KOMMENTEK
Lazítás légyott előtt
8 db komment

sanya77 [FF] (40)2013-07-28 - 05:19

sajnos nálunk a stress győzött.Maholnap válással ér véget az öt éves kapcsolatunk:( A legpozitívabb dolog számomra, az a kislányom.Vérzik a szívem:_(

#8342 |

sanya77 [FF] (40)2013-07-28 - 05:18

sajnos nálunk a stress győzött.Maholnap válással ér véget az öt éves kapcsolatunk:( A legpozitívabb dolog számomra, az a kislányom.Vérzik a szívem:_(

#8341 |

Kispárna [NŐ] (25)2011-05-15 - 00:55

hmmm. épp stresszesebb időszakomat élem, és nem mindig felhőtlen a kapcsolatunk, de fél év alatt -mióta együtt vagyunk- nem veszekedtünk. én egyszerűen képtelen vagyok rá. ha kiakadok, akkor inkább távol tartom magam a dolgoktól -és a páromtól- egy darabig, hogy ne hülyeségekkel támadjam le (de leginkább semmivel), hanem megvárom mindig, amíg rájövök, hogy mi is az ami igazán bánt, és utána kulturáltan megbeszéljük. igazi kis beszédet vágtam ki..remélem most is összejön a valóságban is, és sikeresen megbeszéljük a felállt helyzetet. (örömmel kihagyom a bort iszik és vizet prédikál kategóriát..;))
amúgy nagyon jó cikk, és Gyöngykagyló is ismeri a dörgést. :)

#7691 |

gyöngykagyló [NŐ] (46)2011-02-15 - 22:51

..., persze, azt hozzá kell tenni, hogy amint enyhülnek a stresszesebb időszakok, akkor fel lehet "töltekezni" újból a pozitív élményekből, kb. a következő stresszesebb időszakig.
És persze, jobb lenne stressz nélkül, de, ha nem lennének nehézségek, lehet, nem is tudnánk annyira értékelni a másik szeretetét.

#7452 |

hercegnõ [NŐ] (47)2011-02-11 - 16:15

Nagyon jó az írásod gyöngykagyló, egy az egyben beletrafáltál! Gratula érte! :)

#7446 |

2459 Peti [FF] (42)2011-01-26 - 23:10

Köszi jó úton tartok ,mint ez a cikk is kiváló.
Lazító masszázs,mami egyböl könnyebben megadja magát ,a nehéz nap után is .Frenetikus a sex,..
Müködik.

#7429 |

Red666 [FF] (35)2011-01-14 - 13:55

A párommal lassan 2 éve élünk együtt, és még egyszer sem veszekedtünk! Mi sem vagyunk stresszmentesek, de megtanultuk a helyén kezelni a dolgokat, nem egymáson levezetni a dühünket.

#7417 |

gyöngykagyló [NŐ] (46)2011-01-11 - 13:18

Azt hiszem, ez a cikk, most "nagyon jól jött"..., illetve bár, nem lenne ilyen problémám, /vagy problémánk. Egyetértek a cikk írójával abban, hogy a stressz borzasztóan romboja a kapcsolatokat, de önmagunkat is egyben.
Eleve hogyan lehet ellazulni a "légyotthoz" ha a gondokon jár az eszünk..???? Válasz: sehogy.
Én például tisztában vagyok azzal, hogy rengeteg stressz van a Párom életében is, és rengeteg az enyémben is. Valójában szerintem csodaszámba megy, hogy még együtt vagyunk. Mindkét oldalról iszonyat sok stressz ér bennünket. Ehhez pedig valóban sok tolerancia kell.
Egyetértek a cikkel abban mindeképpen, hogy a partnerünket érő stressz visszahull ránk is... mégpedig derekasan. Kezdjük azt hinni, hogy mi vagyunk az okai az érdektelenségének, a panaszáradatainak, pedig valójában nem mi vagyunk, de mi azt kezdjük érezni, és egyre inkább erősödik bennünk az érzés, hogy mi vagyunk az okai a különböző sikertelenségeknek. Pedig tényleg jórészt nem is, hanem a kapcsolatot kívülről érő stresszhatások. Meg lehet persze hallgatni a partnert - és meg is kell - de kérdés, meddig bírjuk még elviselni a partner és a magunk stresszét is. A partnert érő stresszhatások miatt önmagunkat érezzük értéktelenebbnek, ennek hatása miatt a partnert vádoljuk érdektelenséggel. ő ezt cáfolja, de mi makacsul bebeszéljük magunknak, hogy már nem vagyunk fontosak, mindaddig, míg valóban el is hisszük az egészet. És magnkban kezdjük el keresni folyton-folyvást a hibát, hogy mi nem vagyunk eléggé jók. A végén jön - ahogy a cikk és írja a csokoládé /ami a kalóriáknak nem tesz jót/..., hiába mondjuk a társunknak, hogy a "szex stresszoldó is"..., ő sokszor eleve kijelenti, hogy fáradt a szexhez, mert ki van a gondjai miatt..., mi
meg kijelentjük, hogy rendben, akkor ne legyen szex, ha már nem is vagyunk vonzóak, és máris kész az ördögi kör. És a legvégén már rájövünk, hogy nincs is kedvünk megbírkózni a stresszel. Néha meg-megiszunk egy kis alkoholt, hogy mi is tudjunk aludni a párunkkal együtt, meg fájdalmunkban is, hogy nem vagyunk eléggé jók. És a végén rájövünk, hogy egyáltalán kell-e nekünk kapcsolat annyi stresszel? Vagy jobb lenne minden kapcsolat nélkül.
És igen... igaza van a cikknek, a stressz elveszi a kedvet a szextől.

#7414 |


Ha kérdést szeretnél feltenni, akkor azt a fórum ide vonatkozó témájába írd!


Hozzászólás
Cikk: Lazítás légyott előtt
Név:
Hozzászólás:
Biztonsági kód:
CAPTCHA Image
[ Új képet kérek! ]


Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai moderálás után kerülnek ki az oldalra.


TÉMAKÖRÖK
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Szexuális nevelés
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Szex a terhesség alatt és után
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek