KOMMENTEK
Fő a változatosság
2 db komment

surci [FF] (50)2009-09-26 - 15:27

Manapság már szinte rivalizál a punciszex,és az anál.Csak "izlések és pofonok" nem egyformák.

#6256 |

thymian [NŐ] (89)2009-08-20 - 22:24

hát ez elég gyenge.
de azzal egyetértek, hogy szükséges kilépni a mókuskerékből. bár az alapoknál kell kezdeni! ha az ágyban nincs rendben valami, ott baj van az érzelmek, kommunikáció terén is stb stb elég összetett.de az már egy jelzés. amíg a tényleges okok nincsenek megszüntetve, addig hiába kísérletezgetnek, többnyire kudarc, félreértés lesz belőle. vagy ideig-óráig működik, aztán megint elhal az egész. ha nincs meg a lelki összhang, a szeretkezésre sem tudnak a felek megfelelően ráhangolódni, s uncsi lesz vagy stresszes, legyünk már túl rajta(?).mert hát tartalmatlanná válik (remélem érthető a gondolatmenet) szóval az alapokat kell rendbetenni.

továbbá(saját tapasztalat): nem laposodik a kapcsolat, pláne nem a szeretkezések, ha odafigyelünk egymásra nap mint nap. ha minden nap őszintén meghallgatjuk a másikat, ha figyelünk egymásra, az segít. ha nemcsak a napi történésekről beszélgetünk(mert olyankor nem magunkról beszélünk-lelki értelemben, hanem csak eseményekről. és ettől nem fogunk kötődni a másikhoz, mert xy dolgot csinálta, ráadásul nem is együtt, hogy akkor már közös élményként raktározódjon el), hanem az érzéseinkről is kell beszélgetni, mi foglalkoztat, mit gondolunk a világról stb stb. nem pedig rendszeresen gép v. tv előtt töltjük az időt, esetleg filmezéssel...néha az is kell, de ez is öli a kapcsolatot, ha munka után első dolga az embernek, hogy hazamegy:szia puszi mi volt, semmi/blablabla, aztán kaja, tv bekapcs/gép bekapcs, aztán este tvkikapcs, ágybabjás és csodálkozás, hogy miért lapos a szex. na miért is??mert nincs meg a lelki egymásrahangolódás, egymással törődés..... látszatra együtt van a pár, de mégsem, hisz nincs kommunikáció, nincs olyan igazi társas élmény. az már inkább hoz tartalmat a kapcsolatba, ha mondjuk munka után valami kis egyszerű programot szervez az ember :) kis séta, fotózás, hobbik, kísérletezés a konyhában, beszélgetések. filozofálgatás, eszmecsere. (offline dolgok)
és ennek következtében a szeretkezések sem laposodnak, hisz megvan a kommunikáció, erős kötődés továbbra is. nem kell praktikázni. amik meg itt le vannak írva.első gondolatom az volt, hogy te atyaúristen.ez gáz.mik ezek a problémák ?? mik ezek a tanácsok???komolyan, mintha valami tinimagazinból lenne. meg másik: hogy lehet így egymással, egymás mellet elélni?
a tovább gondolataimat inkább nem osztom meg, mert nem feltétlen szalonképes :D

#6132 |


Ha kérdést szeretnél feltenni, akkor azt a fórum ide vonatkozó témájába írd!


Hozzászólás
Cikk: Fő a változatosság
Név:
Hozzászólás:
Biztonsági kód:
CAPTCHA Image
[ Új képet kérek! ]


Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai moderálás után kerülnek ki az oldalra.


TÉMAKÖRÖK
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Szexuális nevelés
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Szex a terhesség alatt és után
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek