szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó kereső
Egyéjszakás kalandok KOMMENT

Egyéjszakás kalandok

Rövid vitaindító írásunkban az egyéjszakás kalandokkal kapcsolatban várjuk a véleményeiteket. Írjátok meg Ti mit gondoltok erről!

bn_jay 2011-01-09 18:22
Részemről, mivel nő vagyok, úgy gondolom, hogy az egyéjszakás kaland megítélése nemenként, sőt emberenként változik. De azért feltenném a kérdést: Minek ezt megítélni? Hát nem teljesen mindegy, hogy ki hogyan érzi jól magát? Jó, persze, teszem azt ne az én pasimmal feküdjön le a szexelni szerető nő, vagy én pl nem fekszem le más pasijával, férjével..normál esetben, ha valaki foglalt..annak az embernek tabunak kell lennie. Mint mást is, az egyéjszakás kalandokat is lehet fair play módon játszani. Nekem is volt, független, nekem tetsző pasi, akivel megkívántuk egymást, és nem is bántam meg. Jóban vagyunk azóta is, haverokként eljárkálunk szórakozni, társasággal, akár anélkül. Szerintem ez teljesen jó így. Volt egy komoly kapcsolatom, ami még tavaly ért véget. Tíz hosszú hónapig nem voltam együtt senkivel,pláne, hogy a volt párom valami eszméletlen béna volt az ágyban, már hogyne kívántam volna a jó szexet? És igenis minden nő és férfi megérdemli, hogy ha ahhoz van kedve, akár csak egy éjszakára is, de jól érezze magát: Legyen ez szex, legyen szimpla beszélgetés. Egy nő soha ne érezze magát kihasználva csak azért, mert nincs együtt azzal a férfival, aki tetszik neki, ráhajtott, és jól érezték magukat együtt..néha engedni is kell, és igenis jó, ha az ember élvezi! Mióta nevezhető egy nő ribancnak, ha lefekszik valakivel és egyéjszakás kaland lesz belőle? Ahogy a férfi kihasználja a nőt, úgy a nő is a férfit, ha már mindenáron ragaszkodni kellene ehhez a "kihasználás" kifejezéshez, ami szerintem helytelen, ugyanis semmi rossz nincs abban, ha épp egy olyan alkalmi partnert fogunk ki, aki törődik velünk..de úgy tényleg figyel ránk, hogy mi is lássuk, igenis fontos neki, hogy mi élvezzük - e! Ugyanígy: ha a férfi figyel a nőre, a nő is figyeljen a férfira. A szex, akárhogyan, akárhol, akármilyen módon is, de kétemberes meló: akkor a legjobb, ha mindkettőnek jó..
[7412]
tengerszem [NŐ] 34 2008-09-07 20:52
Az egyéjszakás kalandoknak simán van létjogosultságok, nekem is volt jópár ilyenben részem és nem mondom, hogy rossz volt, sőt. Miért ne fordulhatna elő olyasmi, hogy két embernek épp ennyi feladata van egymással, hogy egy éjszakára jól érezzék magukat és egymást??Egyébként arra az egy éjszakára-hülyén hangzik-de kicsit egymásba szeretnek. Ha mindkét fél ennyit és csak ennyit akar egymástól és örömüket lelik benne, akkor semmi gond vele.Maximum akkor van gond, ha valaki sorozatosan pótcselekvésként használja vagy semmi más módon nem tud kapcsolatot teremteni, tehát ha például nem tudna komoly párkapcsolatot kialakítani, csak ilyet. Az egyértelmű, hogy az alkoholnak mi milyen köze van hozzá: naná, hogy elősegíti az ilyesmi kialakulását. ;)
[3164]
Nikit 2008-09-07 15:56
Ajj.. Már miért kéne úgy érezni egy nőnek,hogy csak kihasználták,mikor ugyanúgy élvezi közben?
Nem is tudom,ki írta,hogy ha egy nő azért megy el szórakozni,hogy lefeküdjön valakivel, az elítélendő... Na de az, ha egy pasi csinálja ezt, az aztán már nem az ugye?? Részemről én nő vagyok, de ebben a témában nem vagyok konzervatív. Végülis a szerelem mi, ha nem vágy?
[3162]
kanyim [NŐ] 57 2007-12-20 14:40
kalappal hozzá hogy összegyertek...
bár..akkor ez nem 1éjes..max sex az első randin;)))

az 1éjes..mikor..khm..ismeretlennel csinálod..és tovább nem is nagyon tart az ismeretség..többszöri alkalmi sex már-már szeretői viszony;)))
[1549]
rita0506 [NŐ] 35 2007-12-20 14:13
Amit egyszer megtettél soha ne bánd meg!!!!!!Semelyik 1 éjszakás kalandomat nem bántam meg:ez én vagyok de ti lehettek mások.
[1548]
Cunika 2007-12-16 16:24
Sziasztok
19eves vagyok,es szo ami szo meg nem volt egyejszakas kapcsolatom a tegnap estig!bar ha jol megnezzuk a sracot mar 2honapja ismerem es nagyon szerelmes vagyok bele.tegnap egyutt boroztunk,es ~filmet~ neztunk.o 24eves.nem tudom h mi lesz belole,remelem h fogunk jarni mert nagyon kotodok hozza.a mai napon fog eldolni h keresni fog vagy sem.szeretkezes utan,elaludtunk,mindketten meztelenek voltunk es atolelt,teljesen magahoz,olyan biztonsagban ereztem magam:)hajnalban ment haza,a filmeit pedig itthagyta nekem,h nezzem meg.
h legyek oszinte nem bantam meg a tegnapi napit!!!
volt mar tapasztalatom olyanban is hogy honapokig vart tam,mert nem adtam konnyen magam,es ahogy megtortent a dolog otthagyott!rossz volt:(
kerlk szoritsatok nekem h jojjon ossze mert nagyon kedvelem es ugy erzem megerdemlem h legyen mellettem egy olyan ferfi aki szamomra a nagy O!!!
[1528]
Misy [FF] 42 2007-11-21 17:51
Köszi a hozzászólásaidat "Kanyim" :)
[1379]
kanyim [NŐ] 57 2007-11-21 16:58
most persze vannak kivételek...
attól hogy zöld polot hord valaki még nem 100% hogy fradista;) eheh..vacak párhuzam...

de a lényeg..a szende..szüzies..nyuszimuszik jóval ritkábban kaphatóak ilyenekre...

a hercegnőnk meg a szerelmes szive miatt esik ki a potenciális jelöltek közül;))))

hogy más lett belőle...az ok...

de elsőre nektek is csak sex volt..vágy..vonzalom..és kész..ezt akartátok kielégíteni...

most szerencsétek van hogy több lett belőle...

de ha ott vége van..1 szavad sem lehet..mert te is csak testi vágyat kerestél...

de pl mikor télleg csak sexkapocs...én az és az 1éjes közé =-t teszek..csak én kicsit váltogatom a partnereket.. mert ha most nincs kötöttség..minek maradnék meg valakinél?
[1377]
hercegnõ [NŐ] 48 2007-11-21 13:18
Érdekes párhuzamot vonsz kanyim...Én például mindig is magabiztos, talpraesett és önbizalommal teli nő voltam/vagyok. És sokan félr is értették azt, hogy nagyon kommunikatív vagyok, és mindenkivel szóba állok, aki az utamba kerül:). És valahogy mindig is kellett a szerelem...és a kötődés. Egyéjszakásom nem volt, és sztem már nem is lesz. Bár tény hogy a szerelmemmel az első szeretkezésünkkor még nem voltunk szerelmesek...a szikra megvolt, a szex fergeteges mégis. De már akkor is tudtuk, hogy ez nem egyéjszakás kaland lesz. Arra bezzeg nem gondoltunk, hogy több lesz ez mint szex...:)
[1374]
thymian [NŐ] 91 2007-11-21 09:29
nálam pszichés alapon nem ment soha az egyéjszakás dolog. egyszerűen leblokkoltam, minden téren. lehet, ha nem lennék ennyire romantikus, ennyire büszke és önző, hogy csak annak adom magam, akit szívből szeretek és tisztelek és viszont, akkor talán másképp lenne, sőt bizti a múlt heti kalandomról mesélnék most;)
[1373]
thymian [NŐ] 91 2007-11-21 09:26
tök klasszul összefoglaltad kanyim. tény, ez az egész a nemi vágyak kielégítéséről szól. na és én ezt nem tudtam rendesen megfogalmazni, de az egyéjszakás és a szexkapcsi ugyanaz, hisz csupán a vágyak kielégítéséről szól. érzelmek nélkül, és tényleg csak illúzió, hogy valamennyire ismerem és akkor már jó is és már több mint egy egyéjszakás, közben meg nem.(én nem tapasztaltam,de mások elmondásából így vettem ki, és ebben te is megerősítettél)
[1372]
kanyim [NŐ] 57 2007-11-21 09:23
jojo..akkor csak az átlagos ilyen leányokról beszéltem..a maradék 10-20% kivétel...

de nekem valahogy mindig a magabiztosabb..talpraesettebb.. önbizalommal teli lányok jöttek be...
[1371]
Viri [NŐ] 50 2007-11-21 09:16
Nem mindig van köze ennek a nyuszisághoz és a zárkózottsághoz.. (Ez a két tulajdonság se mindig kapcsolható össze szerintem.)
[1370]
kanyim [NŐ] 57 2007-11-21 09:15
persze..persze..
egy full romantikus..álomvilágot kergető leányzó eléggé nehezen bonyolódna bele 1 éjes kapcsiba..max ő lenne az aki elhinné hogy többről szól..

de pl jelenlegi partneremmel is korábban volt sex(10napon belül) mint a komoly érzelmek kialakultak volna...
de úgy már jóval könnyebben jöttek..mert fergeteges..változatos.. kihívó volt az ágyban..és így minden kétség felszabadult a kapcsolat terén..

mert kövezzetek meg..én tanítgatni már nem akarok..volt 3szűz az életemben..
de most már nem én akarok lenni az első..meg azokban idővel úgyis felébred a vágy hogy mással..stb...
szoval valamilyen szinten tapasztalt partner való hozzám...
[1369]
Viri [NŐ] 50 2007-11-21 09:12
Valakinél szex és szerelem szétválaszthatatlan..
[1368]
kanyim [NŐ] 57 2007-11-21 09:11
próbáltad már szerelem nélkül?

bár tény..ha valaki olyan..nyuszibb..zárkozottabb jellem..annak kell a kapocs..hogy feloldódjon..jobban elengedje magát... és anélkül nem lehet 1 fergetegeset duhajkodni....

lehetnek ilyen-olyan emberek is...

de mi meg azt tapasztaltuk..hogy az érzelem mentes sex is tud fergeteges lenni..

most persze más..mert pl a romantikus..lágy..csókolózos részek kimaradoznak..vagy nem olyan meghittek..
meg nem megyünk bele az extrémebb kivánságokba... nem ismeri úgy a szokásaidat..
de pl idővel már sokkal könnyebben alkalmazkodsz a következő partneredhez..mert levágod hogy mit-hogyan is szeret..kedvel..
[1367]
Viri [NŐ] 50 2007-11-21 09:08
És "érzelmi intelligencia", EQ kérdése is. Ki milyen mélységű érzelmekre képes.
[1366]
Viri [NŐ] 50 2007-11-21 09:05
"tévhit hogy nem lehet jó a sex szerelem nélkűl..jó..sőt..néha jobb is lehet mint partnerrel.."
Én elhiszem, hogy így van, de egyszerűen nem mindenkinél működik. Pl. nálam sem. És sokan vannak, akiknél nem. De hiába hangoztatjuk ezt, nem hiszitek el.
Nekem több kell, mint puszta szex, nekem szerelem kell, és abban megvan a szex is..
[1365]
kanyim [NŐ] 57 2007-11-21 09:00
izlések és pofonok..
de tény..hogy minden pillanatban tiszta fejjel tudtam mérlegelni..és pl csajozásnál ez sokat számít..mert ha nem is sonny szinten..de sokan izgulénak..leblokkolnak..stb..
és az is igaz..hogy mivel csajozási gondjaim sosem voltak..1-1 kapcsolatban jóval kevesebbet tolerálok..mert nem érzem a félszet..hogy jajh..vége lett..mi lészen most?...
[1364]
Viri [NŐ] 50 2007-11-21 08:56
Kanyim: te olyan vagy, aki pontosan tudja kontrollálni az érzelmeit, uralkodni rajta. Tudod, hogy neked mi kell, és eltervezed, mikor milyen kapcsolatot akarsz.
Én ismertem ilyen srácot, egy kollegám volt ilyen anno. Külsőre jól nézett ki, szeretett bókolni a lányoknak. Nekem is tetszett bizonyos szinten. Nem volt barátnője akkor.
Az tette be nálam az ajtót, amikor beszélgetés során a kollégáknak azt mondta, hogy ő most nem akar kapcsolatot senkivel eddig meg eddig.
ő az a típus volt, aki bármikor tudott szerezni magának partnert.

Én nem akarok bántani senkit, de nekem az ilyen kiábrándító, és úgy vagyok az ilyen pasival, mint a pasik a könnyűvérű lányokkal, hogy csak arra valók..
[1363]
kanyim [NŐ] 57 2007-11-20 23:59
komolynál egész máshogy indítok én is..és vártam már partneremre 4hónapot is..jojo..manapság azért 1-2hónapnál illendő meghúzni a határt..mert partnereimnek a 20környéki lányokat választom.. és ott kevés a szüzike már akit hónapokig kell csábítgatni a párnák közé..
de komlynál az első néhány randin szóba sem jöhet még a sex..megakarom ismerni..stb..sőt..első randin a csók sem nagyon elképzelhető nálam..

szoval a két tipusu ismerkedést én totálisan megkülönböztetem...
[1362]
kanyim [NŐ] 57 2007-11-20 23:56
affene..eltünt amit eddig írtam:(

na..szoval..nem tom hogy nem akadtam erre a témára...

de akkor bepotolom...

szeretem..és volt idő mikor vadásztam az 1 éjes kéj mámoritó pillanatait...nem kevés 1éjes kapcsim volt...

ez nem szól semmi másról csak a sexről..a vágy kielégitéséről...
nem különösebben érdekel engem a partnerem..nem megismerni akarom..hogy mi volt vele tegnap..elvégre nem párt keresek...
sok nő azért megy inkább rendszeres sexkapcsolatba bele..mert a lelkecskéjének úgy talán könnyebb feldolgoznia hogy mégiscsak a vágyait akarja 1 idegennel kielégitenie mert nem akar komoly kapcsot..ha 1 kicsit megismeri..többet tud róla...talán jobban emészthető...

én ilyenre nem vágyok..
ez érzelem és kötődés mentes dolog...
és én úgy vok ha nem most akkor mikor lehet jól megismerni a női nemet?(ami amúgy 1 nagy tévhit hogy mindegyik 100%ban egyedi..kb 4-6fajta tipus van ami test-stilus és néhány dologgal megfűszerezhető..de ágyban elöjönnek az énjeik..) ha már csak sexkapcsolat..akkor nem fogok 1 partnernél leállni...
és ezt vallom..

tévhit hogy nem lehet jó a sex szerelem nélkűl..jó..sőt..néha jobb is lehet mint partnerrel..itt csak a másikon múlik..mennyire jó..tapasztalt..mert persze tanítgatni nem fogom...


látszik hogy nem nagyon volt ilyen kapcsitok..különben nem írnátok olyat hogy 2perc múlva ágy...
az 1éjes az 1éjes...
8-9fele ismerkedés buliban...duma..tánc..iszogatás..ismerősökkel tali..aztán ha oks minden..és már azt érezzük hogy akarjuk 1mást..irány hozzám..
leggyorsabban 30perc alatt indultunk el..de inkább 2-3óra az átlag...ennyi alatt bőven meglehet ismerni a másikat..amennyi 1 ilyen kapcsihoz szükséges..
nálam aztán minden mi jó megtörténik...
és kb 70-80%uk velem is alszik..és reggel hazaviszem..vagy ahova kéri..elenyésző aki még este..utána el is akar menni...

másik tévhit hogy csak a buta-szőke-plázastüncik vetemednek ilyenre...én kimondottan az okos-egyetemista-stilusos-magára adó lányokat kedvelem..és simán találni ilyeneket..
mindenkinek van az életében olyan korszaka..mikor csak élvezni akarja az életet..mert csalódott 1 kapcsolat után..bármi lehet..nem firtatom..

alig volt olyan ilyen partnerem aki utána zaklatott..vagy többre vágyott volna..most lehet hogy belül reménykedtek..de az elválásnál nekik is 1értelmű..elvégre számot se cserélünk nagyon..
amelyik komolyra gondol..magát csapja be ha azt képzeli hogy a pasi szívéhez úgy vezet az út ha 1ből lefekszik vele...
szóval szinte mindig mind a két fél tisztában van vele hogy ez nem többről szól...szoval a kihasználás is tévhit...
mind a ketten valamit keresnek..és a másik ezt megadja nekik...

én nem teszek nagy különbséget az 1éjes..és a rendszeres sexkapocs közé..ugyanarról szol..csak valaki változatosságra is törekszik...

az alkoholnak ehhez semmi köze..1 full spicces csajjal most mit kezdenék.nem műt akarok én.aki még talán le is hányna közben.

nincs itt semmi varázslat...
mindenkiben ott a gondolat..hogy 1 idegennel..csak úgy.. kötöttségek nélkül...

hogy utólag mit gondolnak? bánják-e? különösebben nem érdekel...én betartottam a ki nem mondott alkut..rá is figyeltem végig..minden volt amit ő is akart...

most azon tipushoz amit néhányan belekevenrek..hogy részeg tinik..1perc után oráloznak..sok mondandóm nincsen..az 1 másik véglet...nem is vonzott sosem...

én itt 2 jól kinéző fiatal vágyainak a kielégitéséről beszélek...
ami nem mindig úgy indul..csak ismerkedünk..stb..aztán ha forr a levegő..bedobom a közösbe a gondolatot...
meglepődnétek hogy milyen sokan vevők rá..
ehhez persze 1 hangulat..bizonyos belső+külső adottságok is kellenek..vagy a szintet alább adni..
de volt persze nem 1x hogy valakivel egész este beszélgettem..táncoltam..aztán közölte hogy neki ez korai lenne..mire én kultúráltan közöltem hogy nekem manapság viszont több nem fér bele..ekkor elbucsuztunk..

itt érzelmek nincsenek..csak a külső dominál..
bejövünk-e..és akarjuk-e egymást..
[1361]
Misy [FF] 42 2007-11-20 21:47
Kutato-n kívül eddig csak a szebbik nem képviselőitől olvastam a sorokat. Esetleg más pasi nem akar hozzászólni?
[1358]
thymian [NŐ] 91 2007-11-13 09:54
Kutató:megnyugtatlak, nem vagy egyedül.barátom is hasonlóképpen gondolkodik...bezzeg a haverjai:S na ők serleggyűjtők akkor már, ha a hasonlatoddal szeretnék élni:) nem egyszer fültanuja voltam annak, hogyan beszélnek az egyéjszakásaikról...nagyon lealacsonyító a nőkre nézve, és sztem nem csak ők beszélnek így a nőkről, hanem a többi pasi is. ribancozzák az ilyen csajokat, kihasználják őket, pontozzák őket, lealázzák őket stb, mert-felfogásuk szerinte-megérdemlik....na ahogy tudom, kerülöm is azt a társaságot, egyszerűen elkap a hányinger tőlük...
[1216]
Anthico [NŐ] 106 2007-11-13 08:48
Viri, a szerelmeddel való szex teljesen más, mint egy szexkapcs. Szerintem nem is érdemes összehasonlítani. :) Lehet, h nincs meg a szexkapcsban az a lelki plusz, de olykor csak a nyers, ösztönös szexre vágyik az ember és ez is maximálisan kielégíti :)
[1215]
Kutato [FF] 47 2007-11-12 22:47
Hercegnő kérdezte, hogy pasik miért nem szólnak hozzá? Hát, pasi vagyok, de ez az egyéjszakás dolog nekem sem jön be... Válásom után volt pár alkalom, amikor lehetőségem lett volna egyéjszakás kalandra többek közt még egy pornósztárral is, de belegondoltam, hogy én tisztelem a nőket, szeretem megismerni őket, és nálam a szeretkezés egyfajta "jutalomjátéka" ennek a megismerésnek; valami olyasmi, mint egy győzelmi serleg a futóverseny végén. Persze meg lehetne venni a serleget serlegboltban is, ha az lenne a lényeg, hogy hány serlegem van; ahogy csajokat is ágynak lehetne dönteni elég könnyen, hiszen egyesek szériában csinálják... De valahogy az ezredannyira sem jelentene nekem semmit, mint szeretkezni valakivel, akit ha kicsit is, de megismertem... Hát ezek után azt hiszem, tényleg nem vagyok egy tipikus pasi! Szexügyben elég nőies gondolkodású vagyok...
[1209]
Viri [NŐ] 50 2007-11-12 17:40
Szerintem nem mindenki van így vele.
Egy nő rokonomat megkérdeztem erről, mert tudtam róla, hogy volt már egyéjszakása is és szexkapcsolata is, nem is egy. Elég tapasztalt már, 50 év feletti. Neki akkor voltak ilyenjei, amikor épp nem volt párja. Azt mondta, hogy jó volt az alkalmi partnereivel is, de nem voltak olyan jók mégsem, mint a szerelmeivel.
Összehasonlíthatatlan érzés, lelki pluszt ad. Az nem csak a szexről szól már, hanem már afeletti érzésről.

Amióta írogattam be e témával kapcsolatban, sokat gondolkoztam. Tudom, hogy mindenki más, valaki így is szabadjára tudja engedni vágyait. És nem csinál belőle ügyet: vágyai kielégítéséből. De másnak kell az a plusz, amit a szerelem, mint érzelem hoz. Más meg ketté tudja választani a kettőt...
Ha én forró fejjel és vágyakkal ilyen kapcsban kötnék ki, megbánnám, az biztos, százszor. És lelkileg megviselne.
[1207]
Anthico [NŐ] 106 2007-11-12 15:45
Akkor én kb úgy működök, mint a pasik, akik szét tudják az érzelmeket és a vágyakat választani. A nők nagy része csajk azután vágyakozik, akit ismer, szeret, a mindene. Engem sem hajt a vágy tök idegenek után :) Mégis ropant mód lehet élvezni olyannal is a szexet, akibe nem vagyunk szerelmesek.
[1205]
Viri [NŐ] 50 2007-11-12 10:23
Engem is szokott hajtani csak a vágy, a barátom után. :) De idegen után nem szokott hajtani. Se olyan után, akit nem ismerek belülről.
A barátom is ilyen. ő nem tudna csak szexért lefeküdni valakivel.
[1202]
hercegnõ [NŐ] 48 2007-11-11 23:34
Igen, Anthico de ő egy ffi.
ők másként nézik ezt. Tényleg. Nincs itt egy sem közülük?
[1199]
Viri [NŐ] 50 2007-11-11 13:23
Na igen, olyankor nincs baj az ösztönökkel.. :)
[1193]
Anthico [NŐ] 106 2007-11-11 13:04
Viri, semmi baj az ösztönökkel és h olykor csak a vágy hajt :) Szerintem :)

Thymian: páromnak volt pár egyéjszakás kalandja :)
[1192]
Viri [NŐ] 50 2007-11-11 13:02
Én úgy gondolom, hogy az indíttatás az ösztönökben keresendő.
[1191]
Viri [NŐ] 50 2007-11-11 12:54
Azt hiszem, Anthico, én is ilyen vagyok..
[1190]
thymian [NŐ] 91 2007-11-11 12:42
attól, hogy én csak olyan emberrel vagyok képes lefeküdni, aki iránt többet érzek mint vonzódás, attól nem nézem le azokat az embereket, akik egyéjszakásba bonyolódnak, hisz mint írtam nekem egyik ismim egy időben ezt csinálta, és egyáltalán nem háborodtam fel, még csak az értékeit sem csökkentette sztem. kicsit meglepődtem, de az indíttatását megértettem:)

ez az egyéjszakás dolog nagyon többtényezős valami. komplex ahhoz, hogy azt mondhassuk, a részeg tinik/20anévesek csinálnak ilyet, hogy akiknek testi vágyai vannak, aki így akar partneret találni...

na komolyan, jöjjön már vki, akinek volt része ilyenben és mesélje el a tapasztalatait...barátnőmét azért mégsem írnám le, nem azért osztotta meg velem, hogy világgá kürtöljem:)
amúgy sztem rossz fórumot választottak a fókuszosok:))
[1188]
Anthico [NŐ] 106 2007-11-11 12:18
Te az a nő vagy, aki nagyot csalódott a férfi nemben. Így még egy normális kapcs kialakításával kapcsban is fenntartásaid vannak, nemhogy valakinél csak az élvezetet keresd. Olyan lehetsz, mint hercegnő és thymian is, akik a szexuális kapcsot csek lelki kötelékkel képesek elképzelni és csak a szerelmükkel.
[1185]
Maia [NŐ] 30 2007-11-11 11:28
Hát nehéz eset... amíg kapcsolatban éltem, mindvégig elleneztem az ilyet, magam részéről a ledérebbm, szórakozásra inkább hajlamos nők fajtájának tartottam... most viszont hogy az én egyetlen igaz szerelmem úgy penderített ki egyik napról a másikra hogy a lábam nem érte a földet és a mai napig hazudozik nekem (mér lepődök meg nem tudom), kicsit elbizonytalanodtam. Undorodom attól is hogy exemmel kelljen, de attól is hogy most hirtelen egy vadidegennel. Azt se tudom kell-e nekem most férfi, és ez a legérdekesebb, hogy annyira összezavarodtam, hogy néha úgy érzem én most bárkivel mert szép az élet, következő pillanatban pedig elérzékenyülök és "find me somebody to love"... Pedig tudom hogy sokan megbámulnak és csorgatják a nyáluk, mégis inkább várok arra aki elkezd teperni legalább egy kicsit majd azzal. A szüzesség elvesztése után kicsit máshogy áll hozzá talán az ember, énse fogok valószínűleg megint 5 hónapot várni az elsőre, de szeretném ha valaki előtte bizonyítana. Ahhoz meg elég sokat kellene innom hogy valaki lefektessen 2 óra után. (asszem..)
[1184]
Vickeyyy 2007-11-10 16:30
Álltalában eggyéjzsakás kalandokba olyan nők mennek bele, akik szeretetre vágynak és pár kedves szó és pár pohár után simán képesek bármire azért, hogy szeretett kapjanak. Ezek lelkileg elég kimerítőek és másnapra álltalában meg is bánják azok akik belementek ebbe.
A sima szexkapcsolatokban a felek ismerik egymást és előre tisztázzák, hogy mit akarnak: Csak szex és más semmi. Ez csak az élvezetről szól, és nem a kötötségről, ahogy Anthico is írta.
[1177]
Viri [NŐ] 50 2007-11-09 17:12
Szerintem kellene..
[1172]
Viri [NŐ] 50 2007-11-09 17:10
Én már csak ilyen típus vagyok.. De nem vagyok egyedül.
[1171]
Viri [NŐ] 50 2007-11-09 17:09
Nekem nem sokadik kapcsolatom van most, hanem a második. Előző barátommal tiniként jártam, és az nem volt valami tartalmas.. azt is lehet mondani, átmenet volt a rendes kapcs és a szexkapcs között.. De vele közel sem volt olyan jó, mint a mostani párommal..
De tudom, hogy létezik jól működő szexkapcs is, tudok esetet.
[1170]
Anthico [NŐ] 106 2007-11-09 17:06
Nekem sem jelent kevesebbet számomra a szex...sőt...tudom, milyen , mikor a szerelmemmel szeretkezek.
Amúgy kb annyi tini bonyolodik bele ilyenbe, mint 20 éves...szerintem...szóval ez nem korfüggő.
Viszont szerintem a szexet se kell "túlmisztifikálni"...
[1169]
Viri [NŐ] 50 2007-11-09 17:04
Nem vitatom, Anthico.
De vannak, akik nem tudják elképzelni, még a gondolatát is.
Ha arra gondolok, hogy tinédzserek művelik felelőtlenül.. Azt sem tudják mit csinálnak. Fel sem tudják fogni, mit okoznak maguknak ezzel, milyen "szent" is az, hogy akit szeretünk, azzal egyesülünk. Nem fogják soha értékelni úgy.. Mégha felnőtt fejjel megtapasztalják aztán az igazi érzelmeket, akkor sem.
Lehet, hogy maradi vagyok, de inkább maradok ilyen, minthogy kevesebbet jelentsen számomra, mint amilyen most.
[1168]
Anthico [NŐ] 106 2007-11-09 17:00
Ehhe...a végén az jön le, h én pártolom az egyéjszakás kapcsokat :)

Amúgy a legtöbb nő képtelen úgy gondolkodni, mint az átlag férfi. A nők nagy része csak akkor képes szexre, ha fülig szerelmes, stb... És el sem bírják képzelni, milyen isteni tud lenni azzal is, aki iránt nem érez ilyesmit. :) Ott az volt a plusz, h csak úgy sodródtunk és hipp-hopp ez lett belőle. Vagy éppen barátomként nem szabadott volna ilyennek megtörténni (tiltott gyümölcs), mégis megtörtént és nagyon jól sült el.
Egy átlagos kapcs: megismerkedünk, összejövünk, csók, simi, petting és szex..azaz egy előre beszámítható folyamat része a szex... Na pont ennek az ellenkezője a szexkapcs, ami meg csak úgy jön :)
[1167]
Anthico [NŐ] 106 2007-11-09 16:57
Azért szét lehet választani a szexet és a szerelmet. És ez nemcsak manapság van így...régen se csak szerelemből szexeltek :)
Amúgy aki nem próbálja, az ne ítélkezzen :) Ok, nekem se szabad elítélnem az egyéjszakásokat, hiszen én is csak egy fokkal vagyok különb. Viszont szerintem marha sokat számít az, h valaki egy közeli ismerőssel bonyolodik szexuális kapcsba, vagy egy teljesen ismeretlennel.
[1166]
Viri [NŐ] 50 2007-11-09 16:56
Előző hozzászólásomhoz: na és az internet az melegágy..
[1165]
Viri [NŐ] 50 2007-11-09 16:54
Érdekes egy téma.. Nem is tudok sokmindent hozzáfűzni ehhez, mert nem is értem a motivációt.. Nincs benne tapasztalatom se.. Értelmetlen számomra.
Annyit, hogy egyre több ilyen van, és a fogyasztói társadalom (igények mindenáron való kielégítése) is hozzásegít ehhez, hogy fiatalok belemennek ebbe.
Úgy érzem, a szerelem mítosza egyre rombolódik. Az utcán járva-kelve, tv-t nézve, újságot olvasva minden a szexualitásról szól (félmeztelen nők plakátokon stb.). Hiszen szabadság van, mindent szabad! Nincs már tabu! Ez jó is bizonyos értelemben, ámde veszélyes.. Mert felelőtlenek élnek vele, akik semit sem értékelnek, egy a cél: a kielégülés..
Hisz nem kell már hozzá szerelem se..
Na, mégis sokmindent hozzáfűztem.. :S
Annyit hoztam ki az egészből, hogy a társadalom (is) felelős azért, hogy ennyire elterjedt.
[1164]
Anthico [NŐ] 106 2007-11-09 16:51
Amúgy ez pont olyan, mint a vad szex és a gyengéd szeretkezés. Van, aki csak gyengéd tud lenni és el nem bírja képzelin, milyen az, mikor nemcsak csókolgatjuk, simogatjuk egymást, hanem vadul...;)
[1163]
Anthico [NŐ] 106 2007-11-09 16:47
Pont ezért mentem bele a szexkapcsba, mert tudtam, h beléjük nem leszek szerelmes és akkor pont ezt kerestem. És igenis lehet isteni a szex azzal is, aki iránt nem érzünk szerelmet :)))
[1162]
hercegnõ [NŐ] 48 2007-11-09 16:39
Anthico, te is tudod, hogy a szerelmet nem lehet akarni, keresni. Egyszer csak jön, mint a villám. És akkor nincs visszaút:)
[1161]
hercegnõ [NŐ] 48 2007-11-09 16:38
Igen. Ha nincs szerelem, csak szex, nem tudod átélni az egyesülés magasfokát, mint egy másik cikkhez kapcsolódóan írtam. De hát tudjátok ti ezt, mindannyian.
[1160]
Anthico [NŐ] 106 2007-11-09 15:41
Én is idegenkedtem régen ettől, de miután a földbe tiportak 2.5 év után...nos valahogy nem volt kedvem belevágni semmi komolyba, semmi szerelmesbe. Viszont a vágy dolgozott bennem:)
[1159]
Anthico [NŐ] 106 2007-11-09 15:37
Pedig a szex roppant élvezetes érzelmek nélkül is ;)))
[1158]
thymian [NŐ] 91 2007-11-09 15:34
szerintem az ismertség foka majdhogynem elhanyagolható, ha érzelemmentes szexről van szó. a cél ugyanaz, max lélekmegnyugtató, hogy tudod még róla, hogy hány éves, mi a kedvenc kajája, hova jár bulizni, hol lakik stb. de ha nincs meg a szikra, mint ahogy hercegnő is írta, akkor az simán szex. max annyival egyszerűbb, hogy már akkor ismered a partner testét, mit szeret, de csak ennyivel több mint az egyéjszakás.
én biztos nem tudnám élvezni érzelmek nélkül az együttléteket. mert azok különleges pillanatok számomra a kedvesemmel.
[1157]
Anthico [NŐ] 106 2007-11-09 15:29
Hát különbözünk :) Én az idegennel való szexet ítélem el :) Én elég alaposan ismertem a szexkapcsaim életét...
[1156]
hercegnõ [NŐ] 48 2007-11-09 15:27
De. Csakhogy mire odajutottunk, hogy szex, addigra elmúlt másfél hónap, és valamennyire megismertük egymást. Ha nincs a szikra, akkor szex sincs, és már túl lennék rajta rég. De mivel elsőre (szó szerint elsőre) tudtuk, hogy egymást kerestük, mire szexre került a sor, addigra már tele voltunk vágyakozással egymás iránt. És ez nem csak szexuálisan, hanem érzelmileg is.
[1155]
Anthico [NŐ] 106 2007-11-09 15:27
Egyéjszakásnál jó esetben a nevét tudod :) Engem ez taszít...a teljes ismeretlenség.
A vágyakat meg ki kell elégíteni;)
[1154]
thymian [NŐ] 91 2007-11-09 15:27
én sem tudom érzelmek, szerelem nélkül elképzelni a szexet. :)
[1153]
thymian [NŐ] 91 2007-11-09 15:25
hát nekem a kettő ugyanaz. ha nincs szerelem, mélyreható lelki kötődés, akkor nagyjából ugyanaz a kettő, csak a te esetedben a partnert mondjuk nem 2-3 órája ismerted, hanem mondjuk 2-3 hónapja/éve. mindkettő a nemi vágyak kielégítéséről szól.
na de hagyjuk sztem. :)
[1152]
Anthico [NŐ] 106 2007-11-09 15:22
Hm..nem pont neked kezdődött ez a románc szexkapcs-csal???
[1151]
hercegnõ [NŐ] 48 2007-11-09 15:21
Hát igen. Itt vannak a különbségek. Mert én nem tudok lefeküdni olyannal, aki iránt semmit nem érzek. Ha meg érzek, akkor folytatni akarom. HA meg folytatni akarom, nem fér bele egyik részről sem a flört, vagy komoly kapcs építgetése valaki mással. Tehát én nem vagyok alkalmas sem szexkapcsra sem egyéjszakásra. Mert ha nincs érzelem, nincs szex. És ha vki csak ennyi akarna, akkor egy idő után nyűg lennék neki az érzelmeimmel, és faképnél hagyna.
[1150]
Anthico [NŐ] 106 2007-11-09 14:50
EGyéjszakás: nem ismered, semmit sem tudsz róla.
Nekem olyanok voltak a szexkapcsaim, h ismertem őket, tudtam, kik ők, milyen életük van, stb... Mintha jártunk volna, de nem volt kötöttség, nem kelett ügyelnem, h kivel flörtölök épp. És ha alakult valamelyikőnknek komoly, akkor kilépett a másik.
[1149]
thymian [NŐ] 91 2007-11-09 14:48
csak tudod, te az egyéjszakást elítéled, más a sima szexkapcsit is. csak nézőpont, felfogás kérdése. a legszörnyűbb, a fiatal kis csajok, azt hiszik, ezzel lesznek érettebbek, nőiesebbek stb ha csak úgy odaadják magukat...
nekem végülis mindegy.addig, amíg nekem jó, felőlem mindenki azt csinál, amit akar:)))
[1148]
Anthico [NŐ] 106 2007-11-09 14:37
Lentebb említve volt, h vannak az embernek bizonyos korszakai, amikor esetleg kiszabadul egy megromlott, hosszú kapcsból és nem akar ismét olyan kötöttségeket, csak vígan élni, nem tartozni senkihez, de mégis legyen egy kis élvezet az életében :)
[1147]
Anthico [NŐ] 106 2007-11-09 14:36
Nálam szerencsére sosem próbálkoztak :) De bele se mentem volna :)
Bár ez némelyek számára ellentéte lehet azzal, h nem egy szexkapcsom is volt :)
[1145]
thymian [NŐ] 91 2007-11-09 14:36
én amúgy azt is sem bírom elképzelni, hogy lehet járás nélkül, szerelem nélkül csak úgy összejárni valakivel? tőlem már az a kategória is távol áll...
[1146]
TenenX [FF] 37 2007-11-09 14:35
Elítélendő, de ettől még sokan csinálják. :-)
És innentől ez az ő választásuk, vagyis közel sem biztos, hogy megbánják másnap.
[1144]
thymian [NŐ] 91 2007-11-09 14:34
hát igen. elképesztő némely csajszi. találó hasonlat, mintha csak kávézgatnának, mintha az lenne a világ legtermészetesebb dolga, hogy elmegyünk bulizni és akkor 1-2-3 pasival kavargat elég látványosan.
nem ítélkezem feledtük, de tuti defektesek valahol:)

én valahogy sosem tudtam elképzelni magam egy egyéjszakás kalandban. próbálkoztak nálam még ifjonc koromban:DD, na de az ilyenektől megyek falnak, mert mindig is úgy hittem, hogy ez kihasználásról szól
[1143]
Anthico [NŐ] 106 2007-11-09 14:31
Nekem az a véleményem, h ha egy nő célirányosan csak dugni akar egy vadidegennel, az számomra elítélendő. Főleg ha ezt hetente többször megcsinálja :S
Ha pedig valakit részegen vesznek rá, akkor minek ivott annyit? Az ő baja, ha sz*rul érzi utána magát és esetleg elkapott valamit.
Összegezve: én nem tudom, de nem is akarom megérteni, mi a jó abban, h esteleg még 2 szót se váltottam az illetővel (azt se tudom, h most éppen velem csalja-e meg a bnőjét, értelmileg se vagyok képben - taplókkal csak nem szexelek) és oda is adom neki magam :S
[1142]
hercegnõ [NŐ] 48 2007-11-09 14:26
És akkor itt vannak még azok a libák, akik egy este több pasit is elrendeznek orálisan, mintha csak kávézni mentek volna ...annyit jelent nekik.
[1141]
thymian [NŐ] 91 2007-11-09 14:20
na de vannak olyan nők, akik kifejezetten azzal a céllal mennek! az meg megint más dolog, hogy a sok szeretethiányos csajszit, hogyan vesznek rá (alkohol, kedves szavak) arra, hogy eljusson az ágyig. valahogy az ilyet nem is értem. mert- erről már volt szó a fórumon is- hogy hogy történhet meg ilyen.mert akiben van tartás(ha jól emlékszem így lett kikiáltva a dolog), és akármilyen részeg(még tud járni), nem bújik össze fűvel-fával, mert hozzászóltak 1-2 kedves szót. nemde?
[1140]
Anthico [NŐ] 106 2007-11-09 14:15
Én egyetértek Virivel, mert nagyon sok esetben nem tisztafejjel mennek bele a nők. Ritka az olyan, h na most elmegyek bulizni, felszedek valakit és le is fekszek vele :S
Én nyílt vagyok, de az ilyen sose vonzott és nem is nagyon fogom kipróbálni. Inkább a szexkapcs :)))) Ott sincs érzelem és nem is 1-2 óra ismerettség után kötsz ki az ágyban vele.
[1139]
thymian [NŐ] 91 2007-11-09 14:11
"rosszul érzi magát a történtek miatt. Lelkileg és/vagy az esetleges -testi-következmények.. miatt"----erről mindig az a találó, kicsit alpáris mondás jut eszembe, hogy aki k_vának áll, ne sírjon, ha b_sszák:) és van benne valami:)
de igazat adok, sokan, főleg akik először próbálják ki, gyakran megbánják, ismét csak amiatt mert illúziókba ringatják magukat, hogy ez mekkora fergeteges menet lesz meg ilyenek(szerintem), aztán alkoholmámorosan be az ágyba, aztán úgy ahogy sikerül a dolog...
[1138]
thymian [NŐ] 91 2007-11-09 14:08
nem bizti, hogy megbánja. nekem egyik lányismim egy időben egyéjszakázott, és mindig olyan jó sztorikat mesélt. :)) érdekesnek tartom, hogy két vadidegen test hogyan próbálja megismerni egymást pár óra alatt.:)) amúgy egyáltalán nem bánta meg egyszer sem. mert a cél elérése, beteljesülése megvolt és nem kellett több-akkor.
ami igaz, az igaz, a nők inkább a lelki kötődést keresik, de bizonyos időintervallumban és élethelyzetben nem mindenkinek van szüksége a lelki oldalra. csak simán a testi örömök dominálnak. persze kell valami vonzódás, olyan tudatalattis lelki vonzódás:), mert azért mégiscsak történik egy választás, és jó esetben beleegyezés az egyéjszakába:) a nők szerintem ilyenkor kicsit illúzióba is ringatják magukat, hogy arra a pár óra fontosak valakinek. de persze ez egyáltalán nem bizti, hogy így van. a lényeg, mindkét fél megkapja, amit akar, kielégülést. ha ez volt a cél, akkor mindkét fél elégedetten távozik. ha esetleg más cél is lett volna, pl a csaj/pasi "megszerzése" mint kedvesnek (na mondjuk akkor nem nyitunk egyéjszakással.hm...)és mégsem jön össze, akkor bizony az egyik fél becsapva érzi magát, mert ugye bennragadt az illúzióban. persze ez alkattól függően tarthat ideig-óráig, aztán a feledés homályába vész, vagy tudatos takargatás lesz belőle. ez nagyon klassz kis lelkifolyamatos cucc:)
[1137]
Viri [NŐ] 50 2007-11-09 12:54
Azt a variációt még hozzátenném, Thymian, hogy az egyik fél (ált. nőnél fordul elő) utólag megbánja. És rosszul érzi magát a történtek miatt. Lelkileg és/vagy az esetleges -testi-következmények.. miatt.
[1134]
thymian [NŐ] 91 2007-11-09 12:35
hirtelen nem tudtam, mi ez az aktás cucc:) amúgy sztem ha mindkét fél azt akarja, azzal a céllal mentek, akkor nekik sikeres az este:) de ha vkit felcsípnek és azt hiszi, lehet vmi az éjszaka után, akkor az naív és akkor tényleg az van, hogy az egyik fél kihasználta a másikat.
[1133]
Anthico [NŐ] 106 2007-11-09 11:30
Legtöbb esetben buliból mennek haza és szexelnek. Azaz nem józan fejjel, sokszor a pia szépíti és turbózza fel a dolgokat.
Jó példa a Felkoppintva című film :)
[1132]
hercegnõ [NŐ] 48 2007-11-09 11:12
Azt ne mondd, hogy egy ffi azt érzi egy kiadós d*gás után hogy kihasználták:)
Na meg általában a ffiaknak felel meg jobban az egyéjszakás kaland. Semmi kötelezettség.
[1131]
TenenX [FF] 37 2007-11-09 11:10
Szeretem az ilyen sztereotípiákat! Egy férfi nem érezheti úgy magát egy ilyen éjszaka után, hogy kihasználták...?
[1130]
hercegnõ [NŐ] 48 2007-11-09 10:47
Nem a megbánás...hanem a tény, hogy csak használták a testemet. Persze ezt egy ffi másként értékeli. De nem is. Mert egy ffinek csak egy recka lennék a falon a többi között.
[1128]
TenenX [FF] 37 2007-11-09 10:27
Szerintem egy ilyen szituban mindkét fél akarja a szexet. És ha így nézzük akkor talán másnap reggelre se bán meg senki semmi...
[1127]
Anthico [NŐ] 106 2007-11-09 10:05
Nyugi, én sem vagyok az ilyen szexuális kapcsolat híve :))) Inkább állandó kötetlen szexkapcs, minthogy valakinek egy éjszakára csak egy megdugható p*nci legyek :S
[1126]
hercegnõ [NŐ] 48 2007-11-09 09:45
Amilyen romantikus lélek vagyok, elképzelni sem tudom, hogy mire jó egy egyéjszakás kaland. Valahogy úgy érezném, csak kihasználtak, ha másnap már nem akarna tőlem semmit.
[1122]

Cikkajánló

Szodoma százhúsz napja

Boldog párok titka

Barangolás a tantrikus szex birodalmában

Cicik, virgácsok, topánkák - Fetisizmus (2.rész)

Nemi úton terjedő betegségek

Going Solo

Fórum

Maszturbálás
2019-04-25 - 10:43

Erotikus játékok
2019-04-19 - 14:33

Segédeszközök
2019-03-24 - 22:45

Anális szex
2019-03-06 - 12:19

Merevedési zavarok
2019-03-03 - 14:32

Biszexualitás
2019-02-24 - 11:47

A terhesség első jelei
2019-02-21 - 17:05

Beszélgetünk
2019-01-14 - 16:27

Nemi betegségek
2019-01-04 - 00:08

Női orgazmus
2018-12-15 - 11:50

Szüzesség elvesztése
2018-10-13 - 06:40

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-09-16 - 23:08

Láb, harisnya és tűsarok
2018-08-05 - 07:47

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41