szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó kereső
10 jel, amiből tudhatod, megtaláltad a nagy Ő-t!
KOMMENT

10 jel, amiből tudhatod, megtaláltad a nagy Ő-t!

Sok embertől hallani arról, hogy megtalálta a nagy Ő-t. De ki is a nagy Ő, amiről beszélnek. Én úgy gondolom, hogy az a személy, akiről biztosan érzik, hogy leélnék vele az életüket.

Lilla 2011-04-19 18:52
Nekem is 10/10 !!!!
Megtaláltam az igazit már az esküvőt tervezzük!
Fontos h egy hullámhosszon legyünk és nagyon nagyon szeressük egymást :)
[7590]
Bedina [NŐ] 46 2011-04-07 11:07
Az a baj, hogy kettőn áll a vásár. Nem elég ha csak az egyik érzi.. Nálam volt már ilyen sajnos.
[7548]
Ági 2011-03-31 23:00
Egy a bökkenő, hogy én érzem, hogy ő az igazi, ő viszont nem hiszi ezt rólam...
[7538]
Tanácsoló 2011-02-24 18:57
Hali, ott rontottad el hogy olyan szintre kerültél amelyet ő is képviselt. Lehet hogy rosszul esett, de ha ő megtette akkor nem szeret igazán téged és csak szüksége van valakire, és ebből már tudhatnád hogy hiába teszed meg te is a rossz lépést, számára nem lenne olyan lesulytó mint ahogy az veled is történt. Könnyű mondani igen, de én egy egészen más szempontból közelítettem meg a dolgot. A döntésed helyénvaló hogy véget akarsz neki vetni, de az hogy te is megcsalod? Nem az ő érdekét sajnálom, a te érdekedre mert bepiszkoltad a saját becsületed, ért neked egy bosszú a becsületért?
[7470]
Selphie [NŐ] 30 2010-08-16 08:34
Nekem 10/10, és kétségeket kizáróan megtaláltam őt...:) Szerintem viszont nem lehet csupán 10 jelre építeni ezen a téren, ezt valahogy érezni kell, belül, a finom remegést és a pillangókat a mellkasunkban:) Persze ezzel együtt járnak a közös tervek, az odafigyelés a másik mondandójára, a feltételek nélküli elfogadás, stb.
[7214]
xyz [NŐ] 32 2009-10-05 07:06
Sziasztok!
De olyan nehéz!Most 7végén mondtam neki hogy úgy érzem már nem szeretem, és elköltözöm, találkozunk az ügyvédnél és Én normálisan szeretném lezárni ezt az egészet. erre ő:Nagyon szeretlek kérlek ne hagyj el!Megint ugyanaz, "elhalmoz" ajándékokkal, igéretekkel de azért oda bittyeszt 1-2 durva és sértő megjegyzést.Annyi de annyi mindent elnéztem neki.Mindig szemet hunytam minden hülyesége felett.Huuu...nagyon nehéz.Ja, KEDVES Kanyim!Ez a barátnő nem volt soha igazi barátnő csak összejárunk néha-néha kb 2 éve dumálni azt ennyi.Nem érdekel ki mit mond!Kivűl állókénk sokkal könnyebb itélkezni mint benne lenni.Az vesse rám az első követ aki soha sem hibázott.Nagyon lelkiismeret furdalásom van.Érzem hogy az új kapcsolatban jobb lenne, de nem így kellett volna összejönnünk, sajna ez így alakult.Az első 1-2 hónapban csak összejártunk beszélgetni, mindig azon gondolkoztam hogyan dobjam ki.Sajna jól esett az hogy végre valaki foglalkozik velem, figyel rám és fontos vagyok neki.Nem az hogy haza jön és ha nincs addigra vacsi jól lerámolnak hogy mi van nem értél rá?!Az a baj hogy nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel.Legszívesebben elhúznék jó messzire és gondolkoznék.Nagyon nehéz.Ha a jelenlegi párommal vok akkor mindig a másik jut eszembe.Ha a másikkal vok a jelenlegi eszembe se jut.Nem így akartam de így alakult.
[6274]
kanyim [NŐ] 57 2009-09-25 23:06
én már csak azt nem értem..hogy ha így kifakadsz a párodra és ennyi+annyi sérelmet hánytorgatsz föl akkor minek is vagy vele???
megbántott sokszor... kölcsönösen csaljátok(tok) egymást..

mi a fene értelme van???
nem 40éves vagy 2 gyerekkel hogy legyen mentséged...

fiatal vagy..miért 1 ilyen halálra itélt kapcsiban tengeted magad jó régóta???

a kedves barátnőd..meg amiket írtál róla.. és hogy részben te is mit gondolsz róla.. tényleg barátnőnek gondolod..nevezed..stb..az azért téged is minősít kicsit..............
[6255]
gyöngykagyló [NŐ] 47 2009-09-25 19:58
Szia Xyz!


Az igazság az, hogy muszáj lesz egy idő után bátorságot meríteni, és kitálalni kettőtöknek, mert különben egy idő után valóban szörnyű lelkiismeretfurdalásod lesz..., vagy, ha úgy érzed, hogy a barátnőd nem is érdemli meg ezt a férfit, akit most Te szeretsz, akkor is tartoztok egymás párjainak azzal, hogy tiszta vizet öntötök a pohárba. Ahogy elmondtad, hogy a Te "régi" Párod milyen - joggal félhetsz attól, hogy igen dühös lesz, ha kitudódik ez a kapcsolat. Minél tovább húzzátok ezt a bújkálást, annál rosszabb lesz. A férfivel, akit szeretsz - a barátnőd párjával - meg az a helyzet, hogy valószínű, hogy esze ágában sincs változtatni a kialakult helyzeten. Gondolkozz el azon, hogy minden valószínűség szerint mindkettőtökkel él szexuális életet - szerintem akkor is, ha ezt tagadja, - lehet, hogy minimális mértékben, de akkor is együtt van szerintem a barátnőddel is. Ha más nem, akkor a látszat kedvéért. Ahhoz mindannyian fiatalok vagytok, hogy évekig hazugságban éljetek, merni kell változtatni mindannyiótoknak. Ha annyira nem jó a régi kapcsolat, akkor fel kell próbálni az újat vállalni. Hidd el, akkor fog valóban kiderülni az igazság, hogy kinek ki fontos valójában, addig csak szerintem áltatás az egész.
[6252]
Anthico [NŐ] 107 2009-09-25 18:32
De még most sem azon gondolkozol, h zárd le ezt a halott kapcsolatot. Nem, mert te még ezt fent akarod tartani...szóval ha azt nézzük, te sem vagy nagyon különb, mint a barátnőd, aki a pénzéért van a férjével. ő a pénzt tartja fontosnak..egy biztos pontnak, te pedig a kapcsolatodat, ami már nem is nagyon létezik. Te tőle függsz,mert nem vagy képes lezárni ezt az egészet. Szóval én a helyedben nem szólnám meg a barátnődet.
[6249]
Anthico [NŐ] 107 2009-09-25 18:28
Szóval nálatok szinte már se kapcs, se tisztelet, se szerelem. És csak az emlékek tartják életben?
Kérdés: akkor miért vagy vele? Megcsalt, te is megcsalod, egyikőtök se szereti már a másikat. Itt miben reménykedsz? Csoda kéne ahhoz, h mindketten visszataláljatok a másikhoz és szerelmesek legyetek ismét egymásba. Ez egy halott ügy és már javulni nem fog semmit...de persze sokan képesek még ilyen "kapcsolatban" sok-sok évet lehúzni...mert állítólag reménykednek olyasmiben, amire az esély szinte 0...sőt 0.
[6248]
xyz [NŐ] 32 2009-09-25 18:16
Nem vagyunk áldozatok! Mi választottuk a párjainkat nem úgy erőltették ránk.Itt igaz az hogy soha ne mondd hogy soha! Számomra is tabu volt a barátnő pasija.Sajna nem tudtam parancsolni az érzéseimnek.A párom többször megcsalt megbocsájtottam neki mindig.NAGYON-NAGYON szerelmes voltam, és igen bármennyire is undorító a dolog még szeretem az emlékekből él ez a kapcsolat, titkon bizok hogy majd egyszer ugyanugy fog szeretni mint ahogy én szerettem és minden helyre jön.De nem fog.7 év alatt mindig minden úgy volt ahogy ő szerette volna, a 7 év alatt egyszer sem mondta azt hogy bocsánat.Mindig lehordott minden hűlyének.Sajna ez van.Nem tudom megnem történté tenni a dolgot, és egyáltalán nem vok rá büszke.Ilyen az élet.
[6247]
Anthico [NŐ] 107 2009-09-25 17:51
Xyz:
Vártam, h mikor lesztek ti feltüntetve áldozatként. Ha olyan kegyetlen veled a párod, akkor lépj és szakíts. De ugye ehhez bátorság kéne és inkább a barátnőd férjével kavarsz.
Azért olyan veled a barátod, mert te hagyod. Bocsi, de ez így van. Erre a szakítás a megoldás, nem a felszarvazás...szerinted ha mindez kiderül (mert ki fog, főleg, h ilyen közeli ismeretségben megy a kavarás), akkor mi fog történni?
Egyrészt nem lesz többé meg a barátnőd, a pasid lehord mindennek (teljesen jogosan).
[6246]
xyz [NŐ] 32 2009-09-25 17:44
Azt kihagytam, hogy náluk csak azért született a gyerek hátha megmenti a házasságikat. Hát nem.A bnőmnek egy eszköz, hogy a vagyonos családból ne kerüljön ki.Soha nem olvas a gyereknek mesét, beűlteti a tv elé hogy nézze mert ő nem ér rá, minden este a főzés, mosás, takarítással van elfoglalva. A saját gyereke jobban szeret engem mert én foglalkozok vele, és ez akkor is így volt mikor még álmunkban sem gondoltunk az apjával arra hogy "kavargunk"!Az én párom folyton megaláz mások előtt!Nem cigizhetek,nem beszélgethetek a barátaimmal, mert szerinte egy nőnek mindig otthon a helye.És még sorolhatnám!A bnőmmel tegnap voltunk csavarogni, a gyereket rábizta másra, és ő is a pasikat nézegette, és azt mondta az Audis csávóra, hogy egy ilyen kellene nekem, és már el is válnék, az a lényeg:jó kocsi, sok pénz, nem számít hogy nincs otthon.NA KI A KURVA?Aki a boldogságot keresi vagy aki a pénzt nézi és nem azért szűl gyereket mert szeretne hanem hogy "jó világa legyen"??????
[6245]
kanyim [NŐ] 57 2009-09-25 16:03
XYZ... bizony nagy ku*va vagy...

bár a pasiért sem kár.. mert ha ott az asszony és a gyerek.. ő meg vígan férlelép akkor max mással tette volna meg..

szoval mind a ketten jól átbas*tátok a partnereteket..
és rendszeresen hazudoztok..

sztem inkább mondjátok el otthon és viseljétek a következményeit. . azaz elhordanak mindennek és kidobnak titeket..
és akkor együtt lehettek.. mert ti aztán megérdemlitek 1mást..

bár én sosem tudnék megbízni így valakiben.. mert most dúl a szerelem..de ha 1x már megtette.. majd pont engem ne csalna meg pl 5év múlva????


ui.: B verzió.. hagyjátok abba mielőtt lebuktok és az még cinkebb.. felejtsétek el és legyetek otthon jó partnerek...
[6244]
Anthico [NŐ] 107 2009-09-24 19:53
xyz:

Egyből Csernus könyve jutott eszembe...ha mindketten elolvasnátok, eléggé fejbekólintana titeket.
Nem tagadom, h elítélem az ilyesmit, sőt iszonyat gusztustalannak tartom. Mindketten hazudoztok annak az embernek, akit elvileg szerettetek és gondolom, azért még mindig éreztek valamit (kivéve tiszteletet).
Egyrészt ha már egy kapcsolatban élő beleszeret másba, akkor az a kapcsolat ott meg van halva. Egyrészt már a kötődés elszáll, ahogy a bizalom is, ha ez kiderül.
Másrészt az ilyen bújkálós, átverős, hazudozós szeretősdit nagyon gusztustalan és gyáva megoldásnak tartom. Ez az én véleményem.

Az embernek fel kell ismernie azt,amikor a meglévő kapcsolat már nem működik,amikor már csak az emlékbe szerelmes, az érzésbe, de nem a másikba. Ilyenkor vagy feleszmél és tesz ellene vagy észre sem veszi, majd beleszeret másba, félrelép mással. Lehet dönteni. Viszont az előbbihez kell némi érzelmi érettség vagy nem is tudom mi, aminek a segítségével képes rájönni, h mikor nem stimmel valami.
Ha menthetetlen a kapcsolat,akkor zárja le és csak utána kezdjen bele új kapcsolatba. Szerintem ez az egyenes megoldás...ennyi azért kijár annak az embernek, aki még mindig szereti az illetőt.

No meg ott van, h ha család és partner mellől így el lehet hódítani a másikat, ilyen jól képes hazudozni a párjának, akkor vajon mekkora bizalma lesz iránta a másiknak. Ki tudja, h ő mikor lesz ugyanígy átvágva?
[6242]
gyöngykagyló [NŐ] 47 2009-09-24 19:14
xyz!


jav.: a titkolt szerelmed gyereke miattad maradna apa nélkül.

Ja: és még annyit, hogy gondolkozz el azon is, hogy ez a mostani szerelmed, ha sikerülne is legalizálni a kapcsolatotokat, később veled ugyanezt nem tenné-e meg? Mikor látna egy újabb, vonzóbb nőt /ahol az újdonság varázsa hat még.../, akkor Téged is elhagyna...? Mi a biztosítékod arra, hogy Veled ugyanezt nem tenné-e meg? Semmi...
[6239]
gyöngykagyló [NŐ] 47 2009-09-24 19:09
Kedves xyz!


Nagyon szép dolog a szerelem, és az is lehet, hogy éppen ebben a férfiben - a nagyon jó barátnőd párjában - találtad meg a Nagy ő-t, de ettől függetlenül gondold végig, hogy mi lenne, ha kitudódna ez az egész bújkálásotok, és a kapcsolatotok. Sok embernek okoznátok nagyon-nagy fájdalmat. És sajnos még az is elképzelhető, ha legalizálódna a kapcsolatok, akkor már nem is lenne annyira izgalmas és érdekes a férfi számára - akibe beleszerettél - a kapcsolat. Az is előfordulhat, hogy csak a "tiltott gyümölcs" megszerzése motiválta ezt a kapcsolatot - persze attól még később lehetett részéről igazi szerelem. De azt végig kell gondolnod, hogy a "nagyon jó barátnőd" valószínűleg /ráadásul egy közös gyerekük is van, ahogy írod.../ soha többet nem akarna szóba állni veled /amit én valahogy meg is értenék/. Valószínűleg a mostani párod is elveszítenéd - mert soha többet nem akarna megbízni benned. Arról nem beszélve, hogy a titkolt szerelmed miattad lenne apa nélkül. Azt megértem, hogy szerelmes vagy, de szerintem mérlegeld ezeket is, mi lesz, ha egyszer napvilágra kerül ez a kapcsolat. Hidd el tudom, milyen szerelmes lenni egy nem teljesen független férfibe /de nálunk a párom nem hiteget otthon senkit, az asszony tudja, de nem érdekli - a gyerekek meg már nagyok - és nem én "robbantottam" szét a kapcsolatukat /bocs.../.
Elhiszem, hogy szereted ezt a férfit - és lehet, hogy valóban ő az igazi. De rengeteg problémát kell majd feldolgoznod /notok/, ha vállaljátok ezt a kapcsolatot. Ha meg nem vállajátok fel mindenki előtt, akkor előbb-utóbb az állandó bújkálás valóságos rémálommá teszi majd a kapcsolatot. Arról nem beszélve, hogy milyen biztosítékod van afelől, hogy ez a férfi sokszor nincs-e együtt a Te "nagyon jó barátnőddel" is /végül is ő a gyereke anyja/. Gondolkozz el azon is, hogy fel bírod-e vállalni azt is, hogy esetleg nem csak veled van ez a férfi..., mert ez is könnyen előfordulhat. Gondold végig, hogy mennyi ideig fogod bírni esetleg a második szerepét?
Nem ítéllek el, de nem utolsó sorban elveszíthetsz egy barátnőt is. És majd hiába magyarázkodhatsz adott esetben, hogy a barátnőd férje volt a kezdeményező... - a barátnődet ez a kifogás nem fogja érdekelni! Szemébe bírsz majd nézni valaha is? /Nekem is volt olyan helyzet, hogy a legjobb barátnőm összejött egy nagyon helyes pasival, de nekem bárhogy is állapítottam meg, hogy helyes pasi, a világért sem kellett volna, akárhogy jópofizott..., a barátnő barátja tabu. Nem ért volna annyit semmi, hogy ez tizenéves barátságot elrontsak bárki férfi kedvéért./
[6238]
xyz [NŐ] 32 2009-09-23 20:58
Sziasztok!
Segítsetek légyszi!Mindig is elitéltem azt aki a barátnője pasiját elszereti, mindig azt mondtam hogy Én soha nem tennék ilyet.Mégis belekeverdtem egy ilyen helyzetbe.Van egy nagyon jó barátnőm, neki 1 párja és van 1 gyerekük.A párja kikezdett velem és bele mentem.Természetesen nekem is van párom.Az a baj hogy a bnőm pasija és én nagyon szerelmesek vagyunk.Már nem tudjuk hogy bujkáljunk és kinél.ő engem akar én meg őt.De a vállásokat nehéz megoldani éps úgy h ne bukjunk le.Nagy K-vagyok ugye?Aki volt ilyenbe segítsen lécci és vmi okosat mondjatok.köszi
[6231]
ani33 2009-09-05 22:04
Mostanában nem stimmel valami kettőnk között, egyelőre keresem a kézzelfogható és megfogalmazható negatív dolgokat, hogy közelebb kerüljek a megoldáshoz. Kapcsolatunk elején mindenkinek azt mondtam, hogy ő az igazi.
Milyen érdekes így 1 év távlatából, már összeköltözve elgondolkodni a feltett kérdésekre adott válaszaimon.
A kommunikáció és a közös tervek lesz a probléma:
-Nem beszélgetünk.
-Elterveztünk valamit (munkával kapcsolatos) és még a mai napig nem lépett.
Csak a cikk kapcsán jutott az eszembe!
[6199]
Talpy FF 2009-08-07 16:46
Ha nincs jó sex az összes többi semmit sem ér... nem vagyok már fiatal és ez a tapasztalatom
[6078]
maximus [FF] 40 2009-07-18 13:51
Sziasztok!
szeretet,öszinteség és a legfontosabb a bizalom de ezt idövel is alá kell támasztani hosszú,hosszú idön át.
szép az élet!
[6015]
Bocifül [NŐ] 27 2009-06-09 22:03
Hááth nekem kilenc válasz igaz,de szerintem nem ettől függ,hanem hogy mennyire értik meg egymást,mennyire biznak meg a másikban!mert hiába jo a sex,a jövö gondolata,stb.ha ez a két dolog hiányzik.....báris szerintem igy van....
[5854]
Anthico [NŐ] 107 2009-06-03 14:31
Ezt úgy kell érteni, h ha igazán szeretünk, kívánunk valakit, akkor csodálatos a szex vele
Ettől függetlenül lazább kapcsolatokban is lehet igencsak élvezetes.
A lényeg, h az érzelmek megédesítik...
[5810]
Ani [NŐ] 39 2009-06-03 13:25
Tény, szex éppen annyira lelki, mint fizikai, így ha az érzelmeid mélyek, a szex is jó lesz. - Ez hülyeség szerintem, mert egyéjszakás kalandok után is lehet egy nőnek orgazmusa, ott meg hol van a mély érzelem...
[5809]
Ani [NŐ] 39 2009-06-03 13:23
A szex kivételével..
[5808]
TungaJR [NŐ] 32 2009-06-03 13:17
Nekem, nagyábból mindegyik, nem mondom, hogy 100%-ig. Mással nem is tudnám elképzelni az életem. Csak őt és magamat látom.
[5807]
Semira 2009-05-27 20:09
A tiz pontbol legalább nyolc rám illik,csak az a kérdés még hogy Ö is igy érez-e mint én???
[5774]
sexygirl 2009-05-16 12:35
hat igen ezzel en is is vok mar fel eve van pasim es most el szakadtunk egymastol es nem birom a hianyat el viselni valaki segitsen h mit tudjak csinalni ebbe bele orulok eskuszom segitsetek kosssszomon!
[5715]
hvegiR [NŐ] 33 2009-05-07 21:55
hm, hogy lehet a másik hiányosságát szeretni?szerintem azt tolerálni kell....azzal sem értek egyet hogy mindent megosztani, szerintem az embernek kell egy olyan belső "hagymalevél" amiről csak ő tud...de ez a szubjektív véleményem...kicsit úgy érzem magam mintha vmi "csak nőknek" magazint olvasnék...
[5664]
kanyim [NŐ] 57 2009-05-07 13:55
kicsit bárgyúúú az írás...
meg több pont is sántít mert bizonyos pontjait érezhetem 1 baráttal..
vagy éppenséggel 1 éjes szeretővel is átélhetem...

meg sztem nincsen NAGY ő...aki pont nekünk lenne teremtve..
mert ennyi milliárd emberből pont összeakadnánk vele???

sok sok ő van..akivel jó..mennyei lehetne az élet.. és ők közül kell megtalálni valakit.......
[5659]
tengerszem [NŐ] 34 2009-05-06 12:45
Talán egész jó a cikk, bár a hetedik pont az nekem kissé érthetetlen.
Szerintem teljesen logikus és ésszerű lépés a gyerekvállaláson gondolkozni a nagy ő kapcsán...nem is lépés, hanem a legtermészetesebb vágy. Egyébként is arról ismerhető fel a nagy ő, hogy vele kapcsolatban minden logikusan és evidensen történik meg. Nem valami nagy hoppárébumm a dolog, hanem minden evidens és magától értetődő. Számomra az a nagy ő, akinek gondolkodás nélkül le tudnám tenni a kezébe az életemet és azt érezném, hogy ott van a legjobb helyen. Akinél vége minden apró vagy nagy játszmának és stratégiának, aki előtt az ember fegyvertelen és azt érzi, hogy ez így a legjobb állapot neki. Nem fél, nem izgul, hanem tudja, hogy minden így a legjobb. Én is csak mostanában kezdem ezt megtapasztalni, hogy mennyire nem üres frázisok ezek, hanem létező és kézzelfogható dolgok. Tehát az itt felsorolt konkrétumokon túl tényleg nem lehet több támpontot adni, mert ez nagyon mély és ösztönszintű dolog, azaz valaki vagy a sejtjeiben érzi, hogy ez a kapcsolat más, mint az eddigiek vagy hiába is próbálná ráhúzni ezeket a dolgokat, ha alapvető dolog hiányzik.
[5650]
aimée [NŐ] 38 2009-05-06 12:39
A cikk nélkül is tudom :)
[5649]

Cikkajánló

Varázslatos szerelem

Hogyan kerülhetem el a korai apaságot?

Akkor már szakításban voltunk

A párkapcsolat egy négylábú asztal

Férfiszex (2.rész)

Fogadd el magad?

Fórum

Anális szex
2019-06-17 - 08:31

Szüzesség elvesztése
2019-05-23 - 10:25

Társkereső oldalak, vélemény
2019-04-27 - 22:28

Maszturbálás
2019-04-25 - 10:43

Erotikus játékok
2019-04-19 - 14:33

Segédeszközök
2019-03-24 - 22:45

Merevedési zavarok
2019-03-03 - 14:32

Biszexualitás
2019-02-24 - 11:47

A terhesség első jelei
2019-02-21 - 17:05

Beszélgetünk
2019-01-14 - 16:27

Nemi betegségek
2019-01-04 - 00:08

Női orgazmus
2018-12-15 - 11:50

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-09-16 - 23:08

Láb, harisnya és tűsarok
2018-08-05 - 07:47

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41