szexualitas.hu logo
Regisztráció | Belépés
főoldal cikkek fórum szavazó kereső
Cicik, virgácsok, topánkák - Fetisizmus (2.rész) KOMMENT

Cicik, virgácsok, topánkák - Fetisizmus (2.rész)

A szexualitáshoz egyértelműen kötődő fétiseket érintve több olyan terület is létezik, ahol kivételesen nehéz meghatározni, hogy meddig tart az átlagos érdeklődés, és honnan kezdődik a fetisizmus. A pontos határok megrajzolásánál a legnagyobb bajban talán mégis a keblek vonatkozásában lehetünk.

àdám [FF] 36 2016-04-30 13:27
Lycra fényes anygu dresszt vennék m-es méretben.
[8422]
anonymus13 [FF] 53 2012-01-14 20:53
Nagyon tetszik Latexben Dresszben és Megujulo 2009. 12. havi hozászólása (bár azóta leült a téma), magamra ismertem. Kb. 1 éve hosszú idő után mertem bevallani feleségemnek, hogy én is hasonlóan viszonyulok a tornadresszekhez már általános iskolás korom óta. Most a 47. évemben járok, és ez az érzés nem változik. Feleségem megértette vonzalmamat, normális szexuális életet élünk, de azokon a bizonyos napokon tornadresszben elégíti ki szexuális vágyaimat. Egyébként a tornadresszt használom hálóruházatként és futáskor alsó öltözetnek is, amelyre szintén kiváló, mert jól szellőzik és védi a derekat.
Továbbra is várom a pozitív hangvételű hozzászólásokat tornadressz ügyben, bízom benne, hogy a téma újra felpörög az érdeklődők részéről.
[8149]
boszi 2010-10-10 16:41
a véleményem:
a keblek, illetve a lábak imádata nem fétis.
úgy látom a fogalom megmagyarázásánál is gondok vannak. a fetisizmus azt jelenti, hogy egy személy egy bizonyos élettelen dolog jelenléte nélkül nem tudja igazán élvezni az együttlétet.
élettelen.
egy kebel (illetve kettő) nem lehet fétis. ezzel szemben egy melltartó, bugyi, harisnya, cipő vagy akár egy kocka is lehet valakinek a fétise.
[7299]
Henry69 2010-05-10 13:01
Sajnálattal tapasztalom, hogy "kebel ügyben" valóban kevés weboldal létezik, pedig sokkal többen vagyunk "mellbolondok", mint amennyire van kínálat. Az is biztos, hogy rengeteg Hölgynek az a napi, első dolga, hogy a tükörben mustrálja pompás kebleit, minden irányból. Szóval, nincs egy olyan igazi, koedukált kebel oldal, ahol az ilyen beállitottságu "fetisiszták" megoszthatnák tapasztalataikat, vagy akár ismerkedhetnének. Magam részéről a hatalmas, szilkonmentes (akár derékig lógó) halmokat preferálom. Az utca tele van ilyen "adottságú" Hölgyekkel, miközben neten még a "fehér holló" is erős kifejezés...
Üdv mindenkinek!
[6930]
Latexben Dresszben [NŐ] 51 2009-12-29 09:36
Sziasztok Fiúk!

41 éves nő vagyok és véletlenül vettem észre ezt a topicot!

Én is szivesen hordok ilyen jellegű ruházatot rendszerességgel, de ez a nők számára "kiváltság, szerencse és jog"
Bizony a barátom is hord ilyen "cuccost" és kb. 4 éve jöttem rá a hajlamára!

( éve barátom és 4 évig teljesen elhalgatta, hogy szereti a női dresszeket, a latex anyagokat, a nejlon harisnyát, a szexis és szoros női fehérnemüt.
Elöször megbotránkoztam a gondolaton is, hogy vajon miféle az én partnerem. Majdnem szakítás lett belőle, persze a barátom nem tudta hogy rájöttem a dolgaira, és én is félreértettem.
Ez ugy derült ki, hogy a lakásában takaritottam és a szekrényében megtaláltam a nöi dolgokat! Főleg Latex holmit és dresszeket, ugy 20-30 darabot. Tehát véletlenül ennyi ruhadarab nem kerülhetett oda akárhogyan. Ráadásul a tekintélyes áru ruhadarabokról beszélek, mert tudom, hogy egy catsuit többezres árban beszerezhető, s egy sima fényes tornadresszt sem lehet meguszni 2-5 ezer alatt!
Mikor hazajött számonkértem a dresszekről, (elöször azt hittem hogy másik nő van a dologban aki fetisiszta) és akkor kénytelen volt bevallani a tettét!
Egyszóval nehezen viselte a dolgokat, és nekem is lelkifurdalásom lett a dolgokkal kapcsolatosan.
Miután bevalotta, hogy számára fontosak ezek a ruhadarabok, mert érzéseket vált ki belőle, elhatároztam hogy nem szakitok vele, hanem meglepem!
Egy hétre rá meghivtam a lakásomba (mert külön éltünk) egy kellemes vacsorára, hogy beszéljük át a dolgokat!
Eljött, és én persze egy igazi Puccos feszes dresszben alsódresszel, meltartós felsődressze kombinálva szinvariációkkal és forma meg egyéb bikinivonal tervezte alaki formával vártam otthonomba.
Alig állt meg a lábán, mikor az ajtót így nyitottam ki neki!
Vacsora közben megbeszéltük, a dolgot és meglepetésére neki is adtam egy dreszt hogy vegye fel, és ugy szeretkezzünk!
Mondanom sem kell, hogy a partnerem olyat tett velem amit életemben nem tudok elfelejteni. 41 éves nő létemre át tudtam élni, hogy mi is az az orgazmus, melyet előtte soha nem éreztem!
Sajnos ennek igy kellett kiderülnie. Azóta nemhogy ragaszkodom a dresszes közösülésekhez, hanem kifejezetten kérem a partneremtől, aki azóta a férjem és egy 3 éves kislány boldog apukája is egyben.
A férjem bevalotta, hogy gyermekkora óta alakult ki nála a dresszes függöség, és anélkül nem tud szexuálisan teljesíteni!
Azóta élek boldog házasságban, mióta erre a dologra fény derült, és nem hátat fordítottam a dolognak, hanem ösztönöztem a férjemet, hogy nem kell tovább szégyenkeznie.
Kiegyensulyozottá, anyagilag stabillá és érzelnileg kötödötté vált a férjem, és ugy szeret, mint eddig soha senki mást!
sajnos a nötársaim ezeken legfeljebb megbotránkoznak, de ha azt vesszük, hogy egy nőt sem lehetne elképzeni férfi alsógatyában, akkor szerintem nem mondtam ujat!
szilvi!

de aztán az egyik barátnőm elmesélte
[6529]
megujulo [FF] 51 2009-12-29 09:11
Kedves topikosok!

Nem kell sem megbotránkozni, sem pedig lenézni, vagy megvetni azokat az embereket, akik ilyen dresszeket hordanak férfiként!

Az igazság az hogy én is tornadressz imádó vagyok, ráadásul nem is akármilyen fokon!
Teljesen egészséges embernek tartom ettől még magamat, ráadásul nemhogy heteroszexuális, hanem ráadásul mélyen monogám tipusú házas ember vagyok!
A házasságom (második) 14 éve tart és elér arra a fokozatra, hogy boldog és kiegyensúlyozot lett, de ez az ut nem volt zökkenőmenrtes sokáig.
A tornadresszek után imádatom gyerekkori keleű dolog volt.
A kialakult érzelem az ami talán bennünket (ilyen ruházatot viselő férfiakat) ennyire megfog.
Az érzés, amikor a dressz a tesünkhöz simul nem hasonlitható össze semmilyen más ruházathoz sem.
Ha szexualitás szempontjából hasonlitanám össze, akkor bizony van neki szexuális ingert kiváltó hatása, ráadásul nem is kismértékben.
Az a tény hogy dresszeket a férfiak nem hordhatják, a részükre nem hoztak létre, a divat nem követte, illetve kizárólag a nök részére foganatosították a dolgokat, csupán nekünk férfiaknak köszönhető!(ha sokan és sokszor viselnénk ilyen ruhadarabot akkor lenne divat belőle!)
Pedig ha általánosíthatnánk a dolgot, akkor ebben nem lenne semmilyen megbotránkoztató sem.
A mi kategoriánk nem megy ki az utcára magát mutogatni, s nem játszik magamutógatóst sem. Elfogadni azért nehéz, mert sokan az ilyen embereket másnak gondolják!
Azért irom meg ezt a cikket, hogy felhivjam az oldalon az ilyen és hasonló érzelmű emberek figyelmét, hogy ez nem perverzitás, és nem is ferde hajlam. Egyszerüen a kellemes viselet érzéséért hordjuk a legtöbben titokban.
Talán a dressz varázsa kétféleképpen jelentkezik meg a férfiaknál. Egyrészt a testhez simulós dresszek egy része szük, ami a testhez érve jelentős fokú nyomást, dörzsölődést, illetve érzéki tapintást, simogatásszerű idegi érzést okoz, melyet más laza ruha vagy öltözék nem tudna kiváltani. Másrészt a dressz szüke miatt az Ánusz, a nemiszervek fokozott ingerét okozza a szoros és szük dressz, mely szexuális ingert vált ki a férfiakban (a nemiszervekre fokozottan nyomást gyakorol, ráadásul az izgalom hatására ez az érzés tovább fokozódik!) Ezt a hatást egy jó szoros derékövvel, netalán több darab dressz egyidejű alkalmazásával az egekig lehet fokozni!
Feleségem elöször, mint minden más esetben ellenezte, nehezményezte a dolgot, de idő múlásával teljesen elfogadta a dressz használatát. Ma ott tartunk, hogy mindketten használjuk egészséggel, és szinte rendszeres a napi orgazmusos kielégülésünk. Ráadásul hamarosan babát várunk, mely szerelmünk igazi gyümölcse, annak ellenére hogy korunk igazán a 4 x-et tapossa!!! Ezt a szintet az emlitett dresszes szexuális kötödés nélkül talán soha nem tudtuk volna elérni!
Sok férfi küzd a pénizs merevedési zavaraival, de eszébe sem jutna akár ilyen módon tenni ellene, pedig akinek ilyen jellegű zavara van és csupán az elvek miatt nem hajlandó kipróbálni, az nem tudja hogy mit veszit az élete során!
Elismerhetem, (2 évtizedes gyakorlati tapasztalat) hogy a mai élet stresszes helyzeteiben igenis nagy segítséget tud nyujtani egy vagy több ilyen ruhadarab a férfiak esetében. Ráadásul olcsóbb mint egy gyógyszeres vagy műtéti kezelés, nem beszélve az orvosi stressz által kialakult gátlásokról.
Ha csak azért nem akarnám használni, mert a partnernak vagy az ismerettségi körnek negativ a véleménye róla, akkor az életem eddigi szakaszát egy boldogtalan időszaknak tudhatnám be!
Nekem is vannak egészségügyi problémáim, ami miatt a szeuális merevedés "ugymond" lehetetlenné tenné a sikeres orgazmusos kapcsolatot.
Mi férfiak pedig ne felejtsük el, hogy a kielégitetlen nő keresni fogja a kielégülés forrását is! Tehát ha valaki tartós kapcsolatot szeretne, akkor fonfosnak kell lennie számára a teljesítőképességnek. Egy ilyen dressz vagy ruhadarab pedig akár teljesen mássá tudja varázsolni a megszokott, netán megunt házastársi viszonyt is!
A dresszeim különleges hangsúlyt kaptak az életem során! A szexuális életem azóta rendben zajlik, és a teljesítőképességem is "mondjuk 95%-os szinten tud teljesíteni a partnerem irányában".
Nem azért van szükségem a dresszekre, mert ugymond különleges, hanem egyszerüen azért mert ebben jó! Olyan valamit tud pótolni, mely nélkül az életem talán üres lenne.

Olvasgatva a topicot, ugymond mindenki szégyenkezik egy ilyen ruhadarab vásárlásakor. Kitalált történetekkel kell takargatni egyeseknek egy adott esetben a vásárlást.
Én pár éve felbátorodva megpróbáltam megvenni ugy a kivánt dresszemet, hogy amikor az eladó hölgy kérdezte kinek lesz egyszerüen elmondtam neki az igazságot!
Talán könnyen ment, mivel egy kis üzletben vásároltam és igazán rajtam kivül és az eladón kivül senki nem volt az üzletben.
A kérdéseire válaszolva, elöjött a saját problémájával. Elismerte hogy a saját házasélete is romokban hever. Ajánlottam neki, hogy a férfiak legalább a 80%-a begerjed, ha dresszes hölgyet tarthat a karjaiban! Megfogadta a tanácsomat. Késöbb is visszajártam az üzletébe vásárolni (ma már megrendelésre is készit ilyen ruhadarabot a részemre, m, l xl,xxl méretben is megvarrják!) Egy kis idő után, mivel panaszkodott hogy a férje (férfipotenciálja gyengén teljesit) nem igazán tud teljesíteni, javasoltam neki, hogy próbálja meg a lehetetlent, kérje meg a férjét hogy huzzon magára egy tornadresszt, de lehetőleg jó szorosat! az eredmény bár vontatottan, de meghoza a nemvárt sikert. Azóta az eladó hölgy férjének is több ruhadarabja van, ráadásul visszahallásból az inge alatt trikó helyett is ilyet hord!
Szerencsés helyzetben mondhatom magamat, mivel a barátaim, a feleségem, a családom, és környezetemben mindenki ismeri , tudja a szokásaimat, de soha nem jelentem meg még baráti körben sem e tekintetben a ruháimban köz nyilvánossága elött!
Egyetlen alkalmakkor veszem fel , ha szilveszteri vagy farsangi bolondos jelmezbált tartunk baráti körben, ahol ez akár természetes és nem botránkoztató lehet!
A megbotránkoztatás, a megvetés és a leszólás helyett, talán tudatosulnia kellene a férfi társaimnak, hogy adott esetben, egy ingert kiváltó ruhadarab sokkal hasznosabb lehet, mint esetleg egy másik kapcsolattal tönkretenni olyan létező kapcsolatot, mely egyébként normális szexuális teljesítőképesség mellett akár az életünk végéig fennmaradhatott volna!
HA józan emberi ésszel felfoghatjuk a folgot vajon mit veszithetünk vagy nyerhetünk vele?
Házasságok, vagyonok mennek tönkre a meggyengült szexuális kapcsolatok miatt, szvingerklubokban keresik embertársaim a változást, miközben ezt otthon a saját hálószobájában is meg tudná mindenféle következmények nélkül tenni!
Várom a hozzászólókat a vélemények megoszlásáról, és ha valakinek szégyenérzettől tartva ilyen ruhadarabot szeretne vásárolni, szivesen megirom hol tudja ezt megtenni, vagy beszerezni!
[6528]
géza 2009-12-04 23:43
ezek mind a fetisizmus jelei
vannak akik ezt elítélik és nem értik
pedig lehetne ezzel együtt élni
nekem is komoly női ruha kollekcióm van már amit az évek alatt gyűjtöttem össze
állítom több selyemblúzom van már mint egy átlagos lánynak
nekem a szatén blúzok és nadrágok ill. szoknyák a kedvenceim
miért van hogy egyes mintadarabok különösen tetszenek az embernek (nagy gallérok, matrózgallérok, testnadrágok) stb?
[6462]
Tamás 2009-11-19 11:36
Végigolvastam mindet, és de jó érzés ezeket elolvasni hogy nem vagyok egyedül.
Szinte én is hasonlóan jártam a többiekhez képest, még álltalános iskolába kezdődött... Olyan 7.es lehettem mikor felfigyeltem a tornadresszes (alsósokra) ezelőtt érdekes módon észre se vettem őket. Mondom de jó az a tornadressz (eleinte a nevét se tudtam) mondom remélem majd a baránőm is hordaná a kedvemért.
Később a terembe othagyta az előző osztályból valaki a tornazsákját, hát mondom kíváncsiságból megnézem mi van benne (tornadressz wááá :)). Azonnal kikaptam a zsákból, bele a kabátzsebembe, a zsákot leadtam hogy találtam. Vártam a suli végét, majd mikor vége lett rohantam haza... Első dolgom hogy szemügyre veszem, nézegetem. Majd mondom hát félreteszem, majd barátnőm hátha felpróbálja... (nem bírtam megállni hogy ne próbáljam fel), ekkor kezdődött nálam is a tornadressz iránti szeretet. Azóta ott tartok hogy az rövidújjú volt, és vettem magamnak egy hosszúújjút is. Mondtam az eladónak hogy testvéremnek lesz , ő ne mmtud eljönni de ha nem lenne jó a méret blokk ellenében visszacserélhetnénk, mondja persze, kiválasztottam egyet, pont jó is volt.
Most ott tartok hogy mára 12.es vagyok 18 éves, és még mindig fel fel veszegetem mikor rám jön az 5 perc. A barátnőmnek nem akarom mondani hogy vegye fel stb mert hát nem na :D
Eközben felfigyeltem a szövetnadrágara is ünnepek alkalmakkor.
Az igazgató helyettessel nagyon jóba vagyok emeltmatekot is tanít, ő általába ilyenekbe szokott lenni :)
Egyszer felmentem osztálytársamhoz , ő elment egy időre, megnéztem az anyja szekrényét, (2 szövetnadrág, fekete , fehér), mondom aztaaa, mentem a wc-be kipróbálni, mondom ez kelll nekem :). Hát itt kezdödött a női szövetnadrág iránti szeretetem is :) Azért jó olvasni hogy nem itélik el az ilyen embereket, persze ettől én se lettem más, csak hát megtetszett... de ugyanúgy a lányokon látom szivesen meg magamon... Lényegébe ennyi. :)
[6409]
laci 2009-07-23 13:43
Tetszenek a történetek. velem is több hasonló történt, de nem csak tornadresszel hanem matróz - és selyemblúzzal is. Vajjon elmúlhat -e ez az érzés ével múlva?
[6026]
andris82 [FF] 36 2008-12-20 15:50
Kisgyerek koromban kezdődött az imádatom a tornadresszek és a lastex nadrágok iránt. Mint minden kisgyerek én is turkáltam a nővéren ruhái között és rátaláltam a neonzöld csíkos hosszú ujjú tornadresszére. Felpróbáltam és a rabja lettem ennek az érzésnek. Teltek múltak az évek, vettem saját ruhákat is, és még nagyobb vonzalmat érzek mint régen. Valentin napra vettem a barátnőmnek 1 fekete rövid ujjú FESS tornadresszt. Nem örült neki mert mondta, hogy ő kislány korában nem szerette. megkértem,hogy szeretkezés közben vegye fel mert én így szerteném. nagy duzzogva felvette és csodás érzés volt számomra. Aztán még 2* vagy 3* voltunk együtt így mire megemlítettem,hogy szeretném én felvenni szeretkezés közben. Hallani sem akart erről az egészről. Nem is erőltettem gondoltam,hogy majd megbékél a gondolattal. az egyik vasárnap este megbeszéltük,hogy fürdés után egymáséi leszünk,és én gyorsan felvettem a tornadresszt rá pedig 1 pólót. Nem jutottunk még messzire mikor a póló alatt megsímogatta a vállam. Rögtön tudta,hogy mi van rajram. Mondta,hogy ő ezt nem tartja sem izgatónak sem kívánatosnak. Felállt és kiment a szobából. Legközelebb szerdán amikor már nem volt visszaút mondtam, hogy én szeretném felvenni. Először hallani sem akart az egészről, de nagy unszolás hatására beleegyezett. Ez volt életem eddigi legszebb élménye. Remélem lesz még ilyen gyönyörben részem.
[4254]
Lycra-Latex srác 2008-11-17 20:49
Úgylátom itt nemcsak nekem kezdődött kissrác koromban a rajongás a lycraért,a lastexért,stb.stb.
Mondjuk az én esetemben az a lány aki olyan beállítosságú volt mint én,olyan érzékien tudta rámhúzni a gyönyörűen feszülő,és csodálatosan csillogó ruhát hogy az maga volt a gyönyör.
Kár hogy most nincsen egy ilyen párom aki olyan mint Petra (volt barátnőm) volt.
Legalábbis még nem találkoztam sajna eddig ilyen lánnyal aki nem botránkozott meg ha ilyen cuccot vettem fel,sőt ő maga ragaszkodott ahhoz hogy kiválaszthassa a ruhákat,és beöltöztethessen engem.
[3906]
lycra34 2008-11-11 14:51
Az én történetem 12évesen kezdődött.Egy nap nem volt othon senki és valamit kerestem a szkrényekben,ekkor került a kezem közé a nővérem tornadressze.Akkoriban sokszor nézegettem a lányokon feszülő tornaruhát tesiórán és nagyon tetszett.Jött egy gondolat,hogy fel kéne vennem.A következő pillanatban már a tükör elött pózóltam a vágyaim dresszében.Fantasztikus érzés töltött el ahogy a testemen végigsimul.Még egy darabig magamon hagytam majd visszatettem a helyére.Innentől kezdve váltam teljesen rabjává ,amikor csak lehetett rajtam volt.Egyszer pont dresszben mászkáltam az üres lakásban mikor hazajött a nővérem.Levenni már nem volt idő...totális lebukás volt.Meglátott és megkérdezte,hogy mi van rajtam,én meg sem tudtam szólalni csak hebegtem-habogtam egy értelmes szó sem jött ki a torkomon.Látta,hogy zavarba vagyok és leült mellém.Ha akarod nem mondom el senkinek..mondta..és azt kérdezte ,hogy ennyire tetszik a tornadressz.Csak annyit tudtam kinyögni,hogy igen.A szekényéhez ment és keresgélni kezdett a ruhái között majd letett az asztalra két piros és egy fekete tornaruhát.Próbáld fel,szerintem ezek még jók rád,nekem már nem kellenek a tied lehet.Megbeszéltük,hogy ha ki kell mosni csk szóljak neki és majd kimossa,neki nem feltünő.Anyámék semmirő sem tudtak.
A nővérem késöbb elköltözött és így hanyagolni voltam kénytelen a fétisemet egészen 25éves koromig.Barátnőm szanált a cuccaim között és megtalálta a tornaruhákat.Nagyon furcsán nézett rám és megkérdezte,hogy mi ez.Azt mondtam,hogy a nővéremé volt és tévedésből került hozzám.Látszott rajta,hogy nem hiszi el de nem szolt semmit.Pár nap múlva behívott a szobába.Háta mögött volt a keze és valamit szorongatott benne de csak annyit mondott,hogy vetközzek le teljesen.Csak néztem és nem értettem mi van vele.Meztelenül álltam elötte amikor a elővette a háta mögül a megtalált egyik tornadresszt.Nagyon meglepödtem és annyit mondott :ezt most felvesszük szépen.
Ahogy kimondta abban a pillanatba égnk állt a férfiasságom.
Meglátta és azt mondta:tudtam,hogy nem véletlenül volt a szekrényedben.A kis bestia kiugrasztotta a nyulat a bokorból.Beszélgettünk erről a dologról még egy darabig és elmondta,hogy ő nem nagyon szerette a suliba és ne kívánjak tőle olyasmit,hogy ilyenbe járkáljon de ha nekem ennyier tetszik akkor nem bánja,sőt ha gondolom vesz nekem valami modernebb darabot.
Hát nagyjából ennyi.
[3828]
body [FF] 42 2008-11-10 12:38
Üdv anna! Meg néztelek volna. Biztos nagyon szexi voltál benne! Használsz még mást is? Amúgy nagyon jÓ hogy meg osztottad ezt velünk,irjál máskor is és ha van ilyen érdeklődésü barátnőd szólj neki hogy irjon ő is.
[3789]
Anna 2008-11-10 07:36
én volt úgy hogy egyberészes unitardot vettem fel suliba a szoknyám alá, ez egy olyan ruhadarab, ami az egész testet beborítja, csak akezed és a lábfejed marad ki. a ruha alá még fel lehet venni egy vékony nejlonharisnyát, nagyon jó érzés! balett cipővel kifejezetten elegáns.
[3786]
body [FF] 42 2008-11-05 16:03
Üdv L-L! Hát el is hiszem hogy sajnálod,de hát ugye nem csak ezen mÚlik egy kapcsolat. Volt egy olyan b.nőm akinek egyszer fel öltöztem szolidan (biciklis naci sztrecs polo) tetszettem is neki de mire oda jutottam volna hogy meg mondjam neki hogy komolyabban vonzodok az ilyen ruhákhoz vége lett. A mostani párom sajna elég maradi.
[3723]
Lycra-Latex srác 2008-11-04 20:13
Szia Body

Már nem az én barátnőm,hanem már feleség,(és sajnos nem az enyém).
[3711]
body [FF] 42 2008-11-04 16:49
Üdv L-L srác! Még meg van az irásban emlitett barátnőd?
[3709]
Lycra-Latex srác 2008-11-02 00:32
Sziasztok.
Előszöris annit rólam hogy 31 éves srác vagyok,és imádom a testrefeszülős cuccokat,főleg a lastex-et,a spandex-et,és a lycra-t.
Írnék egy kis story-t,ami elég hosszú lesz,nem kicsi.
Az egész testrefeszülős anyag iránti rajongásom még álltalános suliban kezdődött.
Akkoriban a lányok nagyrésze nemcsak tornaórán hanem az utcán is viselte a külömböző színű,fényes lastexnadrágokat.
Meg is tetszett egyből a dolog,a szomszédunkban lakott egy lány akin az egyik nap megláttam egy hosszú (láb) szárú,fekete fényes lastex nadrágot.
Gondolkodtam hogy a fenébe kérhetném el tőle legalább hogy felpróbálhassam.
Kitaláltam hogy az unokahugomnak kell,mert venni akar ilyen nadrágot,de előtte felpróbálná.
A csaj aztmondta OK,és ideadta.
Rohantam vele haza,és már vetkőztem is meztelenre.
Abban a pillanatban hogy elkezdtem felhúzni a lastex nacit,valami olyan érzés öntött el hogy EZ AZ!!
Ennél durvább az volt amikor a tükörben megláttam magamon,alsótestemre ráfeszülve a korom fekete lastex-et,ráadásul gyönyörűen,fényesen csillogott.
Később,(kb. 2 év múlva) összejöttem egy lánnyal,aki nálam is jobban rajongott a lastexért,vagy a lycráért stb.stb.
A barátnőm egyszer hazajött egy szatyorral a kezében,és kivett belőle egy "kezes-lábas" lila lycra tornadreszt,ráadásul gyönyörű szépen csillogott.
Mondta hogy szeretné ha felvenném most azonnal.
Nem kellett mégegyszer mondania.
Amikor rajtam volt a ruha,onnantól kezdve a párom elvárta hogy otthon csak ebbe legyek.
A barátnője is hasonló beállítottságú,és azt találták ki hogy ők szeretnének engem beöltöztetni lycra és lastex ruhákba,de volt már rajtam női catsuit is.
Állítólag a lányok szerint helyes srác vagyok (én nem tudom),és nagyon jól állnak nekem ezek a ruhák,de a párom az kihangsúlyozta hogy mindenképpen ő szeretné kiválasztani a ruhákat.
Egyszer még csajnak is beöltöztettek és kisminkeltek engem,de ez csak egy poén volt anno:)))))
A lényeg hogy srác létemre imádom ezeket a ruhákat.
És nő párti vagyok,de a lycraért meg a lastexért,meg vagyok hülyülve.
Bocs ha hosszú voltam.
[3635]
body [FF] 42 2008-10-09 12:16
Zolcsi írigyelek hogy olyan barátnőd van aki nem csak elfogadja hanem szereti is ezt a fajta rajongásodat. ő nem vesz fel ilyen ruhákat?
[3369]
Spandexboy [FF] 39 2008-10-09 08:51
Sziasztok,
én is örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra, még ha nem is olyan aktív, amilyen lehetne :)
Magamról annyit, hogy lycra imádó srác vagyok, van is néhány ruhám, amiket sajnos csak néha tudok felvenni.
Bár ezzel gondolom sokan vagyunk így, én is egy olyan barátnőnek örülnék a legjobban, aki elfogadja, esetleg még tetszik is neki az ilyen jellegű "ferde hajlam" (szerintem nem is olyan ferde ;)
A lányok jobban titkolják fétisüket? Vagy kevesebbet neteznek? Mi lehet az oka, hogy nem látni annyi hasonló érdeklődésű hölgyet errefelé? Várom észrevételeiteket :)
Spandexboy
[3367]
zolcsi78 2008-10-04 09:24
Sziasztok.Még új vagyok itt de nagyon tetszik a téma.Azért is mert én is nagyon szeretem hordani,nekem is van egy lycra bosym és egy testnadrágom.Nagyon sokat van rajtam és a barátnőm is szereti ha abban vagyok.Most akarok majd venni egy lycra catsuitot.
[3338]
body [FF] 42 2008-09-19 13:40
Vettem magamnak egy tornadresszt. Hát elég drága volt!
[3262]
body [FF] 42 2008-09-01 15:38
Üdv lycra boy! Csak pár emberrel találkoztam mert este 10 után futottam /akkor értem rá/ meg azért annyira nem voltam bátor és vettem fel egy pólót így olyan volt mintha biciklis nadrág lett volna rajtam ami azért elfogadott viselet férfiaknál is. Amúgy jó érzés volt meg praktikus is mert csak abba izzadtam bele. Jó lenne beszerezni echte férfi futó dreszt de sehol nem találok,pedig van mert lehet látni sportolókon.
[3135]
lycra Boy 2008-08-28 18:35
Most újra olvasva a topicot, nem gondoltam volna, hogy sokan titokban vagy nyiltan imádják az elasztikus ruhákat. Az imádott tornadresszet!!!
Body mit szoltak amikor egyberészes dresszt hordtál a futásnál? Volt aki beszólt?
A hölgyek hozzászólásainak is kifejezetten örülök!
Csak igy tovább!
Igen a legjobb tornadresszben lenni, komfortos és praktikus is akár alsó ruhaként is hordva.
[3128]
Dave_K [FF] 37 2008-08-19 10:18
...általánosban úgy 7. felé... Már nem is tudom mit csináltunk tesiórán (sport-tagozatos voltam), miénk volt a tornaterem fele, a másik fele asszem üres volt. A lányok akkor már fehér pólót hordtak a dressz felett, de volt rajtuk sztrecs-naci is. Szóval átmentek a túloldalra, és ott a matracokon ugrándoztak, majd "kupacba rendeződtek" és úgy csúszkáltak egymás testén fényes kékben és feketében -és élvezték-, hogy ez az élmény örökre befolyásolja szexualításom! A pólójuk jól felcsúszott közben...
Egyszer benyitottam az öltözőjükbe, és legtöbbjük póló nélkül volt, de még nem "vetkőztek le"!
Táborban is volt, hogy napokig csak sztrecs naciban volt némelyikük!

Nem viccelek!

Csak arra tudok következtetni, hogy élvezték!!!
[3084]
body [FF] 42 2008-08-12 23:09
Lányok!! Ne vitatkozzatok! Inkább kanyarodjunk vissza az eredeti témához. Testhez álló ruhák viselése. Van- e,mik azok,hordjátok- e,hol,mikor,milyen érzés stb. Én pl tegnap este voltam futni és az egybe részes dresszemet vettem fel.
[3048]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-12 11:06
Ancsa, nem fogom olyan ruhákat hordani, amik lenyomják a mellem. Nem tehetek arról,h ekkora, de nem is teszem ki ország-világ elé. Nem derékig érő dekoltázzsal mászkálok...szóval. De a férfi fantázia nagyon gazdag és nem kell mély kivágás, h a körvonalából lehessen következtetni a dússágára. Még garbós nyakú pulcsiban is megnéznek :)
[3037]
raphael [FF] 43 2008-08-12 11:03
"Ha megnéznek,nem érdekel,még jól is esik" ---- "viszont néha már zavaró, ahogy ilyenkor megbámulnak " Kicsit ellentmondásos,de mindegy...nem is ez a téma lényege. :) Nehéz valóban a nőknek,mert félreértik,ha kihangsúlyoznak valamit magukon...pedig az nem a férfiak miatt van általában.
[3036]
tengerszem [NŐ] 34 2008-08-12 11:00
Szerintem ha valaki stílussal viseli, akkor nem szólnak be, egyből leveszik a kisugárzásból, hogy nem olyan nő, akinek csak úgy be lehet szólni. Engem nem zavar, ha valakinek kocsányon lóg a szeme a melleim láttán, elvégre férfi és ha akarná se tudná a tekintetét beszabályozni, megjegyzéseket meg nekem úgyem mernek tenni, elég ha rájuk nézek és értik a szitut. Úgyhogy lehet azért kezelni az ilyesmit.
[3035]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-08-12 10:59
"...mikor már kocsányon lóg a szeme, csorog a nyála vagy még be is szól, na az már nem olyan kellemes." --> ezt kiküszöbölendő öltözz úgy,hogy ne ez történjen.
[3034]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-12 10:54
A megjegyzésekre értettem...ha megnéznek, nem érdekel, még jól is esik, viszont mikor már kocsányon lóg a szeme, csorog a nyála vagy még be is szól, na az már nem olyan kellemes.
[3033]
tengerszem [NŐ] 34 2008-08-12 10:52
Anthico az előbb még azt írtad, hogy zavar ha megbámulnak. :)
"néha már zavaró, ahogy ilyenkor megbámulnak vagy megjegyzést tesznek rám. "
[3032]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-12 10:41
Melltartós témához: én szeretek melltartót hordani, és a felsőim se nyomják le a mellem, hanem éppenhogy kihangsúlyozzák (Párom nagy örömére) :))))
[3031]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-12 10:37
Én nem is törődök azzal, ha megbámulnak. Ez sose zavart, sőt ;) Viszont amikor valaki a nő öltözködéséből von le téves következtetést, na az már más kérdés.
[3030]
body [FF] 42 2008-08-12 10:15
Üdv! Anthico tulajdonkép van igazság abban amit írtál, azzal annyira ne törődj hogy meg bámulnak az is igaz hogy normál ruhákat is lehet úgy össze párosítani hogy az nagyon csinos legyen. Tengerszem az nagyon jó hogy így gondolod a melleidel kapcsolatban mert a természetességet mutatja meg, meg hát a barátod is biztos örül neki ha egy kicsit meg akar simizni ,nem a melltartót kell ami azért kell ,mert még fiatal vagy és feszes kemény cicid van ,de 30 körül már nem biztos föleg ha nagyobbacska. Lányok köszi a véleményeket írjatok máskor is!
[3029]
tengerszem [NŐ] 34 2008-08-09 15:50
Én szeretem ha szabadon vannak a melleim, most már ott tartok, hogy nem érdekel mások véleménye, jobb ha szabadon vannak, minthogy valami feszes pólóban lelapítsam őket. És még valami:szeretem az olyan ruhákat, amik hátul is jó kivágottak, valamiért nagyon izgi érzés a "világot" közvetlenül érezni a hátamon. ;) De ez biztos azért is van, mert szerintem nagyon szép a női hát. Egyszerre sugároz törékenységet és erőt. És jó, ha valami odaér. Olyan a hátul jól kivágott ruha, mintha meztelen lennék olyankor, pedig csak a hátam látszódik ki.
[3001]
Anthico [NŐ] 107 2008-08-08 12:39
Igaz, én nem szoktam feszes ruhákat hordani, de farmert se. A feszülősöket szeretem is, meg nem is, mert egyrészt nagyon jól kihangsúlyozzák a domborulatokat, viszont néha már zavaró, ahogy ilyenkor megbámulnak vagy megjegyzést tesznek rám.
Én szexibbnek az szexis fehérneműkben érzem magam :) Vagy olykor átlagos ruhákat is lehet úgy viselni, h megmutassa a nő szexibb oldalát :)
Viszont ezekkel is vigyázni kell, mert sok férfi szinte felajánlkozásnak veszi, ha egy nő kihangsúlyozza a vonalait, esetleg többet mutat...
[2996]
body [FF] 42 2008-08-08 11:41
Üdv! Lányok fiuk írjatok ne haljon meg a topic! Akár egy újabb sztorirol vagy egy újj ruhadarab beszerzéséröl van szó írjátok meg bátran. Érdekelne hogy a lányoknál milyen hatással van az ilyen rucik viselése mint pl: dressz,body stb.. ilyenkor esetleg szexisebbnek érzik magukat, vagy olyan átlagos ruhának tartják mint pl. póló,farmer vagy akármi.
[2995]
Anser [FF] 42 2008-07-23 00:05
A kötelező tornadresszel egyetértek :-) A harisnya szerintem tesiórához egy kicsit már eröltetett lenne, de a tornadressz az azért kell.
Nálunk kötelező volt még általánosban végig. A lányok nem nyafogtak miatta. Év végén az utolsó tesiórákat nem szokták megtartani. Volt olyan, hogy átöltözés után bökte ki a tanár, hogy ő már nem fog órát tartani, vissza lehet öltözni és mindenki azt csinál, amit akar. Sok lány csak óra végén öltözött vissza, addig a dresszben volt. (Ez nekem nagyon tetszett :-)
Imádom a balettos csajokat! Kimondottan szeretnek tornaruciban lenni.
A legjobban viszont az tetszik, amikor egy csaj uszodában tornadresszt használ fürdőruhának. Ilyenkor le nem tudom venni a szemem róla...
[2730]
Ancsa87 [NŐ] 32 2008-07-17 11:27
Biztos meglepődnék ha apáromról derülne ki egy ilyen fétisizmus,de nem ítélem el azokat,akik "ilyenek". Minden embert más hoz lázba, és szerintem ez egyáltalán nem elítélendő dolog. :) Számomra bevallom furcsa, de érdekes :)
[2719]
body [FF] 42 2008-07-17 11:08
Üdv! Jó hogy van ez a fórum,és azt is örömmel tapasztalom hogy vannak férfi társaim is. Én is imádom a testhez álló ruhákat nem csak nőkön hanem magamon is. Már fiatal koromban(kb14) kezdődött ez a dolog az első ilyen ruhám egy biciklis nadrág volt. Aztán egy pamut cica nadrág,majd sokáig semmi. Egyszer volt alkalmam fel próbálni egy torna dresszt,nagyon jó érzés volt. Kb 2hónapja vettem egy netes árverésen egy egyberészes aerobic ruhát nem az a fényes anyagu hanem olyan mikro sztrecss de szuper . Van egy pamut bodym is. Most gondolkozok egy torna dresszen. Nos persze minden titokban megy még a barátnőm sem tudja. Várom főleg a lányok hozzá szólását!
[2718]
body 2008-07-17 10:36
Jó ez az oldal! Én is imádom a testhez álló ruhákat nem csak a nőkön,hanem magamon is. Jó hogy nem vagyok egyedül.
[2717]
Johnny 2008-06-18 14:16
Ja, jó lenne. Ha mindenkinek ez lenne a kötelező senki sem panaszkodna érte. Alsóban szerencsére még most is sok helyen kötelező, felsőben is minimum annak kéne lennie... de akár gimiben és szakközépben is. 18 éves korig mindenütt ahol tesióra van...

Én úgy csinálnám, hogy a szülőktől beszedném az árát, eggyendressz lenne (piros? az néz ki a legjobban), és a iskolában tartanám a teljes tesicuccot. Várom a javaslatokat :)

Ha másnak van más ötlete várom... csak ne haljon meg a topik!
[2550]
Gabriella 2008-06-13 14:29
A tornadresszt és a harisnyát kötelezővé kéne tenni a tesiórákon mindenkinek, de minimum a tornadresszt.
[2535]
Johnny 2008-06-02 07:02
Nem fog bedögölni a topic, én is nagyon remélem. Sajnos én eggyel későbbi generáció vagyok. Nekem csak általános iskola első két osztályában adatott meg, hogy a lányokat ilyen ruházatban stírölhettem.

Persze én sem bírtam ki. Még tisztán emlékszek, másodikban hónapokon át ott lógott egy szinte vadiúj dressz a szertárszerűségben. Két osztályfőnöki órán is kérdezte az ofő, hogy kié, de senki nem jelentkezett. Megelégeltem a dolgot, és egy pillanat alatt, mikor senki sem figyelt oda eltulajdonítottam. Lehet azóta is hiányzik valakinek.

Persze mint akit kilőttek olyan sebességgel rohantam haza, és próbáltam fel. Persze azóta már eltelt több mint egy évtized. Én is rászántam magam arra a ciki szitura, hogy vásárlok magamnak. Én inkább maradtam a drágább, de kevésbé ciki megoldásnál. Egy fehérneműbutikba mentem, oda is munkaidőben, mikor a lélek se jár arra. Gáz volt, az eladó először semmit nem értett. "Otthon meg kéne beszélni" hajtogatta. Engem kirázott a hideg, képzelhetitek. Arra a 2 percre is örökre mlékezni fogok.

Volt, hogy abban aludtam éjszaka, volt hogy rajtam volt napközben a többi ruha alatt. Volt, hogy a barátnőmmel elmentünk a szomszéd erdőbe sétálni is mindketten tornadresszig vetkőztünk az erdőben. Hatalmas élmény volt. Izgalmas is, elvileg bárki megláthatott. Érdekes, a szüleim soha rá nem jöttek erre.
[2437]
Apex [FF] 42 2008-05-03 21:01
Lycra hozzászólását olvasva, az volt az érzésem, mintha csak magam írtam volna. Bár nekem nincs hugom, de pontosan értem miről írtál. Én is lementem volna éjszaka!
A titokban történő felpróbálások, lopakodások nagyon is ismerősek. Fogalmam sincs, mit mondtam volna annak idején szüleimnek, vagy bárkinek, ha egyszer úgy nyitnak rám, hogy tornadresszben vagyok. Volt, mikor loptam is, de már régóta veszem az ilyen ruhadarabokat. Bár venni sem egyszerű, legutóbb hosszú újjú piros tornadresszt szerettem volna, de az eladót más sem érdekelte, csak kinek, meg minek, meg hová lesz, egyáltalán hová kell hosszúújjú piros tornadressz bárkinek? Persze az igazat nem mondtam el. Rendelni sem egyszerűbb, mert valakit mindig érdekel, honnan jött csomagom és mit rendeltem.
Bújkálnom ma már nem kell itthon (egyedül élek), de azért a lebukás veszélyében is van valami izgalmas!
Egyébként ettől még teljesen átlagos vagyok, nem ez alakítja életemet, nem akarom senkivel meggyőzés vagy rábeszélés útján elfogadtatni, és nem is akarom ettől sem többnek, sem kevesebbnek érezni magamat. Egyszerűen ez nekem jó. (Ezt azoknak írtam, akik mást gondolnak arról, ha egy fiú női tornaruhát vesz fel.)
Örülök, hogy itt páran teljes nyíltsággal írtatok erről, mert tudom, nem vagyok egyedül ezzel a szokással. Jó lenne róla máskor is beszélni. De legnagyobb álmom, hogy olyan barátnőt találjak, aki ezt kifejezetten szereti bennem!
[2279]
lycra 2008-04-09 14:35
Sziasztok

Örülök, hogy végre megtaláltam ezt a fórumot! Én is nagy lycra ruha rajongó vagyok. 29 éves elmúltam, de egyszerűen még mindig örömöt okoz ezen ruhadarabok hordása. Első élményem a lycrával kb. 10 éves koromban volt, amikoris hugom kapott karácsonyra egy rózsaszínű fényes lycra kompinépántos elasztikus overallt. A legszebb az volt amikor éjszaka felkeltem, és kilopakodtam a karácsonyfa alá, és felhúztam magamra. Azóta teljesen bolondja vagyok ennek a fetish formának. Ettöl nem érzem magam másnak, nem vagyok buzi, sőt kimondottan nőimádó vagyok. Minden évben cserélem a ruha kollekciómat, most jelenleg csak egy rózsaszínű hosszúujjú tornadresszem van. Volt már annyi ilyen ruhám, hogy nem is tudnám felsorolni.

Iskolás koromban imádtam bennmaradni a suliban tanítás után, és rendszerint mindig lecsekkoltam a lányok tornazsákját.
Mindig találtam valami klassz ruhadarabot, és ha nagyon bejött volt hogy elcsórtam! :) Rengeteg lány ruháját próbáltam már fel titokban. Ez annyira felspanolt, hogy képes voltam olyan hölyeségeket is megtenni csak hogy felpróbálhassak egy két ruhát, hogy az ép ésszel fel sem fogható! :-D

A nagy kedvenc egy extra fényes neonzöld hosszúujjú tornadressz volt, amit egy kicsit "igénytelen" lány hordott tesi órákon. Nem volt az soha mosva, és a legszuperebb élmény volt hogy a testemen feszült és mégis az ő "illatát" éreztem! húú :))))

Ma már veszem ezeket a ruhákat, bár elég nehéz feladat csak úgy bemenni egy ruhaboltba, és kérni egy tornadresszt! :)

Remélem nem fog bedögleni ez a topic, mert igazán jó téma, és sajnos soha nem volt lehetőségem ezeket valakivel megbeszélni!!

Hi
[2193]
Feleség 2008-04-02 21:59
Én egyáltalán nem szeretem az ilyet ha valaki szeret valakit akkor ne azért feküdjön le vele mert van rajta harisnya stb..ha nem azért mert szereti a párját ezek a "kellékek"szerintem tök fölöslegesek.
[2160]
andris 2008-02-07 17:10
Szintén tornadressz imádó vagyok. számomra szexuális izgalmat jelent. nagyon szeretem én is horhani,persze hálószobán belül.
[1875]
lycra boy 2007-12-06 21:02
A fétisizmus egy másik ága a lycra, spandex, pamutlycra alapanyagú úgynevezett testre feszülős ruhák viselete. Ezek a ruhák mint "második bőr simulnak az emberi testre".
Ilyen ruhák: Skinny jeans, macskanadrágok, fürdőruhák, jazz pants - nadrág, tornadresszek - leotard, bodysuit.
Ezek a egyrésze unisex is, emlékezzetek a retro stylusra vagy az emo stylusra. Pl. Macskanadrág erotikusan is körberajzolja testünk bizonyos részeit vagy a Tornadressz is egy olyan ruha aminek szexuálisan is gerjesztő hatása van a mindkét nem részéről.
Lásd további infot angolul a WIKIPEDIAN.
Az interneten is nagyon sok szájt található ami a lycra fétishhel foglalkozik.
Én fiú létemre imádok klasszikus tornadresszt vagy macskanadrágot hordani, nem vagyok "más". Sőt a barátnőmnek is tettszik ha hordok az ágyban.
Várom a hozzászolókat akinek ugyan ilyen érdeklődésük van.
[1482]

Cikkajánló

Keblek, tűsarkok, köhögés - Fetisizmus (1.rész)

Harisnyák, cipők és gyönyörű lábak!

Önzetlenség és önzés a szexben

Sappho- lányok... (Körkérdés)

Szodoma százhúsz napja

Szexbajok

Fórum

Szüzesség elvesztése
2019-05-23 - 10:25

Társkereső oldalak, vélemény
2019-04-27 - 22:28

Maszturbálás
2019-04-25 - 10:43

Erotikus játékok
2019-04-19 - 14:33

Segédeszközök
2019-03-24 - 22:45

Anális szex
2019-03-06 - 12:19

Merevedési zavarok
2019-03-03 - 14:32

Biszexualitás
2019-02-24 - 11:47

A terhesség első jelei
2019-02-21 - 17:05

Beszélgetünk
2019-01-14 - 16:27

Nemi betegségek
2019-01-04 - 00:08

Női orgazmus
2018-12-15 - 11:50

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-09-16 - 23:08

Láb, harisnya és tűsarok
2018-08-05 - 07:47

Pornográfia
2018-07-12 - 11:38

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2018-04-05 - 19:29

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Szexuális nevelés
2018-01-23 - 22:17

Orális szex
2017-12-19 - 22:38

Barátság extrákkal
2017-02-08 - 14:54

A méret a lényeg?
2016-10-10 - 16:32

Hűtlenség, megcsalás
2016-08-05 - 18:22

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Nők szexuális problémái
2015-03-12 - 14:06

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Szex különleges helyeken
2013-07-30 - 12:37

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Menstruáció
2013-01-06 - 18:25

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41