KOMMENTEK
Mit bír el egy szerelem?
9 db komment

Bonita2010-11-01 - 15:56

,,Ragaszkodom, kapaszkodom", na ez már régen rossz. Próbálj meg férfi aggyal gondolkodni (tudom, nem könnyű). Egy pasinak szüksége van a szabadságra, vagyis a hitre. Mert egy okos nő úgy láncolja magához egy életre a pasit, hogy az közben azt hiszi, hogy mekkora szabadsága van. Persze, azzal akar lenni az ember, akit szeret, de nem bármi áron. Egy idő után előjönnek azok a gondok, ami nálatok is, hogy pl. már nem tudtok miről beszélni, nincs téma. Mondtok dolgokat, de igazából csak azért, mert ,,kell". Nem kell minden nap megkérdezni a másiktól, hogy mi volt a munkában/suliban, mert ez előbb-utóbb rutin lesz és ezt érzi a másik is. Nem kell naponta 5-ször elmondani, hogy ,,szeretlek", éreztetni kell. Ezt pont azzal tudod a legjobban, hogy ha ő el akar menni a haverokkal bulizni, vagy csavarogni, akkor azt mondod neki, hogy ,,érezd jól magad", és ezt őszintén. Érezze azt, hogy bízol benne. A szabadság érzettel úgy meg lehet fogni egy pasit, hogy észre sem veszi. Ne hívd fel minden nap. Hagy érezze azt, hogy hiányzol neki, hagyd, hogy ő keressen, ne faggasd mindenről. Én is rosszul vagyok attól, ha pl. el kell számolnom az időmről, a telefonokról, vagy a találkákról. Én a munkám miatt nap mint nap találkozom, beszélek pasikkal... Nem tudnám elviselni, ha ezt valaki számonkérné rajtam. A pasik meg még annyira se, mint a nők.
Te is menj el néha a barátnőkkel/barátokkal szórakozni, érezd jól magad. Ne érezze azt, hogy te csak otthon ülsz és rá vársz. Ez egy idő után minden pasit idegesít és keres valaki olyat, akinél megtalálja a nyugalmat.
Egy dolgot el kell fogadni: mi nők másképp működünk, mint a férfiak. Nekünk több törődésre, figyelemre van szükségünk. De ha ezt ,,kierőszakolod", akkor egy idő után még annyi se lesz, mint most.

#7325 |

Kata1986 [NŐ] (31)2010-11-01 - 09:39

Kedves Dodó!

Sajnos ez a különbség nő és férfi között...de az biztos,hogy az egyik fél mindig jobban akarja a másikat...ez a mai világ tényleg tönkreteszi a szerelmeket,mert nap,mint nap beszélünk a párunkkal,de mire oda kerülne a sor,hogy személyesen is beszélgessünk,addigra kifogyunk a szóból,mivel már mindent megbeszéltünk...Egyébként ha sülve-főve együtt vagytok,az is tönkreteszi a kapcsolatot,el kell valamilyen szinten engedni a másikat és megbízni benne...nem kell naponta találkozni,megunjátok egymást...hiába te nem így érzel,te nőből vagy...a nők mindig is hajlamosabbak erre,én is,de nem is akarok ezen változtatni...én 24 éves vagyok,5 éve nincs normális párkapcsolatom,sajnos a mai világ már elég nehézkesen működik...pedig nincsenek extra kívánságaim,mégse jön össze egy se...vajon miért?!?! :(

#7324 |

Kata2010-11-01 - 09:39

Kedves Dodó!

Sajnos ez a különbség nő és férfi között...de az biztos,hogy az egyik fél mindig jobban akarja a másikat...ez a mai világ tényleg tönkreteszi a szerelmeket,mert nap,mint nap beszélünk a párunkkal,de mire oda kerülne a sor,hogy személyesen is beszélgessünk,addigra kifogyunk a szóból,mivel már mindent megbeszéltünk...Egyébként ha sülve-főve együtt vagytok,az is tönkreteszi a kapcsolatot,el kell valamilyen szinten engedni a másikat és megbízni benne...nem kell naponta találkozni,megunjátok egymást...hiába te nem így érzel,te nőből vagy...a nők mindig is hajlamosabbak erre,én is,de nem is akarok ezen változtatni...én 24 éves vagyok,5 éve nincs normális párkapcsolatom,sajnos a mai világ már elég nehézkesen működik...pedig nincsenek extra kívánságaim,mégse jön össze egy se...vajon miért?!?! :(

#7323 |

Dodó2010-10-29 - 09:28

Egyből felkeltette az érdeklődésemet a cím: "Mit bír el a szerelem?"
...és vajon én mennyit bírok elviselni a szerelemért?

Fiatal vagyok még, nagyon is. Ez az első olyan igazán komoly kapcsolatom, amiben megéltem a mennyet és a poklot is. Hatalmas a szerelem kezdettől fogva, sülve-főve együtt, amennyit csak lehet, napi többször telefonálás, sms-ek, internet... Mégis úgy érzem ez a modern világ öli meg az egészet. Az idő elteltével a párom kezdett besokallni, és észrevétlenül menekülni ezek elől. Már alig jártunk össze a barátokkal, inkább csak ő ment velük. Nem hívott este, mert: "miért most mit mondjak?"... Elegem lett és közöltem vele, hogy én ezt nem bírom tovább csinálni és szó nélkül nézni, ahogy kikoptat az életéből. De pár nap elteltével ismét egymás karjaiban kötöttünk ki, megbeszéltük, hogy szabadságra vágyik, de nélkülem nem bírja ki. Mégis hogy lehet ezt megoldani? Meddig működhet, hogy én megőrülök érte, ragaszkodom hozzá és kapaszkodom belé, de ő szárnyalna azzal a tudattal hogy ott vagyok biztos pontként az életében? Engednem kell, de közben belehalok. Hogy lehet, hogy én nem vágyom arra a szabad érzésre? Csak őt akarom, minden percben.
Kérlek segítsetek! Tanácstalan vagyok...
Előre is köszönöm.

Dodó

#7320 |

andi(31)2010-07-04 - 00:12

Sajnos engem megcsalt a férjem, mert egyedül volt nem törődtem az érzéseivel a vágyaival vele. Nagyon szenvedtem amikor kiderült megjártam a poklok poklát.De rá kellett jönnöm, hogy mindez az én hibám hogy ez megtörténhetett. De erőt merítek és rendbe hozom a házasságunkat, mert szeretem és tudom ő is. Azt hiszem sohasem szabad azt hinni hogy minden rendben van. mindig egyes nap tenni kell azért hogy egy kapcsolat jól működjön máskülönben véget ér.
Azon vagyok hogy ez sikerüljön míg élek.

#7081 |

Gyöngyi2010-05-31 - 19:37

Szerelem,hűtlenség?! azt hiszem nagy szavak,bár igazak.
Szerelmes vagy,de a "Párod" már másé?! te csak harmadik lehetsz?!,Jó ez neked?! Igen.
Miért?!mert akkor csak az enyém és senki másé.Velem fekszik és velem kel,engem ölel engem szeret és halmoz el a szerelem minden szépségével és jóságával.
Hogy jó-e z nekem?! sajnos nem de lehet most ez jutott.
A legfontosabb szerintem,hogy nem biztos az,hogy csak nekem jó vagy rossz ez a kapcsolat.
Ketten kezdtük és ketten éljük!
Ellent mondás ugyan de való igaz!!!!!!

#6980 |

gyöngykagyló [NŐ] (46)2010-04-13 - 12:12

Abban egyetértek Anival, hogy a sikeres párkapcsolathoz hozzátartozik a szexuális megelégedettség, boldogság, anélkül csonka az egész dolog. A jó kapcsolat oda-vissza feltételezi a kielégítő szexuális életet, a boldog szexuális élet pedig erősíti a szerelem-szeretet érzését - az összetartozás érzését egy pár tagjai között.

#6853 |

Ani [NŐ] (37)2010-04-13 - 12:07

Hát hosszú ideig tartó orgazmusnélküliséget biztosan nem...

#6852 |

Anthico [NŐ] (105)2010-04-09 - 20:40

"Gondolataimból elűzök minden már jelenlétet, minden más vágyat, hogy csak neki legyen ott helye, hogy ő legyen ott az abszolút és kivételezett főszereplő. Lelkemből-szívemből mindent kizárok, ami zavarhatná, megsérthetné a szerelmemet, ami eltávolíthatna tőle. Kiküszöbölök minden lehetséges csábítást, kísértést. Védőgátat emelek a szerelmem köré."

Ez a pár gondolat számomra azt sugallja, h ha valaki szerelmes lesz, akkor egyből el kell (!) kezdenie azon munkálkodni, h ezt megőrizze, h minden zavaró tényezőt tudatosan kiiktasson, nehogy kísértésbe essen.
Az én nézetemben, és saját tapasztalatom alapján a szerelem egy olyan érzés, ami önmagában magában foglalja ezeket. Maga az érzés váltja ki azt az emberből, h ő nem akar mást. Tehát nem ő maga munkálkodik a többi ember "kizárásán", hanem az érzés hatására nem akar a párján kívül másoktól semmi érzelmileg, testileg hasonló kapcsolatba bonyolodni.

#6847 |


Ha kérdést szeretnél feltenni, akkor azt a fórum ide vonatkozó témájába írd!


Hozzászólás
Cikk: Mit bír el egy szerelem?
Név:
Hozzászólás:
Biztonsági kód:
CAPTCHA Image
[ Új képet kérek! ]


Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai moderálás után kerülnek ki az oldalra.


TÉMAKÖRÖK
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Szex a terhesség alatt és után
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek