnökére. Pénteken hazajött sírva, hogy a munkatársai azt beszélik jóba van a főnökével, nem bírja, felmond. Hétfőn meg bevallotta hogy megingott. Állítólag nem volt több mint pár csók, de ami legjobban megviselt engem, mintha erősen sugallná magának, vége, csak én kellek, de a szíve mást mond. Kéri bocsássak meg, mindenki hibázhat és engem szeret. Gyerekünk 5 éves, tényleg lassan kezdenénk révbe érni, és erre egy 15 évvel idősebb, vézna, csúnya emberrel kavar(t?). 4 napja a lelkemben hatalmas az űr, nem tudom mit tegyek. Nagyon fáj, ő nagyon szeretné ha megbocsájtanák, amit már jórészt meg is tettem. De ha elképzelem őket, gyomrom a torkoma, szívem kalimpál. Azt hiszem soha nem tudok megbízni benne ismét. Nem tudok vele közös álmokat szőni. Pedig szeretem...
[2847]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-01 15:14
Nem jól látod.Páromért az életemet is odaadnám,és ezt akkorsem éreztem másképp.Hisz nem félek kiszállni egy olyan kapcsolatból,ahol nincs meg a kellő érzelem.
Ezért mondom,hogy megfejthetetlen,és aki még nem érzett ilyet,az nem tudhatja milyen...nem kötöszködni akarok,de van ilyen...2-t szeretni,ugyanúgy,mégis másképp..
[2846]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-01 15:01
Nekem nagyon úgy tűnik, h ebbe a másikba szó szerint beleszerettél, teljesen...párodhoz meg kötődsz, az évek során elmélyült a szeretet, de őt nem szerelemmel szereted, ezért is "vett le így a lábadról" az a másik.
[2845]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-01 14:43
Akkor is megeshet,ha még nem éreztél ilyet,és ezért mondom,hogy nem érted,mert nem tudom elmagyarázni,ezt érezni kell. Szó szerint kettőt szeretsz egyszerre. És nem úgy,hogy ami nincs az egyikben,az megvan a másikban...
[2844]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-01 14:37
Igen, de ha valaki szerelmes, akkor annak nem nagyon zavarhat be ilyen..csak ha már múlik a párja iránt érzett szerelme. Tudom, h ezt nem érzhetjük bárki iránt, de ha egyszer megtörtént, akkor megeshet máskor is.
[2843]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-01 14:34
Azért ilyet az ember nem érez minden nap,bárki iránt.Egyébként meg ilyen bárkivel megeshet bármikor. Azzal is,aki jó kapcsolatban él. Mindig ott van, hogy bármikor jöhet egy másik...csak tudni kell kezelni,és dönteni.
[2842]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-01 14:27
Szerintem ezt úgy hívják, h szerelem...azaz beleszerethettél abba a másikba. Ezt onnan gondolom, h ilyet soha nem éreztél és amiket leírtál, teljesen ezt mutatják.
Csak ilyenkor ott van az is, h ha más irán tígy fellángoltál, akkor lehet, h ezután is lesz ilyenre példa... :S
[2841]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-01 14:16
Remélem hogy én sem...bár az biztos,hogy olyat csak azzal az illetővel élhettem át...mert éreztük mindketten a "feszültséget"...komolyan...ahogy közelítettünk egymáshoz,forróság,és erős szívdobogás...hihetetlen volt. De elmúlt. Szerencsére. Bár szép volt,és olyat soha nem éreztem még,az eszemmel tudtam hogy párom mellett a helyem,és soha nem csaltam volna meg.Azóta kerülöm az illetőt...soha többet nem akarok érzelmileg megzavarodni,és ezzel fájdalmat okozni páromnak. Érzelmi megcsalás volt...és akaratlanul. Tudom,hogy ő az Igazi,és hogy csak Vele tudnám leélni az életem.Ezt akkor is tudtam,de az a vonzalom elvakított...de ezért nem tudtam elhagyni.Éreztem,hogy ő az igazi,hiába voltak intenzív érzéseim más felé. Megmagyarázhatatlan...és örülök,hogy az az idő elmúlt.
[2840]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-01 14:11
Mindegy, remélem, én nem fogok ilyet átélni megint...mert jelenlegi állás szerint 0 ennek az esélye :) Szerencsére :):):)
[2839]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-01 14:10
Nem.Biztosan tudom,hogy erős kötődésnél több volt.Mindkettő. Nagyon intenzív érzés volt,olyat azóta se éreztem,és előtte se soha. Furcsa,és megmagyarázhatatlan.
[2838]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-01 14:10
Mármint mikor nálam is elmúlt a szerelem (persze szeretet maradt), akkor jött be egy másik férfi a képbe.
Most pl tudom, h teljesen, fülig szerelmes vagyok és senki sem tud rám hatni (érzelmileg),csak párom :)
[2837]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-01 14:08
Lehet, ez azért van, mert a részedről (ahogy ezt te is leírtad) nem az az igazi szerelem tombol(t), hanem egy erős szeretet, kötődés...lehet ez az oka, h közel engedtél mást is.
[2836]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-01 14:05
Akkor nem azt élted át,amit én mondok.Mert az én kapcsolatommal is rendbe volt minden. Nem volt baj,imádtam (a mai napig imádom) és ő is engem...de a másik iránt mást éreztem,valami leírhatalant. Mindkettő iránt vonzódtam...de mondom,nem lehet leírni...vannak ilyen dolgok,mikor minden rendben,ennek ellenére jön egy villámcsapás...
[2835]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-01 14:03
Nekem is volt ilyen és ez döbbentett rá anno, h az akkori kapcsom nem stimmelt teljesen. Szóval átéltem és ez ébresztett rá 1-2 dologra.
[2834]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-01 14:01
Ezért mondom,hogy aki még nem élt át ilyet,annak fogalma sincs erről az egészről. Én is szerettem páromat,és még akkor is szerettem,az életem is odaadtam volna érte,de ez így van a mai napig. Egyszerűen jött valaki,akivel az első pillanattól megvolt a szikra. Ezt nem lehet megmagyarázni. Ezt csak érezni lehet...
[2833]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-01 13:59
Lehet, h nem tökéletes egy kapcsolat (ha azt nézzük, semmi sem tökéletes a világban) a maga jelentésében, de olyan létezik, h nem mérgezi meg semmi a kapcsolatot, boldogok és imádják egymást. Én ezt azért már tökéletesnek nevezném.

Ha az ember elkezd vonzódni máshoz, más iránt is kezd komoly érzelmeket táplálni, akkor szerintem igenis valami nem stimmel a kapcsolatában. Vagy valamit hiányol vagy egyszerűen valami nem úgy műküdik, ahogy kéne. Én imádom páromat és amióta együtt voltunk, senki sem volt hatással rám...mármint eleve mindig ott lebeg előttem, h imádom őt és így szinte tudatalatt elhatárolódok a többi férfitól. Persze ez nem azt jelenti, h nem ismerkedek, de senki nem férkőzhet olyan közel hozzám, mint párom, mivel őt szeretem.
[2832]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-01 13:53
Egy kapcsolat sosem működik tökéletesen.Vagyis mindig akadnak újabb és újabb akadályok,amiket együtt kell ledönteni. És szerintem létezik olyan,hogy 2embert szeretni egyszerre... egyszer megtörtént velem,és bár fizikailag nem csaltam meg párom,de nem volt egy egyszerű helyzet. Sosem tudja meg az,aki még nem élt át ilyet,milyen érzés. Két férfit szeretsz...mindkettő megtenne érted bármit,és te is mindkettőért. Érzed a szikrát mindkettőnél,mikor ránézel,megérint,vagy csak átölel.Elég egy ölelés hogy forróság öntsön el belül...
Az érzések bonyolult dolgok,és a szerelem veszélyes "játék"...
[2831]
hercegnõ [NŐ] 48 2008-08-01 13:49
Szerintem ha egy kapcsolat minden téren tökéletesn működik, akkor egyik félnek sem jut az eszébe félrelépni, még csak félrekacsingatni sem. Amikor már csak a gondolataiban is megcsalja egyik a másikat, akkor ott valami nem stimmel igazán. Csak az a baj, hogy általában már mindig későn jönnek rá a felek, még az is, aki a megcsalást elköveti.
[2830]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-01 13:41
Ezt így könnyű kijelenteni,hogy "ha igazán szereted..."

Van,mikor az ember összezavarodik érzelmileg,és bár szereti a párját,feltűnik valaki,akit szintén szeret,de megmagyarázni nem lehet. Van ilyen...és mindkét szerelem őszinte....ezt csak az tudhatja és érezheti,aki átélte...

És ez már megcsalás.Mert érzelmileg megcsaltam akkor a másikat.
[2829]
AlphaGirl [NŐ] 41 2008-08-01 13:27
raphael

Gondolj ebbe azért bele, ha veled tennék meg és te úgy éreznéd ő életed párja, netalántán a feleséged. Jahogy nem fordul elő soha többet? Miért nem fog előfordulni? Miért fordult elő?

Ha valakinek problémája van egy kapcsolatban a szexuális életükkel, vagy megbeszélik, vagy választhatnának a több ezer piacon lévő szexuális segédeszközből addig amíg zöld ágra nem tudnak vergődni.

Lusticia sub

Te nem hiszel az IGAZIBAN ezekszerint? Mert ha hinnél akkor rájönnél hogy bizony akkor nem ő az.

Ha nekem létezik férfi akit sosem csalnék meg annyira szeretem, ha baj van megpróbálom megbeszélni vele ha nem megy akkor később máshogy valahogy... ha 4-5-10-15-20 év múlva is ugyanúgy kívánom mint amikor emgismerkedtünk..akkor ne lenne férfi aki ugyanígy képes irántam érezni???

HÁTLEGYEN!!!!!!!!!!!!!!!!
[2828]
Anthico [NŐ] 107 2008-07-31 22:31
Még elméleti síkon sem akarok ebbe belegondolni, h mi lenne, ha megtenné. Azt viszont tudom, h a bizalmam igenis megrendülne és képtelen lennék hozzá ugyanúgy hozzáérni, ugyanúgy hozzábújni, megváltozna minden...
[2824]
Anthico [NŐ] 107 2008-07-31 22:29
Persze sokan kevésbé súlyos megcsalásnak tekintik azt, mikor a partner mondjuk illuminált állapotban tesz olyat, amit józanul nem tenne, mint amikor előre el van tervezve az egész, nem véletlen hévben történik.
De az előzővel kapcsolatban csak annyit, h aki ilyen gyenge jellem ittasan, az kerülje az ilyen szitukat.
[2823]
raphael [FF] 43 2008-07-31 22:29
Persze...elméleti határok mindig vannak.De ha mondjuk neadjisten megtenné,akkor semmi esetre sem bocsátanád meg neki,és többet nem tudnál bízni benne,hiába látnál rajta megbánást,és tudnád hogy soha többé nem tenné meg?
[2822]
Anthico [NŐ] 107 2008-07-31 22:24
Persze imádom, de nálam is van egy bizonyos határ, amit nem engedek meg, nem tűrök el. Ezt nagyon jól tudja, ahogy én is tudom, h ő is ugyanígy áll ehhez a kérdéshez.
[2821]
raphael [FF] 43 2008-07-31 22:21
De erre mondom hogy mindig az adott esetet,és az adott embert is mérlegelni kell.Az egy dolog hogy annál a partnerednél nem bocsátottál meg....de lehet hogy a mostanit szereted annyira,és olyan embernek tartod,hogy neki viszont megbocsátanál,és tudnád hogy többet nem tesz ilyet.
[2820]
Anthico [NŐ] 107 2008-07-31 22:17
Megbocsátani egy dolog,de h ismét meg tudjak benne bízni, az másik :S Nem hiszem el, h egy kapcsolat ugyanolyan jól működne, miután valamelyik fél félrelép. Bennem legalábbis folyton kavarogna, h miközben nekem mondogatta, h szeret, addig más nőt simogatott, kényeztetett, mással szexelt.
Mindegy,én az a tipus vagyok, aki nem bocsátott meg és nem adtam neki még egy esélyt (hiába volt mögöttünk 2.5 év)...és nem is bántam meg.
[2818]
raphael [FF] 43 2008-07-31 22:13
Szerintem(bár nem tettem ilyet,és nem is fogok,így nem tudhatom)nem feltétlenül azért csal meg valaki valakit,mert gondjaik vannak,vagy mert nem szereti...úgy vélem más dolog is vezethet ide.Ezért úgy gondolom,meg lehet bocsátani bizonyos körülmények közt.
[2817]
Anthico [NŐ] 107 2008-07-31 22:07
De ha szeret valakit, akkor miért tenné meg?Én imádom páromat és a lassan 2 év alatt sose akartam megcsalni :S Mert boldog vagyok vele :S
Ha gondok lennének, akkorse egyből más ágyában kötnék ki, hanem megpróbálnám párommal megbeszélni.
[2816]
raphael [FF] 43 2008-07-31 22:06
Nem az a lényeg hogy megteszi...hanem hogy miért,és hogy megtenné e újra.Hibázni mindenki hibázhat.
[2815]
Anthico [NŐ] 107 2008-07-31 22:03
Lehet, h nem ellene irányul, de mégis őt bántja meg, mégis őt alázza meg. Így lényegtelen, h mi is vezeti azt, aki megcsalja a szerelmét :S A lényeg, h megteszi :S
[2814]
raphael [FF] 43 2008-07-31 22:01
Nem értetted amit mondtam....igaz,a másik féllel kapcsolatos,mert őt is érinti a dolog,de nem személyes sértésként kell feltétlenül megélni,mert nem a másik fél ellen irányul.Szerintem.Bár nem tudhatom,mert sosem csaltam meg senkit,tehát nem tudom mi jár ilyenkor egy ember fejében.
[2813]
Anthico [NŐ] 107 2008-07-31 21:46
Adva van 2 ember, akik szeretik egymást, megbíznak egymásban. Ha az egyik félrelép, akkor szerintem ez igenis a másik féllel is kapcsolatos. Csak úgy poénból nem szoktunk mással lefeküdni, ennek általában valami oka van. Pl: elhidegültek egymástól vagy hiányzik neki a szeretet vagy a szexből bármi. Ha egy kapcsolat jól működik, azaz nincs egyik félnek se semmi hiányérzete, akkor egyik fejében se fordul meg a megcsalás. Amikor megromlik egy kapcs, akkor szokott ilyen történni.
Szóval igenis köthető ez az egész a partnerhez is.
[2812]
raphael [FF] 43 2008-07-31 21:17
Értem.De szerintem ez összetett dolog,és csak az adott szituációt lehet megítélni,nem így általánosságban a megcsalást.Hiszen mindegyiknek más lehet a háttere.Én így gondolom legalábbis.
[2811]
thymian [NŐ] 91 2008-07-31 21:13
ami nekem fájdalmat, könnyeket, csalódást, dühöt, kijózanodást (hidegzuhany-jellegű) okoz. mindenkinek más tartozik komoly kategóriába, ezért nem is írtam konkrét cselekményt vagy bármi ilyet. mindenki képzelje oda a magáét.
[2810]
raphael [FF] 43 2008-07-31 21:00
Milyen egy komolyabb megcsalás?
[2809]
thymian [NŐ] 91 2008-07-31 20:57
én egy komolyabb megcsalás után nem tudnék megbízni a másikban. nem menne.
[2808]
raphael [FF] 43 2008-07-31 20:56
Így van...bár én pl. mint a nevem is mutatja,egy angyal vagyok :D Szerintem megbocsátani,második esélyt kell adni,annak aki megérdemli.
[2807]
Lusticia sub [NŐ] 37 2008-07-31 20:51
az emberek nem tökéletesek
[2806]
raphael [FF] 43 2008-07-31 20:49
A megcsalás nem feltétlenül a másik fél ellen irányul,vagy nem a vele való bármiféle probléma miatt történik.Szerintem nem is kell ezért személyes sértésnek venni.Hibázni mindenki hibázhat,és az adott ember személyisége szerint kell megítélni a dolgot.Ha valaki eleve hajlamos erre,és erről tud az ember,akkor nyílván másként kell felfogni a szituációt,mint egy olyasvalakinél,aki először tesz ilyet.
[2805]
Anthico [NŐ] 107 2008-07-31 18:12
Szerintem a leggyávább megoldás, ha valaki megcsalja a párját. Mindig könnyebb más "karjai között" megtalálni azt, ami éppen hiányzik a kapcsból, minthogy leülj a másikkal és megbeszéljétek. Ha ahhoz nincs mersze, h elém álljon és megmondja, h neki ez vagy az nem tetszik, akkor miért érdemelne második esélyt, miután megalázott engem? Egy kapcs alapja a bizalom és őszinteség...ha nem képes velem megosztani a problémáit őszintén és még meg is csal (bizalom is megrendül), akkor annak a kapcsnak nincs sok értelme.
Én anno nem bocsátottam meg és most is azt mondom, h képtelen lennék rá.
[2804]
Lusticia sub [NŐ] 37 2008-07-31 18:04
meg lehet bocsájtani szerintem. mindenki követ el hibákat és mindenkinek jár második esély. Még egy fontos dolog, ha kiderül a dolog akkor tényleg sokat kell dumálni róla újra és újra előszedni a témát még ha nem is olyan kellemes róla beszélni. De nem lehet a szőnyeg alá söpörni
[2803]
raphael [FF] 43 2008-07-31 17:05
Azért mert valaki meginog,és megcsalja a párját,még nem feltétlenül azt jelenti,amit írtál.Nem veszi át a szeretett személy helyét valaki,csak úgy hirtelen(csak azért mert lefeküdtek).Hibázni mindenki hibázhat.
[2802]
AlphaGirl [NŐ] 41 2008-07-31 14:58
Na most lehet túl sok(k) leszek. Megbocsájtani megtudnék. De a kapcsolatot nem tudnám folytatni. Számomra a férfi akit szeretek minden. Aki véd, óv, akinek én vagyok a szerelme, azért aki vagyok. Odabújok hozzá és amikor megölel tudom, hogy hozzá tartozom. Megteszem ami elvárható, mint nőtől mint feleségtől, és még élvezem is. Elhiszem neki, hogy velem akar lenni, és különleges vagyok számára. Ez nekem nagyon fontos. ő a társam. Nélküle egy üres mezőn állok a csöndben magányosan. Nem bírnám elviselni ha más lenne az aki én vagyok. Akkor már nem leszek a kismanója, nem engem tart a karjában, nem vigyáz rám. Nem érdemelném meg, hogy eldobjon. És ha más lesz a kismanó akkor én most mit keresnék ott?? Nyilvánvalóvá válna, hogy az autó lefékezett az ajtó kinyílt, kiszaladtam a rétre és mire visszanéztem az autó sehol nem volt már. Otthagytak, egyedül, az autóút mellett egy mezőn. Ott nem maradhatok, haza kell mennem, valahol rám is kell várjon egy otthon, és ha mégis visszajön én már régen nem leszek ott és ez így van jól.
(valahol sajnálom, hogy így gondolkozom, de ez a fajta kibékülés csak menekülés a fájdalom az egyedüllét ellen, várva, hogy elmúlik az érzés, és akkor elmehetünk. Vagy nem múlik el és akkor boldogtalanok leszünk egész további életünkben.)
[2800]
raphael [FF] 43 2008-07-31 14:28
Hát igen,a bizalom elvesztése után nehéz lehet egy kapcsolatot folytatni.
[2799]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-07-31 14:08
Nem tudom meg tudnám-e bocsátani a félrelépést....bármennyire szeretném,a tüske ott maradna,így valószínűleg a kapcsolatunk végét jelentené.
Remélem sosem tudom meg, milyen megcsaltnak lenni...
[2798]

Cikkajánló

Hogyan bizonyosodj meg arról, hogy a szerelmed megcsal-e?

A társkeresés tízparancsolata

Munkahelyi szerelem

A szerelmes férfi

Szerelmes szerepek

Fórum

Anális szex
2019-06-17 - 08:31

Szüzesség elvesztése
2019-05-23 - 10:25

Társkereső oldalak, vélemény
2019-04-27 - 22:28

Maszturbálás
2019-04-25 - 10:43

Erotikus játékok
2019-04-19 - 14:33

Segédeszközök
2019-03-24 - 22:45

Merevedési zavarok
2019-03-03 - 14:32

Biszexualitás
2019-02-24 - 11:47

A terhesség első jelei
2019-02-21 - 17:05

Beszélgetünk
2019-01-14 - 16:27

Nemi betegségek
2019-01-04 - 00:08

Női orgazmus
2018-12-15 - 11:50

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-09-16 - 23:08

Láb, harisnya és tűsarok
2018-08-05 - 07:47

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41