KOMMENTEK
Találkozás a régi szerelemmel
12 db komment

kanyim [NŐ] (55)2009-08-03 - 23:09

hááát... tényleg nincs sok értelme ebbe belemnni..
hisz látható hogy egyre kevesebb ideig vagytok csak egymással..

és újrea feltépnéd a régi sebeket..

és az sem tiszta a srác mitakar veled..
lehet csak akkor kellesz ha éppen nincsen senki más...

#6061 |

babybogyó [NŐ] (27)2009-08-02 - 21:18

Sziasztok! Hát durva egy cikk ez :( Hát így 19 évesen nem igazán mondhatom azt, hogy áttéltem, de mégis :( A véleményeteket szeretném kérni :) Szóval 16 évesen össze jöttem egy sráccal, imádtuk egymást, nagyon jól megvoltunk, ő volt az igazi nagy szerelem eddigi életemben, de rövid időn belül ( 5 hónap ) valami oknál fogva vége lett...máig nem tudom miért, sokáig nem is beszéltünk, de aztán egyszer hónapok múlva elkezdtünk újra beszélgetni, sokat járt öcsémhez, én a hugaihoz. Közben nekem lett egy komoly kapcsolatom, ami majdnem 2 évig tartott, de közben is folyamatosan talizgattunk Atival, olyanok voltunk mint a kisgyerekek, verekedtünk XD, imádtuk ha csak sunyin is de egymáshoz érhettünk:) Aztán mikor vége lett a hosszú kapcsolatomnak nagy részben volt hozzá köze, újra össze melegettünk egy kártya party közbe, újra jó volt minden, harmonikus boldog élet, szinte együtt laktunk, nem tudtuk megunni egymást, folyamatos partyk, haverokkal össze járkálás. Nem érdekelt a múltja, nem ítéltem el miatta, mert hát elég gáz dolgokat művelt :S Aztán egyik napról a másikra vége lett, nem éreztem, hogy akármi gond lenne, vége lett , most még rövidebb idő alatt, mint először. 3 hónapig nem találkoztunk, nem beszéltünk, semmi. A legjobb haverja írt sms-t, h menjek átt hozzá , hát gondoltam miért ne, szerettem vele lógni, hát persze, ott volt Ati is :S Elketdtünk beszélgetni, és nagyon rossz érzés volt. 8.án jönnek átt partyzni, de nem tudom miért :S csak Ati akar :( De nem értem miért, hizs tudja, h én ki nem hagynám ezt a bulit, ők meg soha nem szerettek ide járni. Szóval nem értem hogy mit miért csinál :S Valakinek valami ötlet?? Tudom, harmadjára csak nem kéne ugyan abba a h*lyeségbe bele vágnom, de nagyon nehéz elfelejtenem, mindenkiben csak őt látom :(

#6058 |

inekti2009-06-16 - 21:14

Velem is megtörtént,évek múlva viszontláthattam a Nagy Szerelmemet. A tűz nem múlt el,sőt,újra fellángolt,de mindketten házasságban élünk már,így esélyünk sem volt :(Emiatt újra szakítanunk kellett egymással,de az érzés nem múli, továbbra sem! Rég nem láttam,hiányzik....El kell hessegetnem ezeket az érzésket magamból,hiszen a Sors nem akarta hogy mi ketten együtt lehessünk. Az igazsághoz hozzátartozik,hogy a férjemmel egyébként harmónikus a házasságunk,boldogok vagyunk együtt...de igazi mindent elsöprő szerelem szerintem csak 1 van az ember életében!

#5898 |

Mozdony2009-05-10 - 11:00

Hát a "találkozás a régi egeremmel .."című műsor .....emlékép idealizálás ...de bajunkat felnőttesen kell megoldani és nem azt várni hogy össze omoljunk érzelmileg.
-fenn áll a helyzet mindenkinek -
Járható út ! Az élet is a házasság is a gyermek is egyfajta vállalás ..a fennálló kapcsolatokat ha kifele nézünk nem rondítjuk össze ezzel ..mindenkinek jár az az esély hogy a rendet "felborogassa" ilyen és effajta gondolatokkal ...és ha még minőségi is marad az a régi kapcsolat ..tudnunk kell hová is tartozunk igazán.Ennek ellenére hódolnék a Régi Nagy ő-nek .Mert szeretném tudni vagyok -e még olyan mint anno voltam,mert szertném tudni jelentek -e neki még a sok gyűrődés ellenére -valamit ,mert szeretném tudni hogy akkor igazi volt-e nem csupán egy felszines önámítás,hit,egó vagy hasonló...Tehát én igent mondanék egy randira...ha még azóta meg is válltoztam ,és ő is más lett ,de tudni kell alku kérdése az egész ..lelkünk alkuja magunkkal.Ha el akarjuk fogadni akkor fo-gadjuk el úgy ahogyan most elénk áll ,keressük a közöst ...és szép is, lehet ...egy teljesen új kapcsolat hozzáképest semmit mondó kaland ..ugyan is ennek van multja ..ha más lett az íze akkor is-- vágom hogy mennyi rejtéje van ..kihívás ..
hisz emlékszem a kélytől könnyes szemére .. a megadó és símuló meleg érzésre amit éreztem Tőle ha volt is más ,vagy esetleg van is ami hasonló ..akkor is más előjelet tennék a két kapcsolat illetve a három kapcsolat közé, mert ugye számonkérést és effajta közhelyet magunknak illik ilyenkor feltenni...Tehát igen .de gondolkodva és a kedvére szivére játszva hiszen ez egy emléktúra a szó legnemesebb értelmében..ami nekünk is kedves. Vállhat komollyá és válhat csalódássá ,de ha az utóbbi akkor elejétől nem az igazi volt lett és maradt ,akkor hol a kiábrándulás ,miből is lehet nem kiábrándulni?..tehát ..nosza rajta ha egy gondolat akkor is meg kell lépni az elsőt mert nem hagy majd később nyugodni.Ebből lehet út az önsajnálat felé.....stb

#5676 |

husi702009-04-16 - 13:47

Engem is összehozott a sors, egy régi szerelmemmel, akinek én voltam a nagy ő. Nagyon jól alakult minden /kezdetben/ ..,még most is szeretjük egymást, de a családjaink életét nem merjük, v. talán nem akarjuk tönkretenni. / mind ketten házasságban élünk/.
Egyenlőre várunk, majd az idő múlásával talán megoldódik minden...?

#5533 |

meyi2009-04-10 - 10:30

hát....érdekes,velem szinte ugyanez történt meg.És tudom az ember visszagondol.minden szép,de az az emberke már nem ugyanaz!tiszta sokk!:):(

#5492 |

bia752009-04-09 - 09:22

Napokban újra felvetem a kapcsolatott egy régi barátnőmmel aki összehozott, egy kollégájával. Viszonyunkat a jelenlegi párommal való kapcsolat kezdetekor megszakítottam vele. ő többször is keresett a környékünkön, de természetesen a telefonszámom is akkor szünt meg, így nem tudott kapcsolatba lépni velem. A régi barátnőmmel csak annyit üzent, hogy üdvözöl, persze viszonoztam, és a számomat is megtudta újra.
Most ott tart a doliog, hogy imádom a párom, és most vettünk egy új házat és egyébként is minden tökéletes az életemben. Csak vajon most, mit csináljak mert találkozni vele igen-vagy nem. Kiváncsi is vagyok rá de tartok is tőle, hogy mit hoz ki belőlem, mert csak jó emlékeink vannak és már a hangjától valami feldobottság érzése kerített hatalmába.Szóval okosnak kéne lenni!! Segítsetek véleményetekkel Köszi

#5480 |

thymian [NŐ] (89)2009-04-07 - 16:02

szerintem fölösleges a a múltbéli nagy ő-re "pazarolni" az időt. a múlt megszépül, idealizálunk stb. az emlékezés ilyen szempontból érdekes dolog.
viszont mindig azt felejtjük el, hogy oka volt annak, hogy szétmentünk, hogy külön váltak az útjaink. az valahogy homályba vész, hogy mennyire rosszul éreztük magunkat a kapcsolat végefelé vagy bármi rossz érzés, fájdalom (mert megcsalt, hazudott, nem figyelt oda, unalmas lett stb stb). a negatív dolgok a süllyesztőbe kerülnek.

érdekes dolog a régi szerelmünkkel találkozni. valóban jól fel lehet mérni, hogy ki hová fejlődött, hogyan alakult a másik személyisége. hosszú évek múltán találkozni olyan, mintha egy idegen emberrel találkoznánk, s épp akkor ismerkednénk. főleg vicces ilyen szempontból a tiniszerelem után felnőttként találkozni, mert tizenévesen a személyiség jócskán fejlődőben van.
:):)

#5454 |

kanyim [NŐ] (55)2009-03-28 - 18:58

azért nem mert akkor még más volt a nőideálom..
ami azóta változott..

és egész más kaliberü csajokat skubizok meg .. és párjaim is egész mások... mind külsőleg..mind belsőleg...

deh csajban is .. más iránt rajon 17évesen.. és pl 25évesen is a leányzó...

#5406 |

Ditte [NŐ] (27)2009-03-28 - 16:04

Kanyim, hogy hogy nem tetszene külsőleg? Azért mert megvűáltozott vagy az igényeid miatt? Azért biztos tetszene nem? Csak nem úgy..

#5404 |

kanyim [NŐ] (55)2009-03-26 - 13:48

ha nagyon nagy szerelem volt (amiből azért kevés van)...
és nem nagyon csúnyán ért véget..

akkor sosem feledjük..
bár az régen rosz ha 1-1 veszekedésnél már az exre gondolunk..

de tény..az idő megszépíti az emlékeket.. pedig ott is voltak surlódások bizti..különben nem lett volna vége..stb..

meg jól írod hercegnő...

más-más korszakban voltak azok...
a nagy szerelmem.. akivel minden szuper volt..17évesen... most már nem is tetszene külsőleg.. változtam...igényeim is...
ő is bizti..de kimaradtunk egymás életéből.. és xx év alatt azért változik az ember is.. nem lenne ugyanolyan...


deh mivel én újrakezdésekben nem hiszek... ilyen csacsiságokon nem filozok....

#5389 |

hercegnõ [NŐ] (47)2009-03-26 - 13:26

Az a baj, hogy úgy van, ahogy a cikkben is leírja...úgy emlékezünk a régi szerelmünkre, mint akkor amilyen volt...csak arról feledkezünk meg, hogy ahogy velünk elmúlt a 10-20 év, ugyanúgy vele is elmúlt...sok csalódás érte, sok öröme volt...és mi ebben nem vettünk részt.
Nálam volt, hogy régi szerelmeim kerestek meg, amikor megtudták, hogy szakítottam...de nem jelentettek semmit már akkor...képeslapokat kaptam a szülinapomra a szakítás után sok évvel is...de soha nem válaszoltam. Pedig jól esett, de az életemnek az a szakasza lezárult.
Egyszer volt, hogy csak kíváncsiságból megkerestem egy régi pasimat---azaz majdnem pasimat. Udvariasan válaszolgattunk egy-két kérdésre sms-ben és ennyi. Nem kerestük egymást többé.
Vannak azonban lezáratlan szerelmek...amik valójában nem szakítással végződnek...csak szétmaradnak a felek ilye-olyan okból. Azt gondolom, talán azokból sok év múltán még lehet valami.

#5386 |


Ha kérdést szeretnél feltenni, akkor azt a fórum ide vonatkozó témájába írd!


Hozzászólás
Cikk: Találkozás a régi szerelemmel
Név:
Hozzászólás:
Biztonsági kód:
CAPTCHA Image
[ Új képet kérek! ]


Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai moderálás után kerülnek ki az oldalra.


TÉMAKÖRÖK
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Szex a terhesség alatt és után
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek