KOMMENTEK
Szerelem szülés után
6 db komment

Elègedetlen vagyok [FF] (25)2014-10-27 - 00:18

sziasztok
Nekem is van ey pici fiam 3 hónapos sajnos rendellenesèggel született amit az orvosok nem tudtak vagy nem akartak elmondani, a páromból mikor kivettèk a fiamat elfordult mert nem számított rá hogy beteg. szájpadhasadèkkal született nyúlajakkal ès mellete más szívrendellenesègi dolgokkal. Depressziós lett ès egyre csak taszított el magától. odáig. fajult a helyzet hogy szètmentünk mert teljessen megmakacsolta mindenben magát. a gyerekkel nem tudott foglalkozni. mostanra már foglakozik vele de mèg mindig nem meri megfürdetni. nagyon fájt hogy nem foglalkozik a gyerekkel ès lepaszolja az anyukájának mert nem bírja elviselni ha sír, de ez má annyira elfajult hog párom annya viszi dokihoz meg minden hová ő ugrál a gyerekünkel, korházban azt mondták hogy anyósom a gyerek anya... enyire. Ő az első gyermekünk! mai napig nem ment el orvoshoz de azt vágta folyamat a fejemhez hogy ő beteg èrtsem meg! mindenben hibás voltam èn aki ott áltmellete de nem bírtam tovább a hülyesègeit a hepjeit hogy nem szol hozzám egyik pillanatról a másikra meg hangulat ingadozásai vannak egyik pillanatban nevetünk együtt a másik pillanatban meg(kiabál) velem. nem bírtam tovább így elkültem elvitte a gyermekemet is ès azzal fenyegetőzikhogy nem láthatom meg ne keressem mert lemondtam róla meg ilyeneket irogat. nem tudommi tevő legyek hog,visszakapjam őket mert szeretem őket ès a árom. is irja. hogy szeret meg hiányzokneki de èn eztnem tudom tovább csinálni mert idegileg teljessen tönkre megyek benne ha ezt folytatja.. akik hasonló cipőben jártak már segítsetek lègyyzive

#8396 |

jolän19812011-04-05 - 00:27

sziasztok
neke, mär a 6dik gyermekem születik a leg idösebb most 14 eves nagyon korän letem anya de nem bäntam meg mert a gyerekneveles az egy älom nagyon szeretek gyerekekel folalkozni es nevelni ezert csak anyit szeretnek hozzä szolni hogy aki nem gondolja ät hogy mi mindenbe kerül egy gyerek az ne välajon mert az csak nem jol sül el akor inkäb väjon amig nem igy erzi hohy ö meg felel anyänak
köszönöm

#7544 |

2459 Peti [FF] (42)2010-04-16 - 13:37

Sokszor hallom ,.anyukák a gyerek mögé bujnak ezért vagy azért.Engem bosszant amikor veluk takaroznak,kifogásaikat veluk azonositják.El kéne gondolkodni ,hogy miért is vállaljuk fel a gyermekáldást,csak mert másnak is van vagy azért,hogy lássuk hogy nö fel belölunk egy darabka szeretet.Én is apa vagyok kisebbik fiam 3 lányom 5 hónapos,én is kúzdöm nélkulözés tényével műr 3 éve néha teher néha nem.Teljesen megváltozik minden ,azelött csajod volt most ugyanaz átalakult anyává és persze többen oszoztok rajta.Hát igyekezni kell,hogy beférjek a sorba ,de ez van .
Most törhetem a fejem hogy ,teremtsek több kedvet anyukának a sex hez, nem eggyszerü.Most viszont már ki lehet probálni új dolgokat .Bejön.

#6856 |

barby2010-03-09 - 23:41

Szerintem nem kéne ezt ennyire ordenáré és gusztustalan módon le írni. Ahogy Pro dame leírta.
Én csak annyit mondok, hogy nincs lehetetlen csak tehetetlen.
Aki nem bírja ezt az egész napos feszültséget az ne vállaljon gyereket mert nem csak a gyerek van a világon aztán meg ne csodálkozz ha az apuka esetleg félre megy. Én most fogom szülni a 3. gyerekemet 21-évesen és érdekes minden szép minden jó pedig azért egy 3 éves gyerek tanítása,játszani vele hogy ne legyen féltékeny a 9 hónapos hugira aki jön megy és 100 szemnek kell rajta lenni mellette elvégezni a napi teendőket nem könnyű pláne egy ilyen fiatal anya számára de pozitívan kell mindenhez hozzá állni és nem lesz ilyen rosz véleménye a gyereknevelésről. Aki ezt vállalta az ne panaszkodjon szerintem.

#6760 |

Pro dame2010-03-04 - 11:05

Minden türelmetlen férfinek azt ajálom, hogy csak 24 órára egyszer vállalja át , amit a kisgyermekes anyuka csinál, az anyuka hadd menjen sétálni, fodrászhoz, maniküröshöz,üzletet nézni vagy egy kávézóban a barátnővel traccsolni, 24 óra után a férj nemi vágya lényegesen csökkeni fog. Hátha ezt a monoton nagy figyelmet kívánó, fáradtságos munkát hónapokig, évekig kellene csinálja?? A szexet még álmában sem szeretné látni. Van egy anyuka ismerősöm, akinek ikergyermekei vannak, az annyit emelgeti egész nap a két hathónapos gyerekeket, hogy gondolom, egy súlyemelő napi tréning adagjának megfelelne. Közeben az egyik gyermekkel a karján telefonál, főz, mosogat, takarít, közeben gyerkekkocsiba rakja az újszülötteket, körbe taszigálja őket a városban, befizeti a számlákat, bevásásrol, vagy egyéb ügyeket intéz. Utána vasal, vagy órákat vár az orvosnál, patikába szalad, ügyel, hogy pontos időben kapják meg a gyerkekek a gyógyszereket, és pontosan készen legyen az ebéd, amire hazatér a ház úra. Este 11 órakor ha végre az anyuka is lefekhet néhány órára, az éjszakát a gyermekek miatt többször is megszakítva még legyen kedve kefélni, szopni, és kedve szavakat suttogni a drága pihent férj füleibe, aki bikamódra mászik az agyonhajszolt felségére, hogy megkapja napi szexadagját, ami nyugodtá teszi alvását, és reggel azt sem tudja , hogy az esti kényszerkefélés után a felesége alig aludt 1-2 órát nyugodtan. Korán reggel kezdi az egészanapos fárasztó torturát előlről. Kedves szexmániás apukák ezt csináljátok meg, és utána elégítsetek ki egy fehérmájú nőt, bűntetésnek ezt kívánom.

#6744 |

Bakó Zoltán2010-03-04 - 00:38

Ezért a férfiak türelmetlensége miatt kerül sor.figyelni kell a nökre.Nem az lenne az elsö dolog hogy ujra szeszuális kapcsolatban lépjenek párjukkal, hanem nekik is a babával kéne foglalkozni igy szinte észrevétlenül telik az a fpár hónap vagy akár fél év.türelem srácok!:)))

#6743 |


Ha kérdést szeretnél feltenni, akkor azt a fórum ide vonatkozó témájába írd!


Hozzászólás
Cikk: Szerelem szülés után
Név:
Hozzászólás:
Biztonsági kód:
CAPTCHA Image
[ Új képet kérek! ]


Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai moderálás után kerülnek ki az oldalra.


TÉMAKÖRÖK
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Szexuális nevelés
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Szex a terhesség alatt és után
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek