KOMMENTEK
A multiorgazmusos férfi
8 db komment

TANTRATANÁRNÕ [NŐ] (48)2010-05-04 - 18:53

A tantrikus szeretkezés nem csak a férfi orgazmus közeli állapotáról szól, hanem arról , hogy mindketten orgazmus közelben lebegünk, egyszerre. Azaz kezdő szinten 20 másodpercenkénti, haladó szinten 10 mp-kénti, profi szinten (meg sem mozdulunk), pár mp-kénti orgazmus közeli állapotot tapasztalunk meg. Az kevés, hogy sokszor vagyok orgazmus közelben és, hogy sokszor állunk meg , hogy el ne menjünk. Ez így tág fogalom... sokszor?. Pontos számok vannak arra nézve, hogy milyen potencia (libidó, hímvessző feszesség) mellett mennyi izgalomra van szükség, hogy az kompenzálja az orgazmusból származó energia veszteséget. Az elélvezés lehetsége ritkán szűnik meg, amit gyakran (mindig) megtapasztalunk, az a hímvessző feszességének fokozatos csökkenése, ha már elmozdítható 2 kg terhelésre a hímvessző, akkor a tendencia esik.
Akik igazán magas szinten művelik a nemi életet, azok pusztán a gátizom mozgatására tökéletesen fel tudják állítani a hímvesszőjüket és úgy is tartják. Az indiai szent emberek így bizonyítják, hogy megőrizték az Isteni energiájukat.
Egyébként fiatal gyermekként képes még a férfi erre, de idővel nem megfelelően töltődve, a kisülések kimerítő hatása miatt lasan elindul a potencia vesztés.
Az pedig gyengébben érezhetőséget jelent a nő számára...
A szexuális energia nem érzelmi alapú, ám az érzelmek, psziché, mentális hatások mozgatják, de nem pótolhatják, nem helyettesíthetik, nem táplálják.
A szexualitás másképpen működik, mint ahogy nagyvonalakban filozófálgatunk róla, körbe írogatjuk, elmélkedünk, találgatunk, próbágatunk egy-s-mást, kisebb-nagyobb sikerrel.
A szexuális energiánkat úgy lehet elképzelni, mint egy akkumlátort a kocsiban, csak némiképp bonyolultabb biokémiai (hormon) és bioenergetikai (izgalom) folyamatokból tevődik össze. A mérce a hímvessző és a csikló merevedése, reakció ideje. Az orgazmus készség nem jelenti azt, hogy rendben a potencia, nem teljes merevedés mellett is simán el lehet élvezni, bár ennek a minősége gyatrább.
Klinikai kísérletekre készülök, bizonyítván a világnak, hogy a boldogságunk a lelkiség, szellemiség és a testiség együttes harmóniájával valósítható meg. Lélek: szeretet, szellem: tudás, test: szexualitás. Én a szexualitással, mint bioenergia, azaz egy Isteni erő, gyönyör-energia birtoklásával, fejlesztésével és irányításásval foglalkozom.
Szerelem nélkül, pusztán szimpátia alapján is működik. Az igaz, hogya szerelem lobbantja a gyönyört, de én lassabban is fel tudok jönni az élvezetek legfelsőbb fokára: MULTIORGAZMUS-ra.

Pusszancs szerelmes vágyakozó, álmodozó, forróságokban tocsogó publikum!

Üdv: Vivi

#6911 |

iqtower [FF] (54)2010-03-15 - 08:04

Egy időben gyakoroltam ezt a multi orgazmusos dolgot.
DE!
Ez csakis és kizárólag harmonikus párkapcsolatban működik!
Első alapelve az egymás feltétlen szeretete.
Második alapelem az idő.
Elég sokáig kel gyakorolni mire eléri az embert azt felkészültségi szintet, hogy már a szerelmi együttlét első perceitől kezdődően orgazmus közeli állapotban lehessen, és sokáig képes legyen tartani ezt a szintet, s közben gyakral el is érje az öröm csúcspontját.
Akkoriban rendkívül intenzíven sportoltam is, és a sok sex nem csökkentete a teljesítőképességem a sportban sem.
A multiorgazmust véleményem szerint egy izomból történő brutál sex nem fogja soha meghozni!
Csodálatos dolog átélni a szerelmünkkel ezt a csodát, de egyben veszélyes vizek is ezek!
Kizárólag ostobáknak és vakmerően bátraknak ajánlom.
Aki elveszíti párját egy ilyen csoda után annak a fél leke is vele hal ... (van aki túl sem éli)

#6771 |

TANTRATANÁRNÕ [NŐ] (48)2010-03-15 - 04:17

Lehetőséget adunk a fejlődésre, amikor gyermekáldást vállalunk.

#6770 |

TANTRATANÁRNÕ [NŐ] (48)2010-03-15 - 04:14

Sziasztok!

A MULTIORGAZMUS a legnagyobb (visszaerősített) potencián, a legérzékenyebb állapotban, közvetlenül orgazmus előtt EGY (szétáradás, elönt a forróság, tantrapont) és KÉT (pihentetés) lépések közötti lebegtetésben valósul meg a legintenzívebben, ezt egy finom, nedves tág helyen lehet csak megvalósítani, gyengéden hullámozva.

A homoszexualitással én sem tudok mit kezdeni, mert szívem szerint a szaporodás egy természetes folyamat, hiszen a leszületendő lelkeknek tisztulniuk, fejlődniük, változniuk kell.
Lehetőséget adunk a fejlődésre, amikor gyermek áldást vállalunk.

#6769 |

Kata2010-01-09 - 15:52

Miért kell a homoszexuális beállítottságot kiemelni vagy egy könyv ezen tartalmát...ez mind egyenértékű. Normális társadalmakban nem REKLÁMOZZA a szexuális beállítottságát, hovatartozását senki. De persze napjainkban mindenki igyekszik kitűnni, pedig ennek jobb és hasznosabb formáit is lehetne használni.

#6575 |

Mz2009-12-30 - 08:54

Azért ne legyen már szégyenletes,hogy nem propagáljuk a homiságot! Esküszöm lassan kötelező lesz, de azt én nem várom meg! - ahogy a kiváló humorista mondotta volt.

#6532 |

moderátor [FF] (2018)2008-01-12 - 22:19

A felvetés részben jogos. A könyv nálunk lévő példányban ugyanis a tartalomjegyzékből hiányzik a hetedik fejezet.
A hibát úgy javítottuk, hogy a könyv elején található tartalomjegyzékkel is kiegészítettük a cikket.

#1742 |

2008-01-11 - 09:10

A könyv jó! Nagyon! S, ha már írtok róla, illene a teljesség kedvéért pontosan leírni legalább a tartalmat! Nem kell szégyelni és nem csökkenti a minőségét, hogy a 7. fejezet a meleg férfiaknak szól! Abszolút megghondolatlan hozzáállás a meleg vásárlóerő alábecsülése! Szomorú! Normális társadalmi berendezkedésű országokban ezt kiemelnék, nem elhallgatnák!

Szégyenletes!

#1734 |


Ha kérdést szeretnél feltenni, akkor azt a fórum ide vonatkozó témájába írd!


Hozzászólás
Cikk: A multiorgazmusos férfi
Név:
Hozzászólás:
Biztonsági kód:
CAPTCHA Image
[ Új képet kérek! ]


Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai moderálás után kerülnek ki az oldalra.


TÉMAKÖRÖK
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Szexuális nevelés
» Szex a terhesség alatt és után
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek